Απο περίπτωση...σε περίπτωση..!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Δεν το εννοούσα ακριβώς έτσι...Απλά αν τύχει να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που κατά τ' άλλα σ' αρέσει, νομίζω πως δεν είναι κακό να δώσεις μια ευκαιρία. Μην γίνεσαι τόσο αιχμηρή, ούτε εσύ είσαι τέλεια, ούτε κανείς. Όσον αφορά την σύγκριση με τις ψυχώσεις, να ξέρεις ότι πολλές φορές η ασθένεια μπορεί να γίνει και αιτία χρήσης ναρκωτικών γι' αυτό έκανα και την σύγκριση.
    φυσικα και δεν ειμαι τελεια.
    και κανενας δεν ειναι τελειος.
    αλλα εδω μου προτεινεις την καταστροφη

Senior Member
    Remedy μαζί σου!! όσο για τις διαφορές μεταξύ χασίς και άλλων ναρκωτικών, κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν σκληρά και μαλακά ναρκωτικά και αηδίες.. όλα είναι ναρκωτικά και προκαλούν εθισμό και κάμποσα άλλα πράγματα!!!!

Senior Member
    Remedy, εξέφρασα μια άποψη, αν δεν σ' αρέσει, προσπέρασε την απλά.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Kαποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και ευκολα διακριτα.Οταν κοψεις την ηρωινη πονας,κρυωνεις,τρεμεις.
    Οταν κοψεις το χασις δεν παθαινεις τιποτα τετοιο.Απο μονο του φωναζει οτι η βαρυτητα δεν ειναι η ιδια..
    Επισης μην ξεχναμε οτι η νικοτινη και η καφεινη ειναι επισης ναρκωτικα και μαλιστα εξαρτησιογονα. Ειναι το ιδιο "αθωα" οσο και το χασις.

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Δεν γνωρίζεις τους λόγους για τους οποίους έχει πέσει στα ναρκωτικά. Μπορεί να είναι πολύ σοβαροί
    !!! Τι λογική είναι αυτή; Οποιος έχει πολλά προβλήματα, δύσκολα, μεγάλα, τεράστια, δικαιολογείται να πέσει έτσι;

Kατανοώ ότι υπάρχουν αδύναμοι άνθρωποι, αλλά το να είμαστε οκ ότι με πρόσχημα αυτή την αδυναμία μπορούν να κάνουν οτιδήποτε....

Δεν δικαιολογεί η αρρώστεια τα πάντα

Senior Member
    Και είσαι εσύ σε θέση να κατακρίνεις την αδυναμία του άλλου; Ποιος είσαι για να το κάνεις αυτό;

Senior Member
    θα συμφωνησω με τον seduction!
    ολοι μας περναμε απο δυσκολες στιγμες και σημαινει δλδ?εμενα ρε παιδια με χαλασε πιο πολυ αυτο το ψεμα..δεν εχω ξαναγνωρισει ατομο που κανει ουσιες να κανει τουμπες πως δε κανει..τι δλδ?ακομα και να το καταπινα?δε θα το καταλαβαινα?
    νομιζε οτι εκει κολλουσα και δε τον αφηνα να με ακουμπησει κλπ..ενω του λεγα δε σε ξερω γενικως..δε μπορω να μπω σε σχεση με εναν καφε..γτ σχεση ελεγε οτι ηθελε..τωρα αμα μου λεγε ψεματα μεχρι να του κατσω τι να πω..
    αλλα οπως και να χει δεν ειναι απλα οτι το αρνιοταν..αλλα μου λεγε να παμε να κανουμε drug test για να μου αποδειξει πως δ εκανει ενω μυριζανε τα ρουχα του...γιατι αυτο?
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    Γι' αυτό σου λέω ότι είναι ανώριμος μάλλον. Θα έπρεπε να το πει με ειλικρίνια και ωριμότητα. Εσύ τον θέλεις πολύ; Εάν όχι καλύτερα ν' αποχωρήσεις γιατί άλλο να δείχνουμε κατανόηση στο πρόβλημα κάποιου και άλλο να μας φλομώνει στο ψέμα.

Senior Member
    οχι δε θελω συνεχεια με αυτον τον ανθρωπο αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση το ψεμα..και γενικα το ποσοι ανθρωποι τελικα εχουν ψυχολογικα και βλεπουν τα χασισια σα βαλσαμο

Senior Member
    Τι έγινε πάλι με τους ψυχωτικούς ρε κορίτσια?

Gypsy είσαι μεγάλη υποκρίτρια. Όσκαρ θα πω να σε δώσουν .ΧΑΧΑχ

Senior Member
    Και για ποιο λόγο είμαι υποκρίτρια; Μπορείς να μου πεις;

Senior Member
    ??????????????

