Results 46 to 60 of 86
-
15-02-2011, 22:33 #46
Δεν το θεωρουσε τοσο σοβαρο, αλλα απο την καταθλιψη και μετα αρχισε να σκεφτεται οτι συμβαινει κατι με εμενα...πηγα σε ψυχιατρο οπως ειπα...απλα δεν ειχε αποτελεσματα. Εχουμε ηδη μιλησει για ψυχολογο και ειναι θεμα χρονου και λιγο χρηματων. Παλια το μονο που τους ελεγα ειναι οτι αγχωθηκα επειδη εγινε κατι με το ταδε αγορι και ελεγε ελα μωρε δεν νιωθεις κατι γι αυτον ετσι ειναι λογικο να σου βγαινει αμυνα...εγω μεσα μου το σκεφτομουν πιο εντονα μεχρι που εκδηλωθηκε ο ψυχαναγκασμος και η καταθλιψη και πλεον εχει μπει το θεμα πιο σοβαρα στο μυαλο μας.
- 15-02-2011, 22:41 #47
15-02-2011, 22:49 #48
To "ελα μωρε δεν νιωθεις κατι για αυτον ετσι ειναι λογικο να σου βγαινει αμυνα", δε μου θυμιζει quote πολυξερου πατερα, αλλα ξερολα πατερα. Αντι να ενδιαφερθει να κατσει να σε ακουσει, το τελειωνε το θεμα με μια κουβεντα, και να μετα πως εκδηλωθηκε ο ψυχαναγκασμος και η καταθλιψη
15-02-2011, 22:52 #49
Aχ οχι καμια σχεση...το συζητουσαμε και οι 3 μαζι. Απλα σας το ειπα περιληπτικα το που καταληγαμε μετα τις συζητησεις μας. Δεν ειχε συμβει και πολλες φορες τοτε...1 αντε 2 να τους ειχα πει. Μη κολλατε σε λεπτομερειες τετοιου ειδους γιατι χανουμε τον ειρμο....δεν εχω παραπονο απο τους γονεις μου το τονιζω!
15-02-2011, 22:53 #50
15-02-2011, 22:56 #51
ωραια λοιπον, μηπως μπορουμε να καταληξουμε οτι δεν εχει βρεθει ο σωστος ακομα? Οι περισσοτεροι ανθρωποι γνωριζουν πολλους λαθος πριν βρουν καποιον να τους κανει πραγματικα. Ε λοιπον εσυ αφου εχεις υψηλα στανταρντς μπορει να βρεις κατευθειαν τον εναν και μοναδικο σωστο στα 30 σου, οπως θα τον βρουνε οι περισσοτερες κοπελες, γιατι τον σωστο απο τα 21 λιγο σπανιο πια. Πως σου ακουγεται αυτο?
15-02-2011, 23:00 #52
Καπως ετσι ειναι η μια κολλητη μου. Κλεινει τα 27 φετος και ειναι παρθενα. Ο ενας της ξινιζει ο αλλος της βρωμαει, κατι προβλημα θα βρει σε ολους, και μονο μια φορα στο λυκειο ειχε φιληθει με καποιον. Απο τοτε τπτ. Δεν βρισκει σαν κι εσενα κανεναν σωστο, ειναι κι αυτη απο χωριο και ισως παιζει καποιο ρολο, ειναι πιο παραδοσιακη, και απο οτι εχω καταλαβει θελει να βρει με τη μια τον εναν και μοναδικο. Και απο το να κανει λαθος προτιμα να μην κανει τιποτα.
15-02-2011, 23:03 #53
τα βλεπω αφοριστικα γιατι ειναι επιφανεια, το ευκολο, και οι κοπελες συνηθως δε μπορουμε να πουμε οτι ψαχνωνται. ισως φταιει που τις απασχολουν αλλα πραγματα, οπως το βαψιμο νυχιων, το κομμωτηριο, και φυσικα το κουτσομπολιο. μενουν μονο στο "φαινεται" παρα στο "ειναι". ψαξε να δεις πχ ποσες ακουνε μονο τον Ρουβα κι οτι αλλο τους πλασαρουν, και ποσες κατι αλλο εναλλακτικο. και γιαυτο δε μπορω να πω οτι ολες μου ταιριαζουν και δυσκολευομαι πολυ να βρω ταιρι, αφου ειμαι επιλεκτικος και προτιμω τις πιο ψαγμενες και ανοιχτομυαλες. πλεον εχω ριξει και τα στανταρντς που δε με νοιαζει τοσο ουτε η εξωτερικη εμφανιση!
υπαρχει μια διαφορα στο "δεν εχω ψαχτει με τιποτα, και βλεπω τα παντα" απο το "ειμαι τοσο ανοιχτομυαλος που εχω ψαχτει με τα παντα". δε ξερω αν μπορεις να τη διακρινεις, για μενα στο θεμα μουσικη και κινηματογραφος πιστευω πλεον ισχυει το δευτερο.
κι επειδη αναγκαστικα εχω περασει και απο διαφορους χωρους, πιστεψε με στην Αθηνα βρισκω πως ειναι λιγο πιο επιφανειακες οι γυναικες. ισως φταιει που εδω οι ρυθμοι ειναι πιο γρηγοροι, αρα δε καθονται να ασχοληθουν με τη τεχνη, γιατι και καλα ειναι για κουλτουριαρεους που το κουραζουν. σε μαγαζια πλεον δε συχναζω, κι επειδη τα σνομπαρω, αλλα και λογο ηλικιας, γενικα δε νιωθω οτι διασκεδαζω ετσι. προτιμω να κλειστω δυο ωρες σε μια αιθουσα σινεμα, παρα να στριμωχτω με διαφορους αλλους, απλα για ενα ποτακι.
δε ξερω ποια ταινια λες οτι αντιγραψε το LOTR, αλλα εμενα το να μου κολλανε ταμπελες και να με χαρακτηριζουν καπως μου συμβαινει συχνα, γιαυτο λεω οτι ξεχωριζω ακομα κι αν για καποιους μπορει να δειχνω τελειως normal εξωτερικα. μεχρι κι εδω περα προσφατα μου λεγαν οτι δεν εχω καθολου ζωη, ειμαι ολη μερα μεσα σε ενα δωματιο κλπ, λες και γινεται να ειναι ενας ανθρωπος ετσι και δεν αλληλεπιδρα ποτε με τους αλλους για να αναγκαστει να βγει εξω. απλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο, εκφραζομαστε και διασκεδαζουμε διαφορετικα. εγω παντως νιωθω και περηφανος που εκατσα πχ κι ασχοληθηκα το μεσημερι με τη ταδε ταινια, παρα να δω τη Λαμπιρη στη tv κι οποια αλλη (εχω να δω tv βασικα πριν απο το καλοκαιρι).
το θεμα καλο κι αξιολογο παντως ειναι καθαρα υποκειμενικο. πχ μπορω να βρω κατι το αξιολογο παντου σχεδον, αφου τα δεχομαι ολα σαν τεχνη! μεχρι και τις ταινιες ζομπι βρισκω αξιολογες τελευταια, και b-movies πολλες, αρκει να μην ειναι χαζες.Last edited by deleted-member30-03; 15-02-2011 at 23:17.
15-02-2011, 23:09 #54
cocomero, νομίζω πως έχεις φανταστεί κάπως τη σχέση και το άλλο άτομο γι αυτό μπλοκάρεις όλες τις γνωριμίες. ξέρεις αυτά έρχονται και λίγο από μόνα τους, εκεί που δεν το περιμένουμε. ίσως να ξεκινούσες κάτι χαλαρά για να δεις πως πάει, χωρίς να το βαφτίζεις σχέση.
15-02-2011, 23:23 #55
κενό, αν δεις μία κοπέλα με βαμμένα νύχια κ χτενισμένη από κομμωτήριο, θα την χαρακτηρίσεις αυτόματα κ ρηχή?
http://www.mazi.org.gr/
16-02-2011, 00:33 #56
16-02-2011, 03:24 #57
επειδή εσύ είπες κάτι τέτοιο παραπάνω...
για να φτάσεις να μάθεις τα ενδιαφέροντα της, προηγείται η γνωριμία, ναι?
αν λοιπόν λες πως όσες ασχολούνται με εμφάνιση τις ενδιαφέρει μόνο το κουτσομπολιό κ η λαμπίρη, κάπου πέφτεις έξω.
μήπως καταδικάζεις γυναίκες, κρίνοντας από μια περιποιημένη εμφάνιση κ τις προσπερνάς ?http://www.mazi.org.gr/
16-02-2011, 04:37 #58
εννοειται οτι τις καταδικαζω και τις στελνω και στο εκτελεστικο αποσπασμα, αφου μονος μου το ειπα οτι τις προσπερναω γιατι μου φαινονται ολες επιφανειακες και ιδιες. το ολο προβλημα ειναι στο να δω οτι αξιζουν, για να δοκιμασω να τις γνωρισω (οχι πως αν πλησιασω και τις πω κατι θα παρω απαντηση και θα συνεχιστει το θεμα αλλα anyways) και να κατσω και να ασχοληθω μαζι τους. σαν να πρεπει να γνωρισω τον εγκεφαλο τους και τα γουστα τους, απο πριν! στο ιντερνετ ειναι ευκολοτερο να το κανεις αυτο, αφου συνηθως μιλωντας με καποια βλεπεις κατα ποσο ταιριαζετε και θελετε τα ιδια, πρωτου τη γνωρισεις κι εξω τελικα. αλλα πλεον ειμαι τοσο κουρασμενος ψυχολογικα που δεν αξιζει το ολο θεμα σχεση ουτε να το συζηταω, δε με γεμιζει καθολου...
16-02-2011, 04:41 #59
αφού τις προσπερνάς πώς θα δεις αν αξίζουν?
για το ίντερνετ συμφωνώ.
μπορεί να σε περιμένουν όμως τεράστιες εκπλήξεις στη γνωριμία από κοντά!http://www.mazi.org.gr/
16-02-2011, 09:25 #60
Απ' όσα στοιχεία έδωσες, νομίζω πως δημιουργείς σχέσεις εξάρτησης. Όσα ανέφερες για την οικογένειά σου, τους φίλους σου και ακόμη και το ζώο σου, εκεί καταλήγουν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς γιατί ακόμη είσαι σε στάδια παιδικά. Πχ ένα παιδί φοβάται να βγει στον κόσμο να εξερευνήσει άλλες σχέσεις εκτός από αυτές του στενού του περιβάλλοντος. Ένα παιδί τρέμει μήπως χάσει τους γονείς του, γιατί τότε αισθάνεται πως θα χαθεί και το ίδιο, πως είναι αβοήθητο δίχως αυτούς. Σου λείπουν κομμάτια κομμάτια καλλιέργειας αυτονομίας, χρειάζεται να απεξαρτηθείς από τη μαμά το μπαμπά και τ' αδέρφια σου, για να έρθεις μετά στη θέση του ενήλικα συναισθηματικά. Να καλύψεις κενά προσωπικά και μετά να δοκιμάζεις νέες σχέσεις, να βγεις στον κόσμο των ενηλίκων.
Μέτρα πόσες φορές ανέφερες τον μπαμπά σου. Κάτι παίζει εκεί, και φαίνεται και από αυτό που ανέφερες πως ό,τι πει αυτόματα θεωρείται σωστό. Πέρασες από τη φάση της εφηβείας που οτιδήποτε κι αν έλεγε το αμφισβητούσες? Η εφηβεία είναι που σηματοδοτεί το τέλος της παιδικής ηλικίας. Αν δεν την πέρασες ακόμη, αν ακόμη έχεις το μπαμπά σου ως θεό, δε θα στραφείς να γυρέψεις σχέση. Νομίζω πως σαμποτάρεις η ίδια με διάφορες δικαιολογίες το άνοιγμά σου στον κόσμο. Βρίσκεις λόγους να μένεις στη σχέση εξάρτησης με την οικογένειά σου. Γιατί φοβάσαι να "φύγεις" συναισθηματικά από το στάδιο της προσκόλλησης σε αυτήν.
#επισημαίνω πως δεν είμαι ειδικός, και ό,τι σου γράφω είναι άποψη ενός απλού μέλους.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας