κολλημα!!sos! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 189
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Αν ειχες παιδι κου σου ελεγε θελω να φαω δεκα παγωτα την ημερα, και δεν θελω να παω σχολειο, και γραψε μου εσυ τις ασκησεις και εκλαιγε και χτυπιοταν θα του τα εκανες τα χατηρια?
    Δεν ξέρω , μπορει , αλλα συγουρα η μαμα του δεν θα με άφηνε .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    πασχεις Λαμπρο μου απο οξεια αναγκη αποδοχης...
    Αυτη η αναγκη ειναι υπουλη και σε βαζει στη διαδικασια να ψαχνεις με ποιο τροπο να τους ευχαριστησεις!
    Εχω περασει κι εγω αυτο το λουκι,και σου λεω να δεις τον εαυτο σου σαν να εισαι ενας απο αυτους που πας να ευχαριστησεις...
    Να σου πω δεν το εχω δει αυτο , μπορει , δεν το ξέρω .
    Ίσως γιατι ότι κάνω φένεται , αλλα χωρίς εμένα .
    Αν και να πω την αλήθεια προτιμώ να κρυβομαι να μην με βλέπουν .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    λοιπον καιτη το θεμα ειναι εσυ τι ζητασ??? για παραδειγμα αν περιμενεισ απο αυτον αγαπεσ και καρδουλεσ ξεχνα το!! αν ομωσ θεσ μονο σεξ οκ προχωρα...εγω θεωρω οτι να τον ερωτευτεισ μονο και μονο απο επικοινωνια μεσω fb ειναι δυσκολο και απλωσ θα ελεγα οτι ενθουσιαστηκεσ απο οσα σ ελεγε...
    βασικα αυτο που βλεπω εγω απο τη στιγμη που σ ανεφερε για παρτουζα ειναι οτι προκειται για εναν πα**ρα ο οποιοσ δεν λεω μπορει να ειναι ποθητοσ και ομορφοσ αλλα πιθανοτατα ψαχνει καποια ωστε να την εκμεταλλευτει..

θα σ πω και κατι για το οποιο δεν ειμαι σιγουροσ αν ειναι οκ να το δημοσιευσω εδω...εχω φιλο ο οποιοσ κανει κατι αντιστοιχο με την κατασταση σου στο zoo(εγω ειμαι απολυτα αντιθετωσ σε τετοιεσ καταστασεισ)...απο εκει εχει γνωρισει πολλεσ και εχει κανει κατι με 3 απο αυτεσ...οσεσ εχει προσεγγισει τισ εχει προσεγγισει με τροπο παρομοπιο με τον δικο σ...δλδ τουσ ελεγε ωραια λογια και ποιηματα και καποια στιγμη περαν του chat και απλωσ την ανταλλαγη ενοσ msn φταναμε στο fb....απο εκει και περα νομιζω καταλαβαινεισ..ωστοσο αυτεσ με τισ οποιεσ εκανε κατι (τουλαχιστον τη μια που εχω δει) μονο αγανακτισμενεσ θα μπορουσα να την / τισ χαρακτηρισω(οχι οτι και ο φιλοσ μ παει πισω!!!)...αλλα στο θεμα μασ η επιλογη ειναι δικη σ λοιπον και παψε να παιδευεσαι με πλατωνικουσ ερωτεσ μεσω μνματων....και με ανθρωπουσ που ουτε καν εχεισ δει απο κοντα...
    ελπιζω να μν σε μπερδεψα περισσοτερο ;-)
    εγω αρχικα ηθελα σεξ απο αυτον λογω αποστασης.μετα ομως αρχισε να επιδιωκει επαφη καθε μερα.δεν ελεγε για λουλουδια και ερωτες γενικα μιλαει και για το σεξ βεβαια πολυ.βγαζει εναν τυπο ανετο μαγκα και βαρβατο πως να το πω.και με τρελαινει.με βαλε στο τρυπακι ακομα και σχεση να σκεφτομαι μαζι του.επισης μου ειπε οτι εχει βγει με καποιες απο ιντερνετ καποιες του αρεσαν και εκανε κατι καποιες οχι και οτι εχει βαρεθει τις δηθεν.δηλαδη αυτες που το παιζουν δυσκολες.εγω γενικα θα θελα σχεση ναι.δεν ξερω αν μπορει να ναι αυτος αλλα με εξιταρει.δεν ξερω μαλλον δεν ειναι ο καταλληλος αλλα εχω καιρο να νιωσω ετσι

Senior Member
    και του εδωσα το δικαιωμα να μου μιλαει για σεξ γιατι του ειπα οτι δεν εχω κοληματα και πηρε φορα ετσι? οκ ειμαι απελευθερωμενη αλλα απο τις πρωτες φορες που μιλησαμε ηθελε τηλ.σεξ..αν με δει τι θα θελει ??θα φερει και την παρεα του?

Senior Member
    α νομιζω και οτι εχει και μια ταση να χει το πανω χερι,να απαιτει καπως..

Τον είδες από κοντά?
    εύλογες οι απορείες στο πρωτο σου μνμ! .......βαρεθηκα να διαβασω όλο το θεμα στη συνεχεια...
    να κρατας απόσταση από αυτον στη σκεψη σου και μεχρι να τον γνωρισεις και από κοντα, μην απογοητευθεις στο τελος.
    εισαι βεβαιη ότι αυτος εχει για εσενα τα ιδια αισθηματα που εχεις εσυ γι αυτον?
    μηπως δεν ειχες καμια καλή σχεση ή καθολου σχεση στη ζωη σου, τουλάχιστον πρόσφατα, κι αυτο συμβαλλει να σκεφτεσαι με τον τροπο αυτο? αρα αφου δυσκολευεσαι φανταζεσαι όλα τα θετικά σ΄αυτον?
    γιάννης

Senior Member
    απο κοντα δεν τον ειδα αλλα νιωθω οτι μου κανε ερωτα στο μυαλο.προσφατα οι σχεσεις που ειχα δε με γεμιζαν καθολου.δεν ενιωθα αυτο που νιωθω τωρα.εννοειται οτι δεν ειμαι βεβαιη γι αυτον

Senior Member
    Καίτη σβήσε κάνα μήνυμα..

Senior Member
    τα εσβησα.περιμενω!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    απο κοντα δεν τον ειδα αλλα νιωθω οτι μου κανε ερωτα στο μυαλο.προσφατα οι σχεσεις που ειχα δε με γεμιζαν καθολου.δεν ενιωθα αυτο που νιωθω τωρα.εννοειται οτι δεν ειμαι βεβαιη γι αυτον
    Τα μυαλα, αστα. Η προσωπικη επαφη ειναι η μονη που μπορει να εγγυηθει την πραγματικη διασταση της σχεσης. Το ΄σ'αγαπω' του υπολογιστη γινεται 'δεν σε ξερω, δεν με ξερεις' την επομενη μερα. Και εσυ νιωθεις σαν να σε εχει πατησει τρενο, και αναρωτιεσαι που εχεις κανει λαθος. Ωσπου καταλαβαινεις οτι δεν φταις εσυ τελικα αλλα το παραμυθι που θες να πιστεψεις και το προβαλλεις στον αλλον ο οποιος το αναπαραγει ως εκει που τον βολευει. Ασε τον υπολογιστη. Η ζωη ειναι μακρια απο την οθονη, και ειναι ωραια!!

Senior Member
    ακριβως.ειμαι κατα του υπολογιστη αλλα με αυτον ενιωσα κατι ωραιο απο την πρωτη στιγμη που μιλησαμε και εκανα μια εξαιρεση.τελικα διαπιστωνω οτι τον βολευε αυτο το πραγμα να περνα την ωρα του και να με εχει ετοιμη για ολα.μεσα μου βραζω ειμαι χαλια αλλα αρχισα να ξεκοβω γιατι δε μπορω αλλο.εχασα τον εαυτο μου.

Senior Member
    ακριβως.ειμαι κατα του υπολογιστη αλλα με αυτον ενιωσα κατι ωραιο απο την πρωτη στιγμη που μιλησαμε και εκανα μια εξαιρεση.τελικα διαπιστωνω οτι τον βολευε αυτο το πραγμα να περνα την ωρα του και να με εχει ετοιμη για ολα.μεσα μου βραζω ειμαι χαλια αλλα αρχισα να ξεκοβω γιατι δε μπορω αλλο.εχασα τον εαυτο μου.
    Ειδες? Χανεις τον εαυτο σου..Δεν σημαινει οτι στο ιντερνετ δεν μπορει να γνωρισεις καποιον αξιολογο ανθρωπο, απλα οπου ακους φουμαρα και αγαπες, κρατα μικρο καλαθι, γιατι η απομυθοποιηση μετα ολης της καταστασης ειναι πολυ επωδυνη....

Senior Member
    μουφα ηταν ολα.να με εντυπωσιασει ηθελε και να με χει stand by

Senior Member
    μουφα ηταν ολα.να με εντυπωσιασει ηθελε και να με χει stand by
    Δεν ειναι απαραιτητο αυτο, να ειναι παντα μουφα, απλα μην ενθουσιαζεσαι απο λογια. Και εγω τον τελευταιο καιρο, γνωρισα εναν υπεροχο ανθρωπο στο ιντερνετ, αλλα παρολο που τον εχω δει αρκετες φορες, ειμαι επιφυλακτικη ακομα! Απλα προσεχε, γιατι θα πονεσεις. Οταν καταρρεει το παραμυθι, ο πονος ειναι οξυς...

Senior Member
    κατερρευσαν ολα και εγω μαζι.απορω πως βρισκω τη δυναμη να μην τον παρω τηλεφωνο

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast