Results 106 to 120 of 203
-
11-03-2013, 17:23 #106
- 12-03-2013, 01:45 #107
.....................................
29-03-2013, 15:59 #108
Ρε συ lonely... πες μου κάτι ειλικρινά γιατί αναρωτιέμαι... με συγχωρείς κιόλας αν γίνω επιθετική αλλά έχω μείνει άφωνη με αυτά που διαβάζω... οκ! καταλάβαμε ότι τη ζωή σου δε τη σκέφτεσαι, δε σε νοιάζει ρε παιδί μου να είσαι καλά! Τι κι αν βάλεις ένα κιλό make up για να καλύψεις μελανιές (που παρεπιτόντως τονίζονται πιο πολύ!!! το θυμάμαι από μια θεία μου), αν ποτέ αποφασίσει ο τύπος ότι θέλει παιδιά... και κάνετε γιατί σίγουρα θα θες κι εσύ, έχεις σκεφτεί τι θα βιώσουν αυτά τα παιδιά? Και θα έρθει κάποιος να μου πει... τι λες μανδάμ... ποιός το χέζει το μέλλον? μιλάμε για το τώρα.. αλλά όλα είναι πιθανά!!! Και θα γυρίσω λίγο στο τώρα... Δε θέλω να μου απαντήσεις εμένα, σε εσένα να απαντήσεις... εισαι ευτυχισμένη? Γουστάρεις να σε τσακίζει? Σωματικά και ψυχολογικά? Η αγάπη μέσα μας, προκύπτει επειδή κάποιος μας δίνει πράγματα, μας κάνει να νιώθουμε καλά, ενδιαφέρεται πραγματικά και θα είναι σύντροφος και προστάτης... και όχι μια βραδιά δείπνου με τους γονείς του και την επόμενη αν την "ακούσει" να σηκώνει το κουπί που έχει για χέρι και να τσακίζει πρόσωπα!!! Τι αγαπάς??!!!! Θα μου πεις, είμαι έξω από το χορό... δε ξέρω πως είναι, είμαι ξένη, δε καταλαβαίνω, η αγάπη σας είναι αληθινή κτλ κτλ.... Κορίτσι μου σε όλες τις γυναίκες, λίγο πολύ μαςέχουν συμβεί παρόμοια πράγματα κ ίσως να το έχω αναφερει σε προηγούμενο post, κι εμένα ένας πρώην σήκωσε χέρι και μετά δεν ήξερε από που να φύγει... ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ έχει κανένας το δικαίωμα να χτυπάει, να τσακίζει έναν άνθρωπο ψυχικά, σωματικά... Σκέψου τι απολαμβάνεις? Μήπως φοράει γάντι? του τύπου σε χτυπάει με το "γάντι"???!!! Φοβάμαι πολύ την επόμενη "βόλτα σας" στις ερημιές! Ψάξε να βρεις γιατί αφήνεις κάποιον να σου τα κάνει όλα αυτά... Δε πιστεύω ή μάλλον δε θέλω να πιστεύω ότι νιώθεις ότι το αξίζεις... σε καμία δεν αξίζει κάτι τέτοιο, δεν έχεις καταλάβει τη σοβαρότητα του πράγματος.. Σου εύχομαι πραγματικά μεσα από τη καρδιά μου... ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!!! Φιλικά...Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P
30-03-2013, 05:30 #109
Θέλω να γράψω κάποια πράγματα αλλά πραγματικά σκέφτομαι ότι μάλλον δεν θα
επηρεάσουν ούτε στο ελάχιστο την lonely. Το σκέφτομαι κάπως στο στυλ ότι είναι το
ίδιο με το να κάτσεις να μεταπείσεις τον Χίτλερ ότι δεν φταίνε για όλα οι Εβραίοι.
Αν η lonely δέχεται τώρα τις μπουνιές στο πρόσωπο(!) για να λάβει έπειτα μια ρανίδα
"αγάπης", λες και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θα την αγαπήσουν όπως την αξίζει,
νομίζω ότι το επόμενο βήμα θα είναι ο άλλος να τη σακατέψει ή ακόμα χειρότερα να
την σκοτώσει όπως έγινε και στην περίπτωση Pistorius. Πραγματικά δεν βλέπω άλλη
κατάληξη...
Εύχομαι να βρεθεί κάποιος στη ζωή της που θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να
την προστατέψει, γιατί μέσω του φόρουμ δεν μπορεί να γίνει τίποτε. Α, και για όσους
προτείνουν να πάει σε ειδικό, νομίζω είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να το κάνει όταν
έχει τον Κέρβερο πάνω απ'το κεφάλι της να την ελέγχει. Πραγματικά λυπάμαι...
30-03-2013, 13:40 #110
Συμφωνώ μαζί σου κ προσπάθησα να είμαι διακριτική,ειλικρινά σκέφτηκα το σκηνικό με τον pistorius κ το μοντέλο. Όταν κάποιος έχει κόμπλεξ κατωτερότητας κ γενικά δε τα έχει καλά με τον εαυτό του,βγάζει όλο το κομπλεξ-κακια κ φυσικά αν το έχει κ λίγο μέσα του κ τη βιαιοτητα στους άλλους,για ν ανεβεί ο ίδιος! Ο ειδικός αν είναι σωστός θα πρέπει να βοηθήσει εκείνη κ μόνο ώστε να καταλάβει τι σημαίνει αγάπη,αξια κτλ κτλ αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου θα εισαι πάντα το παιχνιδάκι κάποιων ανίκανων συναισθηματικά κ εγκεφαλικα! Μακάρι όλα να σου πάνε καλά!!!
Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P
30-03-2013, 14:23 #111
Εκατσα κ ξαναδιαβασα το πρωτο ποστ κ εκει π εγραφε οτι αρπαξε αυτη το μαχαιρι κ μπηκε στο δωματιο κ αυτος απεξω να ουρλιαζει κ μετα τα αλλα π της εκανε φρικαρα πραγματικα, μ ηρθαν εικονες 10ης εντολης
Ποιος ξερει τι θα μπορουσε να ειχε γινει..
Κοπελα μου γιατι τον αγαπας κ εχεις κολλησει μ αυτον? Αυτο θα το ψαξεις μεσα σου, στανταρ πρεπει να επισκεφτεις εναν ψυχολογο ωστε να δεις γιατι δεν αντιδρας κ καθεσαι να τρως στη μαπα τα κομπλεξ κ τη διαστροφη του καθε ανωμαλου, τον οποιον υποστηριζεις οτι αγαπας κιολας! Αυτος δεν το συζητω ψυχιατρο θελει κ κλεισιμο, αλλα το θεμα δεν ειναι αυτος, προεχεις εσυ! Αν αυτος εχει χιλια δυο κομπλεξ κ απωθημενα κ ψυχικα τραυματα κ ο,τι αλλο δεν φταις εσυ και ουτε εισαι υποχρεωμενη να γινεσαι αποδεκτης του σκατοχαρακτηρα του και της κτηνωδους συμπεριφορας του! Πιστευω πρεπει να πας σε εναν ψυχολογο να συζητησετε κ ισως βγαλεις ακρη οσο ειναι νωρις γιατι δεχεσαι να υφιστασαι τετοιες συμπεριφορες που δεν σου αξιζουν
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
31-03-2013, 01:13 #112
Κουραγιο φιλη μου, πρεπει να παρεις αποφαση δυστυχως οτι ο ανθρωπος ειναι αρρωστος, δυστυχως δεν μπορεις να τον κανεις καλα μονη σου οσο κ αν τον αγαπας! Προσπαθησε να τον πεισεις να παει σε εναν ειδικο
01-04-2013, 19:59 #113
Αυτος ας ειναι ο,τι θελει, το θεμα μας δεν ειναι αυτος αλλα η κοπελα! Μπορει αυτος να εχει 10002 κομπλεξ και απωθημενα, αλλα η κοπελα ΔΕΝ φταιει σε τιποτα να τα εισπραττει ολα αυτα! Οκ ο τυπος ειναι αρρωστος, αλλα η κοπελα πρεπει να προστατεψει τον εαυτο της και να διαφυλαξει τη ψυχικη και σωματικη της ακεραιοτητα!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
14-06-2013, 22:16 #114
Αναρωτιέμαι τι να κάνει τώρα η lonely- , σε τι φάση βρίσκεται, είναι καλά?
Την ιστορία μου θα την διαβάσατε παραπάνω, έρωτας, ζήλια, βία, έρωτας, ζήλια, βία,.... απαξίωση, έρωτας, ζήλια, βία, ... αποκλεισμός από τους οικείους σου, έρωτας, ζήλια, βία....
Πάντα κάτι προστίθεται... Κάτι που καταρακώνει την ψυχή ολοένα και περισσότερο...
Μετά από τρελλές εμπειρίες και... χωρίς να επισκεφτώ ψυχολόγο( έχει δίκιο κάποιος που ανέφερε ότι δεν μπορείς να πας σε ψυχολόγο με τον μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι σου) απλά.... κουράστηκα!!!! Χωρισμός, κλάμμα, επανασύνδεση, ελπίδες, ευτυχία(νόμιζα) και ξανά από την αρχή....
Τίποτα δεν αλλάζει εύκολα ειδικά όταν ο τύπος έχει φροντίσει να σε κάνει να νιώθεις ότι μακριά του δεν υπάρχει ζωή!!! Καταλαβαίνω ότι έχω ανασφάλειες, ότι γαντζώθηκα επάνω του ίσως γιατί έτσι έμαθα να κάνω στη ζωή μου. Πάντα ξεχώριζα το συναίσθημα από τη λογική αλλά πάντα νικούσε... τι άλλο? το συναίσθημα!
Εδώ λοιπόν θέλω να κάνω μια κατάθεση ψυχής...
Μέσα στην τρέλλα της σχέσης αυτής, μέσα στα δάκρυα και στον πόνο, ο Θεός αφού είδε ότι εγώ δεν διορθώνομαι και αναμασάω τα ίδια, μου έστειλε έναν άγγελο! Έναν άγγελο από το εξωτερικό, έναν παλιό φίλο που είχαμε χαθεί στα χρόνια και η σχέση μας συντηρούνταν μόνο με ευχητήριες κάρτες παλαιότερα και e-mail τώρα πια, κατά την περίοδο των γιορτών. Τότε... δυο παντρεμένα ζευγάρια. Τώρα δύο χωρισμένοι άνθρωποι...
Η επικοινωνία μας πάντα σε φιλικό τόνο, όμως κάτι διαφαινόταν στον ορίζοντα. Φυσικά η σχέση μου εδώ, υπήρχε. Ήξερε πολύ λίγα πράγματα για αυτόν τον άνθρωπο, έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου από τυχόν εκρήξεις ζήλειας του.
Μιλούσα με τον παλιό φίλο από το internet στο σπίτι μου και γελούσα βρε παιδιά, γελούσε η ψυχή μου. Ίσως κάπου τον εκμεταλευόμουν κιόλας για να μου φτιάξει τη διάθεση, για να ακούσω έναν καλό λόγο κάθε φορά που η σχέση μου με ταπείνωνε, με υποβίβαζε.
Ένας άγγελος που έχω να τον δω 18 χρόνια. Δεν έγινε ποτέ κάτι παραπάνω μεταξύ μας, σας είπα ότι είμασταν και οι δύο παντρεμένοι.
Δεν ξέρει ότι εγώ ήμουν ακόμα μέχρι πολύ πολύ πρόσφατα σε σχέση, ξέρει ότι όλα έχουν τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό.
Λάθος μου? Ίσως...Αποφάσισα όμως να βάλω τη λογική κάτω... Μου ανακοίνωσε ότι σε μια εβδομάδα έρχεται στην Ελλάδα και θέλει να με δει. Έρχεται μόνο για αυτό το λόγο.
Θα μου πείτε, έπρεπε να βρω κάτι άλλο να κολλήσω για να ξεκολλήσω από μια άρρωστη σχέση? Ναι! Και δεν ντρέπομαι να το πω! Αλλά με κάποιες διαφορές αυτή τη φορά! Δεν θα αφεθώ όπως αφέθηκα αν δεν είμαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρη για αυτόν που θα έχω απέναντί μου. Απόλυτα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος αλλά οι εμπειρία μου με δίδαξε να ξεχωρίζω... τα σημάδια που κάποτε δεν έβλεπα. Τα σημάδια που υπάρχουν αλλά καλύπτονται επιδέξια και αρκετά εύκολα στα μάτια ενός ερωτευμένου.
Στις 21 Ιουνίου θα πάω να τον υποδεχτώ στο αεροδρόμιο. Σαν φίλο. Όπως και να έρθουν τα πράγματα ακόμα και αν δεν προχωρήσουμε σε σχέση, θα τον ευγνομονώ γιατί μου έδωσε κάτι εν αγνοία του από τα βάθη της ψυχής του! Δύναμη! Δύναμη να ξυπνήσω!
Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω και πάλι για όλη τη βοήθεια που μου δώσατε κάποτε, έσχετα αν εγώ βέβαια συνέχισα να κάνω τα λάθη μου. Τα λόγια σας μπορεί να μην τα έκανα πράξη όμως μπήκαν στην ψυχή μου και ένιωσα ότι δεν είμαι μόνη μου.
Lonely- όπου κι αν είσαι θυμήσου αυτό από μια γυναίκα με όμοια εμπειρία: Υπάρχει ζωή και... μετά από αυτόν!!! Ακόμα πονάω για το χωρισμό με τον υποτιθέμενο μεγάλο έρωτα της ζωής μου αλλά θα το παλέψω και θα ελπίζω πως ίσως κάποτε σβήσει τελείως από τη μνήμη μου. Δεν θέλω να θυμάμαι μόνο τα καλά γιατί αυτό θα με γυρίζει πίσω και είναι άδικο γιατί τα άσχημα ήταν πολύ περισσότερα. Θέλω να τον διαγράψω από μέσα μου σαν να μην υπήρξε. Και ας μου άλλαξε όλη τη ζωή. Δεν θέλω άλλο ΠΟΝΟ!!!
Μη σταματάτε να γράφετε παιδιά, δεν έχετε ιδέα πόσο βοηθάτε! Μπράβο σε όλους!!!
16-06-2013, 22:49 #115
ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ Cinderella64..... ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΝΕΑ ΣΟΥ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΙΑ...... ΟΧΙ <ΤΕΛΕΙΑ> (ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ)... ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΣΧΕΣΗ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ,ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ..... ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΛΙΓΗ ΗΡΕΜΙΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΗ ΔΩΣΕΙ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΚΗΝΕΣ ΖΗΛΟΤΥΠΙΑΣ....ΑΛΛΑ....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑ..... ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ!!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΚΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΡΥΦΕΡΑ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ!!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ....ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ..... ΑΠΟ ΤΟΤΕ..... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Cinderella64!!!!
17-06-2013, 00:25 #116
Ειδες λονλυ? Στα λεγα εγω, οσο δε δινεις δικαιωματα ολα καλα πανε. Αφου ξερεις τι τον ερεθιζει, μη του πατας τον καλο ξανα! Να σαι σωστη.
17-06-2013, 11:02 #117
kerasi συμβουλες ειναι αυτές? τα διαβάζει η κοπελίτσα και μπαινει στο τρυπακι να μην δίνει δικαιώματα στον φίλο της για να είναι καλός μαζί της και να μην γίνεται βίαιος? συνειδητοποιείς την σοβαρότητα όσων λες?
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
17-06-2013, 12:46 #118
Απιστευτα αυτα που διαβασα!!! Ειναι δυνατον ΑΝΘΡΩΠΟΣ να δεχεται να τρωει ξυλο στο ονομα της αγαπης? Αγαπη ειναι αυτη? Μην τρελλαθουμε τελειως. lonely αν εξακολουθεις να εισαι με αυτον τον ανθρωπο θα σε τσακισει στο ξυλο και θα γινεις ενα αβουλο ον, με πιθανοτατα πολλαπλα ψυχολογικα προβληματα. Εκτος και αν σου αρεσει βεβαια οποτε μην παραπονιεσαι, να λες με σαπισε στο ξυλο και με βιασε και γουσταρα! Αλλα αν δεν το γουσταρεις, σηκω και φυγε και δηλωσε στον τυπο πως αν σε ξαναενοχλησει θα τον καταγειλεις στην αστυνομια. Και μην απαντησεις σε τηλεφωνα, μυνηματα κτλπ...ΤΙΠΟΤΑ!. Εχεις μπει στο τρυπακι που σε βαραει, νοιωθεις ρακος μετα σε κανει να νοιωθεις καλα, μετα σε ξαναβαραει κτλπ ενας φαυλος κυκλος που δεν προκειται να αλλαξει αν δεν αλλαξεις κατι εσυ. Υπαρχει και η περιπτωση ομως αν σπασεις τον φαυλο κυκλο και τον πεισεις να σταματησει να σε δερνει, μπορει και να χωρισετε γιατι αυτος ο φαυλος κυκλος σας κραταει μαζι.
17-06-2013, 12:57 #119
17-06-2013, 13:33 #120
Και να προσθεσω για την lonely, πως ηδη εχει προβληματα αφου ανοιξε και το θεμα εδω. Αυτο δεν ειναι αγαπη, ειναι ενας φαυλος κυκλος πρεπει να το συνηδητοποιησεις αυτο, ζηλεια-ξυλο-κλαμα-αγκαλια-καλα-ζηλεια-ξυλο-κλαμα-αγκαλια-καλα και ξανα. Αν ειναι οντως αγαπη οπως ισχυριζεσαι σπασε τον φαυλο κυκλο να δεις τι θα γινει. Εισαι σε μια πολυ ωραια ηλικια που δεν προκειται να σου ξαναρθει ποτε, τα φοιτητικα ειναι τα πιο ωραια χρονια κριμα να τα χαραμισεις τρωγοντας ξυλο.