πειτε κατι ομορφο για μενα :) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 119
    Banned
    χααχχχαχα :P

Banned
    1.Αρχικά καταχωρημένο από alexandros2985
    πεντε,δεκα,δεκαπεντε, εικοσι που τραγουδουσαμε μικροι παιζοντας εκεινο το παιχνιδι.σε τοσα χρονια ,απο οτι διαβασα σε αλλωνων θεματα, θα ερθουν τα νεα φαρμακα που θα μας λυτρωσουν.θα εχουν λιγοτερες παρενεργειες δεν θα στοχευουν την ντοπαμινη ,ουαου.τι αλλο να πουμε, υπομονη, τι ειναι 10 χρονια? ενα 1 λες , και περασαν.

Quote Originally Posted by researcher View Post
    αχ!!! πως ειναι οταν σε παραταει ο γκομενος και οταν τελικα μαθαινεις πως η ζωη ειναι ωραια και χωρις αυτον...τσουπ ερχεται ο καινουριος ερωτας!!!! που ελπιζεις να εχει λιγοτερες παρενεργειες αυτη τη φορα!!!!!
    2.Κατάθλιψη & διπολική διαταραχή! Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη;;;
    έχω διπολική διαταραχή και θα ήθελα να γνωρίσω κι άλλους που πάσχουν στην πόλη μου. τι λέτε για ένα καφεδάκι στη θεσσαλονίκη όσοι πάσχουν από κατάθλιψη ή διπολική διαταραχή ή νομίζουν ότι πάσχουν να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες;;;
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    Μη σπρωχνεστε!!! μη στριμωχνεστε!!! ολοι θα παρετε!!!!
    Αυτά τα δύο βρήκα πρόχειρα, συν όλα τα βιντεάκια που βάζει που άμα θέλετε τα βρίσκω αλλά βαριέμαι!
    Πάντως ρε παιδιά, να κάναμε εμείς λάθος οκ ανθρώπινο είναι, μπερδευτήκαμε, να κάνει όμως αυτή είναι επίτηδες και ήθελε να ειρωνευτεί και να πει την κακία της!

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    1.Αρχικά καταχωρημένο από alexandros2985
    πεντε,δεκα,δεκαπεντε, εικοσι που τραγουδουσαμε μικροι παιζοντας εκεινο το παιχνιδι.σε τοσα χρονια ,απο οτι διαβασα σε αλλωνων θεματα, θα ερθουν τα νεα φαρμακα που θα μας λυτρωσουν.θα εχουν λιγοτερες παρενεργειες δεν θα στοχευουν την ντοπαμινη ,ουαου.τι αλλο να πουμε, υπομονη, τι ειναι 10 χρονια? ενα 1 λες , και περασαν.

2.Κατάθλιψη & διπολική διαταραχή! Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη;;;
    έχω διπολική διαταραχή και θα ήθελα να γνωρίσω κι άλλους που πάσχουν στην πόλη μου. τι λέτε για ένα καφεδάκι στη θεσσαλονίκη όσοι πάσχουν από κατάθλιψη ή διπολική διαταραχή ή νομίζουν ότι πάσχουν να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες;;;

Αυτά τα δύο βρήκα πρόχειρα, συν όλα τα βιντεάκια που βάζει που άμα θέλετε τα βρίσκω αλλά βαριέμαι!
    Πάντως ρε παιδιά, να κάναμε εμείς λάθος οκ ανθρώπινο είναι, μπερδευτήκαμε, να κάνει όμως αυτή είναι επίτηδες και ήθελε να ειρωνευτεί και να πει την κακία της!
    Δλδ μονο ενας γκαβος δεν θα το παιρνε ολο αυτο σαν ειρωνια.Αντε αυτος ο αμοιρος τωρα ανρθωπος να ξανα ανοιξει την ψυχουλα του εδω μεσα.Καλυτερα να στραβοθω θα λεει.

Banned
    Ναι και έχει πει κι άλλα θυμάμαι ένα βίντεο που χε βάλει που κορόιδευε στο "Οικογένεια σχέσεις σεξουαλικότητα", αλλά δεν θυμάμαι που είναι. Και στα "καλά ξεμπερδέματα" να πάτε, μιλάνε σοβαρά και αυτή έχει βάλει δύο βιντεάκια, το δεύτερο νομίζω με εμπαιγμό.

Banned
    για δες εσβηασα τα μηνυματα μου δεν ηξερα πως τα καταφερα τωρα αχχα.μωρε αστηνε την σκατουλα.χαα

Senior Member
    γλυκο μου κoριτσι εξερευνητρια!

εισαι απο τα πιο γλυκα παιδια κ μαλακη καρδια εδω μεσα στο φορουμ!
    οριστε εκανες κ μενα που το παιζω ορθολογικη να αρχισω να εκδηλωνομαι συναισθηματικα περισσοτερο! :)
    λυπαμαι να βλεπω να υποφερουν κ να αυτομαστιγωνονται ατομα που ειναι μια καλη καρδια κ ψυχουλες (κ κατι αλλοι σκληροπετσοι, κ πατανε τους αλλους κ πρεφα δεν παιρνουν τι πονο δημιουργουν)

απο καρδιας, λου (κ οχι δε γλυφω, δεν ειναι του τυπου μου, καποιοι πραγματικα αξιζουν τον καλο λογο κ την ενθερμη αγκαλια!)

με τα 1000 θα ηθελα να σε γνωρισω κ λαιβ, εχω την αισθηση οτι μενεις μακρια! φαε κανα καζαν ντιπι να γλυκαθεις (διπλη δοση κ για μενα ;)

πσ: ντροπη στα ατομα που χαλασαν το θρεντ! (mad)

Banned
    Γιατί θα μας κάνεις ντα; Σιγά το θρεντ!

Senior Member
    researcher, εμένα μου αρέσουν τα βιντεάκια που βάζεις.
    συμφωνώ με την λου! σε όσα έγραψε (πραγματικά πολύ πρωτότυπο)

Banned
    Tα βιντεακια δεν τα ειδα και δεν εχω χρονο αλλα μερικα που γραφει μου φανικαν ειρονικα μακαρι να εκανα λαθος.

Banned
    Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσουμε το θέμα, ακόμα και αν είναι προσβλητικό, και μετά λένε εμένα σκατόψυχη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Tα βιντεακια δεν τα ειδα και δεν εχω χρονο αλλα μερικα που γραφει μου φανικαν ειρονικα μακαρι να εκανα λαθος.
    ρε παιδί μου, η κοπέλα περνάει μια δυσκολία και ζητάει λίγη στήριξη. αν δεν την συμπαθείς, απλά ΔΕΝ γράφεις στο θέμα. δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις....

Banned
    παντως την διαθεση της κοπελας θα την χαλασετε μολις μπει και δει τα αισχη σας..ρις μου λυπαμαι,σου ζηταω εγω συγνωμη.

εισαι πολυ καλο παιδι και καλη καρδια.

Banned
    Αν όμως ειρωνεύεται; Είπα ότι εμείς μπορεί να κάνουμε ένα λάθος καταλάθος και να μην το θέλουμε, αν όμως κάνει αυτή το κάνει επίτηδες και γιατί δεν γράφει τόσην ώρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσουμε το θέμα, ακόμα και αν είναι προσβλητικό, και μετά λένε εμένα σκατόψυχη.
    το θέμα ΔΕΝ είναι προσβλητικό. τώρα εσύ φαντασιώνεσαι πράγματα, επειδή θέλεις σώνει και καλά να τους βγάλεις όλους κακούς. ε, ξεκόλα, δεν ισχύει.

Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    παντως την διαθεση της κοπελας θα την χαλασετε μολις μπει και δει τα αισχη σας..ρις μου λυπαμαι,σου ζηταω εγω συγνωμη.

εισαι πολυ καλο παιδι και καλη καρδια.
    Ποιά αίσχη της ρε; Είδες τι έγραψε στο άλλο το παιδί τον Αλέξανδρο; Την ξέρεις κι από χτες που είναι καλή;

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast