Originally Posted by
SupernovaNebula
void Ειμαι της φασης Ηλεκτρονικοι Υπολογιστες/Συμπαν/Φυση/Σειρες/Ταινιες μεχρι τωρα δεν βρηκαν καποιον να τον ενδιαφερουν τα θεματα ισως ειμαι και ατυχος
Τι να πω βρε πουλάκι μου, εμένα νομική είναι η παιδεία μου αλλά ποτέ δεν μπορούσα να συζητάω με δικηγόρους..τους βρίσκω απίστευτα βαρετούς. Μπορεί όντως να είσαι άτυχος γιατί τα ενδιαφέροντα που ανέφερες είναι πολύ κοινά σε ανθρώπους.
Εγώ ανέκαθεν είχα θεματάκια να επικοινωνήσω ουσιαστικά (δημόσιες σχέσεις κάνω) και όταν πίεσα τον εαυτό μου να κάνω παρέες για να μη λέω ότι είμαι μόνη, το μόνο αποτέλεσμα που υπήρξε ήταν λίγες διακοπές παραπάνω και κομμάτια της προσωπικότητάς μου κάπου χωμένα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε χρειάζεται να ταιριάζουμε με όλους, έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε τους φίλους μας.
Τα χαλια σημεια μου τα ειπα δεν μπορω να λειτουργησω μπροστα σε ξενο κοσμο, δεν ξερω τι σκατα να πω μπλοκαρω.
Και τι έγινε δηλαδή? όλα θέμα τριβής είναι..αυτό λύνεται. Αρχίζεις να συναναστρέφεσαι με κόσμο και λύνεται η γλώσσα σου..και μετά..οκ έχεις πολλά να πεις, τι να σου πω! ποιο είναι το νέο πορνίδιο που βγηκε στην τιβι και ποιος αποφάσισε να το γυρίσει σε πουστριλίκι.
Ξερεις ποση προσπαθει χρειαστηκε για να κανω αυτο το βημα με τη συγκεκριμενη; Δεν μπορεις να φανταστεις, σιγουρα σου φαινεται αστειο επειδη ισως να μην εχεις ποτε βρεθει στη θεση μου και καλα κανεις και σε συνχαιρω γι΄αυτο αλλα η ολη κουβεντα ηταν η ΠΡΩΤΗ φορα που αντεξα να το κανω, να της ζητησω να βγουμε να της μιλησω ανοιχτα και το εκανα γιατι ειδα μια ανταποκριση, μπορει λαθος ερμηνευμενη απο μερους μου, αλλα ετσι το καταλαβα, νομιζεις αν εβλεπα εστω και μια στιγμη οτι δεν ενδιαφερεται θα συνεχιζα;
Ναι μπορώ να καταλάβω πόση προσπάθεια κατέβαλες. Τα έχω περάσει κι εγώ...φαντάσου ότι ήμουν λίγο neird στο σχολείο και δεν έπιανα μία σαν κορίτσι. Δε με προσέγγιζε ποτέ κανένα αγόρι και δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ε κάποια στιγμή, έκανα την μεγάλη έξοδο που κάνεις και συ τώρα και έγινα κάτι πιο μεηνστριμ. και γκόμενους, και παρέες και απ'όλα. Κέρδισα κάτι? τίποτα...δεν κερδίζεται έτσι η αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση κερδίζεται μόνο με την αποδοχή του ποιοι είμαστε. Βασισμένοι στη διαφορετικότητά μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα.
ΛΑΘΟΣ θα εκανα αμεσως πισω γιατι θα φοβομουν την αποριψη. Δεν ξερω αν ειμαι ετσι επειδη εχω κατι απο ιατρικη σκοπια, ή απλα δεν ειχα ποτε τη καταλληλη συναναστροφη με κοπελες.
Ποια ιατρική σκοπιά μωρέ?..χαζομάρες..ντροπαλός και άβγαλτος είσαι. που είναι το τόσο κακό σε αυτό?
Και ξερεις γιατι σου μιλαω ετσι ανοιχτα; Γιατι ειμαι πισω απο την ασφαλεια μιας οθονης. Ξερω τι θα πω, μπορω να βρω ερεθισματα να σου ανοιξω κουβεντα και αν δεν σου αρεσει η κουβεντα θα την αλλαξω ευκολα. Αν ειμασταν ομως μαζι εξω και μιλουσες για κατι που δεν γνωριζω και δεν θα μπορουσα να εκφερω γνωμη θα καθομουν εκει και θα κουνουσα το κεφαλι απλα τπτ αλλο. Ειμαι ατομο που μιλαω πολυ στο νετ, σε φορουμ τσατ κτλ και θα δεις αλλον στο νετ και αλλον αν με δεις απο κοντα.....
moi aussi mon ami... και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, πίστεψέ με! σιγά μη ξεκατινιαζόμασταν-λέγαμε τα σώψυχά μας τετ α τετ...:-)
Αυτα τα ολιγα, ουφ τα ειπα και ξεσκασα :p