παρθενος ετων 19 - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 157
    Senior Member
    Κανείς δεν ειρωνεύτηκε, εγώ τουλάχιστον όχι. Δεν υπάρχει ανάγκη να αντικρούσουμε κάτι, γενικά. Ούτε υπήρξε κάποια μείωση. Και μια χαρά κοινωνικές απόψεις έχει την τύχη να διαβάσει το παιδί!
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Ο Χρήστος μπορεί να φοβάται την απόρριψη επειδή είναι παρθένος. Οι γυναίκες συνήθως θέλουν άντρες με εμπειρία στο σεξ. Τους άβγαλτους τους απορρίπτουν, παρά το ότι μιλάνε γι αυτους με καλά λόγια.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο Χρήστος μπορεί να φοβάται την απόρριψη επειδή είναι παρθένος. Οι γυναίκες συνήθως θέλουν άντρες με εμπειρία στο σεξ. Τους άβγαλτους τους απορρίπτουν, παρά το ότι μιλάνε γι αυτους με καλά λόγια.
    Έχεις δίκιο σε αυτό Ιωάννη. Μία γυναίκα είναι πιθανό να απορρίψει ένα παρθένο αλλά όχι στην ηλικία του Χρήστου, γιατί υπάρχουν και πολλές γυναίκες παρθένες σε αυτή την ηλικία..Οπότε δεν το θεωρώ λόγο και ούτε φαίνεται η παρθενιά από χιλιόμετρα για να τον απορρίπτουν για αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nantiaki View Post
    Κανείς δεν ειρωνεύτηκε, εγώ τουλάχιστον όχι. Δεν υπάρχει ανάγκη να αντικρούσουμε κάτι, γενικά. Ούτε υπήρξε κάποια μείωση. Και μια χαρά κοινωνικές απόψεις έχει την τύχη να διαβάσει το παιδί!
    Δε με ειρωνευτήκατε εσύ και η Gypsy Cello, που χαρακτηρίσατε την περιγραφή της διαδικασίας, όπως τη φαντάζομαι, σαν θρίλερ; Αλλά εφόσον οι γυναίκες είστε εσείς που διαλέγετε, περιμένετε από τους άντρες να σας πλησιάσουν, αντί να τους πλησιάζετε, για να μην πέσει τάχα ο εγωισμός σας και στη συντριπτική πλειοψηφία σας καταφέρνετε να κάνετε μία τουλάχιστον σχέση στη ζωή σας, τα βλέπετε εκ του ασφαλούς και εμάς που τραβάμε τον παθών μας τον τάραχο μας, για να πετύχουμε τα υποπολλαπλάσια, μας σαρκάζεστε κι από πάνω. Πάντως, το καταχραζόμαστε το θέμα του Χρήσου, γιατί περιμένει συμβουλές για την αποτίναξη της παρθενιάς του και δεν τον ενδιαφέρουν τα κοντραρίσματά μας.

Senior Member
    χαχαχαα ούτε που ξέρω τι λες, άλλωστε δε σου είπα αυτό, χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    καλα ολα αυτα αλλα χασαμε τον χρηστο ρε παιδια κ μιλαμε μονοι μας
    χρηστο στην σελιδα 7 αν δεν εχεις δει σου εχω γραψει καποιους μηχανισμους για κοινωνικοποιηση και ευχερια λογου
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    xrusaki σε ευχαριστω παρα πολυ για αυτα που εγραψες!!! πραγματικα με βοηθησες γιατι σημερα ηταν μια αλλη μερα που σκεφτομουν αρνητικα αλλα θυμηθηκα αυτα που εγραψες και εσυ και τα αλλα παιδια και βοηθηθηκα...κατι αλλο και εξισου σημαντικο αν και αναφερθηκες και εσυ xrusaki ειναι η γλωσσα του σωματος πολυ σημαντικο παιδια σηκωνεται το κεφαλι ψηλα και κοιτατε τους παντες στα ματια ειναι απιστευτο πως απλες κινησεις του σωματος μπορουν να σου αλλαξουν την ψυχολογια σου και το σκεπτικο σου...επισης κατι αλλο που κανω εγω συνηθως ειναι να βλεπω καποιον ηθοποιο πχ που θαυμαζω σαν χαρακτηρα στυλ κτλ και παιρνω μερικα στοιχεια του το πως μιλαει συμπεριφερεται, βοηθαει και αυτο πολυ! σημερα ειπα να δωσω και μερικες συμβουλες γιατι ειμαι στα high μου
    ελπιζω οποιος διαβασει αυτο το thread στο μελλον και εχει παρομοια προβληματα να τον ενθαρυνουν οι συμβουλες που εδωσαν τα παιδια!και μερικα αρθρα που με βοηθανε εμενα
    http://www.wikihow.com/Become-a-More-Social-Person
    http://www.wikihow.com/Build-Self-Confidence
    αλλα το πιο αποτελεσματικο για εμενα ειναι η γλωσσα του σωματος για αυτο το κεφαλι ψηλα!!!thanks και παλι...
    Blonde guys are more fun ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    παιδια αχγωνομαι πολυ !παω να κλεισω τα 19 και δεν εχω κανει τιποτα ακομα !!!μα τιποτα ομως!!!και βλεπω οτι οι γονεις μ και το οικογενειακο μ περιβαλλον με πιεζουν πολυ σε αυτο το θεμα και συνεχεια με παρομοιαζουν σαν εναν οικογενειακο φιλο ο οποιος ειναι 25+ και δεν εχει φιλους και ποτε του δεν ειχε κοπελα και μου λενε οτι ειμαι ιδιος σαν και αυτον και οτι ετσι θα καταντησω και εγω και στεναχωριεμαι πολυ που δεν πιστευουν σε εμενα δεν βλεπω θετικη σκεψη απο αυτους...και κατι αλλο οταν ελεγες στα 16-17 οτι εισαι παρθενος ηταν οκ!τωρα που παω στα 19 οι αλλοι θα το παιρνουν οτι και καλα ειμαι κανας φλωρος δεν ξερω να μιλαω στις κοπελες κτλ...τι να κανω να παω σε κανα μπ##ρδελο?η αυτο η θα χαμηλωσω τα στανταρ μου πολυ γιατι δεν βλεπω αλλιως να γινεται κατι με καμια κοπελα...βεβαια πιο πολυ με ποναει οταν οι δικοι μου ανθρωποι μου λενε συνεχεια οτι δεν εχω φιλους δεν εχω γκομενες και οτι καθομαι συνεχεια στον υπολογιστη αντι να βγαινω εξω πφφφφφ!!!!

Στην ηλικια σου ουτε εγω ειχα παει με κοπελα φιλαρακο. (υστερα πηγα στο αλλο ακρο. Και αυτο δεν μου εκανε καλο αλλα αυτο ειναι η δικη μου ιστορια.)

Να θυμασαι οτι τα παντα αλλαζουν.

Senior Member
    xrhsto πραγματικα χαρηκα παρα πολυ που μας λες πως εισαι καλυτερα και το μυστικο ειναι οποιαδηποτε αρνητικη σκεψη σου ερχεται απο ανασφαλεια να σκεφτεσαι θετικα οπως μα ειπες πως εκανες΄και να την αποβαλεις αμεσως..με τον καιρο και οσο το επαναλαμβανεις αυτο θα δεις οτι θα εχεις αλλαξει χαρακτηρα
    θα αρχισεις να σκεφτεσαι θετικα..
    φαντασου εγω εχω εντυπωσιαστει που πολλοι απο εδω μου λενε πως ειμαι αισιοδοξη και θετικη και τους δινω την εντυπωση πως ειμαι τρισευτιχισμενη.
    ναι ειμαι καλα
    ναι τα εχω βρει με τον εαυτο μου
    αυτο δεν συμαινει πως δεν εχω προβληματα οπως ολοι,απλως τα λυνω παντα με θετικοτητα κι αισιοδοξια,γιατι να κανεις καποια κατασταση χειροτερη?μονο αυτο μπορει να συμβει οταν σε παιρνει απο κατω για κατι που ουτως η αλλως δεν μπορεις να αποφεχθεις
    ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να λυσεις τα θεματακια σου και να μην ευχαριστεις εμας αλλα την δικη σου θεληση και δυναμη!!
    θελεις να βοηθηθεις!αυτο φαινεται απο την βοηθεια που ζητησες εδω αλλα και απο την εξασκηση σε ολα αυτα που σου ειπαμε και πανω απο ολα ξερεις να ακους
    το οτι ΘΕΛΕΙΣ λοιπον σημαινει σιγουρα οτι ΜΠΟΡΕΙΣ!!
    εισαι power φιλε!συνεχισε!!!
    και μεταξυ μας ε?θελουμε να μαθουμε νεα κι εντυπωσεις για την πρωτη φορα!!:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    και μεταξυ μας ε?θελουμε να μαθουμε νεα κι εντυπωσεις για την πρωτη φορα!!:p
    μαθε τα πρωτο χερι κουτσομπολα, τι καθεσαι και περιμενεις :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μαθε τα πρωτο χερι κουτσομπολα, τι καθεσαι και περιμενεις :Ρ
    προφανως δεν υπαρχει καμια αισθηση του χιουμορ...

Senior Member
    προφανως δεν υπαρχει καμια αισθηση του χιουμορ...
    εσυ δεν εχεις που αρπαζεσαι χαχαχα

Senior Member
    .................................................. ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εσυ δεν εχεις που αρπαζεσαι χαχαχα
    αν μου εκανες πλακα επρεπε να δεις τι φατσα εφιαξα
    θα γελαγες περισσοτερο:p

φαντασου εγω εχω εντυπωσιαστει που πολλοι απο εδω μου λενε πως ειμαι αισιοδοξη και θετικη και τους δινω την εντυπωση πως ειμαι τρισευτιχισμενη.
    ναι ειμαι καλα
    ναι τα εχω βρει με τον εαυτο μου
    αυτο δεν συμαινει πως δεν εχω προβληματα οπως ολοι,απλως τα λυνω παντα με θετικοτητα κι αισιοδοξια,γιατι να κανεις καποια κατασταση χειροτερη?μονο αυτο μπορει να συμβει οταν σε παιρνει απο κατω για κατι που ουτως η αλλως δεν μπορεις να αποφεχθεις
    ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να λυσεις τα θεματακια σου και να μην ευχαριστεις εμας αλλα την δικη σου θεληση και δυναμη!!
    θελεις να βοηθηθεις!αυτο φαινεται απο την βοηθεια που ζητησες εδω αλλα και απο την εξασκηση σε ολα αυτα που σου ειπαμε και πανω απο ολα ξερεις να ακους
    το οτι ΘΕΛΕΙΣ λοιπον σημαινει σιγουρα οτι ΜΠΟΡΕΙΣ!!
    Φαίνεται οι εσωτερικές σου αντιστάσεις στην αλλαγή ήταν λιγότερες σε σχέση με άλλους και τα αρνητικά σου βιώματα δεν πάνε σε βάθος χρόνου, γι' αυτό τα κατάφερες να αλλάξεις. Άλλοι δεν καταφέρνουν αυτή την αλλαγή, αγωνίζονται για την βελτίωση. Και είναι άσχημο ο αγωνας για βελτίωση ή αλλαγή να έχουν την αρχή τους σε βάθος χρόνου. Εκτός κι αν βρήκες τη μαγική συνταγή να μας τη δώσεις.
    γιάννης

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast