Originally Posted by
carrie
Αχ θυμηθηκα και αλλη θεικη ατακα αντρα, και μου συνεβη δυστυχως εμενα, αλλα δεν εχει σχεση με σεξ. Λοιπον οταν πηγαινα λυκειο εκανα παρεα με κατι παιδια, αγορια κοριτσια, δεν ημασταν φιλοι απλα χαβαλεδιαζαμε. Μια βραδια ενα αγορι απο αυτους σε μια βολτα μου την επεσε, και ετυχε να μας δουνε κατι γνωστοι του. Εμενα μου αρεσε και απλα φασωθηκαμε. Την επομενη μερα σταματησε να μου μιλαει και χρονια μετα εμαθα οτι με ειχε βγαλει καταστροφογκομενα, οτι του χαλαγα τις σχεσεις και οτι τον κυνηγαγα χρονια να μου κατσει, ενω με πετυχε καποια φορα στην πολη μας και αρχισε παλι να μου την πεφτει, σε μενα που μισουσε τοσο! Δεν μπορεσα να καταλαβω γρι απο τη συμπεριφορα αυτη, και χρονια μετα εμαθα απο εναν κολλητο του οτι οταν μου την ειχε πεσει στο λυκειο ειχε σχεση με μια κοπελα, γεγονος το οποιο αγνοουσα παντελως, και με θεωρει εμενα υπευθυνη για τον χωρισμο τους, γιατι εμαθε αυτη οτι καποιοι μας ειχαν δει μαζι. Απο τοτε λοιπον λεει σε ολους ποσο με μισει και ποσο φιδι κολοβο ειμαι και υπουλη! Με ποναει αφανταστα αυτο που γραφω τωρα, γιατι τον ειχα σε εκτιμηση, και οσες φορες και αν με εχω μουντζωσει γιαυτο και για το ποσο εξω επεσα, δεν εχω αισθανθει καλυτερα. Αποκορυφωμα φετος βρηκε τον φιλο μου μετα απο δεκαπεντα χρονια που εχουν γινει αυτα γιατι ηταν παλιος μας συμμαθητης και του ειπε να με προσεχει γιατι με ξερει καλα και ειμαι φιδι..... Πειτε μου κατι λογικο που να εξηγει αυτη την παραλογη συμπεριφορα.. Ακομα δε μπορω να το καταλαβω και με ποναει, γιατι μετα απο τοσα χρονια βρισκεται συνεχεια μπροστα μου..