Άρχισαν τα όργανα...(του γάμου) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    η πεθερά έχει κάνει τα κονέ της με την διαχείρηση :p
    λολλλλ τζίπσι...Λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...αυτό λέω από την αρχή.
    Εκεί είναι το ζουμί, γι αυτό η φίλη μου δεν θέλει να "χρησιμοποιήσει" το θέμα με το παιδί.
    Θα μπορουσε από την αρχή να το κάνει και να μην υπάρχει κανένα θέμα τώρα.
    Να το κάνει με την έννοια του να τα παρουσιάζε εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα και κει φυσικα θα έκλεινε το θέμα.
    Αυτό όμως που την ενοχλεί, είναι η δική του στάση και αυτό πρέπει να λύσει πρώτα.
    Το θέμα είναι πως?
    Η δική του στάση, που μάλλον δεν αφορά μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, και φαντάζομαι πως έχει διαμορφωθεί με τα χρόνια, δεν είναι εύκολο ν' αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, ειδικά αν δεν το αποφασίσει ο ίδιος.
    Δηλαδή, η φίλη σου ψάχνει τη συνταγή για το "πώς αλλάζουμε τη νοοτροπία ενός ανθρώπου", που αν έχω καταλάβει σωστά, έχει περάσει ηλικιακά την εφηβεία εδώ και καιρό .
    Κατά τη γνώμη μου, συχνά είναι πιο εύκολο να αλλάξουμε άνθρωπο!

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Η δική του στάση, που μάλλον δεν αφορά μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, και φαντάζομαι πως έχει διαμορφωθεί με τα χρόνια, δεν είναι εύκολο ν' αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, ειδικά αν δεν το αποφασίσει ο ίδιος.
    Δηλαδή, η φίλη σου ψάχνει τη συνταγή για το "πώς αλλάζουμε τη νοοτροπία ενός ανθρώπου", που αν έχω καταλάβει σωστά, έχει περάσει ηλικιακά την εφηβεία εδώ και καιρό .
    Κατά τη γνώμη μου, συχνά είναι πιο εύκολο να αλλάξουμε άνθρωπο!
    ..όχι, δεν προσπαθεί να τον αλλάξει, δεν είναι ηλίθια.
    προσπαθεί να βρει διοδο επικοινωνίας μαζί του.
    Αυτός πχ, (όπως πιστεύω και οι περισσότεροι άντρες), δεν έχει κανένα ιδιαίταορο κάψιμο με το γάμο.
    Το βλέπει ως "πρεπει" και κάπου εκεί σκέφτεσαι πως αφού οι γονείς του θα στεναχωρηθούν αν δεν τους κάνει το χατίρι, γιατι να μη τους το κάνει?
    Από την άλλη η φίλη μου, είναι όπως οι περισσότερες γυναίκες: θεωρεί πως αυτή η μέρα ανήκει και στους δύο και πρέπει να τη γιορτάσουν χωρίς άγχος/στρες/εγκυμοσύνη.
    Θέλει να την απολαύσει και όχι να τρεμει καθε λεπτο μη πάθει κάτι το παιδί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω παντως εαν η γυναικα μου ηταν εγκυος και δεν ηθελε να κανει θρησκευτικο δεν θα την υπεβαλλα σε τετοια δοκιμασια (γιατι ειναι δοκιμασια). Στα ωπα -ωπα θα την ειχα.
    Μπράβο keep, είσαι πολύ σωστός! :)
    Κι όντως είναι δοκιμασία, πήγα σε γάμο πρόσφατα (μετά από χρόνια) και γινόταν χαμός, η καημένη η φίλη μου από το άγχος με το ζόρι χαμογελούσε στις φωτογραφίες, μόνο στο γλέντι χαλάρωσε :p

Senior Member
    η πεθερά έχει κάνει τα κονέ της με την διαχείρηση :p
    :D:D Η σατανική πεθερά σαν την Τζέσικα Λανγκ στο Hush, δεν ξέρω αν την έχετε δει την ταινία...
    Θεοφανία, νομίζω ότι η φίλη σου κακώς δεν θέλει να χρησιμοποιεί το παιδί...μα αφού αυτός είναι ο βασικός λόγος! Κι η Broken Doll έχει δίκιο, μόλις δουν το μωρό θα τους περάσει ο θυμός...ως τότε ξύδι :p