Senior Member
    Λιονταράκι σύγγνώμη από μέρους μου για τα οφ τόπικ αλλά ο κάροτ πραγματικά δεν ξέρει τι του γίνεται και μου επιτίθεται χωρίς λόγο.

Senior Member
    δε πειραζει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Ρε παιδια,μιλαμε για χασις δεν μιλαμε για ηρωινη.Επεμβαινω γιατι μιλατε λες και ειναι το ιδιο.Δεν ειναι εξαρτησιογονο το χασις.Μπορει να κανει το μυαλο "πουρε" σιγα σιγα,αλλα δεν προκαλει σωματικη εξαρτηση.
    Εγω πιο πολυ θα κολλουσα στο οτι ειπε τοσα ψεμματα παρα στο οτι πινει τσιγαρα,αν φυσικα εμενε στα τσιγαρα και δεν εκανε κι αλλα..Για ποιο λογο να πει ψεμματα?Αυτο ειναι απατη,ειναι μλκια..Απ τη στιγμη που ειπε γι αυτο τοσο χοντρα ψεμματα(οπως να κατηγορει η να λεει οτι προστατευει αυτους που πινουν για να καλυψει τον εαυτο του)μπορει να πει κι αλλα,και σε αλλους τομεις.Για μενα η εμπιστοσυνη ειναι βασικοτατο κομματι σε μια σχεση και θα ξενερωνα.

Void αν το μνμα σου αναφεροταν σε αλλες ουσιες θα ελεγα οτι συμφωνω πολυ μαζι σου.

ΥΓ:Φυσικα ειναι δικαιωμα του καθενος να μην θελεινα ειναι με καποιον "χασισοποτη" και το σεβομαι.Οπως υπαρχουν και ατομα που δεν δεχονται το ταιρι τους να καπνιζει.
    niah θα σου πω το εξής: αν δεν είχα βιώσει τις παρενέργειες του χασίς, του οποίου η χρήση δε σε κάνει τοξικομανή με τη στενή έννοια του όρου και θεωρείται "μαλακό" ναρκωτικό, πιθανόν να είχα μια πιο διαλλακτική στάση και να νέρωνα ας πούμε λίγο το κρασί μου. Εννοείται ότι δε μιλάω για μια στο τόσο χρήση, που λίγο πολύ το έχουμε κάνει η πλειοψηφία από εμάς. Εγώ κατάλαβα από τα λεγόμενα της λιονταρακαινας (!!!) ότι ο τύπος βρώμαγε από την κορυφή μέχρι τα νύχια μπάφο και έλεγε και ψέμματα. Είναι προφανές ότι τέτοιοι άντρες είναι απαγορευτικοί για ερωτική σχέση. Είναι αυτοκαταστροφικοί στο φούλ και παίρνουν στο λαιμό τους και αυτούς που τους αγαπάνε. Και πραγματικά, στην πλειοψηφία τους αυτά τα άτομα δεν έχουν καλή κατάληξη. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος μαζοχισμού για έναν άνθρωπο να συνάπτει σχέσεις μαζί τους τη στιγμή που κυκλοφορούν τόσα άτομα τα οποία είναι έτοιμα να δώσουν και να πάρουν από μια σχέση και αν μη τι άλλο δεν αντιμετωπίζουν ζητήματα εξάρτησης.
    Αυτά τα λέω όχι για να βγάλω μένος κατά των εξαρτημένων από ουσίες, όπως σου προείπα έχω βιώσει πολύ άσχημες καταστάσεις στο σπίτι λόγω εξάρτησης από μπάφο, όχι ηρωϊνης που θεωρείται βαρύ. Για μένα δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ μαλακών και σκληρών για τον πολύ απλό λόγο ότι επί της ουσίας η εξάρτηση είναι ψυχική και όχι σωματική. Βοηθώ άτομα που θέλουν να απεξαρτητοποιηθούν αλλά ταυτόχρονα δεν αλλάζει η άποψη μου ότι είναι ΕΠΙΛΟΓΗ τους και ναι, τους περιθωριοποιώ και τους το δείχνω κιόλας. Εν προκειμένω, επειδή η φίλη μας έχει μπλέξει με έναν τύπο ο οποίος έχει θεματάκια και βίας, και αυτό επίσης το έχω βιώσει, όπως και άρνησης, το μόνο που έχω να της πω είναι να μην έχει ερωτική σχέση μαζί του αλλά αντιθέτως να του δείξει την αποδοκιμασία της.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast