Results 46 to 60 of 78
-
31-07-2011, 23:51 #46
έλα μωρέ supernova! πόσο χάλιας δηλαδή μπορεί να είσαι? ξεκόλλα!
κανείς δε γεννιέται Λατίνος εραστής.. τι ήθελες να είσαι δηλαδή? κάνας πέφτουλας?
εμένα μου αρέσει ο αλλος να είναι μετρημένος στις κινήσεις του και στα λόγια του..
τώρα, όσον αφορά αυτή την κοπέλα μην ασχολείσαι μαζί της άλλο. Απλά πράγματα! Ρε συ έχει βρωμίσει ο τόπος κορίτσια (που λέει ο λόγος "βρωμίσει")
Το διαδίκτυο πλέον έχει γίνει νέος τόπος γνωριμίας και δεν είναι απαγορευτικό..αρκεί να προσέχεις που μπλέκεις.
Γενικά όμως, να είσαι επιλεκτικός στις γυναίκες..να μη θαμπώνεσαι από την εξωτερική εμφάνιση ή από το γενικότερο στυλ γιατί δυστυχώς οι περισσότερες είναι απλώς μια επιφάνεια..όπως και η πλειοψηφία των ανδρών δηλαδή.
Γενικά τα έχουμε κάνει σκατά με τις σχέσεις. Κερατώνουμε, προδίδουμε, εκμεταλλεύομαστε τον άλλον, γυρεύουμε μόνο την επιβεβαίωση. Αυτά όλα γιατί μέσα μας δεν είμαστε καλά. Και γιατί υποτιμούμε την αξία της αγάπης. Την έχουμε βάλει όχι σε 2η μοίρα...σε 100η.
Μάθε λοιπόν πρώτα απ'όλα να διεκδικείς την αγάπη και μετά επέλεξε εσύ ο ίδιος το άτομο που είναι ικανό να στη δώσει.
Και άμα δε στη δίνει, απλά διώξτο. Είναι κρίμα να χαλάς φαιά ουσία σε ανθρώπους που δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα. Αυτά από μένα.
ΥΓ: και έλεος πια με τη φιλία μεταξύ άνδρα γυναίκας..από όταν ανακαλύφθηκε, η σχέση και το σεξ έχουν γίνει άπιαστο όνειρο!!..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
- 31-07-2011, 23:58 #47
Φιλε/η Void θα ανοιξουμε αλλο κεφαλαιο. Ναι ειμαι πολυ χαλιας. Παω εξω με παρεα και δεν ανοιγω το στομα μου να πω μια κουβεντα, δεν ξερω γιατι οταν ειμαι με αλλους τα χανω, δεν ξερω τι να πω δεν μπορω να συμμετεχω στην συζητηση γιατι τα θεματα που μπορω εγω να συζητησω με αλλους δεν τα εχουν αυτοι. Απλα καθομαι εκει σαν να μην υπαρχω και οποτε πεταχτω να πω κατι ειναι κατι της στιγμης, μια μαμακια και αν προσπαθησει καποιος να συνεχισει την κουβεντα σε αυτη τη μαμακια παλι τα χανω το γυριζω σε αλλη μαμακια και σκαζω....
Γιαυτο λεω οτι ειμαι χαλιας.... Οχι μονο στα γκομενικα αλλα γενικα στην επικοινωνια μου με αλλους.
Οσο για τη φιλια, και τωρα θα γινω λιγο εγωιστης... Δεν θα ηθελα να χαλασω την φιλια μου μαζι της γιατι κακα τα ψεματα ειναι ενας τροπος να γνωρισω κι αλλο κοσμο, γνωστους και περισσοτερο γνωστες της :p Γιατι μεχρι τωρα ο κυκλος φιλων μου ηταν ολο αντρες.... Ποτε δεν ετυχε να υπαρξει γυναικα. Αρα το να παραμεινω φιλος παλι θα με ωφελεσει ωστε να ανοιχτω επιτελους σε αυτο το σκατο κοσμο και να μπορεσω να λειτουργησω κοινωνικα γιατι εχω βαρεθει πια..,
01-08-2011, 00:04 #48
void εισαι η μοναδικη που απ'οσες γραψαν εδω μπορω να βρω κατι να συμφωνισω.
ειδικα οι αθηναιες ειναι μονο δουλεια και εμφανιση, τπτ παραπανω!
ε ναι μωρε τωρα, τα συναισθηματα ειναι αερας, δε μπορει κανεις να χορτασει μ'αυτα...
κι αυτο ακριβως προσπαθω να κανω κι εγω, να μη χαραμιζω την ωρα μου με ατομα που δε μου προσφερουν, αλλα και που δεν υπαρχει περιπτωση να με καταλαβουν!
ισως να συνεβαλε κι αυτο στο οτι οι ρολοι πλεον εχουν "χαλασει"...
01-08-2011, 00:05 #49
Ποια είναι τα θέματα που μπορείς να συζητήσεις με άλλους? θες να δώσεις ένα παράδειγμα?
και γιατί να μην αισθάνονται αυτοί χάλιες δηλαδή που δεν μπορούν να συζητήσουν μαζί σου?
Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει αντικειμενικά χάλιας άνθρωπος..υπάρχει άνθρωπος ο οποίος απλώς ρίχνει όλο το φταίξιμο πάνω του επειδή δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους άλλους...και εσύ μάλλον αυτό έχεις..αυτή τη στιγμή μια χαρά επικοινωνείς μαζί μας πάντως.
Λοιπόν μίλα ανοιχτά και ξάστερα. ποια είναι τα χάλια σημεία σου? Με τι παρέες βγαίνεις που δεν μπορείς να επικοινωνήσεις? ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου εσένα και ποια της παρέας?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
01-08-2011, 00:10 #50
μη λυσσάς μωρέ ΚΕΝΟ με τις Αθηναίες..θέμα χαρακτήρα είναι όλα. Απλά σε αυτή την πόλη έχουμε μαζευτεί 5 εκατομμύρια ανθρωπάκια και η ασχήμια μας φαίνεται πιο έντονη. Είναι στατιστικό το θέμα.:-)
ΥΓ: η δουλειά αναγκαστικά σου απορροφάει πολύ χρόνο. Εγώ δούλευα 12 και 13 ώρες τη μέρα όχι από βίτσιο προφανώς, αλλά γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά και τα χρήματα (τα οποία ήταν ελάχιστα) αλλά παρολαυτά την αγάπη την βάζω πρώτη. Την ήθελα, την έψαξα, τη βρήκα...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
01-08-2011, 00:24 #51
01-08-2011, 00:28 #52
Το θετικό είναι ότι έχεις θέματα να συζητήσεις, απλά είναι πιθανόν κάποια από αυτά τα θέματα να μην ταυτίζονται με τα ενδιαφέροντα της συγκεκριμένης παρέας.
Από την άλλη, συμπληρωματικά με αυτά που ανέφερε η void, δεν είναι απαραίτητο να αναλαμβάνουμε όλο το βάρος στην αλληλεπίδραση με τους άλλους. Είναι και ο άλλος εκεί και έχει και αυτός το ρόλο του στην εξέλιξη της συζήτησης. Το αναφέρω μιας και στο παρελθόν έχω πιάσει τον εαυτό μου να αγωνιώ για την έκβαση μιας εξόδου (ιδιαίτερα με άτομα που δεν είχα μια σχετική οικειότητα) σε σχέση με το τι θα πούμε, πως θα το πούμε, τις παύσεις κ.λπ..
01-08-2011, 00:31 #53
void Ειμαι της φασης Ηλεκτρονικοι Υπολογιστες/Συμπαν/Φυση/Σειρες/Ταινιες μεχρι τωρα δεν βρηκαν καποιον να τον ενδιαφερουν τα θεματα ισως ειμαι και ατυχος
Τα χαλια σημεια μου τα ειπα δεν μπορω να λειτουργησω μπροστα σε ξενο κοσμο, δεν ξερω τι σκατα να πω μπλοκαρω.
Ξερεις ποση προσπαθει χρειαστηκε για να κανω αυτο το βημα με τη συγκεκριμενη; Δεν μπορεις να φανταστεις, σιγουρα σου φαινεται αστειο επειδη ισως να μην εχεις ποτε βρεθει στη θεση μου και καλα κανεις και σε συνχαιρω γι΄αυτο αλλα η ολη κουβεντα ηταν η ΠΡΩΤΗ φορα που αντεξα να το κανω, να της ζητησω να βγουμε να της μιλησω ανοιχτα και το εκανα γιατι ειδα μια ανταποκριση, μπορει λαθος ερμηνευμενη απο μερους μου, αλλα ετσι το καταλαβα, νομιζεις αν εβλεπα εστω και μια στιγμη οτι δεν ενδιαφερεται θα συνεχιζα;
ΛΑΘΟΣ θα εκανα αμεσως πισω γιατι θα φοβομουν την αποριψη. Δεν ξερω αν ειμαι ετσι επειδη εχω κατι απο ιατρικη σκοπια, ή απλα δεν ειχα ποτε τη καταλληλη συναναστροφη με κοπελες.
Και ξερεις γιατι σου μιλαω ετσι ανοιχτα; Γιατι ειμαι πισω απο την ασφαλεια μιας οθονης. Ξερω τι θα πω, μπορω να βρω ερεθισματα να σου ανοιξω κουβεντα και αν δεν σου αρεσει η κουβεντα θα την αλλαξω ευκολα. Αν ειμασταν ομως μαζι εξω και μιλουσες για κατι που δεν γνωριζω και δεν θα μπορουσα να εκφερω γνωμη θα καθομουν εκει και θα κουνουσα το κεφαλι απλα τπτ αλλο. Ειμαι ατομο που μιλαω πολυ στο νετ, σε φορουμ τσατ κτλ και θα δεις αλλον στο νετ και αλλον αν με δεις απο κοντα.....
Αυτα τα ολιγα, ουφ τα ειπα και ξεσκασα :p
01-08-2011, 00:35 #54
Τσέκαρε τα μηνύματά σου, να ξέρω τουλάχιστον αν το διάβασες!
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
01-08-2011, 00:51 #55
καλά έκανες και τα είπες και να συνεχίζεις να τα λες. Και δεν ήθελα να φανώ αφοριστική και να υποτιμήσω το πρόβλημά σου. Εφόσον νιώθεις ότι χρειάζεσαι ενα τσικ κοινωνικότητας, καντο!! μαζί σου! Απλά να ξέρεις ότι το μέσα είναι που μετράει και αυτό θα κουβαλάς πάντα. Και η διαφορετικότητα δεν είναι κακό πράγμα όπως θέλουν να μας περνάνε. Κοίτα να κρατήσεις το πνεύμα σου και το είναι σου υγιές. Αυτά, σόρυ για την πολυλογία.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
01-08-2011, 01:01 #56
Μα τη λες, void, πολυλογια; Αυτος ειναι ο λογος που αποφασισα να γραφτω, Εγω επρεπε να ζηταω συγγνωμη που τα χετε ακουσει τοσες φορες και ακομα μας ανεχεστε....
Ξερω οτι υπαρχει διαφορετικοτητα και οτι ειναι καλο να υπαρχει απλα ΤΟΣΗ ατυχια πανω μου; Σημαινει κατι δεν κανω σωστα; Και αυτο ειναι οτι δεν εχω εμπιστοσυνη σε μενα... Ή καλυτερα δεν ειχα ή καλυτερα τωρα εχω περισσοτερη απο οτι κατι μηνες πριν.... Γιατι αρχισα να βγαινω, να αλλαζω συνηθειες και ελπιζω σε καποια φαση να τα βλεπω ολα και να λεω "Κοιτα ρε τι μαλακας ημουν τοσο ευκολα ηταν"
01-08-2011, 01:10 #57
κοίτα ακόμα κι όταν φτάσεις σε ένα επίπεδο όπου θα είσαι ικανοποιημένος με το πως στέκεσαι κοινωνικά, μην πεις "α τι μαλάκας που ήμουν"..αποδέξου τον εαυτό σου γιατί είσαι μια χαρά και η αυτοβελτίωση έρχεται σιγά σιγά..
Και η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι πολύ δύσκολο πράγμα με τόσα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά..
Μάθε να στηρίζεις τον εαυτό σου και σε εκτιμάς όπως είσαι.
Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή "ντροπαλότητα" σου? αισθάνεσαι λίγος σε κάτι ως προς τους άλλους? αισθάνεσαι να υστερείς?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
01-08-2011, 01:13 #58
Εχω προβλημα με το βαρος μου, ειχα, εχασα κιλα πριν λιγο καιρο και συνεχιζω.... Αυτη ηταν η πηγη του κακου ειχα την ψευδαισθηση οτι κανενας δεν θα με δεχεταν λογο αυτου τουλαχιστο αυτο το ξεπερασα τωρα παμε για τα αλλα... Αλλα αυτο ηταν η πηγη, ειμαι σιγουρος...
01-08-2011, 01:19 #59
Πάντως τόση ώρα που γράφεις SuperNova μόνο ως άτομο που δεν μπορεί να εκφραστεί δεν φαίνεσαι! Απεναντίας γράφεις πολύ καλά για αρχάριος του λόγου όπως αυτοσυστήνεσαι! Το λέγειν βέβαια θα μου πεις διαφέρει από το γράφειν αλλά αφού κατέχεις το δεύτερο, το πρώτο είναι θέμα εξάσκησης, πάντως δεν είναι απαραίτητο να είσαι ρήτορας για να κοινωνικοποιηθείς. (Να φανταστώ ότι η παρέα που έχεις ξεκινά από τα σχολικά χρόνια;)
""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
01-08-2011, 01:20 #60
Η ρημάδα η εικόνα μας...εντάξει ο περισσότερος κόσμος το έχει αυτό το κόμπλεξ. Κοίτα, εγώ νομίζω, από αυτά που έχω διαβάσει δηλαδή, ότι το παλεύεις πολύ να διορθώσεις κάποια θεματάκια σου και πιστεύω ότι μια χαρά θα σου βγει πέρα. Keep walking!!
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...