πωτη φορα με πεταν εξω απο θεμα να συνεχισω με βιντεακια; η να βγω τελειωσ;
Printable View
πωτη φορα με πεταν εξω απο θεμα να συνεχισω με βιντεακια; η να βγω τελειωσ;
μπαρουφεσ εγραφα εδω
καλα ασε βγαινω θα τα σβησω κι ολα να μη λεσ οτι σ χαλαω το θεμα
ειμαι με τα φεγγαρια μου κανονικα θα επρεπε να ανοιξω θεμα και να σε καλεσω να συμετεχεισ σαν σταρ μεμπερ για το θεμα μου αλλα δε γινεται αυτο
οποτε ειπα τα δικα μου στο θεμα σου
θα επρεπε δλαδη μετα απο καποια μυνηματα να μπορω εγω να καλω ποιοσ θα μιλησει στο θεμα μου πρωτοσ και μετα ολοι οι αλλοι
αυτο ο κηπ μπορει να ξερει αν γινεται
Για το τελευταίο, ναι ακριβώς αυτό εννοώ! Μπορεί να θεωρείς ότι οι άλλοι φεύγουν και σε παρατάνε, άρα είσαι ανίκανη για σχέση και όλα αυτά τα παιχνίδια του μυαλού. Και όταν γράφω "σχέσεις" εννοώ και φιλικές. Δεν ξέρω αν νιώθεις εντάξει στις σχέσεις σου με τους φίλους σου. Απλά γενικά αν νιώθεις πως φταις εσύ για κάτι -που δεν ξέρεις καν τί είναι αυτό, ούτε αν όντως φταις- ΛΟΓΙΚΑ θα το νιώθεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, π.χ αν κάνεις λάθη στην δουλειά, αν είπες κάτι σε μια φίλη που δεν έπρεπε κτλ. Δεν ξέρω αν ισχύει στην δική σου περίπτωση. Απλά το γενικεύω.
Σ' ένα χωρισμό δεν φταίνε πάντα και οι 2. Αν κάποιος μπαίνει σε μια σχέση χωρίς να είναι πραγματικά ερωτευμένος είναι φυσικό και επόμενο κάποια στιγμή να βαρεθεί. Τι ακριβώς να σου χρεώσει? Τι να σου πει? Ξέρεις απλά ήθελα να περνάω την ώρα μου και δεν ήμουν πραγματικά ερωτευμένος απ' την αρχή; Απ' την άλλη πες ότι ήταν ερωτευμένος και Ο,ΤΙ σου έλεγε το εννοούσε. Εσύ είπες πως ήσουν εντάξει μαζί του, άρα δεν έκανες κάτι!! Απλά βαρέθηκε, ξενέρωσε, όπως θες πες το. Αν σου συνέβαινε και σένα, θα του χρέωνες κάτι? Απλά θα του το ξεκαθάριζες. Γι' αυτό σου είπα και πριν πως δεν μπορείς να ελέγχεις με τις πράξεις και την συμπεριφορά σου τα συναισθήματα του άλλου (πράξεις και συμπεριφορά εννοώ να του φέρεσαι με εντάξει και με αγάπη, εννοείται αυτό :ρ). Και γι' αυτό θεωρώ πως απ' την στιγμή που του ζητούσες ΕΝΑ λόγο εδώ και τόσους μήνες (άρα έβλεπε ότι βασανιζόσουν και ήσουν κολλημένη) και ΔΕΝ σου έλεγε, είναι ακόμη ένας λόγος για να πειστείς πως έφταιγε. Απλά δεν ξέρει τι να σου πει, να κατηγορήσει τον εαυτό του? Πες πως βρήκε άλλη και δεν στο είπε για να μην σε πληγώσει. Βλέπει πως πληγώθηκες διπλά με το να φύγει ξαφνικά και επιμένει να σε γράφει. Άρα????! Εδώ ποιος φταίει??? Θα σου χρεώσεις και την απιστία του? Ή το ότι ήταν μαζί σου σωματικά και πνευματικά αλλού? Γιατί για μένα αυτό είναι απαράδεκτο, σημαίνει πως δεν τον έλκυες. Και γι' αυτό δεν φταις εσύ, είσασταν ΗΔΗ μαζί, ας μην σε διάλεγε αν δεν του έκανες.
Απ' όπου κι' αν το πιάσεις εκεί θα καταλήξεις, κυρίως επειδή ως ενοχική ψάχνεις και ξαναψάχνεις τί έκανες ενώ στην ουσία ήσουν εντάξει -και το ξέρεις καταβάθος-. Απλά θέλεις να βασανίζεις το μυαλό σου.
Περγαμόντο αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή σου χωρίς ούτε μια κουβέντα (κυρίως άντρες) αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί (δεν ήθελε να δώσει εξηγήσεις για το χωρισμό). Γι αυτό το κάνουν. Απλά θέλουν να πατήσουν το RESET μια ώρα νωρίτερα. Φυσικό είναι να αισθάνεσαι ενοχές. Αλλά δεν είναι φυσικό να το κάνεις αυτό ένα χρόνο αργότερα. Ούτε είναι φυσικό να έχεις απορρίψει 4-5 αγόρια επειδή ακόμη σκέφτεσαι το τι πήγε λάθος. Ξέρεις γιατί; Επειδή ο μόνος τρόπος να σταματήσεις να τα σκέφτεσαι αυτά θα είναι από μια καινούρια, στοργική σχέση με πολλά ενδιαφέροντα κλπ.
Επίσης σε κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή σου αντί να το βάζεις κάτω να σκέφτεσαι "θα μπορούσε να είναι και χειρότερα". Και πραγματικά θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Απλά ίσως δεν έχεις παραδείγματα είτε από γνωστούς είτε από φίλους και γι αυτό δεν το γνωρίζεις. Κι όμως. Αν διαβάσεις τη βιβλιογραφία ή στο web άρθρα ψυχολογίας θα δεις ότι άλλοι άντρες έχουν παρατήσει τις γυναίκες τους μέρες πριν το γάμο χωρίς να πουν κουβέντα διαγράφοντας όποιον κοινό φίλο. Και τι θα συνέβαινε αν αυτός ο άνθρωπος ήταν 35 χρονών και είχατε αποφασίσει να παντρευτείτε και τελευταία στιγμή σου έκανε το ίδιο; Σταμάτα να σκέφτεσαι τι πήγε λάθος, δε νομίζω ότι φταις σε κάτι και δεν τρέφω κάποια συμπάθεια σε σένα για να το πω. Από τη στιγμή που δεν είπε κουβέντα αυτός έχει την ευθύνη. Εάν είχες εσύ ευθύνη θα καθόταν να συζητήσει τι έκανες που ίσως τον πείραξε. Απλά δες το σαν μάθημα στη ζωή σου. Αν θες με τον επόμενο που θα προσπαθήσεις να εμπιστευτείς μπορείς αντί να του αναφέρεις το περιστατικό να τον ρωτήσεις αν θα διέλυε ποτέ κάποια σχέση χωρίς να πει κουβέντα στη σύντροφό του; κι αν σου πει γιατί ρωτάς πες ότι συνέβη σε κάποια φίλη σου και πες του μετά "τι άνθρωποι υπάρχουν" και τέτοια για να καταλάβεις το ποιόν του από αυτά που θα πει μετά.
Σκέψου επίσης ότι άλλοι άνθρωποι είναι τόσο κακοί που προσποιούνται κάποια ασθένεια (συνήθως στους γονείς τους) για να σε κάνουν να αισθανθείς κι άσχημα όταν πας να τους ρωτήσεις γιατί φέρονται τόσο διαφορετικά τελευταία. Δυστυχώς μερικοί άνθρωποι είναι τόοοοοσο κακοί. Στο τελευταίο που ανέφερα το έχω διαβάσει και σε βιβλία αλλά έχω και προσωπική εμπειρία από κοπέλα (για να δεις ότι το φύλο δεν είναι αποκλειστικά το αντρικό που ευθύνεται). Διαπίστωσα ότι μου έλεγε ψέματα (ιατρικό πρόβλημα) γιατί απλά δεν ήθελε να μου πει στα ίσα ότι ήθελε να με χωρίσει για έναν άλλον που μιλούσε στο fb συνέχεια (και υποτίθεται τον είχα βάλει και στην παρέα μας γιατί ήταν μόνος του και δεν ήξερε κανέναν) δε λέω έχω γνωρίσει και καταπληκτικές κοπέλες που ακόμη και χρόνια μετά μου έρχεται να κλάψω όταν σκέφτομαι πόσο ειλικρινείς ήταν κι ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν άλλος απο διαφωνίες.
Αρα μην το βάζεις κάτω. Προχώρα σε παρακαλώ στην επόμενη σχέση που θα σε κάνει ξανά ευτυχισμένη και θα σε κάνει να ξεχάσεις τέτοιους ανθρωπους. Και μην ξεχάσεις να ψυχολογείς τους ανθρώπους καλύτερα (αυτή ίσως είναι η μόνη ενοχή αλλά και πάλι όχι ενοχή αλλά άγνοια θα έλεγα). Ας σου γίνει το πάθημα μάθημα. Κι αν θες σκέψου και το Men are from Mars, Women are from Venus. Περιγράφει πώς να αντιμετωπίζουμε τέτοιους άντρες που την κάνουν χωρίς λέξη (ευτυχώς μειοψηφία). Αν θες ξέρω κι άλλα βιβλία για σχέσεις κι έτσι σχετικά και με την περίπτωση βασικά δεν ξέρω αν είναι σύμφωνα με τους κανονες να πω ποια είναι.
