...............
...............
χιχχιχι χοχχοχο!!σπαστε τα ολα!!
ο αλλος λεει ειστε ολοι κακοι.δε σας μιλαω α.
χαχα!!πολυ γελιο εδω μεσα.
παιδια ακουστε κι εμενα που ξερω.
ο κοσμος ειναι αδικος.αυτο το παιρνουμε σαν δεδομενο.μη δωσω τωρα παραδειγμα γιατι βαριεμαι.
οποτε στο θεμα μας τωρα για να μιλησουμε συγκεκριμενα εδω για τις ψυχικες ασθενειες ειναι
πασιφανες και ολοφανερο οτι καποιοι βασανιζονται περισσοτερο απο αλλους.
τελεια παιδια..σκατα δλδ.καλε μην τρωγεστε αα τι φαγομαρα ειναι αυτη σημερα??
χειροτερα βεβαια ειναι αυτοι που δεν τους πιανουν τα φαρμακα ,οποτε ευτυχως δεν ειμαστε μεσα
σε αυτους.
μετα ειναι αυτοι που εχουν πολλα αρνητικα συμπτωματα κ.λ.π.
white κανεις δεν σου απαγορευει να γραφεις εδω περα, δεν ειναι τσιφλικι αλλωστε κανενος, θα γραφεις οποτε γουσταρεις κ ο,τι γουσταρεις, τωρα το οτι εχουν πεσει πολλοι πανω σου ειναι κατι που με θλιβει κ με στενοχωρει ιδιαιτερα, προσπαθησε να μην δινεις σημασια σε σχολια που ενδεχομενως σε κανουν χειροτερα.... συμφωνω οτι η ψυχωση ειναι απο τις χειροτερες ασθενειες (κ η διπολικη κατα τη γνωμη μου αλλα οχι τοσο συγκριτικα με την ψυχωση..) θα σου πω κατι, δυστυχως στην κωλοκοινωνια που ζουμε τους καλους κ ευαισθητους ανθρωπους εχουν οι αλλοι την ταση να τους πατανε, αλλα στο χερι μας ειναι αν κ κατα ποσο θα αφηνουμε να μας επηρεαζουν γιατι εχουμε ηδη τα δικα μας θεματα κ παει πολυ να επιφορτωθουμε με τον σπασταρχιδισμο κ τα καμπλεξ κ τα απωθημενα καθενος που μιλαει εκ του ασφαλους κ το παιζει υπερανω.... μια φιλικη συμβουλη θα σου δωσω, προσπαθησε το ιδιο που βγαζεις εδω, να το βγαζεις κ στη real life, πιστευω θα σου κανει πολυ καλο κ θα αρχισεις να βαζεις ατομα κ καταστασεις στη θεση που τους αξιζει....
Η ψυχωση και η μοναξια που φερνει δεν αντιμετωπιζονται με τον τσαμπουκα και με το να κυνηγας τον κοσμο απο κοντα σου. Ουτε θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα. Φυσικα δεν θα σκυβεις το κεφαλι , αλλα πρεπει να εχεις ελεγχο του εαυτου σου και κυριως να βαζεις τον εαυτο σου στην θεση του αλλου. Για παραδειγμα αν αρχισεις στο βρισιδι καποιον , πρεπει να σκεφτεις η δικια σου αντιδραση σε ενα μπινελικι ποια θα ηταν?
Μπορει να αρχισει να βριζει και αυτος και δικαιολογημενα αναλογως την περισταση.
Εαν βλεπεις οτι υπαρχουν προβληματα αλυτα στις σχεσεις με τους αλλους ανθρωπους ζητησε την βοηθεια ειδικου. (δεν μπορω να ξερω φυσικα).
Ok, η σωστή πρόταση επομένως είναι φίδι δηλητιριώδη να σε τσιμπήσει η αράπης να σε ^^^^
Σαφώς και ο καθένας ενδέχεται να το μεταφράζει διαφορετικά
(την πρόταση αυτή άραγε να την εμπνεύστηκε κάποιος που πήγε, έζησε σε αληθινή ζούγκλα?
γουαιτ, συμφωνώ πως καποιοι πέσανε πάνω σου, αλλα κοίταξε λιγο κ τον τροπο με τον οποιο μπαίνεις να πεις κατι.
κάνεις επιθεση με τη μία.
ποιος σου ειπε πως δν θέλουμε να συζητήσουμε μαζί σου?
έχεις καιρό να μπεις.
δν μας λες καλυτερα πως πας με την υγεία σου, πώς περνάς κ γενικοτερα πως ειναι τα πραγματα τελευταία.
I love snakes. ίσως να σε τσιμπήσω εγώ ίνσεκτ, λολ
Αλλά με τον όρο να μη ξαναχρησιμοποιήσεις τη λέξη αράπης.(είδες πως τό΄χω το διαπραγματευτικό?)χαχαα
white, εγώ παραδέχομαι πως η ψύχωση δεν είναι και λίγο πράγμα. Και όχι μόνο αυτό. Είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πράγμα. Και τώρα που το παραδέχτηκα τι έγινε? Άλλαξε τίποτε σε αυτό που ζεις? Μήπως όμως αντί να λες συνέχεια στον εαυτό σου τη δικαιολογία του κακού κόσμου, θα μπορούσες να δεις σε τι σε εξυπηρετεί αυτό? Για να επαναλαμβάνεται, λέω πως ίσως έχεις ένα κέρδος σε κάποιον τομέα. Και εξάλλου, ο κόσμος είναι κακός, πάνκακος, αλλά κι εσένα δε σε είδα να μπεις σε κάνα νήμα να προσπαθήσεις να τον κάνεις λιγότερο πάνκακο. Πάω να φάω πάνκεικς με παγωτό. bye.
Όχι, το ξέρω πως δεν είσαι, είσαι μια χαρά παιδί. Σε συμπαθώ επίσης.:)
Σοβαρά τώρα, έχω μεγάλο κόλλημα με τα φίδια από μικρή. Έχω πιάσει επίσης σε ποτάμι νερόφιδο από την ουρά, μόνο που δε λιποθύμησε αυτός που είχα παρέα, λολ
Και έχω πάντα στο σπίτι φιδοπουκάμισα. Φρίκαρες ή όχι ακόμη?
Εγώ έχω το κόλλημα με τα λεοπάρ!!!