Νεος στο Forum,η δικια μου ιστορία! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 143 of 143
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Giorgos27 View Post
    ναι ιουνιο του 2014 πηρα μπρος πιο πριν χαμος κρισεις δυνατες φοβος πολυ απλα σε ολο αυτο το διαστημα που ξεκινησα τον ψυχιατρο επιδιωκε να παθαινω και να τις καταγραφω και σιγα σιγα καταλαβα περι τινος προκειτε και ετσι δν τις φοβομουν δν λεω οτι δεν τις φοβαμαι καθολου αλλα καμια σχεση ετσι....μα καμια.....εσυ κανεις καταγραφες στην ψυχοθεραπεια σου?
    κανω καταγρασεσ ..σαν ημερολογιο..κανω γνωσιακη συμπερφορικη.. αλλα δε παθαινω συχνα κρισεισ επειδη προστατευω τον εαυτο μου απογευγοντασ οτι μου τισ προκαλει..λαθοσ αλλα τισ φοβαμαι.. δηλαδη εσυ πριν απο τον ιουνιο 2014 εβγαινεσ κανονικα, δουλευες, ταξιδευες ,εκανεσ αποστασεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    κανω καταγρασεσ ..σαν ημερολογιο..κανω γνωσιακη συμπερφορικη.. αλλα δε παθαινω συχνα κρισεισ επειδη προστατευω τον εαυτο μου απογευγοντασ οτι μου τισ προκαλει..λαθοσ αλλα τισ φοβαμαι.. δηλαδη εσυ πριν απο τον ιουνιο 2014 εβγαινεσ κανονικα, δουλευες, ταξιδευες ,εκανεσ αποστασεις?
    αναμεσα σε 2013 και 2014 που ειμουν χαλια μην φανταστεις πολλα σπιτι δουλεια καμια βολτα και κρισεις συνεχως!ναι αλλα μ αυτο που κανεις εσυ επιλεγεις να εισαι στασιμη στην θεραπεια!

Senior Member
    αναμεσα σε 2013 και 2014 που ειμουν χαλια μην φανταστεις πολλα σπιτι δουλεια καμια βολτα και κρισεις συνεχως!ναι αλλα μ αυτο που κανεις εσυ επιλεγεις να εισαι στασιμη στην θεραπεια!
    αχ βρε γιωργο το ξερω... εσυ ευτχωσ δουλευεις και ξεχνιοσουν καπως.. εμενα με βρηκε ανεργη ολο αυτο και ουτε που να σκεφτω τη δουλεια ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    αχ βρε γιωργο το ξερω... εσυ ευτχωσ δουλευεις και ξεχνιοσουν καπως.. εμενα με βρηκε ανεργη ολο αυτο και ουτε που να σκεφτω τη δουλεια ...
    μην το λες και στην δουλεια δν ειναι καλο γτ σε πιανει η ρουτινα και σκευτεσαι τα ιδια και τα ιδια εσυ εχεις οσο χρονο θες να βγεις να πας την βολτα σου και να ξερεις το περπατημα κανει πολυ καλο!

Senior Member
    μην το λες και στην δουλεια δν ειναι καλο γτ σε πιανει η ρουτινα και σκευτεσαι τα ιδια και τα ιδια εσυ εχεις οσο χρονο θες να βγεις να πας την βολτα σου και να ξερεις το περπατημα κανει πολυ καλο!
    σ στελνω π.μ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsad View Post
    ναι εννοειται οτι με πιανουν και ταχυπαλμιες συνεχεια...βασικα καθε μερα γινονται διαφορετικα τα ψυχοσωματικα... τη μια ετσι την αλλη αλλιως... οτι ναναι βασικα!
    marsad καλημερα!πως πας εσυ!?

Senior Member
    καλημερα παιδια να ρωτησω κατι τα τελευταια βραδια και ενω δν εχω τον φοβο του πανικου με πιανει μια δυσπνοια περιεργη και κραταει πολυ ωρα δηλαδη δν ειναι κριση πανικου ειναι μια κατασταση που κραταει αρκετη ωρα τι μπορει να ειναι και να με ριχνει τοσο πολυ????????????help!!!

Senior Member
    ρε παιδια κανεις??????

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910