Σε τιποτα δεν έφταιγες πιστεψε με! Δεν δειχνεις για ασχημος χαρακτηρας (πχ αγενής, να βρίζεις, πρίχτης, να απατας). Η εξελιξη αυτη ήταν αποκλειστικά δική του επιλογη.
Δυστυχώς δεν μπορείς να ξερεις από πριν αν ο αλλος σε γουσταρει πραγματικά. Τα φιλια/ χάδια/ αγκαλιες με δικη του πρωτοβουλια, το συνεχες ενδιαφερον (πχ μηνυματα/τηλέφωνα διαρκως), το να θελει να μενει όλο και περισσότερο χρονο μαζι σου και λόγια (εστω ως υπονοουμενα) για το πως θελει το αυριο του μαζι σου ειναι καλες αποδειξεις ότι ενδιαφερεται πραγματικα.
Δυστυχώς τετοιες ερωτησεις ένας που ειναι μαλακας ή/και καλός υποκριτής θα σου απαντησει δεόντως. Αρα αυτό δεν συνιστάται! Όμως, αποδείξεις σαν κι αυτες που εισηγούμε πιο πάνω κι απο το υφος του προσωπου του, απ αυτα μπορείς να καταλαβεις αν ενδιαφερεται και αρα εστω λιγακι να τον εμπιστευτεις!
Όντως υπάρχουν και χειρότερα. Όπως επεξηγω πιο πάνω αυτος ηταν ενας καπως πιο ήπιος τροπος χωρισμού. Λάθος επιλογες καλύτερα να τις τελιώνουμε νωρίς ασχέτως ποιος φταιει!
Η κοπέλα άνοιξε το θεμα επειδή πραγματικά τον γουσταρε. Οι σχεσεις όμως δεν γινονται με το ζόρι! Δεν μπορουμε να εξαναγκάσουμε κανένα!!
Βρε κοπέλα μου (πρωτότυπο κ το nick σου) είδα το θέμα σου κ τρελάθηκα........!
Σόρυ που θα μιλήσω χύμα, σίγουρα δεν θα είσαι κ η 1η που θα με αντιπαθήσει για αυτό, αλλά ας είναι...... Λοιπόν έχεις ανοίξει 1 θέμα, από το οποίο λίγο- πολύ έχει παρελάσει σχεδόν όλο το forum κ ο καθένας με το δικό του τρόπο κ το δικό του στυλ γραφής προσπαθεί επίμονα (παιδιά χαρά στην υπομονή σας κ respect για την καλή σας πρόθεση να βοηθήσετε......!) να σε κάνει να καταλάβεις τα εξής 5 αυτονόητα απλά πραγματάκια (δεν τα είδα όλα, αλλά από 1 ματιά προσπαθώ να συνοψίσω):
1. Ο τύπος απλά ήθελε να φύγει/ δεν γούσταρε πλέον/ μπορεί να παίζει κ άλλη/ μπορεί να έκανε το παιχνίδι του κ τέλος, μπορεί τα πάντα κ αυτό δε σημαίνει ότι φταις εσύ.
2. Δε δίνουν όλοι εξηγήσεις, μπορεί υπήρχε κάτι από αυτά που σηκώνουν εξήγηση, μπορεί κ όχι, κ όχι, δεν αντιλαμβάνονται όλοι το γεγονός ότι άμα έχεις κάτι με κάποιον (σχέση ή φιλία) αυτό δεν το έχεις μόνος σου, αλλά με κάποιον άλλο κ σε αυτόν τον άλλο οφείλεις αν είσαι στοιχειωδώς αξιοπρεπής κ κάποιες εξηγήσεις γιατί αυτός ο άλλος τις δικαιούται (δυστυχώς υπάρχουν κ παρτάκηδες ξέρεις). Εκτός κ αν έχεις να κάνεις με ανώριμο άνθρωπο κ άνθρωπο που δεν είναι ικανός να διαχειριστεί συμπεριφορικά κάποιες πληροφορίες (πχ φοβάσαι πως θα έχεις υστερίες κ τέτοια, αλλά βέβαια μέχρι πρέπει κ ο άλλος να σου έχει δώσει κ τις κατάλληλες λαβές κ δικαιώματα για να πιστέψεις κάτι τέτοιο) ή εάν πρόκειται για λόγο που δεν έχει νόημα να συζητηθεί είτε γιατί ο άλλος δεν θα το παραδεκτεί είτε γιατί απλά δεν έχει νόημα από τη στιγμή που κατέληξες στο συμπέρασμά σου (πχ "μωρό μου σόρυ αλλά έχω βρει καλύτερο αγόρι" το λες σε κάποιον, το ότι "φεύγω γιατί είσαι τσιγούνης/ παρτάκιας κλπ κλπ" δεν το λες απαραίτητα, λες μια μπούρδα ή κ τίποτα κ φεύγεις).
3. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι. Δεν έχουν όλοι τα ίδια μπέσα, το παλικάρι ως εκεί μπορούσε, ως εκεί έδωσε.
4.Ξεκόλλα κ προχώρα.
5.Το ότι σε κυνήγησε δε σημαίνει πως ήσουν κ η γυναίκα της ζωής του. Ξέρεις πόσοι μπορούν να σε κυνηγήσουν μέχρι τελικής πτώσης έστω κ για 1 κρεβάτωμα?
Κ εσύ έχεις κολλήσει το μυαλό σου σε 1 κυκεώνα σκέψεων τύπου " κ αν έφταιγα εγώ- κ αν είχε άλλη- γιατί να μην μου πει το λόγο που έφυγε κ τρέχα γύρευε........". ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 5 ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, Η' ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ (γιατί δεν μου φαίνεσαι κ για περίπτωση διανοητικής υστέρησης......). Κ μη μου πεις ότι μια γυναίκα που έχει πατήσει τα 30 δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως δεν ισχύει αληθινά ό,τι δηλώνει ο καθένας για τον εαυτό του (το τί είναι ο καθένας κ το τί δεν είναι θα στο δείξουν οι πράξεις κ όχι τα λόγια του, τυχαίο πχ, ξέρεις κανέναν που να μην έχει δηλώσει για τον εαυτό του "ειλικρινής κ ότι του αρέσει η ειλικρίνεια"....? ε, δες μετά πόσοι από αυτούς αντέχουν να λένε κ να ακούνε αλήθειες.......) ή δεν έχει καταλάβει ακόμα πως δεν μπορεί να περιμένει από τους άλλους να συμπεριφέρονται όπως θα συμπεριφερόταν η ίδια υπό τις ανάλογες συνθήκες ή εν πάσει περιπτώσει κατά τρόπο που γενικά να θεωρείται έντιμος κ ορθός......
ΥΓ: Σόρυ που δεν τα λέω με το γάντι. Επίσης να προσθέσω κ κάτι άλλο στο δίλημμά σου "δειλία ή σε έχει γραμμένη": Δε συνεπάγεται ότι αποκλείεται να συντρέχουν ταυτόχρονα αυτά τα 2, το 1 δεν αναιρεί οπωσδήποτε το άλλο.
Να σου πω πως πραγματικά πιστεύω πως όλοι θα με αφήσουν μόνη μου, με τις φιλίες δεν το έχω τόσο έντονα όσο με τους άνδρες αλλά και εκεί το έχω.... Προσπαθώ να το καταπολεμήσω αλλά όταν γνωρίζω κάποιον που μου αρέσει αρκετά και δείχνει και αυτός ενδιαφέρον, σκέφτομαι ''πόσο θα μείνει και αυτός μαζί μου;;;''
Μπορούσε να πει απο την αρχή οτι θέλει χαλαρά πράγματα μαζί μου-σκέτο σεξ, για να ήξερα και εγω που βρίσκομαι.. Δεν είναι κακό, μου το έχουν πει και άλλοι που είναι ξεκάθαροι εξ'αρχής! Μα ούτε εγω λέω οτι ήταν ερωτευμένος μαζί μου αλλά ήταν ενθουσιασμός που του ξεφούσκωσε!
Τότε λες οτι έφταιγε επειδή όπως φάνηκε δεν ήταν ξεκάθαρος μαζί μου, εε;;;
Μπορεί να τον ''τράβαγα'' μόνο σωματικά και με κανέναν άλλον τρόπο... Ίσως να μην είμαι και κάτι καλό και αξιόλογο, όμως...
ΜΑΖΟΧΑ.....
Δεν είπα οτι αισθάνομαι ενα χρόνο αργότερα τις ενοχές αλλά μέσα σε αυτόν τον χρόνο.... Και δεν τους απόρριψα.. Είπα οτι γνώρισα,βγήκαμε μερικές φορές και ο καθένας μας ήθελε διαφορατικά πράγματα ή γινόταν κάτι που ξενέρωνε ο ένας-είτε εγω είτε ο άνδρας-, δλδ. εχω δώσει ευκαιρίες για να προχωρήσω στην ζωή μου αλλά δεν εδεσε το γλυκό, που λέμε...
Αν σου πω οτι το σκέφτομαι και αυτό, θα με πιστέψεις;;; Ότι μπορεί να έμενα έγκυος και να εξαφανιζόταν; Ή οτι να τα είχε παράλληλα και με άλλες;; Ή δεν ξέρω και εγω τι άλλο;;; Αλλά βλέπω τα αρνητικά και οχι τα θετικά-όπου θετικά είναι οτι μου έδωσε την ελευθερία μου για να βρω τον κατάλληλο για μένα και οτι τελείωσε νωρίς με χωρίς μεγάλα δράματα-.
Ακόμα και κάτι να του έκανα, θα καθόταν να το συζητήσει μαζί μου ΜΟΝΟ αν τον ενδιέφερνα πραγματικά και ήθελε να ήταν μαζί μου...
Προσπαθώ να προχωρήσω στην ζωή μου, απλά δεν έχει συμβεί κάτι καλό... Και προτιμώ την μοναξιά απο το να είμαι συμβιβασμένη μόνο και μόνο για να λέω οτι έχω δεσμό...
ioannis2, πως ξέρεις οτι θα έβαζα τα κλάμματα αν μου έλεγε να χωρίσουμε;; Δεν είμαι κοπέλα που θα κλάψει και θα παρακαλέσει, αλλά θα ρωτήσει να μάθει τι συνέβει, τι έγινε, αν έκανα λάθος να πω συγνώμη-δεν κλαίω μπροστά σε άλλους, σε αυτό εχω τεράστιο εγωισμό.
Δλδ. πιστεύεις οτι ήταν ανασφαλής και με είχε σαν καβάτζα μέχρι και αν βρεί αυτήν που πραγματικά ήθελε;;... Καβάτζα το κάνουν πολλοί αλλά δεν νομίζω να είναι ανασφαλείς όλοι τους, αλλά εγωιστές και καλοπερασάκιδες..
Τέλος γράφεις πως ''δεν δειχνεις για ασχημος χαρακτηρας (πχ αγενής, να βρίζεις, πρίχτης, να απατας).'' αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα επειδή μερικοί την καλοσύνη την βλέπουν σαν να είναι ο άλλος δεδομένος τύπου ''σιγά μωρέ, είναι καλό κοριτσάκι/καλό παιδί και ξέρω οτι με θέλει τρελά άρα δεν θα με κερατώσει, ε ας βρω τον/την επόμενο/η ώστε να κυνηγήσω και να κατακτήσω ξανά απο την αρχή..''
ΥΓ. ''Δυστυχώς δεν μπορείς να ξερεις από πριν αν ο αλλος σε γουσταρει πραγματικά. Τα φιλια/ χάδια/ αγκαλιες με δικη του πρωτοβουλια, το συνεχες ενδιαφερον (πχ μηνυματα/τηλέφωνα διαρκως), το να θελει να μενει όλο και περισσότερο χρονο μαζι σου και λόγια (εστω ως υπονοουμενα) για το πως θελει το αυριο του μαζι σου ειναι καλες αποδειξεις ότι ενδιαφερεται πραγματικα.'' εκτός απο σχέδια για το αύριο, τα υπόλοιπα τα έκανε.... Άρα με γούσταρε πραγματικά;;;;;
Πρωτότυπο το νικ μου όπως είμαι και εγω περίπτωση απο οτι κατάλαβες....
1.Εγω έχω ενοχές στο αν ''τον έχασα'' απο δικό μου λάθος... Και παραπάνω έγραψα πως ίσως να μην ήμουν και κάτι καλό για να με κρατήσει περισσότερο.
2.Και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται οτι οφείλεις εξηγήσεις σε κάποιον άλλον, είναι παρτάκηδες;;.. Και οχι δεν θα του φερόμουν υστερικά...
3.Όχι δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι αλλά όταν βλέπεις τον άλλον και τρώγεται με τα ρούχα του, γιατί δεν κάνεις μια ''καλή πράξη'' για να ηρεμήσουν και οι 2 πλευρές;;
4.Προσπαθώ να προχωρήσω.
5.Δεν είπα κάπου, ούτε και περίμενα αν είμαι η γυναίκα της ζωής του....
Δεν έχεις αναρρωτηθεί οτι αυτό το κόλλημα με τον συγκεκριμένο είναι επειδή καταβάθος δεν μπορώ να με συγχωρέσω που απλά πίστεψα γρήγορα και εύκολα τα λόγια και μερικές πράξεις, άρα είναι και η τιμωρία προς τον εαυτό μου επειδή ήμουν χαζή;;
Δεν περιμένω να μου φέροντε με το γάντι και με γλυκόλογα, αλλά χρειάζομαι ταρακούνημα!!
Δεν νομίζω να είναι το ίδιο:δειλία=αποφεύγω κατι που δεν εχω το θάρρος να κάνω και
σε έχω γραμμένη=αδιαφορώ=ξέρω τι έφταιγε αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να σου εξηγώ τώρα...
Κ αποφευγω κ αδιαφορω μπορουν να συμβαινουν παραλληλα. Δεν ειπα πως θα εκανες υστεριες, αυτο το εφερα ως πχ γιατι καποιος θα εφευγε ΓΕΝΙΚΑ χωρις εξηγησεις. Κ το "γυναικα της ζωης του" μεταφορικο η γενικο ειναι, δεν το εξατομικευσα στην περιπτωση σου. Διαβαζε πιο προσεκτικα.
Ναι οντως αφου βλεπει ποσο επιμενεις κ σε απασχολει το ζητημα θα μπορουσε να πει 1 δικαιολογια, αλλα μαλλον θα πρεπει να συνηθισεις στην ιδεα οτι υπαρχουν κ αναισθητοι. Κ χαρα στο κελεπουρι που 'χασες, ξεκολλα επιτελους!
ασχετως με το τι του "εφταιξε" εκεινου, θα επρεπε η ιδια σου να χρεωσεις στον εαυτο σου το οτι επενδυσες σε λογια μιας γνωριμιας 3 μολις μηνων με ενα τοσο νεαρο ατομο.
δλδ, συγνωμη, αλλα ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, που απ οτι ειπες ουτε καν για το απωτερο μελλον σου μιλουσε, ειναι δυνατον να βασιζεσαι σε λογια μιας τοσο συντομης γνωριμιας??????
κι αντε και βασιστηκες..
ειναι δυνατον ενα χρονο μετα την απομακρυνση του να εισαι ακομα τοσο πολυ προβληματισμενη για μια σχεση 3 μηνων και μαλιστα απο αποσταση?
σορι αλλα αυτο πρεπει να ψαξεις σε σενα, κι οχι γιατι εφυγε...
υπαρχει και τριτο: ξερω τι εφταιγε, αλλα ειναι κατι που σε απαξιωνει και (θεωρω οτι) δεν υπαρχει λογος να το μαθεις.
λες οτι προτιμας την ειλικρινεια εκ του ασφαλους, γιατι δεν ξερεις την αληθεια. εκεινος ομως μπορει να εκρινε, εστω και λαθος, οτι η αληθεια ειναι πιο σκληρη για σενα και απο την εγκαταλειψη.
πχ, εισαι βεβαιη οτι προτιμουσες να σου πει, οτι ειναι ερωτευμενος με μια αλλη και θελει να ειναι μονο μαζι της?
τοτε θα χτυπιοσουν για αλλους λογους.
δεν εχω προβλημα να σου πω.
το προβλημα ειναι οτι ειναι υποθεσεις. δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου.
το σιγουρο ειναι οτι ξενερωσε. δεν εφυγε για καποιον μεταφυσικο λογο η 'για να μην ζησει το ονειρο του ", η γιατι ενοιωσε υποδεεστερος.
πιστευω οτι υπηρξε αλλη και την προτιμησε.
ΔΕΝ μπορω να ξερω αν ηταν παλια, η νεα, ποτε την γνωρισε, ποτε εγινε το φλερτ και ποτε η ολοκληρωση. αυτα μονο αυτος μπορει να τα ξερει.
Αυτό το πιστεύω και εγω επειδή μετά απο μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κολλητό του, άλλαξε εντελώς στάση απέναντί μου...
Ξέρεις όμως κάτι;;; Λίγο πριν χωρίσουμε για να πάμε στα σπίτια μας, καθόταν σε μια γωνία καπνίζοντας ασταμάτητα και να με κοιτάει ατελείωτα... Κάπνιζε και κοίταγε... Ίσως θα ήθελε να ''κρατήσει'' την εμφάνισή μου στην μνήμη του...
Και όπως είχε πει και ένας φίλος μου ''εσυ ήσουν μακρινή...''
Άντε, τελευταία προσπάθεια...... γιατί πρέπει το 1 να αποκλείει το άλλο....? Δηλ. αν εγώ είμαι κυνική απαγορεύεται συγχρόνως να είμαι κ κολόπαιδο....?
Ξέρω ότι δεν ήταν κελεπούρι γιατί 1ον εσύ η ίδια λες ότι δεν πολυτρελενόσουν για πάρτη του (δεν το διάβασα όλο, αλλά εάν πουθενά έγραψες πως τον είχες θεό κ σε έκανε να περνάς κορυφή, πες το να ανασκευάσω) κ 2ον γιατί τέτοιος τρόπος "φυγής" μόνο σε κελεπούρι δεν ταιριάζει.
Κ κάτι άλλο. Αυτή είσαι κ σε όποιον αρέσεις. Δεν θα κόβεις κ θα ράβεις κάθε φορά την προσωπικότητά σου για τον πάσα 1 που περνάει από τη ζωή σου (μη το συγχέεις με τις αμοιβαίες υποχωρήσεις σε 1 σταθερή κ αποκλειστική σχέση, οι οποίες συνήθως πραγματοποιούνται βάσει κάποιας συζήτησης που έχει προηγηθεί πχ δεν μπορώ να μείνω σπίτι σου γιατί είναι πολύ μακριά από τη δουλειά μου, έλα εσύ στο δικό μου κ εγώ θα έρχομαι πχ διακοπές στα χιόνια που σου αρέσουν το χειμώνα, κ ας προτιμώ καλοκαίρι κ θάλασσα) κ μην τα ρίχνεις όλα σε εσένα. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Κ μην τσιμπάς στο κάθε γλυκόλογο που θα ακούσεις, πιο εύκολο από τα λόγια δεν υπάρχει. Τώρα αν θες να γίνουμε μέντιουμ να σου πούμε τί έφταιξε, εγώ θα πόνταρα χωρίς να είμαι κ σίγουρη στο ότι ή εξ αρχής το πήγαινε για περιπετειούλα δηλ. φούντωσε κ ξεφούντωσε γρήγορα κ τα γλυκόλογα ήταν για να σε ξεσηκώσει ή κ να "φτιαχτεί" κ ο ίδιος με την ιστορία σας, ανεξάρτητα αν προέκυψε άλλη ή όχι στο ενδιάμεσο, ή απλά ένοιωσε ότι το της πλάκας κινδυνεύεις να το πάρεις στα σοβαρά ή δένεσαι μαζί του.
