ειμαι εξω απο τον χορο..δεν περασα κατι αντιστοιχο ομωσ θα σ πω την γνωμη μου...σε προηγουμενα μηνυματα γραφεισ οτι δεν θελεισ να τον αφησεισ γιατι περασατε τοοοσα πολλα μαζι και τον αγαπασ..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!! ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ!!! και τι σοι αγαπη ειναι αυτη? οποιοσ αγαπαει αληθινα δεν πληγωνει τον αλλον με αυτον τον τροπο...αντε μια φορα..ηταν λαθοσ αλλα οχι επαναλληλημενα... και εσυ πωσ γινεται να τον αγαπασ ενω καλα καλα δεν αγαπασ τον ιδιο σ τον εαυτο? εξω θα βρεισ ατομα που θα σ συμπεριφερονται οπωσ σ αξιζει!! γτ αυτο δεν αξιζει σε κανεναν!! και σκεψου το μελλον σου..τι μελλον εχετε μαζι? σ το ειπε νομιζω η σιντορελλα και ολεσ οι κοπελεσ που περασαν κατι αντιστοιχο..ειναι φαυλοσ κυκλοσ..μπορεισ να τον σπασεισ πριν σ σκοτωσει η δεν 3ερω κ εγω τ αλλο... εισ στην καλυτερη ηλικια!!! μιλα με τουσ γονεισ σου..και αν φοβασαι γ την υγεια του μιλα μ καποιο συγγενικο σ προσωπο...θα σ βοηθησει..εμεισ απο εδω δεν μπορουμε να κανουμε κ πολλα...μην περιμενεισ μεχρι να ειν πολυ αργα..σημερα μπορει ν μην σ χτυπησε ομωσ αυριο? αυριο ποιοσ 3ερει τι μπορει να παθεισ...μην το αφησεισ θα σ αφησει!!! κανε κατι οσο ειναι νωρισ και μην παραμυ9ιαζεσαι απο τα ομορφα και κατ εμε ψευτικα λογακια του...αυτο ειν αρρωστια γλυκεια μου..οχι αγαπη...