''Σχεση'' απο αποσταση!! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 169
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Ιωάννα, πέραν του ότι είναι πολύ εκνευριστικά τα γκριγκλις, απαγορευονται από τους όρους χρήσης στο φορουμ...
    Ενταξει το ξερω, απλα εμενα δεν μου φανηκε τοσο κακο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    ώρες-ώρες προσπαθώ να καταλάβω εσάς τους "φυσιολογικούς" αλλά δεν τα καταφέρνω.Δηλαδή κάποιος "φυσιολογικός" που είχε παλιότερα σχέση και έχει καιρό να κάνει,δεν είναι απελπισμένος; Που θα δει μια ωραία κοπέλα στο δρόμο,θα της πουλήσει ένα παραμύθι για να κάνει σεξ μαζί της και μετά ενδεχομένως θα την παρατήσει,είναι πιο οκ απο το εν λόγω παλικάρι; Αυτόν δεν τον έχει φάει η αγαμία; Που στη τελική ένα χρόνο τώρα,δεν έχει κάνει κίνηση για να κάνει σεξ μαζί της γιατί ίσως θέλει να νιώσει σίγουρος για αυτό.Ενώ ο άλλος ο φυσιολογικός που άμα η κοπέλα δεν του κάτσει μετά απο 1-2 βδομάδες σχέσης,θα την κράζει στους φίλους του ως ******* κτλ; Η ο άλλος που είναι αρραβωνιασμένος και πάει και με βιζιτούδες είναι πιο οκ απο το παλικάρι που όντως μπορεί να έχει πραγματικά αισθήματα για την κοπέλα;
    συμφωνω απολυτα.
    αλλα που να βγαλεις ακρη οταν ακομη κ στο 2014 ειναι ταμπου οι γνωριμιες μεσω ιντερνετ.
    δε λεω οτι ειναι το κελεπουρι της ζωης της αυτος που βρηκε μεσω ιντερνετ. μπορει να φαει τρελη απογοητευση μπορει κ οχι τοσο. αλλα οτι σκατα υπαρχουν στα κλαμπ κ στα μπαρακια τα ιδια υπαρχουν κ στο νετ!
    κ πλεον οι νεοι ξερουν να ειναι πολυ πιο εξυπνοι κ επιφυλακτικοι απο τους 'μεγαλους' που μολις ακουσουν σχεση απο ιντερνετ νομιζουν οτι θα κολλησουν τπτ..
    μεγαλους εννοω πιο πολυ τους γονεις που φρικαρουν, δε το παιρνουν λιγο πιο ψυχραιμα, δε το συζητανε καν.

*εμενα παντως δε μου βγαινουν τα ματια στα γκρικλις. (ενα ακομη κοινωνικο-εθνικιστικο-ταμπου-σημερινο προβλημα... αλλα οκ εδω ειναι φορουμ δν ειναι φβ)

Senior Member
    Eyxaristw re paidia! :D
    @ioanna
    @gothly

Kαι εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα διαβάσω αλλά σαφώς και προτιμώ τα ελληνικά.Από την άλλη βέβαια η s/z ναι μεν γράφει greeklish αλλά με σωστές προτάσεις με αρχή μέση και τέλος.Γιατί καμμιά φορά διαβάζουμε ελληνικά μεν αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε νόημα...Τελοσπάντων.Απο τη μεριά μου πρότεινα μια λύση γιαυτό το πρόβλημα που μάλλον δεν είναι εφικτό να εφαρμοστεί
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    συμφωνω απολυτα.
    αλλα που να βγαλεις ακρη οταν ακομη κ στο 2014 ειναι ταμπου οι γνωριμιες μεσω ιντερνετ.
    δε λεω οτι ειναι το κελεπουρι της ζωης της αυτος που βρηκε μεσω ιντερνετ. μπορει να φαει τρελη απογοητευση μπορει κ οχι τοσο. αλλα οτι σκατα υπαρχουν στα κλαμπ κ στα μπαρακια τα ιδια υπαρχουν κ στο νετ!
    κ πλεον οι νεοι ξερουν να ειναι πολυ πιο εξυπνοι κ επιφυλακτικοι απο τους 'μεγαλους' που μολις ακουσουν σχεση απο ιντερνετ νομιζουν οτι θα κολλησουν τπτ..
    μεγαλους εννοω πιο πολυ τους γονεις που φρικαρουν, δε το παιρνουν λιγο πιο ψυχραιμα, δε το συζητανε καν.

*εμενα παντως δε μου βγαινουν τα ματια στα γκρικλις. (ενα ακομη κοινωνικο-εθνικιστικο-ταμπου-σημερινο προβλημα... αλλα οκ εδω ειναι φορουμ δν ειναι φβ)
    +1 Ποινικοποιούμε το μέσο και όχι συμπεριφορές ανθρώπων.Το μεγαλύτερο θέμα είναι η σαφώς η απόσταση και μετά όλα τα άλλα.Και προσωπικά πιστεύω ότι αν μιλάς με κάποιον 24/7 1 χρόνο απο τηλέφωνο, live κάμερα κτλ όπου οι ερωταπαντήσεις πρέπει να έρχονται άμεσα και όχι μέσω κάποιου chat προγράμματος όπου κάποιος (αν είναι απατεώνας και θέλει να κρυφτεί) έχει τον χρόνο να σκεφτεί και να απαντάει ανάλογα,καταλαβαίνεις πολλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Kαι εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα διαβάσω αλλά σαφώς και προτιμώ τα ελληνικά.Από την άλλη βέβαια η s/z ναι μεν γράφει greeklish αλλά με σωστές προτάσεις με αρχή μέση και τέλος.Γιατί καμμιά φορά διαβάζουμε ελληνικά μεν αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε νόημα...Τελοσπάντων.
    kai egw bebaia yper twn ellhnikwn xarakthrwn eimai
    ayto einai to alfavito mas allwste.
    aplws exigisa pollakis pws den mporw na kanw k alliws
    kakoproairetoi k moutzouflhdes tha yparxoun panta
    se eyxaristw gia tin katanoisi to ektimw ...
    yparxei k elpida anagennisis se ayton ton kosmo.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Ούτε ταμπού, ούτε εθνικιστικό θέμα είναι τα greeklish. Γιατί απλά δεν είναι γλώσσα, αλλά ένα συνονθύλευμα που δεν διαβάζεται ούτε από έλληνες, ούτε από αγγλομαθείς.
    Είναι μια ηλίθια επινόηση, που με μεγάλη ευχαρίστηση υιοθετήθηκε από φυγόπονους και αδαείς.
    Που ενώ δεν κατάφεραν να μάθουν ελληνικά, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να χρησιμοποιήσουν έναν διορθωτή κειμένου.
    Στην καλύτερη περίπτωση, πρόκειται για κακογουστιά και μη σεβασμό σ' αυτόν που θα μπει στον κόπο (αν τελικά το κάνει) να διαβάσει ένα τέτοιο κείμενο.
    Ετσι κι αλλιώς δε νομίζω να έχει και πολλές απαιτήσεις κάποιος που γράφει στα greeklish από αυτούς που θα τον διαβάσουν, σίγουρα πάντως, δεν πρέπει να περιμένει να τον πάρουν στα σοβαρά.

Γιατί, θέλουμε δε θέλουμε, σκεφτόμαστε με λέξεις. Όταν λοιπόν δε γνωρίζουμε τι γλώσσα στην οποία μιλάμε,γράφουμε και συνεννοούμαστε, σκεφτόμαστε ελλειπώς και ελαττωματικά. Και βέβαια, δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να εξελίξουμε τη σκέψη μας.
    Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι γίνεται μέσα στο κεφάλι αυτού που εκφράζεται μονίμως με greeklish.

Παίρνω αφορμή και μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα για τον/την s/z.

Banned
    Εθνικιστικό ταμπού η ελληνική γλωσσα-γραφη; σοκαριστικό.. Ε ρε που πάμε!

Senior Member
    προφανως κ ειπα τη γνωμη μου, δε χρειαζεται να βγαλετε κ το μπαλτα να με φατε ρε κοριτσια..
    αλλα ναι... ξεχναω πως η δημοκρατια σε αυτη τη χωρα ειναι... για να μη πω του κωλου θα πω illustration.
    κ οπως ειπα εδω δν ειναι fecebook να χωριστουμε σε 2 στρατοπεδα ποιος ειναι υπερ ή κατα των greeklish κ να κανουμε μαχη ποιος θα εχει πιο πολλα like σαν μικρα παιδακια, εδω forum ψυχολογικης υποστηριξης στο οποιο ειναι ο κανονας απλα να γραφουμε ελληνικα. γι'αυτο δεν εγραψα κ πολλα για την αποψη μου. αλλα καποιοι που εχουν τη μυγα τα παιρνουν πατριωτικα καποια θεματα.
    κ ειμαστε κ εκτος θεματος με οσα γραφουμε.

Banned
    Δεν ήθελα να σε μειωσω ή να σε προσβαλλω sorry για το οφ τοπικ.

Senior Member
    Επειδη καααποιος εκανε κααααποτε μια σχεση αποστασης και δε πηγε καλα δε σημενει οτι οοοοοολες οι σχεσεις αποστασης καταληγουν ετσι.Καταρχην,ναι οντως αυτο που εχετε τωρα δεν ειναι σχεση,αλλα αν θες να εξελιχθει σε σχεση πρεπει να βρεθητε απο κοντα.Δευτερον,ντεπεσαι να βρεθητε αλλα δε ντρεπεσαι να του μιλας μεσω καμερας?Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω.Τριτον εγω γιατι οσοι γνωστοι μου ειχαν σχεση αποστασης τελικα παντρευτηκαν και ειναι ευτυχισμενοι?Δε λεω οτι το ιδιο θα συμβει και με σενα γτ εχετε πολυ δρομο αλλα μην ειμαστε τοσο αρνητικοι με τις σχεσεις αποστασης.ΟΚ ειναι δυσκολες αλλα αν κατι ειναι να μη προχωρισει ειτε ο αλλος μενει θεσσαλονικη ειτε μενει απεναντι σου δε θα προχωρισει απλα.

Quote Originally Posted by evitaki View Post
    Επειδη καααποιος εκανε κααααποτε μια σχεση αποστασης και δε πηγε καλα δε σημενει οτι οοοοοολες οι σχεσεις αποστασης καταληγουν ετσι.Καταρχην,ναι οντως αυτο που εχετε τωρα δεν ειναι σχεση,αλλα αν θες να εξελιχθει σε σχεση πρεπει να βρεθητε απο κοντα.Δευτερον,ντεπεσαι να βρεθητε αλλα δε ντρεπεσαι να του μιλας μεσω καμερας?Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω.Τριτον εγω γιατι οσοι γνωστοι μου ειχαν σχεση αποστασης τελικα παντρευτηκαν και ειναι ευτυχισμενοι?Δε λεω οτι το ιδιο θα συμβει και με σενα γτ εχετε πολυ δρομο αλλα μην ειμαστε τοσο αρνητικοι με τις σχεσεις αποστασης.ΟΚ ειναι δυσκολες αλλα αν κατι ειναι να μη προχωρισει ειτε ο αλλος μενει θεσσαλονικη ειτε μενει απεναντι σου δε θα προχωρισει απλα.
    ...εγώ πάντως έχω πολύ κοντινό μου παράδειγμα με ζευγάρι που γνωρίστηκε από νετ, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για σχεδόν δυο χρόνια και τώρα είναι παντρεμένοι με παιδί και πολύ ευτυχισμένοι.
    Τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Senior Member
    Εγω πιστευω και στην ιδια πολη να ησασταν, παλι θα ντρεποταν, απλα αυτο φαινεται σε μερικους επιληψιμο. Δεν εχουν ολοι τον ιδιο βαθμο κοινωνικοτητας ομως. Ειναι οπως πολλα ατομα δε διασκεδαζουν να πηγαινουν σε κλαμπακια, καφετεριες συνεχεια κλπ, πραγμα που για αλλους ειναι must. Για μενα συνεχισε. Δεν εχεις και τα προξενια να σε κυνηγανε αλλωστε.

Senior Member
    egw diafwnw epoikodomhtika vevaia @kerasi
    epeidh den exei ta "proxenia" gia mena den einai logos na proxwrhsei me ayth thn istoria

@ioanna ti egine telika!?? milisate/milate?

Senior Member
    Quote Originally Posted by s/z View Post
    egw diafwnw epoikodomhtika vevaia @kerasi
    epeidh den exei ta "proxenia" gia mena den einai logos na proxwrhsei me ayth thn istoria

@ioanna ti egine telika!?? milisate/milate?
    Ναι, του ξαναεστειλα εγω..
    Περιττο να πω οτι ηταν χαλια! Δεν εμπαινε στο ιντερνετ για 2 μερες και μετα
    εγραφε στο σκαιπ του οτι ηταν λυπημενος κτλ.. Και οταν μιλησαμε μου ειπε
    οτι περασε τις πιο χαλια μερες της ζωης του, οτι ηταν συνεχεια στο κρεβατι
    και εκλαιγε...Ειλικρινα δεν ξερω τι να πιστεψω αλλα και τι να πω...!!!!

Νομιζω οτι μπορω να τον πιστεψω αλλα εχει μια δοση υπερβολης που
    δεν μπορω να κατανοησω..! Φαινεται σαν να δινεται τοσο πολυ σ αυτην
    την 'σχεση' που στην τελικη φανταζει και παραλογο...!

Senior Member
    aston na klaigetai sthn teliki esy de ftais
    exei ta problimata tou
    kalutera min stelneis
    ama paei etsi apo twra meta ti tha ginei?
    tha valei k.mayro.peplo?
    ypervolikos akomh de se gnwrise
    de nomizw na klaiei gia mia.xeni
    kaneia den.klaiei gia.xenous
    fobatai tin egkataleipsi k kane mou ti.xari ayto na prospathiseis na min se kolakeuei

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast