!!! Αυτό ήταν φάουλ! Και μικρότητα επίσης. Σβήστο να μη το δει η κοπέλα. Να είμαστε Κύριοι.
Printable View
Δημήτρη μας, αυτό είναι το παράπονό σου; Καλέ μας Δημήτρη, δεν λέει κανείς ότι είσαι ο κακός. Λέμε ότι τοποθετήθηκες μονόπλευρα, ναι… Λέμε ότι υπήρξες άδικος και σκληρός, ναι… Λέμε ότι εκνευρισμένος έχασες μία-δυο φορές την μπάλα , ναι… Αλλά κανείς δεν είπε ότι είσαι κακός. Ναι; ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
Δεν ξέρω τι έκανε ο μπάρμπας σου το 60 ή τι κάνει τώρα, είναι σίγουρο όμως, για να στο πω ευγενικά, ότι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Αυτή η συμπεριφορά, αν σε ικανοποιεί κράτα την, αλλά να την βγάζεις σε γνωστούς/φίλους σου.
Και για να σου δώσω και λίγη τροφή για σκέψη:
Αν η λέξη θηλυκό υποβιβάζει την Γυναίκα (!!!) η λέξη αρσενικό γιατί προβιβάζει τον Αντρα; Τι ειδους "λογική" είναι αυτή;
Και επιτέλους, όσοι/ες μπαίνουν στο ιντερνετ ας κάνουν σωστή χρήση και ας ακολουθούν φέρσιμο που να βοηθάει το φόρουμ. Mπαίνουμε στα νήματα και τοποθετούμαστε μόνο πάνω στο θέμα που πραγματεύεται. Δεν το γαμάμε στα offtopic.
Αν δεν μπορεί κάποιος να σέβεται τον εαυτό του, ας σέβεται τα μέλη και τους αναγνώστες. Αυτούς που υπάρχουν τώρα, αλλά και αυτούς που θα προκύψουν στο μέλλον
Υποδειξε μου, που ακριβως ειπα οτι η λεξη αρσενικο, υποβιβαζει τον αντρα, ισως δεν σε βοηθουν τα ελληνικα σου στην κατανοηση...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οι εκφρασεις αυτες υποβιβαζουν τους ανθρωπους γενικοτερα... (αρπα το θηλυκο και πετα το στο καπω, μαστορα)
οφ τοπικ ειναι οι υποδειξεις σου για το φορουμ γενικοτερα και οντως $%μας το θεμα..
αν βλεπεις το μελη σαν το αναγνωστικο σου κοινο και τα σεβεσαι, προσπαθησε να εισαι λιγοτερο αγοραιος στις εκφρασεις σου...
To πέτυχες! Λυπάμαι που δεν με βοηθούν τα Ελληνικά μου, αλλά οι καταστάσεις -παλιοζωή, άτιμη κενωνία [sic] κλπ- δεν μου επέτρεψαν να γίνω κοινωνός παιδείας και μόρφωσης
Παρ' όλα αυτά, θα σου πω
"Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο
ούτε έχω μάθει γράμματα πολλά
ξέρω όμως ένα κι ένα κάνουν δύο
και πως τα φωνήεντα είναι εφτά
Τόσο καιρό είσαι στο φόρουμ και δεν έχεις μάθει
να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις φυσικά
η προπαραλήγουσα ποτέ δεν περισπάται
όταν η λήγουσα είναι μακρά
Εσύ που κάνεις όλα πως τα ξέρεις
κι όλο εξυπνάδες έχεις στο μυαλό
πες μου για να μάθω ποιο έχει γίνει
πρώτα η κότα ή το αυγό"
ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ υποβιβάζεται η γυναίκα (θηλυκό), όταν βιώνει ακομπλεξάριστα τον ερωτισμό της με τον άντρα (αρσενικό), είτε αυτό συμβαίνει σε καπό ενώ βρέχει, είτε σε σουίτα που το μπαλκόνι της έχει θέα το ηλιοβασίλεμα και το cd player παίζει το "My heart will go on"
Αντιθέτως οι άνθρωποι υποβιβάζονται όταν φέρονται χωρίς σεβασμό, τόσο στον εαυτό τους, όσο και στην σχέση τους (οικείους, συνανθρώπους κλπ).
Αν εσύ πιστεύεις πως ο σεβασμός οριοθετείται ή χάνεται, από το μέρος και τον τρόπο που θα απολαύσουν το σεξ και το ερωτικό τους παιχνίδι, είναι δικό σου θέμα. Σου προτείνω να το κοιτάξεις.
Επιπλέον, δεν υπάρχουν πρόστυχες και χυδαίες λέξεις, υπάρχουν πρόστυχοι και χυδαίοι άνθρωποι ή άνθρωποι που χρησιμοποιούν πρόστυχα και χυδαία τις λέξεις, αν προτιμάς.
Σε κάθε περίπτωση, είσαι παντελώς αναρμόδιος/α (?) να μου κάνεις υποδείξεις για τον τρόπο γραφής μου στο φόρουμ.
εξακολουθεις να μην αντιλαμβανεσαι αυτο που λεω και τελικα μαλλον δεν ειναι καν θεμα γνωσης της γλωσσας....
Γεια σας και απο εμενα..
Ενοχληθηκα ιδιαιετερα οχι μονο απο τη συμπεριφορα του τυπου αυτου αλλα και και με καποιες απαντησεις μελων που τον επιβραβευσαν κατα καποιο τροπο οτι την ειλικρινεια του και για το πως δεν χρεωσε σε σενα το γεγονος οτι δε μπορεσε να λειτουργησει σεξουαλικα..Μα στο ειπε φανερα..οτι δε τον ελκυεις...και μετα αφου στο φορτωσε προσπαθησε να σε κανει να νιωσεις καλα...λεγοντας ενα σωρο χαζομαρες κατα τη γνωμη μου...θα μας τρελανει ο τυπος..μου εχει τυχει και εμενα...να μη μπορει αντρας να...τη πρωτη φορα..και ενιωσε πολυ ασχημα..τον στηριξα να το ξεπερασει αλλα επειδη ηταν τρομερα ανασφαλης...μου πεταξε καποια στιγμη αφου μετα το χαμε κανει ενα σωρο φορες..πως εχω παιδικοτητα σαν ανθρωπος..και πως γιαυτο κολλησε..ενω ηταν φανερο πως ειχε αγχος..μεσα στο μυαλο του προφανως υποσυνειδητα φοβοταν μηπως εκεινο το συμβαν μου εχει επηρεασει την ερωτικη εικονα μου γιαυτον!
ας μη γελιομαστε ο τυπος..κομπλεξαριστηκε και προφανως απο την ανασφαλεια του..σου ειπα να χωρισετε..γιατι φοβηθηκε να ξανακανει σεξ μαζι σου για να μην ξαναπεσει στα ματια του..και κατέπεκταση στα ματια σου..
Για εμενα δεν αξιζει να εισαι μαζι του..οχι γιατι ειναι ανασφαλης..γιατι στο βωμο του δικου του εγωισμου..τσακισε και τον δικο σου..αλλα και μια σχεση που θα μπορουσε να προκυψει σε κατι καλο..παμε για αλλα!!!