Δεν ξέρω , μπορει , αλλα συγουρα η μαμα του δεν θα με άφηνε .
Printable View
εγω αρχικα ηθελα σεξ απο αυτον λογω αποστασης.μετα ομως αρχισε να επιδιωκει επαφη καθε μερα.δεν ελεγε για λουλουδια και ερωτες γενικα μιλαει και για το σεξ βεβαια πολυ.βγαζει εναν τυπο ανετο μαγκα και βαρβατο πως να το πω.και με τρελαινει.με βαλε στο τρυπακι ακομα και σχεση να σκεφτομαι μαζι του.επισης μου ειπε οτι εχει βγει με καποιες απο ιντερνετ καποιες του αρεσαν και εκανε κατι καποιες οχι και οτι εχει βαρεθει τις δηθεν.δηλαδη αυτες που το παιζουν δυσκολες.εγω γενικα θα θελα σχεση ναι.δεν ξερω αν μπορει να ναι αυτος αλλα με εξιταρει.δεν ξερω μαλλον δεν ειναι ο καταλληλος αλλα εχω καιρο να νιωσω ετσι
και του εδωσα το δικαιωμα να μου μιλαει για σεξ γιατι του ειπα οτι δεν εχω κοληματα και πηρε φορα ετσι? οκ ειμαι απελευθερωμενη αλλα απο τις πρωτες φορες που μιλησαμε ηθελε τηλ.σεξ..αν με δει τι θα θελει ??θα φερει και την παρεα του?
α νομιζω και οτι εχει και μια ταση να χει το πανω χερι,να απαιτει καπως..
Τον είδες από κοντά?
εύλογες οι απορείες στο πρωτο σου μνμ! .......βαρεθηκα να διαβασω όλο το θεμα στη συνεχεια...
να κρατας απόσταση από αυτον στη σκεψη σου και μεχρι να τον γνωρισεις και από κοντα, μην απογοητευθεις στο τελος.
εισαι βεβαιη ότι αυτος εχει για εσενα τα ιδια αισθηματα που εχεις εσυ γι αυτον?
μηπως δεν ειχες καμια καλή σχεση ή καθολου σχεση στη ζωη σου, τουλάχιστον πρόσφατα, κι αυτο συμβαλλει να σκεφτεσαι με τον τροπο αυτο? αρα αφου δυσκολευεσαι φανταζεσαι όλα τα θετικά σ΄αυτον?
απο κοντα δεν τον ειδα αλλα νιωθω οτι μου κανε ερωτα στο μυαλο.προσφατα οι σχεσεις που ειχα δε με γεμιζαν καθολου.δεν ενιωθα αυτο που νιωθω τωρα.εννοειται οτι δεν ειμαι βεβαιη γι αυτον
Καίτη σβήσε κάνα μήνυμα..
τα εσβησα.περιμενω!!!!!
Τα μυαλα, αστα. Η προσωπικη επαφη ειναι η μονη που μπορει να εγγυηθει την πραγματικη διασταση της σχεσης. Το ΄σ'αγαπω' του υπολογιστη γινεται 'δεν σε ξερω, δεν με ξερεις' την επομενη μερα. Και εσυ νιωθεις σαν να σε εχει πατησει τρενο, και αναρωτιεσαι που εχεις κανει λαθος. Ωσπου καταλαβαινεις οτι δεν φταις εσυ τελικα αλλα το παραμυθι που θες να πιστεψεις και το προβαλλεις στον αλλον ο οποιος το αναπαραγει ως εκει που τον βολευει. Ασε τον υπολογιστη. Η ζωη ειναι μακρια απο την οθονη, και ειναι ωραια!!
ακριβως.ειμαι κατα του υπολογιστη αλλα με αυτον ενιωσα κατι ωραιο απο την πρωτη στιγμη που μιλησαμε και εκανα μια εξαιρεση.τελικα διαπιστωνω οτι τον βολευε αυτο το πραγμα να περνα την ωρα του και να με εχει ετοιμη για ολα.μεσα μου βραζω ειμαι χαλια αλλα αρχισα να ξεκοβω γιατι δε μπορω αλλο.εχασα τον εαυτο μου.
μουφα ηταν ολα.να με εντυπωσιασει ηθελε και να με χει stand by
Δεν ειναι απαραιτητο αυτο, να ειναι παντα μουφα, απλα μην ενθουσιαζεσαι απο λογια. Και εγω τον τελευταιο καιρο, γνωρισα εναν υπεροχο ανθρωπο στο ιντερνετ, αλλα παρολο που τον εχω δει αρκετες φορες, ειμαι επιφυλακτικη ακομα! Απλα προσεχε, γιατι θα πονεσεις. Οταν καταρρεει το παραμυθι, ο πονος ειναι οξυς...
κατερρευσαν ολα και εγω μαζι.απορω πως βρισκω τη δυναμη να μην τον παρω τηλεφωνο
ναι ετσι ειναι μεσα μου βραζω κι ας εχω περιεργεια τρελη να τον δω.αλλα κουραστηκα νιωθω οτι δε μπορει να με στηριξει θα θελει να κανουμε τηλ.σεξ!ποτε δε του χαλουσα τα χατηρια.αλλα ανθρωπος ειμαι δε θελω μονο αυτο..θελω πολλα
Μπορεις να θες οσα θες, αλλα πρεπει και να θελει και ο αλλος να στα δωσει. Δεν γινεται τιποτα με τη βια. Πηγαινε παρακατω...μην σε ξαναδει μπροστα του...
θα παω .βαρεθηκα τα πολλα λογια.εχω αποριψει αλλους γι αυτον.δεν ηθελα να βγω με κανεναν
δεν αξιζει.θελει μονο σεξ αλλα ας το λεγε στα ισια
καιτη αμα αλλαξεις γνωμη μην ξεχασεις το προφυλακτικο
Λάθος σου να τους απορρίψεις για καποιον που δεν έχεις δει από κοντά, επειδή είχε το χαρισμα να δελεάζει, να κατευθυνει τη φαντασια και το αισθημα των γυναικων. Πεπειραμένος στον τομέα μου φαίνεται, άλλοι άντρες δεν τα καταφερνουν να κινησουν το ενδιαφερον στις διαδικτυακες συζητησεις και έτσι οι γυναικες μετα από μερικές συζητησεις σταματανε την επικοινωνια μαζι τους, και ίσως αυτοι να κανουν για σχεση όπως την ψάχνεις Καίτυ.
Αν ηθελε κατι πιο σοβαρο περα από σεξ θα σου το έλεγε με δική του πρωτοβουλία. Άρα αυτα που ζητάς δεν ταυτίζονται με αυτά που αυτος. Με αυτο το δεδομενο θα προχωρουσες μαζι του σε σχέση? εκτος κι αν σ' αρεσει η σκεψη για σεξ μαζι του μεσα από τις δικές του εμπειριες και προσοντα. και πάλι δεν τον έχεις δει ουτε από κοντα για να σαι βεβαιη αν σου αρεσει.
αρχιζω να ξεκοβω σιγα σιγα απο αυτον.απο τη μια νιωθω καλα απο την αλλη δεν ξερω.φοβαμαι μη με πεισει οτι ολα ειναι οκ και οτι τον παρεξηγησα,φοβαμαι μη πεσω.αλλα συνειδητοποιω ολα αυτα που ελεγε οτι ηταν φουμαρα.δε ξερω αν μπορω να κανω κατι μαζι του ακομα κι αν απο κοντα με ελκυει πως να προχωρησω αφου μετα θα πληγωθω?δεν τον εχω δει απο κοντα αλλα στο μυαλο μου τον εχω θεοποιησει και να μην ειναι τελειος εμφανισιακα παλι θα μου αρεσει γιατι με επεισε
αν και δε νομιζω να στεναχωρεθηκε κιολας που απομακρυνθηκα σιγα μη βαλει και τα κλαματα.αυτος ειναι στα τετοια του,εγω το περναω ολο αυτο
είδες που το κατάλαβες! θα ήσουν άλλη μια από τις διαδικτυακες του επιτυχίες (εσυ μας ειπες ότι σου παραδέχθηκε πως γνωρισε κι αλλες από το ιντερνετ).
σου το ξαναπα, στην καθημερινή σου ζωη, στους δικούς σου χώρους, εκεί να δώσεις σημασία, εκεί θα βρεις, φτάνει να σαι χαρούμενη και περιποιημένη.
ειναι κανεις εδωωω?ολοι κοιμαστε???
εγω δε μπορω να κοιμηθω σκεφτομαι διαφορα δε μπορω να ηρεμησω.νομιζω οτι αν χτυπησει το τηλεφωνο και ειναι αυτος θα τα χασω. απο την αλλη εχω μια εντονη διαθεση να ερωτευτω καποιον αλλον που να με ελκυει και να μου προσφερει πολλα.αλλα βιαζομαι πολυ .δεν ξερω γιατι
Εγκλωβισμένη μου φαινεσαι στα εγκεφαλικά ερωτικά παιχνίδια κάποιου τον οποίο δεν έχεις συναντήσει ποτέ από κοντά, μόνο ενδείξεις έχεις για το χαρακτήρα του και δεν ξέρεις καθόλου για τη ζωη και το παρελθόν του. Και όσο συμβαίνει αυτό μπορεί να παιρνάνε από μπροστά σου καλές ευκαιρίες τις οποίες χάνεις. Είτε θα πρεπει επιτελους να πας να τον βρεις και να τον γνωρισεις από κοντα κρατώντας βεβαια λίγο απόσταση και επιφύλαξη μέχρι να τον γνωρίσεις πραγματικα (αν βεβαια στην πρωτη συναντηση σου κανει κλικ και θελεις να το προχωρήσεις) και όπου το πραγμα καταλήξει (αποφασισμενη δλδ για όλα αυτα) είτε θα πρέπει να απεγκλωβίσεις τη σκεψη σου απ αυτον ξεκινώντας από τωρα και κατευθυνοντας τη σκεψη και τη ζωη σου στους δικούς σου χωρους όπου κινείσαι και κοινονικοποιείσαι και από τους οποίους πιθανον να εχεις απομακρυνθεις καπως λόγω της καταστασης αυτης και όπου μπορεις να βρεις αυτο που ψαχνεις. Διάλεξε!! Επειδη στη δικη σου σκεψη καταφερε με τον τροπο του να σου γίνει τόσο σημαντικός, στη δικη του όμως σκέψη πιθανόν να είσαι μια από τις πολλές με τις οποίες μιλά και να σε σκέφτεται τελικά μόνο κατά το χρονο που ασχολείται μαζι σου. Η ενασχόληση σου με το ίντερνετ και με το να κολλήσει η σκέψη σου οφείλεται στο ότι ίσως καιγόσουν για σχέση και αντιμετωπιζες για καποιους δικους σου λόγους δυσκολια στο να βρεις.
θα ηθελα να μαι πιο δυνατη και να λεω οχι σε καταστασεις που ξερω οτι θα με πληγωσουν.αλλα παω στο λαθος κατευθειαν πεφτω με τα μουτρα εκει που απαγορευεται εκει που ξερω οτι θα φαω τα μουτρα μου.παρασυρομαι απο τα παθη μου μια ζωη.αυτη ειναι η αληθεια.εχω αποριψει ατομα τα οποια με εχουν αγαπησει και μου τα εδιναν ολα και επεφτα παντα σε ...αλητες...μια μεση κατασταση δε μπορει να υπαρξει?παντως φοβαμαι να τον δω απο κοντα. μη γινω χειροτερα
Καίτη καλημέρα,
το ότι συνειδητοποιείς πως τελικά σε έλκουν μόνο άτομα που δεν είναι κατάλληλα είναι πολύ σημαντικό! Τώρα που κάνεις τον απολογισμό σου
περνάς και στο επόμενο στάδιο ώστε να μπορέσεις να φέρεις πλέον στην ζωή σου το άτομο εκείνο που και θα το ερωτευθείς και θα σε αγαπήσει. :)
καλημερα μαρκελα ..παντως και η ελξη ειναι απαραιτητη..αλλα απο τα καταλληλα ατομα
γιατι νιωθω ετσι?παρολο που νομιζω οτι εκανα το σωστο νιωθω ενα κενο μεσα μου.οταν του μιλουσα ενιωθα αλλος ανθρωπος.πετουσα στα συννεφα.τωρα παλι στα ιδια.δε θα βρω κανεναν να με συγκινησει?θα θελα να ερθει να με δει να ζωντανεψω παλι.δεν εχω ορεξη για τιποτα,δεν φανταζεται γιατι εξαφανιστηκα.γιατι φοβηθηκα. αλλα δε μπορω να του το πω.θα ναι ακυρο.πνιγομαι ..δε μπορω να κανω τιποτα.
μαρκελα με το παιδι απο τη δουλεια τιποτα ειναι πολυ τυπικος κι εγω το ιδιο.ισως εχει και σχεση δεν ξερω.ειναι δυσκολο μεσω δουλειας.
βουνο μου φαινονται ολα