Μια φορά σε είπα βρωμιάρα και από τότε με έχεις τρελάνει στα μηνύματα και στις κατηγορίες, μόνο τηλέφωνο δεν έχεις κάνει στο FBI για να με κλείσουν μέσα (και αμφιβάλω για την τελευταία υπόθεση).
Printable View
void gt liontarakainas?
μάλλον του λιονταρακίου έπρεπε να πω! :-)
ok..nomiza oti htan eirwniko kai aporhsa gt
σαν νωρις βγαζεις συμπερασματα και καναβη κανει η μιση αθηνα με τους γερους και τα μωρα μαζι αρα τι μενει?ασε που αποποινικοποιηθηκε..δεν ειναι τπτ αυτο κ εγω κανω π κ π χωρις να μαι κολλημενη
η κάνναβη είναι το ίδιο με το χασίς; Είμαι και λίγο άσχετη.
Έχεις δίκιο που το αναφέρεις. Αλλά είναι θέμα αυτοσυνειδησίας.
Εδώ κάνεις ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος. Το χασίς είναι εξίσου εθιστικό με όλα τα ναρκωτικά. Ξέρω άτομο που έφτασε σε βαριά ψύχωση από σταθερή χρήση χασίς, για αυτό μίλησα πριν για τη φίλη μου και αναφέρθηκα σε αυτήν ως "περιστασιακή" χρήστρια.
Είναι όπως το αλκοολ.
Άλλο να βγαίνεις μια φορά την εβδομάδα και να πίνεις δυο ποτα ή ένα τσιγάρο και άλλο να πίνεις κάθε μέρα.
Τα στερητικά από το χασίς όταν η χρήση είναι στεθερή και είναι κάποιος εθισμένος, αντιμετωπίζονται πολύ δύσκολα.
Μη λέμε ότι θέλουμε ή ότι υποψιαζόμαστε πως ισχύει.
Για τον τίτλο του θέματος θα ήθελα ν' αναφέρω ότι φταίμε εμείς όταν κάνουμε λάθος επιλογές συνέχεια. Δεν γίνεται να είναι τυχαίο. Και ο μαλακομαγνήτης δεν υφίσταται. Είναι αποκύημα της φαντασίας ορισμένων ηλίθιων κοριτσιών που δεν ξέρουν που να καταλογίσουν τα λάθη τους.
gypsy μην κρινεις για να μη κριθεις!!!δεν ισχυριστηκα κανενα μαλακομαγνητη απλα μου ετυχε να γνωρισω ανθρωπους με ουσιες στα καπακια...!!δεν ειπα οτι παντα ειχα τετοιες σχεσεις...
και ανεφερα πως δε θελω να μιζεριασω...!ουτε ηλιθιο κοριτσι ειμαι και σε παρακαλω να εκφραζεσαι καλυτερα
Κοπελιά συγγνώμη αλλά δεν αναφερόμουν σε σένα! Το είπα γενικότερα και με μια δόση θυμού προς τον εαυτό μου.
οκ δεκτη!!Απλα καμια φορα πιστευω ελκουμε εμεις καποιους ανθρωπους...οχι μαλακομαγνητες κλπ..αλλα η αυρα του καθενος μας προδιδει...γτ το λεω αυτο?γτ το συγκεκριμενο ατομο που κουβεντιαζουμε..με πλησιασε εκεινο!οχι εγω
Ναι οκ και απ' ότι μου λες, εσένα είναι η δεύτερη φορά που τυχαίνεις χρήστη. Άλλες κάνουν τα ίδια λάθη μια ζωή.