Κανείς δεν ειρωνεύτηκε, εγώ τουλάχιστον όχι. Δεν υπάρχει ανάγκη να αντικρούσουμε κάτι, γενικά. Ούτε υπήρξε κάποια μείωση. Και μια χαρά κοινωνικές απόψεις έχει την τύχη να διαβάσει το παιδί!
Printable View
Κανείς δεν ειρωνεύτηκε, εγώ τουλάχιστον όχι. Δεν υπάρχει ανάγκη να αντικρούσουμε κάτι, γενικά. Ούτε υπήρξε κάποια μείωση. Και μια χαρά κοινωνικές απόψεις έχει την τύχη να διαβάσει το παιδί!
Ο Χρήστος μπορεί να φοβάται την απόρριψη επειδή είναι παρθένος. Οι γυναίκες συνήθως θέλουν άντρες με εμπειρία στο σεξ. Τους άβγαλτους τους απορρίπτουν, παρά το ότι μιλάνε γι αυτους με καλά λόγια.
Έχεις δίκιο σε αυτό Ιωάννη. Μία γυναίκα είναι πιθανό να απορρίψει ένα παρθένο αλλά όχι στην ηλικία του Χρήστου, γιατί υπάρχουν και πολλές γυναίκες παρθένες σε αυτή την ηλικία..Οπότε δεν το θεωρώ λόγο και ούτε φαίνεται η παρθενιά από χιλιόμετρα για να τον απορρίπτουν για αυτό.
Δε με ειρωνευτήκατε εσύ και η Gypsy Cello, που χαρακτηρίσατε την περιγραφή της διαδικασίας, όπως τη φαντάζομαι, σαν θρίλερ; Αλλά εφόσον οι γυναίκες είστε εσείς που διαλέγετε, περιμένετε από τους άντρες να σας πλησιάσουν, αντί να τους πλησιάζετε, για να μην πέσει τάχα ο εγωισμός σας και στη συντριπτική πλειοψηφία σας καταφέρνετε να κάνετε μία τουλάχιστον σχέση στη ζωή σας, τα βλέπετε εκ του ασφαλούς και εμάς που τραβάμε τον παθών μας τον τάραχο μας, για να πετύχουμε τα υποπολλαπλάσια, μας σαρκάζεστε κι από πάνω. Πάντως, το καταχραζόμαστε το θέμα του Χρήσου, γιατί περιμένει συμβουλές για την αποτίναξη της παρθενιάς του και δεν τον ενδιαφέρουν τα κοντραρίσματά μας.
χαχαχαα ούτε που ξέρω τι λες, άλλωστε δε σου είπα αυτό, χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ολα αυτα αλλα χασαμε τον χρηστο ρε παιδια κ μιλαμε μονοι μας
χρηστο στην σελιδα 7 αν δεν εχεις δει σου εχω γραψει καποιους μηχανισμους για κοινωνικοποιηση και ευχερια λογου
xrusaki σε ευχαριστω παρα πολυ για αυτα που εγραψες!!! πραγματικα με βοηθησες γιατι σημερα ηταν μια αλλη μερα που σκεφτομουν αρνητικα αλλα θυμηθηκα αυτα που εγραψες και εσυ και τα αλλα παιδια και βοηθηθηκα...κατι αλλο και εξισου σημαντικο αν και αναφερθηκες και εσυ xrusaki ειναι η γλωσσα του σωματος πολυ σημαντικο παιδια σηκωνεται το κεφαλι ψηλα και κοιτατε τους παντες στα ματια ειναι απιστευτο πως απλες κινησεις του σωματος μπορουν να σου αλλαξουν την ψυχολογια σου και το σκεπτικο σου...επισης κατι αλλο που κανω εγω συνηθως ειναι να βλεπω καποιον ηθοποιο πχ που θαυμαζω σαν χαρακτηρα στυλ κτλ και παιρνω μερικα στοιχεια του το πως μιλαει συμπεριφερεται, βοηθαει και αυτο πολυ! σημερα ειπα να δωσω και μερικες συμβουλες γιατι ειμαι στα high μου
ελπιζω οποιος διαβασει αυτο το thread στο μελλον και εχει παρομοια προβληματα να τον ενθαρυνουν οι συμβουλες που εδωσαν τα παιδια!και μερικα αρθρα που με βοηθανε εμενα
http://www.wikihow.com/Become-a-More-Social-Person
http://www.wikihow.com/Build-Self-Confidence
αλλα το πιο αποτελεσματικο για εμενα ειναι η γλωσσα του σωματος για αυτο το κεφαλι ψηλα!!!thanks και παλι...
xrhsto πραγματικα χαρηκα παρα πολυ που μας λες πως εισαι καλυτερα και το μυστικο ειναι οποιαδηποτε αρνητικη σκεψη σου ερχεται απο ανασφαλεια να σκεφτεσαι θετικα οπως μα ειπες πως εκανες΄και να την αποβαλεις αμεσως..με τον καιρο και οσο το επαναλαμβανεις αυτο θα δεις οτι θα εχεις αλλαξει χαρακτηρα
θα αρχισεις να σκεφτεσαι θετικα..
φαντασου εγω εχω εντυπωσιαστει που πολλοι απο εδω μου λενε πως ειμαι αισιοδοξη και θετικη και τους δινω την εντυπωση πως ειμαι τρισευτιχισμενη.
ναι ειμαι καλα
ναι τα εχω βρει με τον εαυτο μου
αυτο δεν συμαινει πως δεν εχω προβληματα οπως ολοι,απλως τα λυνω παντα με θετικοτητα κι αισιοδοξια,γιατι να κανεις καποια κατασταση χειροτερη?μονο αυτο μπορει να συμβει οταν σε παιρνει απο κατω για κατι που ουτως η αλλως δεν μπορεις να αποφεχθεις
ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να λυσεις τα θεματακια σου και να μην ευχαριστεις εμας αλλα την δικη σου θεληση και δυναμη!!
θελεις να βοηθηθεις!αυτο φαινεται απο την βοηθεια που ζητησες εδω αλλα και απο την εξασκηση σε ολα αυτα που σου ειπαμε και πανω απο ολα ξερεις να ακους
το οτι ΘΕΛΕΙΣ λοιπον σημαινει σιγουρα οτι ΜΠΟΡΕΙΣ!!
εισαι power φιλε!συνεχισε!!!
και μεταξυ μας ε?θελουμε να μαθουμε νεα κι εντυπωσεις για την πρωτη φορα!!:p
.................................................. ............
Φαίνεται οι εσωτερικές σου αντιστάσεις στην αλλαγή ήταν λιγότερες σε σχέση με άλλους και τα αρνητικά σου βιώματα δεν πάνε σε βάθος χρόνου, γι' αυτό τα κατάφερες να αλλάξεις. Άλλοι δεν καταφέρνουν αυτή την αλλαγή, αγωνίζονται για την βελτίωση. Και είναι άσχημο ο αγωνας για βελτίωση ή αλλαγή να έχουν την αρχή τους σε βάθος χρόνου. Εκτός κι αν βρήκες τη μαγική συνταγή να μας τη δώσεις.
ποιος σου ειπε οτι αλλαξαν ολα απο την μια ημερα στην αλλη?
φυσικα και θελει αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα ιωαννη
ειδικα οταν εχεις πολλα μεσα σου
ολα αυτα δεν λειτουργουν απο την μια ημερα στην αλλη
αλλα εφοσον μιλας και για μαγικη συνταγη για εμενα ειναι
να μην τα παρατας
προσωπικα θεωρω οτι πρεπει να εισαι φιλος του εαυτου σου και να νιωθεις το χρεος και την ευθηνη να τον προστατευεις οπως θα προστατευες ενα παιδι
το παιδι που υπαρχει μεσα στον καθε ενα απο εμας
δεν πρεπει να το αφηνουμε να νιωθει απροστατευτο
αν ομως θελεις να δουλεψεις με εσενα θα το κανεις
υπαρχουν ανθρωποι που εχουν τετοια αρνητικοτητα και αρνηση οπου κανενας ψυχολογος δεν μπορει να τους βοηθησει και αυτο συμβαινει γιατι δεν θελουν οι ιδιοι να βοηθηθουν
σε αυτο φυσικα συντελουν πολλοι παραγοντες..απο τα βιωματα μεχρι την προσωπικοτητα και τον χαρακτηρα
Ειδικά όταν κανείς έχει πολλά μέσα του η αλλαγή δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση και πάλι επιμένω σ΄αυτό παρά το ότι αγωνίζετε. Και η προσπάθεια είναι πιο εύκολη όσο σε πιο μκρή ηλικία είναι κάποιος. Ίσως εσύ κατόρθωσες να ριζώσεις βαθιά μέσα σου και να πεισμώσεις αυτό που βάζεις σαν σύνθημα σου, ό,που υπάρχει θέλω, υπάρχει δρόμος και αυτο που λες στο Χρήστο ότι όποιος θέλει μπορεί. Δεν ξέρω πόσο σου πήρε και πως ακριβως τα καταφερες ή τι σε βασάνιζε αλλά χαίρομαι ειλικρινά για την επιτυχία σου γιατι μόνο που διαβαζει κανεις ότι κάποιος τα κατάφερε παίρνει πολλές ελπίδες, κουράγιο και θετική ενέργεια.
για να μην παρεξηγηθω εχω κι εγω τις ευαισθησιες μου
ειμαι ανθρωπος κι εγω
δακρυζω κι εγω
ποναω σαν ολους τους αλλους,
σε οτι συμβαινει ομως προσπαθω να κρατησω το μυνημα και δεν το αφηνω να μου γινει τροπος ζωης
ο,τι και αν γινει ξερω πως οταν περασει θα ειμαι ποιο δυνατη απο πριν
η ζωη ειναι ενας τεραστιος αγωνας..και θελει θρασος και θαρος
ημουν σχεδον καποια αλλη καποτε..ιωαννη πηρε καποια χρονια γιατι υπηρχαν πολλα θεματα που επρεπε να διορθωσω
χρυσακι, ειναι ωραία όλα αυτά που λέμε όλοι εμείς εδώ, βοηθάνε, αλλά στην πράξη δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα, αυτα που κανουμε φέτος είναι τα ίδια με καποιες βελτιωσεις με αυτα που καναμε πριν τρια ή πριν πέντε χρόνια. Καμιά θεαματική αλλαγή. Και η θέληση για αλλαγή υπάρχει. Που ειναι το πρόβλημα?
ΧΑΧΑ ... ελεος ρε παιδια ..... να δω τι αλλο θα διαβασωωωωω χαχα
ειναι μαλλον αστειο να ειναι καποιος 19 χρονων κι ακομα παρθενος αφου τα κοριτσακια ξεκιναν απ'τα 13 τους.
mhn agxonesai... kapoia stigmh 8a er8ei apo mono t.... ki egw to idio provlhma exw... alla kanw 8etikes skepseis!
'προβλημα'? γιατι το λες προβλημα? καταρχας...οταν θα πας με καποια για 1η φορα...ισως μην το καταλαβει και καν ξερεις...δεν ειναι οπως στις γυναικες...και χαλαρα ουτε αγχος ουτε τιποτα και δεν ξερω...εαν βρεις καποια που σου εμπνεει ασφαλεια μπορειτε να το συζητησετε πρωτου γινει :D
Είναι και το λεω εκ προσωπικης πείρας.
Χρήστο,
γιατί δεν αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν απο μόνα τους? Δεν σου μιλώ για παραίτηση αλλά για υπομονή. Στη ζωή, σπάνια οι επιθυμίες μας ικανοποιούνται ακριβώς τη στιγμή που θα γεννηθούν. Συνήθως χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να ωριμάσουν οι καταστάσεις και να αποκτήσουμε αυτό που επιθυμούμε. Το μυστικό είναι η μη απελπισία! Είσαι τόσο νέος! Ποιός υπαγορεύει ή προδιαγράφει πότε θα ζήσουμε τον έρωτα? Κανένας πέρα απο εμάς! Ξέρω πως αναφέρεσαι στο σαρκικό κομμάτι του έρωτα όμως ακόμη κι αυτό θα έρθει όταν φτασει η κατάλληλη στιγμή και να σου πω κάτι? Αξίζει να ζήσεις αυτή την εμπειρία μόνο με κάποια που θα πληροί τις προυποθέσεις σου. Μην κάνεις εκπτώσεις γιατί δ ε ν χρειάζεται να κάνεις! Αν κάνεις, η εμπειρία σου θα είναι μέτρια. Η σαρκική επαφή άλλωστε δεν είναι αυτοσκοπός! (εντάξει, ίσως είναι λιγάκι για τους άνδρες!:))Αλλά κακώς είναι! Ζήσε όμορφα τη ζωή σου, αισιόδοξα και κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό που θέλεις! Και μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι ή τι σου λένε οι άλλοι! Η ζωή είναι δική σου! Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα θελήσεις α λ η θ ι ν ά τη ερωτική συνεύρεση και όταν την θελήσεις αληθινά(και όχι επειδή σου επιβλήθηκε η επιθυμία), θα την έχεις!
δεν ειναι θεμα μονο του ενος δυστυχως, εκτος αν μιλας για αυνανισμο. και συνηθως τα αγορακια ειναι αυτα που το θελουν περισσοτερο, αλλα τα κοριτσακια κανουν τα δυσκολα, δε μπορουν, ειναι αδιαθετα, εχουν πονοκεφαλο, βαφουν τα νυχια τους, θα πανε για καφε, θα δουν τις φιλες τους κ.ο.κ. ευτυχως υπαρχουν παντα πιο προθυμες.
Ρε παιδια παει αυτο πια δεν ειμαι παρθενος πηγα σε οικο ανοχης
Α, συγγνώμη! Ωραία, επομένως όλα καλά!:)
οι γονεις αντε να μν πω τι μας κανουν.....
αντι για ενα καλο λογο μας ριχνουν....
μη μασας!
αυτος που θα σε πει φλωρο ειναι κομπλεξαρα....
ειναι σαφως καλυτερο να κανεις μια σωστη επιλογη
τωρα το νετ προσεξε το λιγο
αυτο ειναι ενα προβλημα
το αλλο οχι με την καμια
trust me!
Ωραιο το μνμ σου. Μονο καποιες παρατηρησεις στο φοντο.
Χρηστο, πήγες! άρα είσαι σε καλό δρομο, σου έφυγε ένα κομπλεξ, δούλεψε τωρα με τα υπόλοιπα όσο είσαι νέος.
Θα σου πρότεινα να ξεκινησεις σε καποιο ψυχολόγο, θα υποβοηθηθείς πολύ, αυτος θα σε μάθει τον τροπο ώστε χρησιμοποιώντας τον να λύσεις τα υπόλοιπα, πήγαινε τωρα που το μυαλό σου αφομοιώνει εύκολα και οι αλλαγες στη ζωη και στο χαρακτηρα σου δεν ειναι δυσκολη υπόθεση. Μόνο με τις απόψεις μας και το τι εσενα σου φαινεται σωστο θα πελαγοδρομείς. Η δικη μου εμπειρια λέει πως η αυτοβελτίωση θέλει μέθοδο και τη μέθοδο μόνο σε ένα ειδικο θα τη βρεις.
Αρκετά ενδιαφέρουσες οι...παρατηρήσεις στο φόντο!
Απορρέουν απο μία οπτική με την οποία γενικά δεν διαφωνώ καθόλου! Η ζωή θέλει τόλμη! Άλλωστε...η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς! Οι επεγγελματικές ευκαιρίες, οι ευκαιρίες για μια όμορφη φιλία, μια όμορφη σχέση πρέπει να αξιοποιούνται τη στιγμή ακριβώς που παρουσιάζονται διαφορετικά χάνονται και μας γεμίζουν απωθημένα!
Αυτό όμως είναι πολύ διαφορετικό απο το να κάνουμε βεβιασμένες και γρήγορες κινήσεις απλώς και μόνο για να ανταποκριθούμε στα εκάστοτε κοινωνικά πρότυπα ή για να είμαστε το''καλό παιδί'' της οικογένειας. Ίσως για τους άνδρες βέβαια η υπόθεση της σεξουαλικής επαφής να σημαίνει περισσότερα, ίσως τη θεωρούν συνέπεια του ανδρισμού τους, μέχρι ενός σημείου το καταλαβαίνω. Με αυτές τις ιδέες μεγαλώνουν. Αλλά -αν είναι δυνατόν-δεν μπορεί ένα αγόρι στα 19 του να νιώθει άσχημα επειδή ακόμη δεν είχε μια τέτοια εμπειρία! (δεν αναφέρομαι στο Χρήστο, εκείνος έκανε την επιλογή του, αναφέρομαι σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που βλέπουν τον έρωτα ως κάτι που μέχρι τα 19 πρέπει επειγόντως να υπάρχει). Ο έρωτας ,όμως ,δεν δεν είναι ένα γρήγορο, καταναγκαστικό κυνήγι ηδονής και πολύ περισσότερο δεν είναι μέσο καταξίωσης στο κοινωνικό μας περιβάλλον. Όχι, μόνο ο έρωτας δηλαδή, τίποτα στη ζωή μας δεν πρέπει να γίνεται με γνώμονα τις επιθυμίες των άλλων. Αυτό λοιπόν που είπα είναι πως δεν χρειάζεται βιασύνη, άγχος, απελπισία και φυσικά ετεροκαθορισμός απο τους γύρω μας! Γιατί οι γύρω μας μπορούν να μας τρελάνουν! Φύσικά όμως, Ιoanni, μπορούμε και πρέπει να μαθαίνουμε απο τους γύρω μας, να παραδειγματιζόμαστε, να μην επαναλαμβάνουμε τα δικά τους λάθη. Πάντως, η αποδέσμευση απο τα κοινωνικά ''πρέπει'' και τις επιθυμίες των άλλων σημαίνει ''ελευθερία''.