να σε ρωτησω κατι εσυ νιωθεις αυτο το οτι εισαι ηρεμη και απλα σε βασανιζει ενα σφιξιμο στο λαιμο και δυσπνοια οταν πας να κοιμηθεις ενω νυσταζεις?
Printable View
διαβασα την ιστορια σου!με την απραξια που κανεις ενα ειναι σιγουρο οτι δεν θα αλλαξει κατι!!!ο γιατρος σου δεν σου λεει κατι γι αυτην την απραξια?δεν ειναι καλο και σιγουρα αυτο δεν ειναι ψυχοθεραπεια!εγω οταν πηγαινα κ δεν εκανα πανικο μου ελεγε αν μ ξανα ερθεις κ δν εχεις εκτεθει να σταματησουμε να μην κοροιδευομαστε εδω ερχεσε να γινεις καλα οχι να κοροιδευεις τον εαυτο σου...δεν ειναι κακο να παθαινεις κρισης πανικου...οσο πιο πολυ παθαινεις τοσο εξικοιωνεσε με την παρουσια τους και οσο εξικιονεσε με την παρουσια τους τοσο δεν θα σε φοβηζουν οσο δεν θα σε φοβηζουν δεν θα ερχονται!γιατι χωρις φοβο πανικος δεν υπαρχει!οποτε πρεπει να σφυξεις δοντια και να πεις ξεκιναω και προσπαθω να τους συνηθισω!
ναι εννοειται οτι με πιανουν και ταχυπαλμιες συνεχεια...βασικα καθε μερα γινονται διαφορετικα τα ψυχοσωματικα... τη μια ετσι την αλλη αλλιως... οτι ναναι βασικα!
Παιδια νομιζω πρεπει να χαλαρωσουμε και να μην το κανουμε αυτο..
Δλδ εγω καθομαι ετσι και με ποναει αυτο. Εσενα?
Α οχι εγω καθομαι ετσι και με ποναει εκει..
Νομιζω καθε οργανισμος και καθε ψυχη αντιδραει διαφορετικα..
προσπαθει.. αλλα ρε συ εχω πολλα μετωπα ανοιχτα.. πολλουσ φοβους.. φοβαμαι να πονεσω..φοβαμαι να παθω πανικο.. νιωθω οτι εκεινη την ωρα που το παθαινω οτι ειναι η τελευταια μερα μου.. δε μπορω να το ελεγξω..κ αυτο που με εχει φοβισει ειναι οτι δε κραταει 10 λεπτα.. μου κραταει απο 1-3 ωρες...
Κανονες φορουμ
Quote:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή και η κάθε είδους διάγνωση
Το εχω παθει και γω Γιωργο. Ειδικα οταν εχω ξαπλωσει.Απλα αλλαζω πλευρο η παιρνω πιο βαθιες αναπνοες.
τα φοβαμαι τα φαρμακα..γι αυτο σε ρωταω κ σενα..επειδη το χεισ χχρονο... να μου πεισ καποια πραγματα..
1. ποτε αρχισεσ να παιρνεισ μπροστα?(εννοω να κανεισ βηματα)
2. ειχεσ αγοραφοβια?
3ποσο καιρο πασ σε γιατρο?
4.πηρε καθολου αγωγη? εστω κ αγχολυτικα.. κ αν ναι για ποσο καιρο..?
1.το επαθα τον αυγουστο του 2013 και πηρα μπροστα τον ιουνιο του 2014
2.αγοραφοβια τις αποψης να ειμαι σε νοσοκομειο κοντα να μην απομακρυνομαι και να μπορω να φυγω ευκολα απο καπου αλλα και σε κλαμπ παω και παντου και σε ψηλα βουνα ανεβαινω και το αμαξι ειναι τερμα κατω κ ειμαι 30λεπτα απο το νοσκοκομειο
3.πηγαινα απο τον οκτωμβριο του 2013 εως και τελος του 2013 σε ψυχολογο με κανενα αποτελεσμα.και μετα απο φεβρουαριο αν θυμαμαι καλα περιπου εως τωρα στον ψυχιατρο που ειναι απιστευτος....
4.οχι καμια αγωγη απλα μ εδωσε attarax να τα περνω τα οποια δν τα πηρα και συμφωνησε και απλα μου τα εδωσε σε περιπτωσεις που δεν ελεγχο τον πανικο να περνω μεχρι 4 χαπακια την ημερα των 25mg.πηρα 3-4 φορες απο 1 μεχρι 1,5 χαπακι και με χαλαρωσε....το ατταραξ ειναι γελιο σαν δραση δν το βαση σε αγχολυτικο οπως lexotanil κτλπ.
αν εχεις αλλη απορια πολυ ευχαριστως να σου λυσω οτιδιποτε σε προβληματιζει ή δν σ αφηνει να προχωρήσεις!
ναι ιουνιο του 2014 πηρα μπρος πιο πριν χαμος κρισεις δυνατες φοβος πολυ απλα σε ολο αυτο το διαστημα που ξεκινησα τον ψυχιατρο επιδιωκε να παθαινω και να τις καταγραφω και σιγα σιγα καταλαβα περι τινος προκειτε και ετσι δν τις φοβομουν δν λεω οτι δεν τις φοβαμαι καθολου αλλα καμια σχεση ετσι....μα καμια.....εσυ κανεις καταγραφες στην ψυχοθεραπεια σου?
κανω καταγρασεσ ..σαν ημερολογιο..κανω γνωσιακη συμπερφορικη.. αλλα δε παθαινω συχνα κρισεισ επειδη προστατευω τον εαυτο μου απογευγοντασ οτι μου τισ προκαλει..λαθοσ αλλα τισ φοβαμαι.. δηλαδη εσυ πριν απο τον ιουνιο 2014 εβγαινεσ κανονικα, δουλευες, ταξιδευες ,εκανεσ αποστασεις?
καλημερα παιδια να ρωτησω κατι τα τελευταια βραδια και ενω δν εχω τον φοβο του πανικου με πιανει μια δυσπνοια περιεργη και κραταει πολυ ωρα δηλαδη δν ειναι κριση πανικου ειναι μια κατασταση που κραταει αρκετη ωρα τι μπορει να ειναι και να με ριχνει τοσο πολυ????????????help!!!
ρε παιδια κανεις?????? :(