ενταξει ρε συ, αν θελουμε να δινουμε ερμηνειες σε "μυστηριωδεις σιωπες" μπορω να σου κανω μια λιστα:
- να την κοπανησω στα γρηγορα, η να της πω τι τρεχει?
- δυναμιτης ο μουσακας, μου εχει διαλυσει το στομαχι..
- τι να κανει ο βαζελος, το βραδυ?
κι εκατονταδες αλλα.
απ οσα εχεις πει στα προηγουμενα, αντιλαμβανομαι οτι εκανες προσπαθειες να εκμαιευσεις εξηγησεις, που απετυχαν.
μηπως ησουν φορτικη και φοβηθηκε οτι οσο ασχολειται, τοσο περισσοτερο μπλεγμενος θα βρεθει? μηπως σε εχει παρει απο φοβο?
Αυτό είχε στο μυαλό του και κάπνιζε σαν τον φουγάρο.....
Η μόνη συζήτηση που είχαμε ήταν οτι τον ρώτησα αν έχει συμβεί κάτι και για αυτό αρχίζει και απομακρύνεται και μου απάντησε πως όλα είναι όπως στην αρχή και του είπα πως δεν είναι όπως στην αρχή... Αν απο αυτό κατάλαβε οτι δεν θα έβγαζε άκρη μαζί μου ή οτι θα γινόμουν επιθετική ή οτι θα άρχιζα τα κλάμματα ή δεν ξέρω και εγω τι άλλο, δεν το ξέρω αυτό.... Πάντως εγω το ''σέρβιρα το πιάτο'' αλλά είτε δεν είχε όρεξη είτε δεν είχε το θάρρος να μου πει τι έτρεχε....
Και να το συνεχίσω, είχα τα κότσια να τον ρωτήσω ευθέως τι έγινε και οχι να το παίζω χαχα και χουχου....
Ok, παραδίνομαι...... Λοιπόν ναι, του άρεσες πολύ εξ' αρχής, αλλά στην πορεία τον έχασες από λάθη σου, δεν ήσουν η τέλεια για αυτόν, προτίμησε κάποια πιο τέλεια κ δεν σου είπε τίποτα, απλά έφυγε. Είχες κάτι πολύ καλό κ το έχασες κ καλά κάνεις αφού δεν έχεις πάρει εξηγήσεις να ρίξεις όλο το φταίξιμο πάνω σου. Ευχαριστημένη τώρα.....? Νομίζω δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, αν έχει κανείς να προσθέσει, καλή δύναμη του εύχομαι!
Μπερδεμένη είσαι νομίζω. Μάλλον αυτό είναι το λάθος σου. Ότι προτιμάς τη μοναξιά. Διότι μόνο μια υγιής σχέση που θα σε έκανε χαρούμενη θα σε βοηθούσε να ξεπεράσεις αυτό που συνέβη. Πιο πριν ανέφερες ότι δεν έδεσε το γλυκό. Δεν έδεσε στ' αλήθεια ή προτιμάς τη μοναξιά γι αυτό δεν έδεσε; Αυτό μπορεί να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο. Η μοναξιά δεν είναι κακό πράμα απλά δε βοηθάει να κλείσουν οι πληγές.
κουκλα πρεπει να καταλαβεισ οτι οταν εχεισ αντιληψη και μυαλο εισαι πλουσια κι ασ μην εχεισ φραγκο στην τσεπη
λοιπον ολα αυτα που λεσ ειναι σωστα και πιθανα να γιναν αλλα πρεπει να μαθεισ να τα διαχειριζεσαι
ποτε θα πεισ κατι πωσ θα το πεισ που θα το πεισ κλπ
Συγγνώμη που θα στο θέσω έτσι, αλλά μετά από 160 σχεδόν ποστ, που επαναλαμβάνεται ο ίδιος κύκλος για το ίδιο πράγμα (!), παρακάλα, εάν κ επόμενος διαπιστώσει ότι είναι σα να μιλάει σε τέτοιο τοίχο κ ότι έχεις τόσα κολλήματα από τα οποία δε λες να ξεκολλήσεις με την καμία, να διαλέξει ως τρόπο διαφυγής το να εξαφανιστεί απλά από προσώπου γης (σαν κ τον προηγούμενο δηλ), από το να μην σε έχει στήσει να τον περιμένεις πουθενά κ εν τω μεταξύ έχει αλλάξει κ αριθμό τηλεφώνου κ λογαριασμό στο fb για να μην τον βρίσκεις......
προφανως, αν ειχε αποφασισει να εξαφανιστει σιωπηλα, δεν θα τον ενθαρρυνε το οτι τον ρωτας. το ηξερε οτι θαθελες να σου πει οτι φευγει, αντι να ψαχνεσαι...
δεν μιλαω γιαυτο που περιγραφεις, που φυσικα και δεν ειναι καμια πιεση. καλα εκανες και ρωτησες τι τρεχει και εχει αλλαξει.
αναφερομαι στο οτι ειχες πει οτι ΜΕΤΑ τον χωρισμο τον εψαχνες και εστελνες μηνυματα για εξηγησεις αλλα ουτε καν απαντουσε..
αν αυτα τα μηνυματα ηταν λιγα, ειναι δικαιολογημενο. αν ηταν βομβαρδισμος, μπορει να φοβηθηκε.
Κοπελια !
Καλησπέρα, βλεπωντας ότι ο θεμασου "τραβαει", βλεπωντας οτ εσυ ακομα απτοητη ασχολείσαι κι μειτες λιγουλάκι εχεις ξεκολησει από αυτην την σχεση θα σου γραψω την δικημου γνωμη.
Λοιπον ,επδη η ζωη μας είναι μικρη, επειδή ο χρονος δε γυρνα πισω ! θα σου ελεγα να κανεις τα εξεις, να κατσεις κι να συλογηστεις το τι ανδρες θες ν χεις διπλσου αλλα κι στο κρεβατι .
Μετα να κατσι κι να βρεις τα οσα λαθοι κανεις στις σχεσεις σου! να μην νιώθεις όμως κομπλεξ, δεν είναι ντροπη να παρδετεις πως κανεις λαθοι. ολοι κανουμε! το κακο δεν είναι στο να τα κανουμε ,αλλ στο να μην ξανακανουμε τα ιδια λαθοι!!
Υστερα θα σου ελεγα να μην κολας! ν αρχισεις να βγαινεις κι να γνωρίζεις αλλους ανδρες! ο τυπος δε γυρνα πισω αρα ασκοπα χαλιεσαι!
Σχετικα με το αν σε αποφευγει από αδυαφορια ,θα ελεγα κατά την γνωμημου ότι - από τα λιγα που μπορωνα καταλαβω για το χαρακτηρασου - εισαι μεν καλη κοπελα,θελεις να υπαρχει ειλικρινια στις σχεσεις σου, θες να μην υπαρχουν εκατεροθεν μυτικα! Όμως εχεις κι το κακο ότι εισαι πολύ πησματαρα βρε κοριτσιμου¨), σορρυ αλλα κι εγω στη θεση του παλικαριου ισως αποφευγα να σου δωσω εξηγησεις! ο λογος είναι ότι ειτε θα υπαρξη ενταση, θα υπαρξουν πολλες κουβέντες χωρις νοημα!!γενικα ο τυπος ηξερε ότι δε θα εβγαζε ακρη αν καθοταν να σου εξηγησει γιατι δεν υελει άλλο !
Στη τελικη βρε κοπελια εισασταν πολύ λιγο μαζι! , το ότι περαστε λιγα σουκο μαζι δεν είναι τυποτα μπροστα σε συνήθεις σχεσεις οπου είναι χρονια! σε εσας είναι ζητημα εάν μπορεσε να υπαρξη κανονικος κι ορημος ερωτας !αφου εισασταν πολύ μικρο δυαστημα μαζι! ακομης καλα κακα δεν φτασατε στο ν κανετε ποιοτικο ερωτα! δεν εννοω ότι δε κανατε καλο σεξ! απλα σε ολους μας συμβαινει αυτό! θελει πολλες φορες να κανετε σεξ ώστε να μαθει ο ενας τα σημεια που ανεβαζουν τον αλλον,ωστε να γνορισετε εκατεροθεν τα σημεια του κορμιου σαςπου σας "φτιαχνουν" κι σας ερνουν πι κοντα!
Ελιμαι άμυαλη...
Οκ, τότε ίσως και να γλίτωσε ο προηγούμενος.... Έτρεξε να σωθεί ο κακομοίρης... Και ναι, αρκετές φορές είμαι τοίχος που μιλαει και λέει τα προβλήματά του και επιμένει στην άποψή του απο το να είμαι τοίχος που να μην αισθάνεται και να τους έχει όλους γραμμένους!
Μέσα σε 3 μήνες του είχα στείλει ακριβώς μόνο 5 μηνύματα ρωτώντας και παρακαλώντας να μου πει τι συμβαίνει...