ΣΟΣ!! Ο σύντροφος μου με ζηλεύει παρανοικά!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 169
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Paraxeni Kopela View Post
    Καληνύχτα σε όλους, ευχαριστώ για τις αληθινές συμβουλές όλων, νομίζω το ανέλυσα αρκετά, έψαξα, διάβασα, απο αυριο έχω πολλά να κάνω....
    καληνυχτα παραξενη και ευχομαι να βρεθει η καλυτερη δυνατη λυση...

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    και ομως το σκεφτηκα εγω προσωπικα και στενοχωρηθηκα και παρα πολυ οταν μου ειπε η ψυχολογος οτι κατι δεν παει καλα.. εδω την κοπελα δεν την χτυπησε ομως...απλα την υποπτευεται χωρις λογο και αυτο της δημιουργει προβλημα στη σχεση της..
    ...δυστυχώς η παθολογική ζήλια από την κακοποίηση απέχουν ένα χαστούκι δρόμο.
    Σχεδόν το ίδιο είναι. Το θέμα είναι να αντιλαμβανόμαστε νωρις το θέμα και να μη χάνουμε άδικα το χρόνο μας επιβαρύνοντας τη δική μας ψυχολογία ; )

Senior Member
    Σινιοριτα καλο ειναι να ακους γνωμες των αλλων αλλα μην αφησεις σε καμια περιπτωση τη συνισταμενη των αποψεων του καθε μαλακα εδω μεσα να γινει η δικη σου.

Ξερεις καταβαθος τι θα κανεις κι ας το γυροφερνεις εδω μεσα.Σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις κακοποιησης αλλα αν ενα χαστουκι ειναι ικανο να σας χαλασει τη σχεση τοτε σημαινει πως δεν ειναι και σχεση δα.

Επισης καπου ειδα πιο πριν πως οι σχεσεις ειναι προυπηρεσια κλπ.Γελαω.Αμα τον θελεις τον θελεις αμα οχι τελος.Αλλα για να λες πως εχεις ζησει πολλα δε νομιζω να ανεχοσουνα την παθιασμενη ζηλεια του αμα δεν ηθελες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...δυστυχώς η παθολογική ζήλια από την κακοποίηση απέχουν ένα χαστούκι δρόμο.
    Σχεδόν το ίδιο είναι. Το θέμα είναι να αντιλαμβανόμαστε νωρις το θέμα και να μη χάνουμε άδικα το χρόνο μας επιβαρύνοντας τη δική μας ψυχολογία ; )
    Κοιτα Θεοφανια θεωρω οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και τις επιλογες του. Δε μου ειναι ευκολο να λεω και να δινω συμβουλες παρατησε τον ή φυγε ή μεινε γιατι δεν μπορω να ξερω στην καθε περιπτωση τι συμβαινει ακριβως ποσο μαλλον να παροτρυνω καποιον ετσι επιπολαια να διαλυσει το δεσμο του... δεν το εκανα ποτε.. ειπα τη γνωμη τι μπορει να συμβαινει με το φιλο της, η αποφαση ειναι δικη της.
    οταν αγαπας καποιον τιποτα δεν ειναι χασιμο χρονου

Κοιτα Θεοφανια θεωρω οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και τις επιλογες του. Δε μου ειναι ευκολο να λεω και να δινω συμβουλες παρατησε τον ή φυγε ή μεινε γιατι δεν μπορω να ξερω στην καθε περιπτωση τι συμβαινει ακριβως ποσο μαλλον να παροτρυνω καποιον ετσι επιπολαια να διαλυσει το δεσμο του... δεν το εκανα ποτε.. ειπα τη γνωμη τι μπορει να συμβαινει με το φιλο της, η αποφαση ειναι δικη της.
    οταν αγαπας καποιον τιποτα δεν ειναι χασιμο χρονου
    ..ανλακι, αν θυμάσαι καλά επέμενα πολύ μέχρι να μου πει η παραξενη ότι είναι σίγουρη πως της έχει τελειώσει για να πιάσω το πρακτικό ζήτημα του πως θα φυγει.
    Για μένα είναι χάσιμο χρόνου να αγαπάω κάποιον που μου φέρεται όπως του υποδεικνύουν οι ανασφάλειες και τα θέματα που έχει με τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει πως δεν με αγαπάει, απλά ξεσπά.

Senior Member
    ναι το προσεξα Θεοφανια. αυτα που εγραψα τα εγραψα με καλη προθεση για τη θεματοθετρια και επειδη δεν ειναι λιγες οι φορες που λεμε θα χωρισω τερμα και μετα απο λιγες μερες εχουμε αλλαξει γνωμη..και επισης της ειπα οτι με προβληματισε οτι δεν εδειξε να στενοχωριεται για το φιλο της ( δεν παιρνω κα ορκο για αυτο) οποτε αν ισχυει κατι τετοιο η κοπελα δεν τον αγαπαει ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dikipo View Post
    αν ενα χαστουκι ειναι ικανο να σας χαλασει τη σχεση τοτε σημαινει πως δεν ειναι και σχεση δα.
    lol?
    "Σου το υπόσχομαι δε θα το ξανακάνω" δηλαδή?

ναι το προσεξα Θεοφανια. αυτα που εγραψα τα εγραψα με καλη προθεση για τη θεματοθετρια και επειδη δεν ειναι λιγες οι φορες που λεμε θα χωρισω τερμα και μετα απο λιγες μερες εχουμε αλλαξει γνωμη..
    ..συμφωνώ...
    Και επειδή εγώ προσωπικά έχω φάει χρόνο σε σχέσεις από λύπηση για να μη πληγώσω τον άλλο, θεωρώ ότι δεν αξίζει να φερόμαστε έτσι στον εαυτό μας.

Senior Member
    αλλο λυπηση και αλλο αγαπη...

Senior Member
    ας βάλουμε ένα μουσικό χαλί στην προηγούμενη "ώριμη" διαφωνία....

http://www.youtube.com/watch?v=ehwYjuZ6e_Q
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

αλλο λυπηση και αλλο αγαπη...

ναι?
    Πως γίνεται λοιπόν να αγαπάς κάποιον που σε κακοποιεί? Κάποιον που σε κάνει δυστυχισμένη ή απλά κάποιον που δεν περνάς καλά μαζί του? Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να τον αγαπάς τότε το θέμα το έχεις εσύ και όχι αυτός.

Quote Originally Posted by Leda View Post
    ας βάλουμε ένα μουσικό χαλί στην προηγούμενη "ώριμη" διαφωνία....

http://www.youtube.com/watch?v=ehwYjuZ6e_Q

λολ
    ποια απ όλες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ναι?
    Πως γίνεται λοιπόν να αγαπάς κάποιον που σε κακοποιεί? Κάποιον που σε κάνει δυστυχισμένη ή απλά κάποιον που δεν περνάς καλά μαζί του? Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να τον αγαπάς τότε το θέμα το έχεις εσύ και όχι αυτός.
    Τον αγαπας οταν προσπαθεις μαζι του, αν αυτο ειναι προιον διαταραγμενης προσωπικοτητας να το σταματησεις να βρεις μια λυση μεσω ειδικου.. αν δεις οτι δεν αλλαζει και σε κακοποιει ψυχολογικα και σωματικα τοτε φευγεις και γω αυτης της αποψης ειμαι απλως ειπα οτι εγω σαν Unlucky δεν αναλαμβανω την ευθυνη να πω χωρισε τον..

.................................................. ....................
    Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:14.

Τον αγαπας οταν προσπαθεις μαζι του, αν αυτο ειναι προιον διαταραγμενης προσωπικοτητας να το σταματησεις να βρεις μια λυση μεσω ειδικου.. αν δεις οτι δεν αλλαζει και σε κακοποιει ψυχολογικα και σωματικα τοτε φευγεις και γω αυτης της αποψης ειμαι απλως ειπα οτι εγω σαν Unlucky δεν αναλαμβανω την ευθυνη να πω χωρισε τον..
    ...ανοίγεις ένα τεράστιο θέμα σε σχέση με την αγάπη και το πότε αυτή σταματά. Ελπίζω κάποια στιγμή να μας δοθεί η ευκαιρία να το συζητήσουμε γιατί αύριο δουλεύω και πρέπει να κοιμηθώ όπου ναναι.
    Οσο για την θεματοθετρια, νομίζω ότι τα ξανα είπαμε παραπάνω.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast