χααχχχαχα :P
Printable View
χααχχχαχα :P
1.Αρχικά καταχωρημένο από alexandros2985
πεντε,δεκα,δεκαπεντε, εικοσι που τραγουδουσαμε μικροι παιζοντας εκεινο το παιχνιδι.σε τοσα χρονια ,απο οτι διαβασα σε αλλωνων θεματα, θα ερθουν τα νεα φαρμακα που θα μας λυτρωσουν.θα εχουν λιγοτερες παρενεργειες δεν θα στοχευουν την ντοπαμινη ,ουαου.τι αλλο να πουμε, υπομονη, τι ειναι 10 χρονια? ενα 1 λες , και περασαν.
2.Κατάθλιψη & διπολική διαταραχή! Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη;;;
έχω διπολική διαταραχή και θα ήθελα να γνωρίσω κι άλλους που πάσχουν στην πόλη μου. τι λέτε για ένα καφεδάκι στη θεσσαλονίκη όσοι πάσχουν από κατάθλιψη ή διπολική διαταραχή ή νομίζουν ότι πάσχουν να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες;;;
Αυτά τα δύο βρήκα πρόχειρα, συν όλα τα βιντεάκια που βάζει που άμα θέλετε τα βρίσκω αλλά βαριέμαι!
Πάντως ρε παιδιά, να κάναμε εμείς λάθος οκ ανθρώπινο είναι, μπερδευτήκαμε, να κάνει όμως αυτή είναι επίτηδες και ήθελε να ειρωνευτεί και να πει την κακία της!
Ναι και έχει πει κι άλλα θυμάμαι ένα βίντεο που χε βάλει που κορόιδευε στο "Οικογένεια σχέσεις σεξουαλικότητα", αλλά δεν θυμάμαι που είναι. Και στα "καλά ξεμπερδέματα" να πάτε, μιλάνε σοβαρά και αυτή έχει βάλει δύο βιντεάκια, το δεύτερο νομίζω με εμπαιγμό.
για δες εσβηασα τα μηνυματα μου δεν ηξερα πως τα καταφερα τωρα αχχα.μωρε αστηνε την σκατουλα.χαα
γλυκο μου κoριτσι εξερευνητρια!
εισαι απο τα πιο γλυκα παιδια κ μαλακη καρδια εδω μεσα στο φορουμ!
οριστε εκανες κ μενα που το παιζω ορθολογικη να αρχισω να εκδηλωνομαι συναισθηματικα περισσοτερο! :)
λυπαμαι να βλεπω να υποφερουν κ να αυτομαστιγωνονται ατομα που ειναι μια καλη καρδια κ ψυχουλες (κ κατι αλλοι σκληροπετσοι, κ πατανε τους αλλους κ πρεφα δεν παιρνουν τι πονο δημιουργουν)
απο καρδιας, λου (κ οχι δε γλυφω, δεν ειναι του τυπου μου, καποιοι πραγματικα αξιζουν τον καλο λογο κ την ενθερμη αγκαλια!)
με τα 1000 θα ηθελα να σε γνωρισω κ λαιβ, εχω την αισθηση οτι μενεις μακρια! φαε κανα καζαν ντιπι να γλυκαθεις (διπλη δοση κ για μενα ;)
πσ: ντροπη στα ατομα που χαλασαν το θρεντ! (mad)
Γιατί θα μας κάνεις ντα; Σιγά το θρεντ!
researcher, εμένα μου αρέσουν τα βιντεάκια που βάζεις.
συμφωνώ με την λου! σε όσα έγραψε (πραγματικά πολύ πρωτότυπο)
Tα βιντεακια δεν τα ειδα και δεν εχω χρονο αλλα μερικα που γραφει μου φανικαν ειρονικα μακαρι να εκανα λαθος.
Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσουμε το θέμα, ακόμα και αν είναι προσβλητικό, και μετά λένε εμένα σκατόψυχη.
παντως την διαθεση της κοπελας θα την χαλασετε μολις μπει και δει τα αισχη σας..ρις μου λυπαμαι,σου ζηταω εγω συγνωμη.
εισαι πολυ καλο παιδι και καλη καρδια.
Αν όμως ειρωνεύεται; Είπα ότι εμείς μπορεί να κάνουμε ένα λάθος καταλάθος και να μην το θέλουμε, αν όμως κάνει αυτή το κάνει επίτηδες και γιατί δεν γράφει τόσην ώρα;