ωραιο τηλεφωνο παντως. με γεια !
παρε τωρα κι ενα λαπτοπ της πλακας, γιατι δεν παλευεται αυτο που κανεις με τα γκρικλις χρυσουλι μου...
Printable View
s/z το κινητό σου αν δεν το γνωρίζεις έχει android λειτουργικό.Μπες λοιπόν στο play store της google και κατέβασε ένα από τα πολλά πληκτρολόγια που γράφουν και ελληνικά.πχ Ενα πληκτρολόγιο για αυτή την δουλειά ειναι το multiling
...και επίσης σ/ζ τα γκριγκλις απαγορευονται στο φόρουμ, οπότε μη γράφεις όταν δεν έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή.
Από το πακιστάν το παρήγγειλες το τηλ και δεν έχει ελληνικα?
Και γιατί δεν φτιάχνεις google account; Και στη τελική αν δε θες να φτιάξεις λόγω του ότι και καλά η google μας παρακολουθεί κτλ υπάρχουν και εναλλακτικά app stores για να κατεβάσεις εφαρμογές.πχ slideme.org
Ορίστε και ένα λινκ http://www.appsapk.com/multiling-keyboard/ που δε χρειάζεται gmail λογαριασμό.Πατάς εκει που λέει download και κατεβαίνει στο κινητό.Πας ρυθμίσεις-->ασφάλεια-->άγνωστες πηγές,το τσεκάρεις και πατάς να γίνει εγκατάσταση.Τέλος το επιλέγεις απο ρυθμίσεις-->Γλώσσα και Εισαγωγή,το ρυθμίζεις και γράφεις κανονικά και ελληνικά.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ώρες-ώρες προσπαθώ να καταλάβω εσάς τους "φυσιολογικούς" αλλά δεν τα καταφέρνω.Δηλαδή κάποιος "φυσιολογικός" που είχε παλιότερα σχέση και έχει καιρό να κάνει,δεν είναι απελπισμένος; Που θα δει μια ωραία κοπέλα στο δρόμο,θα της πουλήσει ένα παραμύθι για να κάνει σεξ μαζί της και μετά ενδεχομένως θα την παρατήσει,είναι πιο οκ απο το εν λόγω παλικάρι; Αυτόν δεν τον έχει φάει η αγαμία; Που στη τελική ένα χρόνο τώρα,δεν έχει κάνει κίνηση για να κάνει σεξ μαζί της γιατί ίσως θέλει να νιώσει σίγουρος για αυτό.Ενώ ο άλλος ο φυσιολογικός που άμα η κοπέλα δεν του κάτσει μετά απο 1-2 βδομάδες σχέσης,θα την κράζει στους φίλους του ως ******* κτλ; Η ο άλλος που είναι αρραβωνιασμένος και πάει και με βιζιτούδες είναι πιο οκ απο το παλικάρι που όντως μπορεί να έχει πραγματικά αισθήματα για την κοπέλα;
Παιδια πεσατε να την φατε την κοπελα..
Δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα τα greeklish, εμενα δεν με ενοχλησαν καθολου!
συμφωνω απολυτα.
αλλα που να βγαλεις ακρη οταν ακομη κ στο 2014 ειναι ταμπου οι γνωριμιες μεσω ιντερνετ.
δε λεω οτι ειναι το κελεπουρι της ζωης της αυτος που βρηκε μεσω ιντερνετ. μπορει να φαει τρελη απογοητευση μπορει κ οχι τοσο. αλλα οτι σκατα υπαρχουν στα κλαμπ κ στα μπαρακια τα ιδια υπαρχουν κ στο νετ!
κ πλεον οι νεοι ξερουν να ειναι πολυ πιο εξυπνοι κ επιφυλακτικοι απο τους 'μεγαλους' που μολις ακουσουν σχεση απο ιντερνετ νομιζουν οτι θα κολλησουν τπτ..
μεγαλους εννοω πιο πολυ τους γονεις που φρικαρουν, δε το παιρνουν λιγο πιο ψυχραιμα, δε το συζητανε καν.
*εμενα παντως δε μου βγαινουν τα ματια στα γκρικλις. (ενα ακομη κοινωνικο-εθνικιστικο-ταμπου-σημερινο προβλημα... αλλα οκ εδω ειναι φορουμ δν ειναι φβ)
Eyxaristw re paidia! :D
@ioanna
@gothly
Kαι εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα διαβάσω αλλά σαφώς και προτιμώ τα ελληνικά.Από την άλλη βέβαια η s/z ναι μεν γράφει greeklish αλλά με σωστές προτάσεις με αρχή μέση και τέλος.Γιατί καμμιά φορά διαβάζουμε ελληνικά μεν αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε νόημα...Τελοσπάντων.Απο τη μεριά μου πρότεινα μια λύση γιαυτό το πρόβλημα που μάλλον δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί
+1 Ποινικοποιούμε το μέσο και όχι συμπεριφορές ανθρώπων.Το μεγαλύτερο θέμα είναι η σαφώς η απόσταση και μετά όλα τα άλλα.Και προσωπικά πιστεύω ότι αν μιλάς με κάποιον 24/7 1 χρόνο απο τηλέφωνο, live κάμερα κτλ όπου οι ερωταπαντήσεις πρέπει να έρχονται άμεσα και όχι μέσω κάποιου chat προγράμματος όπου κάποιος (αν είναι απατεώνας και θέλει να κρυφτεί) έχει τον χρόνο να σκεφτεί και να απαντάει ανάλογα,καταλαβαίνεις πολλά.
kai egw bebaia yper twn ellhnikwn xarakthrwn eimai
ayto einai to alfavito mas allwste.
aplws exigisa pollakis pws den mporw na kanw k alliws
kakoproairetoi k moutzouflhdes tha yparxoun panta
se eyxaristw gia tin katanoisi to ektimw ...
yparxei k elpida anagennisis se ayton ton kosmo.
Ούτε ταμπού, ούτε εθνικιστικό θέμα είναι τα greeklish. Γιατί απλά δεν είναι γλώσσα, αλλά ένα συνονθύλευμα που δεν διαβάζεται ούτε από έλληνες, ούτε από αγγλομαθείς.
Είναι μια ηλίθια επινόηση, που με μεγάλη ευχαρίστηση υιοθετήθηκε από φυγόπονους και αδαείς.
Που ενώ δεν κατάφεραν να μάθουν ελληνικά, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να χρησιμοποιήσουν έναν διορθωτή κειμένου.
Στην καλύτερη περίπτωση, πρόκειται για κακογουστιά και μη σεβασμό σ' αυτόν που θα μπει στον κόπο (αν τελικά το κάνει) να διαβάσει ένα τέτοιο κείμενο.
Ετσι κι αλλιώς δε νομίζω να έχει και πολλές απαιτήσεις κάποιος που γράφει στα greeklish από αυτούς που θα τον διαβάσουν, σίγουρα πάντως, δεν πρέπει να περιμένει να τον πάρουν στα σοβαρά.
Γιατί, θέλουμε δε θέλουμε, σκεφτόμαστε με λέξεις. Όταν λοιπόν δε γνωρίζουμε τι γλώσσα στην οποία μιλάμε,γράφουμε και συνεννοούμαστε, σκεφτόμαστε ελλειπώς και ελαττωματικά. Και βέβαια, δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να εξελίξουμε τη σκέψη μας.
Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι γίνεται μέσα στο κεφάλι αυτού που εκφράζεται μονίμως με greeklish.
Παίρνω αφορμή και μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα για τον/την s/z.
Εθνικιστικό ταμπού η ελληνική γλωσσα-γραφη; σοκαριστικό.. Ε ρε που πάμε!
προφανως κ ειπα τη γνωμη μου, δε χρειαζεται να βγαλετε κ το μπαλτα να με φατε ρε κοριτσια..
αλλα ναι... ξεχναω πως η δημοκρατια σε αυτη τη χωρα ειναι... για να μη πω του κωλου θα πω illustration.
κ οπως ειπα εδω δν ειναι fecebook να χωριστουμε σε 2 στρατοπεδα ποιος ειναι υπερ ή κατα των greeklish κ να κανουμε μαχη ποιος θα εχει πιο πολλα like σαν μικρα παιδακια, εδω forum ψυχολογικης υποστηριξης στο οποιο ειναι ο κανονας απλα να γραφουμε ελληνικα. γι'αυτο δεν εγραψα κ πολλα για την αποψη μου. αλλα καποιοι που εχουν τη μυγα τα παιρνουν πατριωτικα καποια θεματα.
κ ειμαστε κ εκτος θεματος με οσα γραφουμε.
Δεν ήθελα να σε μειωσω ή να σε προσβαλλω sorry για το οφ τοπικ.
Επειδη καααποιος εκανε κααααποτε μια σχεση αποστασης και δε πηγε καλα δε σημενει οτι οοοοοολες οι σχεσεις αποστασης καταληγουν ετσι.Καταρχην,ναι οντως αυτο που εχετε τωρα δεν ειναι σχεση,αλλα αν θες να εξελιχθει σε σχεση πρεπει να βρεθητε απο κοντα.Δευτερον,ντεπεσαι να βρεθητε αλλα δε ντρεπεσαι να του μιλας μεσω καμερας?Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω.Τριτον εγω γιατι οσοι γνωστοι μου ειχαν σχεση αποστασης τελικα παντρευτηκαν και ειναι ευτυχισμενοι?Δε λεω οτι το ιδιο θα συμβει και με σενα γτ εχετε πολυ δρομο αλλα μην ειμαστε τοσο αρνητικοι με τις σχεσεις αποστασης.ΟΚ ειναι δυσκολες αλλα αν κατι ειναι να μη προχωρισει ειτε ο αλλος μενει θεσσαλονικη ειτε μενει απεναντι σου δε θα προχωρισει απλα.
Εγω πιστευω και στην ιδια πολη να ησασταν, παλι θα ντρεποταν, απλα αυτο φαινεται σε μερικους επιληψιμο. Δεν εχουν ολοι τον ιδιο βαθμο κοινωνικοτητας ομως. Ειναι οπως πολλα ατομα δε διασκεδαζουν να πηγαινουν σε κλαμπακια, καφετεριες συνεχεια κλπ, πραγμα που για αλλους ειναι must. Για μενα συνεχισε. Δεν εχεις και τα προξενια να σε κυνηγανε αλλωστε.
egw diafwnw epoikodomhtika vevaia @kerasi
epeidh den exei ta "proxenia" gia mena den einai logos na proxwrhsei me ayth thn istoria
@ioanna ti egine telika!?? milisate/milate?
Ναι, του ξαναεστειλα εγω..
Περιττο να πω οτι ηταν χαλια! Δεν εμπαινε στο ιντερνετ για 2 μερες και μετα
εγραφε στο σκαιπ του οτι ηταν λυπημενος κτλ.. Και οταν μιλησαμε μου ειπε
οτι περασε τις πιο χαλια μερες της ζωης του, οτι ηταν συνεχεια στο κρεβατι
και εκλαιγε...Ειλικρινα δεν ξερω τι να πιστεψω αλλα και τι να πω...!!!!
Νομιζω οτι μπορω να τον πιστεψω αλλα εχει μια δοση υπερβολης που
δεν μπορω να κατανοησω..! Φαινεται σαν να δινεται τοσο πολυ σ αυτην
την 'σχεση' που στην τελικη φανταζει και παραλογο...!
aston na klaigetai sthn teliki esy de ftais
exei ta problimata tou
kalutera min stelneis
ama paei etsi apo twra meta ti tha ginei?
tha valei k.mayro.peplo?
ypervolikos akomh de se gnwrise
de nomizw na klaiei gia mia.xeni
kaneia den.klaiei gia.xenous
fobatai tin egkataleipsi k kane mou ti.xari ayto na prospathiseis na min se kolakeuei
Υπερβολικος στο οτι κλαιει συμφωνω και στο οτι ειμαι σχετικα ξενη
αλλα τι ειδους πορβληματα μπορει να εχει δηλαδη, για να το κανει αυτο;
Οσο καιρο μιλαμε δεν μου φανηκε να εχει ψυχολογικα..
Μπορει οντως να εχει τον φοβο της εγκαταλειψης αλλα και απο την αλλη
δεν ξερουμε...
den xeroume.
isws outee o idios xerei ti exei
ayto to.simadi.omws tou.oti.klaiei.xwris logo.de se kanei.katholou.na thes na apomakrintheis????
e tha exei logika kapoia katathlipsoula kapoia.oikogeneiaka poios xerei?
leme twra ypotheseis kanoume!
thes esy kapoion anthrwpo san ayto twra?
k.26 kai na kanei.etsi?
mhpws na psaxeis gia.kati pio ygies pou tha sou prosferei pio geres vaseis??
Ειναι αρκετα περιεργο αυτο το κλαμα..!!
Απλα δεν με κανει να θελω να απομακρυνθω γιατι δεν το παιρνω με τον ασχημο τροπο..
Ισα ισα σκεφτομαι οτι αυτο δειχνει οτι εχει αισθηματα και ισως οτι νοιαζεται για μενα πραγματικα..
αλλα απο την αλλη μπορει να σημαινει και καποιο προβλημα...
e vevaia problima!!!einai.paratravigmeno kat'eme.
oute stin diki mou.petiptwsi.(to.xali).den itan etsi!!
eixe.egwismo
akouse me ligo
ti tha ekane ekeinos h o.opoiosdhpote an se eblepe na klais stin kamera giati.sou.eipe.pws.de thelei.na.milate gia.mia.vdomada?
skepsou logika.den.einai.kalo.shmadi
isws.psaxei.gia parea gia parhgoria k.agapi.otan mesa tou den exei
otan th xreiasteis.de tha mporesei na.sth dwsei.k.de tha.mporeseis na dwseis allh
einai polu dyskolo gia sena na vreis allon??
hm?pes mou.
oxi ayton.
Μπορει να εχεις εν μερει δικιο σ αυτα που μου λες.. απλα
δεν τα βλεπω τοσο ασχημα τα πραγματα..! Νομιζω μου δινει
αρκετη αγαπη και παρηγορια και απο ολα, και μπορω να πω οτι
περισσοτερο κοταει εμενα παρα αυτον.. Δεν νομιζω οτι δεν τα εχει ολα αυτα μεσα του!
Απλα ισως ειναι υπερβολικα συναισθηματικος και ευαισθητος, δεν ξερω...!!
Αν τον σκέφτεσαι ως κάποιον που θα ήθελες να είσαι μαζί του, πρέπει να ξεπεράσετε την ντροπαλότητά σας και να συναντηθείτε.
Αν σε ικανοποιεί να είσαστε συναισθηματική στήριξη ο ένας στον άλλον πλατωνικά, δεν είναι επιλήψιμο. Δεν καταλαβαίνω τα απόλυτα - ναι κυκλοφορούν στο νετ ηλίθιοι, λιγούρια, καθίκια, κάθε καρυδιάς καρύδι, αλλά πρώτον το ίδιο είναι και στον έξω κόσμο, και δεύτερον στο νετ κυκλοφορούν και μια χαρά άνθρωποι - εκτός αν όλοι εμείς (και ο καθένας για τον εαυτό του) που καθόμαστε και λέμε εδώ μέσα που νετ είναι, μην το ξεχνάμε, πράγματα που συχνά δεν ξέρει κανείς στον κύκλο μας, θεωρούμε ότι είμαστε καθίκια και ηλίθιοι.
Πιστεύω ότι και οι δυο σας ήσασταν σε φάση που αποζητούσατε τρυφερότητα και επικοινωνία, ίσως και στήριγμα, όταν βρήκατε ο ένας τον άλλο. Η απόσταση εξιδανικεύει, κι έτσι το θεωρώ μια χαρά φυσιολογικό να ερωτευτεί κανείς από μακριά (και ναι, να γίνεται χάλια και να κλαίει όταν νιώθει ότι σε χάνει - δλδ κανένας σας δεν έχει γίνει κομμάτια όταν πχ έπιανε γκόμενο/γκόμενα το άτομο με το οποίο ήσασταν ερωτευμένοι ανεκπλήρωτα? Αν τα είχατε πει και λίγο παραπάνω και μετά σας έδειχνε αδιαφορία, δεν θα κλαίγατε? Εγώ η εξωγήινη πάντως μια χαρά χάλια γινόμουν όταν ο τύπος που ήμουν ερωτευμένη έτρεχε πίσω από την πρώην του κι εμένα δεν... πχ). Η παγίδα είναι αν θα άντεχε όλο αυτό την καθημερινή τριβή ή στηρίζεται περισσότερο στην εξιδανίκευση και σε κάτι που τελικά δεν είναι πραγματικό αλλά πλασμένο στο μεγαλύτερο μέρος από την φαντασία σας. Ξέρω περιπτώσεις που ίσχυσε τελικά το πρώτο, και περιπτώσεις που ίσχυσε το δεύτερο. Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι ισχύει εδώ, ούτε εσύ η ίδια αν δεν το τεστάρεις.
Τώρα το ότι λέγεται ακόμα κι εδώ μέσα ότι κάποιος που "ε, θα έχει κάποια καταθλιψούλα, κάποια οικογενειακά" είναι προβληματικός και θα πρέπει για αυτό να κόψει κανείς λάσπη, πώς να το σχολιάσω? Από ό,τι φαίνεται το στίγμα καλά κρατεί, και φως στον ορίζοντα δεν...
Το βασικό είναι άλλο, γιατί στην τελική δεν νομίζω ότι έχει κανένας μας αρμοδιότητα ή δικαίωμα να το παίξει κηδεμόνας στον άλλο... εσύ πώς νιώθεις μέσα σε όλο αυτό? Σε εσένα χτυπάνε πράγματα ως υπερβολικά, ανησυχητικά? Νιώθεις σε κάποια σημεία άβολα? Αν ναι, να μην τα αγνοήσεις για να ζήσεις το παραμύθι, να τα δουλέψεις στο μυαλό σου. Αν όχι, και το μόνο που σε προβληματίζει είναι το ότι αυτός θέλει να το κρατήσει εντελώς πλατωνικό ενώ εσύ όχι, πρέπει να το θέσεις επί τάπητος πολύ ρεαλιστικά, να καταλάβει ότι για εσένα είναι σημαντικό, και για να κάνω λίγο και τον μάντη, να σου εξηγήσει *ακριβώς* ποιο είναι το πρόβλημα που τον κολλάει... δεν πιστεύω ότι είναι απλά ότι είναι ντροπαλός. Πιστεύω ότι κάποιο στοιχείο του εαυτού του έχει δαιμονοποιήσει και πανικοβάλλεται στην σκέψη να το δεις. Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο το ότι είναι σχετικά άπειρος στις σχέσεις και στο μυαλό του να έχει φτιάξει ολόκληρο καταστροφικό σενάριο στο οποίο δεν αποδίδει καλά στο σεξ κι εσύ τον απορρίπτεις με άσχημο τρόπο - ένα παράδειγμα λέω. Μπορεί να είναι και κάτι πιο σοβαρό όμως, το οποίο θα πρέπει να το ξέρεις αν είναι να είστε μαζί ή "μαζί", και να αποφασίσεις μόνη σου αν και πώς προτίθεσαι να το χειριστείς.
Κάτι ακόμα, ψιλοάσχετο, και μπορεί να κάνω και λάθος... διαβάζω το θέμα σου από την αρχή, και κάποιες φορές νιώθω ότι ίσως με αυτά που σου γράφουμε σε κάνουμε να ντρέπεσαι και να μπαίνεις στο τριπάκι να λες "ναι είναι υπερβολικό/παράξενο αυτό", ενώ ίσως δεν νιώθεις έτσι, ίσως γιατί σκέφτεσαι ότι αν πεις το αντίθετο θα σε χαρακτηρίσουμε κάποιοι "προβληματική" και δεν θα σε πάρουμε στα σοβαρά... αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα σου πω κάτι και πέτα το αν δεν το θες - είμαστε ένα μάτσο ξένοι και να μας έχεις γραμμένους στα παλιά σου τα παπούτσια αν σε χαρακτηρίσουμε και σε απορρίψουμε χωρίς καλά καλά να σε ξέρουμε. Να μην ντρέπεσαι για ό,τι πιστεύεις και ό,τι νιώθεις, είσαι αυτή που είσαι και όποιος γουστάρει στην τελική. Αν πάλι κάνω λάθος και δεν παίζει κάτι τέτοιο, χαίρομαι.
fainetai pws eisai epirrephs k amathi se tetoies katastaseis opws hmoun egw tote k to mono poy ithela htan na se valw sto klima tou endexomenou kindinou etsi wste na mi riskareis se kati pou kata tin apopsi mou den axizei.
apo kei k pera epeidi de vlepw na tarasesai ( k kala kaneis stin teliki)
de tha hthela na se apotrepsw peraiterw.
diki sou apofasi k eythini.etsi einai sigoura kalitera.
oson afora to katw kakentrexes sxolio gia mena apla adiaforw
giati olws eipe k i idia/o idios polu apla k gia mena k gia sena k gia ton allon eimaste ena matso xenoi.opote den mporeite
agapite/h mou na xerete ti exw perasei gia na milate etsi gia mena.
opote den dinw simasia
ioanna en telei..kali tixi
Βρεθηκαμε οντως σε φαση της ζωης μας που το χρειαζομασταν ολο αυτο το 'πλατωνικο'..Αν και σε μενα
δεν ηταν μια συνηθισμενη κατασταση αλλα σ αυτον ηταν η καθημερινοτητα του( το λεω επειδη η τελευταια
του σχεση ηταν πριν χρονια...) οποτε ναι, πιστευω οτι μας εκατσε και δν μας εκατσε καλα.. Απο συναισθηματικη
καλυψη νομιζω παιρνω αρκετη αν και ειναι λιγο πλασματικη αλλα μπορει και να πιανει στην τελικη, δν ξερω!! :P
Απλα ολο αυτο με το κλαμα και την τοση στεναχωρια δεν το καταλαβαινω και πολυ.. μπορει και επειδη
δεν νιωθω το ιδιο αλλα μπορει επειδη ειμαι και λιγο δυσπιστη με ολο αυτο οσο να ναι...
Επισης, σ αυτο με την συναντηση θα γινω λιγο αντιφατικη αλλα θα το κανω..! Η αληθεια ειναι οτι
ασχετα απο τις ντροπες που εχουμε, η επιθυμια μου για να τον δω δεν ξερω ποσο μεγαλη ειναι..
Διοτι δεν πιστευω και πολυ σ αυτην την ΄σχεση΄, με αποτελεσμα να μην το πιεζω και τοσο
πολυ το ολο θεμα.. οποτε μετα νομιζω γινεται δικο μου το προβλημα..!
Και σχετικα με το τελευταιο, δεν ξερω ακριβως..!
Μπορει και να ισχυει αλλα επειδη και γω η ιδια δν ξερω
τι μου συμβαινει με αυτην την 'σχεση', ακουω τοσες πολλες
γνωμες και τοσα σεναρια που προσπαθω να τα σκεφτω και να τα επεξεργαστω..οποτε
μπερδευομαι!!
Ιωάννα μόλις πρωτοδιάβασα το μήνυμά σου θεώρησα ότι αυτό στο οποίο θα πρέπει να εστιάσεις είναι το αν ο άλλος σε κοροϊδεύει και αν όντως είναι αυτός που σου παρουσιάζεται ότι είναι. Στην πορεία και αφού εξήγησες ότι δεν υπάρχει θέμα να μην είναι αυτός και με βάση και το τελευταίο σου μήνυμα προσπάθησα να σκεφτώ για ποιο λόγο εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα ήθελα να μιλάω με έναν άνθρωπο που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου και μάλλον δεν θέλω να γνωρίσω ποτέ από κοντά. Εσύ έχεις κάτσει να το σκεφτείς αυτό; Σόρρυ αν επαναλαμβάνω πράγματα που έχουν ειπωθεί από άλλα μέλη αλλά διάβασα το θέμα πριν κάποιες μέρες και τώρα ξαναμπήκα.
Το σημαντικό για μένα θα ήταν από αυτή την ιστορία να καταλάβεις κάτι για τον εαυτό σου, να κερδίσεις κάτι στο παιχνίδι της συνειδητοποίησης του ποια είσαι. Το να έχεις ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη είναι κάτι πολύ φυσιολογικό αλλά γιατί έψαξες να την βρεις από κάποιον στο ίντερνετ και όχι στην πραγματική ζωή; Και γιατί φοβάσαι ίσως υποσυνείδητα ότι αν τον γνωρίσεις αυτό θα χαθεί; Φοβάσαι ότι εσύ θα χάσεις το ενδιαφέρον σου για αυτόν τον άνθρωπο ή εκείνος για εσένα; Και έχεις σκεφτεί ότι αυτή η επαφή πιθανόν να σε κρατήσει πίσω από το να γνωρίσεις άτομα στην πραγματική ζωή και να ξεκινήσεις μια πραγματική σχέση;