Senior Member
    Αυτός πχ, (όπως πιστεύω και οι περισσότεροι άντρες), δεν έχει κανένα ιδιαίταορο κάψιμο με το γάμο.
    Το βλέπει ως "πρεπει" και κάπου εκεί σκέφτεσαι πως αφού οι γονείς του θα στεναχωρηθούν αν δεν τους κάνει το χατίρι, γιατι να μη τους το κάνει?
    Από την άλλη η φίλη μου, είναι όπως οι περισσότερες γυναίκες: θεωρεί πως αυτή η μέρα ανήκει και στους δύο και πρέπει να τη γιορτάσουν χωρίς άγχος/στρες/εγκυμοσύνη.
    Και πολύ καλά κάνει! Κι ειδικά αυτή η αγωνία δεν αντέχεται! Δηλαδή η κοπέλα τόσες ώρες που κρατάει ο γάμος και το γλέντι θα είναι με την ψυχή στο στόμα;;;

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    :D:D Η σατανική πεθερά σαν την Τζέσικα Λανγκ στο Hush, δεν ξέρω αν την έχετε δει την ταινία...
    Θεοφανία, νομίζω ότι η φίλη σου κακώς δεν θέλει να χρησιμοποιεί το παιδί...μα αφού αυτός είναι ο βασικός λόγος! Κι η Broken Doll έχει δίκιο, μόλις δουν το μωρό θα τους περάσει ο θυμός...ως τότε ξύδι :p
    λολ κύκνε...:)
    Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Το θέμα είναι να επικοινωνεί με τον συντροφο της και όχι να χρησιμοποιεί το παιδί ως μοχλό πίεσης ώστε να περνά το δικό της....

Senior Member
    λολ κύκνε...:)
    Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Το θέμα είναι να επικοινωνεί με τον συντροφο της και όχι να χρησιμοποιεί το παιδί ως μοχλό πίεσης ώστε να περνά το δικό της....
    Μα Θεοφανία, δεν είναι μέσο πίεσης! Δεν το καταλαβαίνετε;;; Η αλήθεια είναι, υπάρχει όντως κίνδυνος...γιατί το βλέπετε σαν τερτίπι και σαν κόλπο;;; Δεν το καταλαβαίνω...
    Αλήθεια, την έχεις δει την ταινία; Ρωτάω για να χαλαρώνει που και που το θέμα, ελπίζω να μην σας πειράζει...απλά είμαι εξαιρετικά ευαίσθητη με τα παιδιά κι έχω φορτιστεί συναισθηματικά τώρα...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μα Θεοφανία, δεν είναι μέσο πίεσης! Δεν το καταλαβαίνετε;;; Η αλήθεια είναι, υπάρχει όντως κίνδυνος...γιατί το βλέπετε σαν τερτίπι και σαν κόλπο;;; Δεν το καταλαβαίνω...
    Αλήθεια, την έχεις δει την ταινία; Ρωτάω για να χαλαρώνει που και που το θέμα, ελπίζω να μην σας πειράζει...απλά είμαι εξαιρετικά ευαίσθητη με τα παιδιά κι έχω φορτιστεί συναισθηματικά τώρα...
    δε την έχω δει μάλλον γιατί δεν τη θυμάμαι.
    Επιμένω πως το θέμα δεν είναι να περάσει της φίλης μου, αλλά να τα βρουν μεταξύ τους και να μην υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες τυπου πεθερικά που θα καθορίζουν τις αποφάσεις τους...:)

Senior Member
    Όλα του γάμου δύσκολα...Θεοφανία εσύ είσαι παντρεμένη; (ασχετο)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Όλα του γάμου δύσκολα...Θεοφανία εσύ είσαι παντρεμένη; (ασχετο)
    όχι...:).....

Senior Member

μπα...
    δεν νομιζω να παιζει αυτο θεοφανια.
    γιατι πολυ απλα, αν το θεμα ηταν οτι αυτον δεν τον καιει κι ειπε να κανει το χατηρι των γονιων, αν ηταν ενταξει, θα ελεγε "εγω δεν εχω καποια ιδιατερη προτιμηση μωρο μου, να γινει οπως θα σου αρεσε εσενα'
    το να χωνει τα χατιρια της μμας του δεν κολλαει με τπτ
    και να εισαι σιγουρη οτι θα εχει και συνεχεια η νοοτροπια αυτη...
    και συμφωνω με την μαριον, οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει. καλυτερα να τον βρεις οπως τον θελεις, να τον αλλαξεις δεν παιζει...

Senior Member

Arrow

...αυτό λέω από την αρχή.
    Εκεί είναι το ζουμί, γι αυτό η φίλη μου δεν θέλει να "χρησιμοποιήσει" το θέμα με το παιδί.
    Θα μπορουσε από την αρχή να το κάνει και να μην υπάρχει κανένα θέμα τώρα.
    Να το κάνει με την έννοια του να τα παρουσιάζε εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα και κει φυσικα θα έκλεινε το θέμα.
    Αυτό όμως που την ενοχλεί, είναι η δική του στάση και αυτό πρέπει να λύσει πρώτα.
    Το θέμα είναι πως?
    εχω μπερδευτει με το παιδι.
    αν ισχυει το προβλημα, τι να "χρησιμοποιησει"??? ειναι ενας υπαρκτος κινδυνος και πολυ σοβαρος μαλιστα. εκτος αν δεν ισχυει, οποτε τσαμπα το συζηταμε.
    για το γενικοτερο θεμα, ο τροπος ειναι ενας: ΕΥΘΕΩΣ.
    δεν παιζει ουτε πλαγιως, ουτε κουτοπονηροειδως, ουτε εμμεσως, ουτε μεσω φιλεναδων, ενα τοσο σοβαρο θεμα. ειναι ουσιωδες της σχεσης τους και του μελλοντικου γαμου τους κι αυτοι προχωρησαν χωρις να το εχουν λυσει. ενδεχομενως χωρις να το ξερουν καν...
    μια συζητηση επι του θεματος θα εβαζε τα πραγματα στην θεση τους.
    να του εξηγησει ποσο σοβαρο ειναι το θεμα που ισως αυτος προσπαθει να παρουσιασει ελαφρα "ελα μωρε τι μας νιαζει ο γαμος, ας τους κανουμε το χατηρι" κι οτι θα το βρισκουνε μπροστα τους σε ολο τον γαμο τους.

Senior Member
    Συμβαινει κατι παραλογο σε αυτες τις περιπτωσεις παιδια.
    Οι γονεις λενε "παντρευω το παιδι μου"!Θεωρουν τον γαμο σαν μια δικη τους υποθεση!Ναι δεν σας κανω πλακα...

"Χατηρι γλυκε μου ειναι ενα τραπεζι με την θεια σου,οχι ενας γαμος που εγω γουσταρω να κανω τα δικα μου(εφοσον η φιλη σου ειναι φαν του γαμου),χωρις να κινδυνευσει το μωρο ΜΑΣΣΣΣ"
    "Χατηρι ειναι να φορεσω στο μπεμπη το λαχανι φορμακι που του πηρε η μαμα σου,οχι η στιγμη που πρεπει να ειμαι κουκλα με τρεντυ νυφικο"
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    δε την έχω δει μάλλον γιατί δεν τη θυμάμαι.
    Επιμένω πως το θέμα δεν είναι να περάσει της φίλης μου, αλλά να τα βρουν μεταξύ τους και να μην υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες τυπου πεθερικά που θα καθορίζουν τις αποφάσεις τους...:)
    Αυτό θα γίνει σταδιακά Θεοφανία...τώρα όμως πρέπει να περάσει της φίλης σου γιατί αλλιώς η συνέπεια μπορεί να είναι μια αποβολή!

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast