λολλλλ τζίπσι...Λες?
Printable View
Η δική του στάση, που μάλλον δεν αφορά μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, και φαντάζομαι πως έχει διαμορφωθεί με τα χρόνια, δεν είναι εύκολο ν' αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, ειδικά αν δεν το αποφασίσει ο ίδιος.
Δηλαδή, η φίλη σου ψάχνει τη συνταγή για το "πώς αλλάζουμε τη νοοτροπία ενός ανθρώπου", που αν έχω καταλάβει σωστά, έχει περάσει ηλικιακά την εφηβεία εδώ και καιρό .
Κατά τη γνώμη μου, συχνά είναι πιο εύκολο να αλλάξουμε άνθρωπο!
..όχι, δεν προσπαθεί να τον αλλάξει, δεν είναι ηλίθια.
προσπαθεί να βρει διοδο επικοινωνίας μαζί του.
Αυτός πχ, (όπως πιστεύω και οι περισσότεροι άντρες), δεν έχει κανένα ιδιαίταορο κάψιμο με το γάμο.
Το βλέπει ως "πρεπει" και κάπου εκεί σκέφτεσαι πως αφού οι γονείς του θα στεναχωρηθούν αν δεν τους κάνει το χατίρι, γιατι να μη τους το κάνει?
Από την άλλη η φίλη μου, είναι όπως οι περισσότερες γυναίκες: θεωρεί πως αυτή η μέρα ανήκει και στους δύο και πρέπει να τη γιορτάσουν χωρίς άγχος/στρες/εγκυμοσύνη.
Θέλει να την απολαύσει και όχι να τρεμει καθε λεπτο μη πάθει κάτι το παιδί.
:D:D Η σατανική πεθερά σαν την Τζέσικα Λανγκ στο Hush, δεν ξέρω αν την έχετε δει την ταινία...
Θεοφανία, νομίζω ότι η φίλη σου κακώς δεν θέλει να χρησιμοποιεί το παιδί...μα αφού αυτός είναι ο βασικός λόγος! Κι η Broken Doll έχει δίκιο, μόλις δουν το μωρό θα τους περάσει ο θυμός...ως τότε ξύδι :p
Μα Θεοφανία, δεν είναι μέσο πίεσης! Δεν το καταλαβαίνετε;;; Η αλήθεια είναι, υπάρχει όντως κίνδυνος...γιατί το βλέπετε σαν τερτίπι και σαν κόλπο;;; Δεν το καταλαβαίνω...
Αλήθεια, την έχεις δει την ταινία; Ρωτάω για να χαλαρώνει που και που το θέμα, ελπίζω να μην σας πειράζει...απλά είμαι εξαιρετικά ευαίσθητη με τα παιδιά κι έχω φορτιστεί συναισθηματικά τώρα...
Όλα του γάμου δύσκολα...Θεοφανία εσύ είσαι παντρεμένη; (ασχετο)
μπα...
δεν νομιζω να παιζει αυτο θεοφανια.
γιατι πολυ απλα, αν το θεμα ηταν οτι αυτον δεν τον καιει κι ειπε να κανει το χατηρι των γονιων, αν ηταν ενταξει, θα ελεγε "εγω δεν εχω καποια ιδιατερη προτιμηση μωρο μου, να γινει οπως θα σου αρεσε εσενα'
το να χωνει τα χατιρια της μμας του δεν κολλαει με τπτ
και να εισαι σιγουρη οτι θα εχει και συνεχεια η νοοτροπια αυτη...
και συμφωνω με την μαριον, οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει. καλυτερα να τον βρεις οπως τον θελεις, να τον αλλαξεις δεν παιζει...
εχω μπερδευτει με το παιδι.
αν ισχυει το προβλημα, τι να "χρησιμοποιησει"??? ειναι ενας υπαρκτος κινδυνος και πολυ σοβαρος μαλιστα. εκτος αν δεν ισχυει, οποτε τσαμπα το συζηταμε.
για το γενικοτερο θεμα, ο τροπος ειναι ενας: ΕΥΘΕΩΣ.
δεν παιζει ουτε πλαγιως, ουτε κουτοπονηροειδως, ουτε εμμεσως, ουτε μεσω φιλεναδων, ενα τοσο σοβαρο θεμα. ειναι ουσιωδες της σχεσης τους και του μελλοντικου γαμου τους κι αυτοι προχωρησαν χωρις να το εχουν λυσει. ενδεχομενως χωρις να το ξερουν καν...
μια συζητηση επι του θεματος θα εβαζε τα πραγματα στην θεση τους.
να του εξηγησει ποσο σοβαρο ειναι το θεμα που ισως αυτος προσπαθει να παρουσιασει ελαφρα "ελα μωρε τι μας νιαζει ο γαμος, ας τους κανουμε το χατηρι" κι οτι θα το βρισκουνε μπροστα τους σε ολο τον γαμο τους.
Συμβαινει κατι παραλογο σε αυτες τις περιπτωσεις παιδια.
Οι γονεις λενε "παντρευω το παιδι μου"!Θεωρουν τον γαμο σαν μια δικη τους υποθεση!Ναι δεν σας κανω πλακα...
"Χατηρι γλυκε μου ειναι ενα τραπεζι με την θεια σου,οχι ενας γαμος που εγω γουσταρω να κανω τα δικα μου(εφοσον η φιλη σου ειναι φαν του γαμου),χωρις να κινδυνευσει το μωρο ΜΑΣΣΣΣ"
"Χατηρι ειναι να φορεσω στο μπεμπη το λαχανι φορμακι που του πηρε η μαμα σου,οχι η στιγμη που πρεπει να ειμαι κουκλα με τρεντυ νυφικο"