Originally Posted by
cocomero
Ετσι νιωθω κι εγω...συχνα ειμαι η μυγα μεσα στο γαλα. Μου αρεσουν πραγματα που οι φιλες απο το χωριο κοροιδευουν και μου λενε "πω ρε συ τι ειναι αυτα που βλεπεις" ή με λενε φυτο, φλωρο, κουλτουρα κλπ. Πωπω βλεπαμε τις προαλλες αλλη μια αμερικανια ταινια, ατακες αναμενομενες, μουσικη αντεγραμμενη απιο Αρχοντα των Δαχτυλιδιων, τοσο τετριμμενο θεμα που τελειωνει και λεω "πω ρε ηταν απο τις μεγαλυτερες πατατες που εχω δει!" και μου απανταει η αλλη "τι λες ρε ηταν τελεια!μη μου πεις δηλαδη οτι αυτα που βλεπεις ειναι καλυτερα?". Ενα απλο παραδειγμα για να δειξω οτι δεν επικοινωνω με τους περισσοτερους. Και οι περισσοτεροι θα σε κρινουν αν ψαχνεσαι λιγο παραπανω. Ειναι και 1-2 ατομα που δε τους πειραζει, θα κατσουν να με ακουσουν να σχολιαζω πχ μια ταινια σχετικη με το ναζισμο ή κατι αλλο και καλα "κουλτουριαρικο" γιατι αυτα θεωρω ενδιαφεροντα κι οχι ποιος ειναι ο καινουριος γκομενος της Μενεγακη.
Σπανια θα βρεθει καποιος να μπορω να συζητησω κατι που μου τραβαει την προσοχη. Το κυριο ατομο με το οποιο κανουμε τετοιες συζητησεις με παρομοια γουστα, οπου ο καθενας εχει κατι να προτεινει στον αλλον ειναι με το μπαμπα μου...Αυτος με εκανε να μ αρεσουν αυτα που μ αρεσουν, ξερει να εντοπιζει το καλο, το ποιοτικο και μου το εχει κολλησει αυτο..... :P