Originally Posted by
λιτσα30
θα κανω ολα οσα μου ειπες ΒΟΟΜ σ ευχαριστω,αυτος ο φοβος...δεν μπορω να εξηγησω καν τι ειναι αυτο που φοβαμαι περισσοτερο,αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι απ τις φοβιες μου αρχισαν και μου βγηκαν και οι κρησεις πανικου,φοβαμαι πως εχω πολυ πιο σοβαρο προβλημα απ οτι νομιζα,γινομαι παραλογη πολλες φορες και το καταλαβαινω,,π.χ ξυπνησα ενα βραδυ με φοβερο στομαχοπονο,μονη μου στο σπιτι τα βραδυα οπως σας ειπα,,μ εποιασε πανικος απ τον πονο μην παθω κατι ενω ειμαι μονη,κ τωρα τι κανω?εκανα ενα ζεστο να πιω εκατσα εξω στο μπαλκονι ο πονος τιποτα,ημουν ετοιμη να παρω τον αντρα μου να ερθει σπιτι,να φυγει απ τη δουλεια,αλλα μετα σκεφτηκα οτι εγω η ιδια εκανα τον πονο πιο δυνατο απ το φοβο μου,το στομαχι ηρεμησε και μ εποιασε το τρεμουλο και παλι απ την αρχη η κρηση μετα απ ολο αυτο,,εκατσα στο καναπε ανοικσα τηλεοραση συγκεντρωθηκα εκει και με πηρε ο υπνος αφου εξαντληθηκα πια,,εχω γενικα πολλες ασχημες αναμνησεις απ τα παιδικα μου χρονια επειδη η μαμα μου οπως σας ειπα αντιμετωπιζε και αντιμετωπιζει σε μικροτερο βαθμο βεβαια ψυχολογικα προβληματα,δε θελω κι εγω να περασει το παιδι μου οτι περασα εγω επειδη η μαμα μου ειχε προβλημα,φοβαμαι πολυ