καληνυχτα παραξενη και ευχομαι να βρεθει η καλυτερη δυνατη λυση...
Printable View
Σινιοριτα καλο ειναι να ακους γνωμες των αλλων αλλα μην αφησεις σε καμια περιπτωση τη συνισταμενη των αποψεων του καθε μαλακα εδω μεσα να γινει η δικη σου.
Ξερεις καταβαθος τι θα κανεις κι ας το γυροφερνεις εδω μεσα.Σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις κακοποιησης αλλα αν ενα χαστουκι ειναι ικανο να σας χαλασει τη σχεση τοτε σημαινει πως δεν ειναι και σχεση δα.
Επισης καπου ειδα πιο πριν πως οι σχεσεις ειναι προυπηρεσια κλπ.Γελαω.Αμα τον θελεις τον θελεις αμα οχι τελος.Αλλα για να λες πως εχεις ζησει πολλα δε νομιζω να ανεχοσουνα την παθιασμενη ζηλεια του αμα δεν ηθελες.
Κοιτα Θεοφανια θεωρω οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και τις επιλογες του. Δε μου ειναι ευκολο να λεω και να δινω συμβουλες παρατησε τον ή φυγε ή μεινε γιατι δεν μπορω να ξερω στην καθε περιπτωση τι συμβαινει ακριβως ποσο μαλλον να παροτρυνω καποιον ετσι επιπολαια να διαλυσει το δεσμο του... δεν το εκανα ποτε.. ειπα τη γνωμη τι μπορει να συμβαινει με το φιλο της, η αποφαση ειναι δικη της.
οταν αγαπας καποιον τιποτα δεν ειναι χασιμο χρονου
..ανλακι, αν θυμάσαι καλά επέμενα πολύ μέχρι να μου πει η παραξενη ότι είναι σίγουρη πως της έχει τελειώσει για να πιάσω το πρακτικό ζήτημα του πως θα φυγει.
Για μένα είναι χάσιμο χρόνου να αγαπάω κάποιον που μου φέρεται όπως του υποδεικνύουν οι ανασφάλειες και τα θέματα που έχει με τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει πως δεν με αγαπάει, απλά ξεσπά.
ναι το προσεξα Θεοφανια. αυτα που εγραψα τα εγραψα με καλη προθεση για τη θεματοθετρια και επειδη δεν ειναι λιγες οι φορες που λεμε θα χωρισω τερμα και μετα απο λιγες μερες εχουμε αλλαξει γνωμη..και επισης της ειπα οτι με προβληματισε οτι δεν εδειξε να στενοχωριεται για το φιλο της ( δεν παιρνω κα ορκο για αυτο) οποτε αν ισχυει κατι τετοιο η κοπελα δεν τον αγαπαει ..
αλλο λυπηση και αλλο αγαπη...
ας βάλουμε ένα μουσικό χαλί στην προηγούμενη "ώριμη" διαφωνία....
http://www.youtube.com/watch?v=ehwYjuZ6e_Q
Τον αγαπας οταν προσπαθεις μαζι του, αν αυτο ειναι προιον διαταραγμενης προσωπικοτητας να το σταματησεις να βρεις μια λυση μεσω ειδικου.. αν δεις οτι δεν αλλαζει και σε κακοποιει ψυχολογικα και σωματικα τοτε φευγεις και γω αυτης της αποψης ειμαι απλως ειπα οτι εγω σαν Unlucky δεν αναλαμβανω την ευθυνη να πω χωρισε τον..
.................................................. ....................
.................................................. ..................
.................................................. ...................
Παραξενη κοπελα μετα απο τοσες απαντησεις που πηρες οχι μονο απο εδω μεσα ενδεχομενως και απο φιλους σου ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις.
Μην δινεις σημασια σε κριτικη που ασκειται στο προσωπο σου και εστιασε στις απαντησεις που σε βοηθανε.
Εδω μεσα δεν προβαλεται φτηνο reality show για να κρινουμε τη ζωη του καθενος καλο ειναι να μιλαμε οταν αυτα που εχουμε να πουμε θα βοηθησουν τον αλλον και οχι για να προκαλουμε τις εντυπωσεις η επειδη δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε. Δεν το λεω αυτο γενικα, το λεω ειδικα για αυτον εδω το χωρο.
Η κοπελα απ οτι καταλαβα μπηκε εδω πιο πολυ για συμπαρασταση και ψυχολογικη στηριξη δεν βοηθαει να πεφτουμε πανω της σαν τα κορακια, ενδεχομενα λαθη της θα τα δει αργοτερα και απο μονη της.
Για αλλη μια φορα μενω εκπληκτη με τους αντρακλες του φορουμ !!!!!!
Μονο το κερασακι στην τουρτα (κερασης) λειπει να ρωτησει αν κανουν σεξ να δεσει το γλυκο.
Παραξενη , μην ενθουσιαζεαι με δηλωσεις του φιλου σου οτι θα παει σε θεραπευτη κλπ . Πολλες φορες αυτα τα λογια ειναι ακομα ενας τροπος χειραγωγησης.
.................................................. .....................
.................................................. ..................
Ώπα.Ώπα γιατί το παραχέσαμε το έργο.Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι άπαντες αρχικώς προσπάθησαν να την βοηθήσουν (και εγώ με χιουμοριστικό τρόπο για να της ανεβάσω την διάθεση) και ξαφνικά out of the blue δεχτήκαμε μια κατα ριπάς επίθεση χωρίς καμία μα ΚΑΜΙΑ βάση. Μας άρπαξε όλους απο τα μούτρα,νομίζει ότι το Topic είναι κάνα δυάρι στο Περιστέρι και το λογίζει ως ιδιοκτησία στην οποία θα μετέχουν μόνο αυτοί που θα της χαϊδέψουν τ'αυτιά(μήπως να το κάνουμε και prive?) και ακόμα και σε αυτούς που συμφωνήσαμε απλώς με τις παρατηρήσεις που της ασκήθηκαν απο άλλους για το καλό της απάντησε με απόλυτη ειρωνεία
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Άκου να δεις κοπέλα μου.Εδώ δεν είναι το σαλονάκι σου.Εδώ απο την στιγμή που εκθέτεις έναν προβληματισμό και ζητάς βοήθεια,πρέπει να είσαι έτοιμη να ακούσεις και κάτι που ενδεχομένως να μην σου αρέσει.Αν αυτό είναι προσβλητικό (ύβρις,χυδαίο κλπ) υπάρχει το report και όλοι μαζί σου θα είναι.Αν αυτό όμως είναι κάτι που ο άλλος παραθέτει είναι ωμό ή απόλυτο ή σκληρό ή δε ξέρω γω τι αλλά παράλληλα είναι η προσωπική του άποψη επι του θέματος,εσύ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον παραπέμπεις εκτός συζήτησης.Μπορείς κάλλιστα να τον αγνοήσεις,ειδάλλως δεν ανοίγουμε τόπικ με τίτλους SOS και φωτοβολίδες.Αλλά καλύτερα που έγινε έτσι,μιας και βρήκαμε άλλη μία απάντηση στο πρόβλημα που σε ταλανίζει.Είσαι βουτηγμένη στο ανασφαλέξ μέχρι την ψαλίδα στα μαλλιά σου.
υ.γ. Και οι εικόνες αντιστοιχούν πάντα σε χίλιες λέξεις.Μην τις υποτιμάς.Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Θα χαρω παντως να δω μια φορα σε τετοιο θεμα να μας πει το "θυμα" η θεματοθετρια ενα εφυγα,τον παρατησα,βρηκα βοηθεια και παλευω και οχι με αγαπαει και τα λεμε αν ξανανιωσω απειλη!Καλο ξημερωμα.
Εγω πάντως μόνο μια φορά στη ζωή μου έχω δει άνθρωπο να παραδέχεται οτι έκανε λάθος σε παρόμοια φάση...
Σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ κάποιος τύπος το έπαιζε μάγκας σχετικά με το ποσο το το κατέχει το άθλημα (μιλωντας για καγκουριές και δημόσιους δρόμους) για πολύ καιρό ενώ όλοι τον έκραζαν για το πόσο χαζός είναι, με διάφορους τρόπους. Η συζήτηση ήταν μεταξύ αντρών οπότε δεν υπήρχε το κλίμα της "φιλενάδας" που θέλουν ορισμένες που πίνουν το τσαγάκι στις λέσχες βιβλίων, σύμφωνα τουλάχιστον με την περσόνα που θέλουν να συντηρούν κιόλας, γιατί για ένα κούτελο ζούμε.
Τελικά ο τύπος επανήλθε μετά απο πάρα πολύ καιρό να ζητήσει συγγνώμη απο όλους που τον έβριζαν γιατί αν τους είχε ακούσει δεν θα βρισκόταν στο νοσοκομείο.
Και δεν ξέρει τι της γίνεται αλλιώς δε θα ζητούσε απο αγνώστους την "γνώμη" τους. Απο ανθρώπους που εξίσου δεν ξέρουν τι τους γίνεται σε ίδια θέματα, απο άτομα που έχουν δεχτεί σφαλιάρες κλπκλπ επιλέγει να δεχτεί την συμβουλή τους, χωρίς να σκεφτεί το που κατέληξαν οι ίδιοι με την δική τους συμβουλή στον εαυτό τους.
Προφανώς όχι ο φίλος σου, που μπορεί ή μπορεί και όχι να σε χτυπήσω, γιατί αλλιώς θα είχα εσένα δίπλα μου σούζα τώρα και δε θα έγραφα αυτά, και όχι δεν είμαι η φίλη σου που έχει φάει τις σφαλιάρες και τώρα "ξερει" απο αυτά.
Δε χρειάζεται πολύ....λίγο χρειάζεται.
Και κάτι ακόμα περι εγωισμού....έχουν δίκιο ορισμένοι, περισσότερο τρέφεται ο εγωισμός οταν διαφωνείς με τον αλλο και δεν σου λέει κανείς "μπραβο μπραβο καλά το πας", παρά οταν χαιδεύεις το αυτάκι και λες "αχουτο τι του κάνανε μωλε". οχι.
Δεν λέω τίποτα για να "δικαιωθώ" γιατί ξέρω πως όπως η πλειοψηφία εκεί έξω είναι, να μη πω πως, είμαι αρκετά έξυπνος ώστε να μην δικαιολογήσω και την πλειοψηφία εδώ μέσα καθώς δεν έχετε κάτι το ιδιαίτερο. Όπως ακριβώς λοιπόν η πλειοψηφία εκεί έξω τα έχει κάνει για εμένα σκατά, την ίδια ακριβώς μάχη δίνετε και εδώ μέσα. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος....με ποιους ειμαι? με τους πολλούς ή με τους λίγους και ΓΙΑΤΙ?
Η μήπως ο αβάσιμοι χαρακτηρισμοί και προσβολές εξυπηρετούν όλους εσάς σε κάτι παραπάνω απο τονωση του εγωισμού σας? Δεν βλέπω κανέναν να γράφει το "γιατι" όμως. Μάλλον όλοι αυτοί είστε καλύτερα μέσα στο κλίμα ασφάλειας που σας παρέχουν οι "ομοιδεάτες" σας. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Εγώ την ξεκίνησα την όλη φάση.
Και αν και συμφωνώ με tom,είναι ανούσιο να συνεχιστεί η "συζήτηση".
Μιας και με τον έναν η τον άλλον τρόπο η τύπισσα πήρε την απάντηση της.
Οποτε συγγνώμη κοπελιές που έπεσε κρά,αλλα τυχαίνουν αυτά.
Καλά τώρα σοβαρά κάθησες και έκανες report όλους τους άλλους, ενώ παράλληλα εσβησες ολα τα δικα σου μηνυματα που κραζεις?
Τόση ανασφάλεια πια?
Γιατι τετοιος χαμος??
Εγω τα εσβησα τα μηνύματα για προσωπικούς λόγους και περιμένω την οριστική διαγραφή απο το φόρουμ.
Ρεπορτ σε εχω κανει απο χθες, και ναι σε ξαναέκανα σήμερα, γιατι θεωρω ότι με το τρόπο σου δεν αντιπροσωπεύεις τη φιλοσοφία αυτού του φόρουμ.
Εγώ δε θα κερδίσω κάτι με το ρεπόρτ, ούτως ή αλλως αποχωρώ. Το έκανα περισσότερο γιατί το φόρουμ έχει κάποιους κανόνες που εσύ συνεχίζεις και συνεχίζεις να πατάς
και για να σε κανει να αναρωτηθείς ποιος είναι ο ρόλος σου εδώ, απο τη στιγμή που λέγεται "φόρουμ αλληλοβοήθειας" ενώ εσύ λιντσάρισες...
Δηλαδή ούτε με σεβασμό μου μίλησες, χρησιμοποίησες πρώτος χαρακτηρισμούς για τη νοημοσύνη μου και την προσωπικότητά μου,
και το πήγες ακόμη πιο μακριά να μιλήσεις σήμερα και για άλλα που ήδη έχουν τροποποιηθεί απο τη διαχείρηση.
Έγινες αιτία χθες το βράδυ να χειροτερέψω. Αλλά αυτό είναι δική μου ευθύνη, από τη στιγμή που δέχτηκα να εκτεθώ στον ανώνυμο κόσμο του φόρουμ.
Οπότε επειδή το φόρουμ είναι ελευθερο και ο καθένας μπορεί να πει την αποψή του, χωρίς ουσιαστικά να μπορείς να κάνεις κάτι σε περίπτωση που άλλος σε προσβάλλει ακαταπαυστα
αποχωρώ, διότι εμένα προσωπικά με έχει βλάψει όλο αυτό.
Καλη συνέχεια σε όλους στις προσωπικές τους υποθέσεις. Και ευχαριστώ για τις απαντήσεις των μελών και τη φιλοξενία του φόρουμ.
Θα μου λειψεις. Εσύ και ο "υπεράνω" χαρακτηρας σου.
Και επειδή ξέρω οτι θα το διαβάσεις αυτό που γράφω τώρα, γιατί δε μπορείς να κάνεις διαφορετικά...θα σου πω οτι εχεις δίκιο ειναι ένα ψυχολογικό forum αλληλοβοήθειας όπως έγραψες. Το θέμα σου όμως ήταν θέμα συζήτησης φιλενάδων με συνοδεία καφέ και τίποτα παραπάνω. Όπως και το ύφος σου.
Όσο για το αν θα κερδίσεις κάτι με το report....εγωισμό κοπελίτσα μου...εγωισμό. Ακριβώς όπως και κατα την συζήτηση εκτόξευες προσβολες χωρίς καμία βάση και δικαιολογία προς όλους μονο και μονο απο πανικο για να σωθεις έτσι και τωρα θες να κανεις μια ύστατη προσπαθεια να με "βλαψεις" με οποιον τροπο μπορεις.
Μερικά απο τα αθώα περιστερίσια λόγια σου που απο ντροπή εκρινες πως πρεπει να εξαφανίσεις:
Η μαμα μου και ο μπαμπας μου που με ευνουχιζουν και που με έμαθαν να μιλάω με επιχειρήματα σου στέλνουν χαιρετίσματα.Quote:
Originally Posted by Paraxeni Kopela