Εξαφάνιση... Δειλία ή γράψιμο; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 281
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Βρε κοπέλα μου (πρωτότυπο κ το nick σου) είδα το θέμα σου κ τρελάθηκα........!
    Πρωτότυπο το νικ μου όπως είμαι και εγω περίπτωση απο οτι κατάλαβες....

Σόρυ που θα μιλήσω χύμα, σίγουρα δεν θα είσαι κ η 1η που θα με αντιπαθήσει για αυτό, αλλά ας είναι...... Λοιπόν έχεις ανοίξει 1 θέμα, από το οποίο λίγο- πολύ έχει παρελάσει σχεδόν όλο το forum κ ο καθένας με το δικό του τρόπο κ το δικό του στυλ γραφής προσπαθεί επίμονα (παιδιά χαρά στην υπομονή σας κ respect για την καλή σας πρόθεση να βοηθήσετε......!) να σε κάνει να καταλάβεις τα εξής 5 αυτονόητα απλά πραγματάκια (δεν τα είδα όλα, αλλά από 1 ματιά προσπαθώ να συνοψίσω):

1. Ο τύπος απλά ήθελε να φύγει/ δεν γούσταρε πλέον/ μπορεί να παίζει κ άλλη/ μπορεί να έκανε το παιχνίδι του κ τέλος, μπορεί τα πάντα κ αυτό δε σημαίνει ότι φταις εσύ.
    2. Δε δίνουν όλοι εξηγήσεις, μπορεί υπήρχε κάτι από αυτά που σηκώνουν εξήγηση, μπορεί κ όχι, κ όχι, δεν αντιλαμβάνονται όλοι το γεγονός ότι άμα έχεις κάτι με κάποιον (σχέση ή φιλία) αυτό δεν το έχεις μόνος σου, αλλά με κάποιον άλλο κ σε αυτόν τον άλλο οφείλεις αν είσαι στοιχειωδώς αξιοπρεπής κ κάποιες εξηγήσεις γιατί αυτός ο άλλος τις δικαιούται (δυστυχώς υπάρχουν κ παρτάκηδες ξέρεις). Εκτός κ αν έχεις να κάνεις με ανώριμο άνθρωπο κ άνθρωπο που δεν είναι ικανός να διαχειριστεί συμπεριφορικά κάποιες πληροφορίες (πχ φοβάσαι πως θα έχεις υστερίες κ τέτοια, αλλά βέβαια μέχρι πρέπει κ ο άλλος να σου έχει δώσει κ τις κατάλληλες λαβές κ δικαιώματα για να πιστέψεις κάτι τέτοιο) ή εάν πρόκειται για λόγο που δεν έχει νόημα να συζητηθεί είτε γιατί ο άλλος δεν θα το παραδεκτεί είτε γιατί απλά δεν έχει νόημα από τη στιγμή που κατέληξες στο συμπέρασμά σου (πχ "μωρό μου σόρυ αλλά έχω βρει καλύτερο αγόρι" το λες σε κάποιον, το ότι "φεύγω γιατί είσαι τσιγούνης/ παρτάκιας κλπ κλπ" δεν το λες απαραίτητα, λες μια μπούρδα ή κ τίποτα κ φεύγεις).
    3. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι. Δεν έχουν όλοι τα ίδια μπέσα, το παλικάρι ως εκεί μπορούσε, ως εκεί έδωσε.
    4.Ξεκόλλα κ προχώρα.
    5.Το ότι σε κυνήγησε δε σημαίνει πως ήσουν κ η γυναίκα της ζωής του. Ξέρεις πόσοι μπορούν να σε κυνηγήσουν μέχρι τελικής πτώσης έστω κ για 1 κρεβάτωμα?
    1.Εγω έχω ενοχές στο αν ''τον έχασα'' απο δικό μου λάθος... Και παραπάνω έγραψα πως ίσως να μην ήμουν και κάτι καλό για να με κρατήσει περισσότερο.
    2.Και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται οτι οφείλεις εξηγήσεις σε κάποιον άλλον, είναι παρτάκηδες;;.. Και οχι δεν θα του φερόμουν υστερικά...
    3.Όχι δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι αλλά όταν βλέπεις τον άλλον και τρώγεται με τα ρούχα του, γιατί δεν κάνεις μια ''καλή πράξη'' για να ηρεμήσουν και οι 2 πλευρές;;
    4.Προσπαθώ να προχωρήσω.
    5.Δεν είπα κάπου, ούτε και περίμενα αν είμαι η γυναίκα της ζωής του....

Κ εσύ έχεις κολλήσει το μυαλό σου σε 1 κυκεώνα σκέψεων τύπου " κ αν έφταιγα εγώ- κ αν είχε άλλη- γιατί να μην μου πει το λόγο που έφυγε κ τρέχα γύρευε........". ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 5 ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, Η' ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ (γιατί δεν μου φαίνεσαι κ για περίπτωση διανοητικής υστέρησης......). Κ μη μου πεις ότι μια γυναίκα που έχει πατήσει τα 30 δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως δεν ισχύει αληθινά ό,τι δηλώνει ο καθένας για τον εαυτό του (το τί είναι ο καθένας κ το τί δεν είναι θα στο δείξουν οι πράξεις κ όχι τα λόγια του, τυχαίο πχ, ξέρεις κανέναν που να μην έχει δηλώσει για τον εαυτό του "ειλικρινής κ ότι του αρέσει η ειλικρίνεια"....? ε, δες μετά πόσοι από αυτούς αντέχουν να λένε κ να ακούνε αλήθειες.......) ή δεν έχει καταλάβει ακόμα πως δεν μπορεί να περιμένει από τους άλλους να συμπεριφέρονται όπως θα συμπεριφερόταν η ίδια υπό τις ανάλογες συνθήκες ή εν πάσει περιπτώσει κατά τρόπο που γενικά να θεωρείται έντιμος κ ορθός.......
    Δεν έχεις αναρρωτηθεί οτι αυτό το κόλλημα με τον συγκεκριμένο είναι επειδή καταβάθος δεν μπορώ να με συγχωρέσω που απλά πίστεψα γρήγορα και εύκολα τα λόγια και μερικές πράξεις, άρα είναι και η τιμωρία προς τον εαυτό μου επειδή ήμουν χαζή;;

ΥΓ: Σόρυ που δεν τα λέω με το γάντι. Επίσης να προσθέσω κ κάτι άλλο στο δίλημμά σου "δειλία ή σε έχει γραμμένη": Δε συνεπάγεται ότι αποκλείεται να συντρέχουν ταυτόχρονα αυτά τα 2, το 1 δεν αναιρεί οπωσδήποτε το άλλο.
    Δεν περιμένω να μου φέροντε με το γάντι και με γλυκόλογα, αλλά χρειάζομαι ταρακούνημα!!
    Δεν νομίζω να είναι το ίδιο:δειλία=αποφεύγω κατι που δεν εχω το θάρρος να κάνω και
    σε έχω γραμμένη=αδιαφορώ=ξέρω τι έφταιγε αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να σου εξηγώ τώρα...

Banned
    Κ αποφευγω κ αδιαφορω μπορουν να συμβαινουν παραλληλα. Δεν ειπα πως θα εκανες υστεριες, αυτο το εφερα ως πχ γιατι καποιος θα εφευγε ΓΕΝΙΚΑ χωρις εξηγησεις. Κ το "γυναικα της ζωης του" μεταφορικο η γενικο ειναι, δεν το εξατομικευσα στην περιπτωση σου. Διαβαζε πιο προσεκτικα.

Ναι οντως αφου βλεπει ποσο επιμενεις κ σε απασχολει το ζητημα θα μπορουσε να πει 1 δικαιολογια, αλλα μαλλον θα πρεπει να συνηθισεις στην ιδεα οτι υπαρχουν κ αναισθητοι. Κ χαρα στο κελεπουρι που 'χασες, ξεκολλα επιτελους!

Ναι οντως αφου βλεπει ποσο επιμενεις κ σε απασχολει το ζητημα θα μπορουσε να πει 1 δικαιολογια, αλλα μαλλον θα πρεπει να συνηθισεις στην ιδεα οτι υπαρχουν κ αναισθητοι. Κ χαρα στο κελεπουρι που 'χασες, ξεκολλα επιτελους!
    Αναίσθητοι ή αδιαφοροί;; Βλέπεις οτι κολλάω και με τις λέξεις...
    Πως ξέρεις οτι δεν ήταν κελεπούρι;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Περγαμοντο... View Post
    .....
    Δεν έχεις αναρρωτηθεί οτι αυτό το κόλλημα με τον συγκεκριμένο είναι επειδή καταβάθος δεν μπορώ να με συγχωρέσω που απλά πίστεψα γρήγορα και εύκολα τα λόγια και μερικές πράξεις, άρα είναι και η τιμωρία προς τον εαυτό μου επειδή ήμουν χαζή;;

Δεν νομίζω να είναι το ίδιο:δειλία=αποφεύγω κατι που δεν εχω το θάρρος να κάνω και
    σε έχω γραμμένη=αδιαφορώ=ξέρω τι έφταιγε αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να σου εξηγώ τώρα...
    ασχετως με το τι του "εφταιξε" εκεινου, θα επρεπε η ιδια σου να χρεωσεις στον εαυτο σου το οτι επενδυσες σε λογια μιας γνωριμιας 3 μολις μηνων με ενα τοσο νεαρο ατομο.
    δλδ, συγνωμη, αλλα ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, που απ οτι ειπες ουτε καν για το απωτερο μελλον σου μιλουσε, ειναι δυνατον να βασιζεσαι σε λογια μιας τοσο συντομης γνωριμιας??????

κι αντε και βασιστηκες..
    ειναι δυνατον ενα χρονο μετα την απομακρυνση του να εισαι ακομα τοσο πολυ προβληματισμενη για μια σχεση 3 μηνων και μαλιστα απο αποσταση?
    σορι αλλα αυτο πρεπει να ψαξεις σε σενα, κι οχι γιατι εφυγε...

υπαρχει και τριτο: ξερω τι εφταιγε, αλλα ειναι κατι που σε απαξιωνει και (θεωρω οτι) δεν υπαρχει λογος να το μαθεις.
    λες οτι προτιμας την ειλικρινεια εκ του ασφαλους, γιατι δεν ξερεις την αληθεια. εκεινος ομως μπορει να εκρινε, εστω και λαθος, οτι η αληθεια ειναι πιο σκληρη για σενα και απο την εγκαταλειψη.
    πχ, εισαι βεβαιη οτι προτιμουσες να σου πει, οτι ειναι ερωτευμενος με μια αλλη και θελει να ειναι μονο μαζι της?
    τοτε θα χτυπιοσουν για αλλους λογους.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ασχετως με το τι του "εφταιξε" εκεινου, θα επρεπε η ιδια σου να χρεωσεις στον εαυτο σου το οτι επενδυσες σε λογια μιας γνωριμιας 3 μολις μηνων με ενα τοσο νεαρο ατομο.
    δλδ, συγνωμη, αλλα ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, που απ οτι ειπες ουτε καν για το απωτερο μελλον σου μιλουσε, ειναι δυνατον να βασιζεσαι σε λογια μιας τοσο συντομης γνωριμιας??????

κι αντε και βασιστηκες..
    ειναι δυνατον ενα χρονο μετα την απομακρυνση του να εισαι ακομα τοσο πολυ προβληματισμενη για μια σχεση 3 μηνων και μαλιστα απο αποσταση?
    σορι αλλα αυτο πρεπει να ψαξεις σε σενα, κι οχι γιατι εφυγε...

υπαρχει και τριτο: ξερω τι εφταιγε, αλλα ειναι κατι που σε απαξιωνει και (θεωρω οτι) δεν υπαρχει λογος να το μαθεις.
    λες οτι προτιμας την ειλικρινεια εκ του ασφαλους, γιατι δεν ξερεις την αληθεια. εκεινος ομως μπορει να εκρινε, εστω και λαθος, οτι η αληθεια ειναι πιο σκληρη για σενα και απο την εγκαταλειψη.
    πχ, εισαι βεβαιη οτι προτιμουσες να σου πει, οτι ειναι ερωτευμενος με μια αλλη και θελει να ειναι μονο μαζι της?
    τοτε θα χτυπιοσουν για αλλους λογους.
    Όταν έχεις καιρό να ακούσεις λόγια και κυρίως γλυκόλογα απο κάποιον που σου αρέσει...

Θέλω να μου πεις την άποψή σου για το τι θεωρείς οτι έφταιγε, και αν δεν θέλεις εδω τότε σε μήνυμα...

Senior Member
    Όταν έχεις καιρό να ακούσεις λόγια και κυρίως γλυκόλογα απο κάποιον που σου αρέσει...

Θέλω να μου πεις την άποψή σου για το τι θεωρείς οτι έφταιγε, και αν δεν θέλεις εδω τότε σε μήνυμα...
    δεν εχω προβλημα να σου πω.
    το προβλημα ειναι οτι ειναι υποθεσεις. δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου.
    το σιγουρο ειναι οτι ξενερωσε. δεν εφυγε για καποιον μεταφυσικο λογο η 'για να μην ζησει το ονειρο του ", η γιατι ενοιωσε υποδεεστερος.
    πιστευω οτι υπηρξε αλλη και την προτιμησε.
    ΔΕΝ μπορω να ξερω αν ηταν παλια, η νεα, ποτε την γνωρισε, ποτε εγινε το φλερτ και ποτε η ολοκληρωση. αυτα μονο αυτος μπορει να τα ξερει.

πιστευω οτι υπηρξε αλλη και την προτιμησε.
    Αυτό το πιστεύω και εγω επειδή μετά απο μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κολλητό του, άλλαξε εντελώς στάση απέναντί μου...
    Ξέρεις όμως κάτι;;; Λίγο πριν χωρίσουμε για να πάμε στα σπίτια μας, καθόταν σε μια γωνία καπνίζοντας ασταμάτητα και να με κοιτάει ατελείωτα... Κάπνιζε και κοίταγε... Ίσως θα ήθελε να ''κρατήσει'' την εμφάνισή μου στην μνήμη του...

Και όπως είχε πει και ένας φίλος μου ''εσυ ήσουν μακρινή...''

Senior Member
    Αυτό το πιστεύω και εγω επειδή μετά απο μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κολλητό του, άλλαξε εντελώς στάση απέναντί μου...
    Ξέρεις όμως κάτι;;; Λίγο πριν χωρίσουμε για να πάμε στα σπίτια μας, καθόταν σε μια γωνία καπνίζοντας ασταμάτητα και να με κοιτάει ατελείωτα... Κάπνιζε και κοίταγε... Ίσως θα ήθελε να ''κρατήσει'' την εμφάνισή μου στην μνήμη του...

μπορει και να ειχε βαρυστομαχιασει...

αδικα βασανιζεσαι. δεν μπορουμε να συμφωνησουμε μεταξυ μας σε περισσοτερες λεπτομερειες , ουτε να τον βασανισεις να στις πει.
    αφου εφυγε, ξεχνα τον...

Banned
    Αναίσθητοι ή αδιαφοροί;; Βλέπεις οτι κολλάω και με τις λέξεις...
    Πως ξέρεις οτι δεν ήταν κελεπούρι;;;
    Άντε, τελευταία προσπάθεια...... γιατί πρέπει το 1 να αποκλείει το άλλο....? Δηλ. αν εγώ είμαι κυνική απαγορεύεται συγχρόνως να είμαι κ κολόπαιδο....?
    Ξέρω ότι δεν ήταν κελεπούρι γιατί 1ον εσύ η ίδια λες ότι δεν πολυτρελενόσουν για πάρτη του (δεν το διάβασα όλο, αλλά εάν πουθενά έγραψες πως τον είχες θεό κ σε έκανε να περνάς κορυφή, πες το να ανασκευάσω) κ 2ον γιατί τέτοιος τρόπος "φυγής" μόνο σε κελεπούρι δεν ταιριάζει.

Κ κάτι άλλο. Αυτή είσαι κ σε όποιον αρέσεις. Δεν θα κόβεις κ θα ράβεις κάθε φορά την προσωπικότητά σου για τον πάσα 1 που περνάει από τη ζωή σου (μη το συγχέεις με τις αμοιβαίες υποχωρήσεις σε 1 σταθερή κ αποκλειστική σχέση, οι οποίες συνήθως πραγματοποιούνται βάσει κάποιας συζήτησης που έχει προηγηθεί πχ δεν μπορώ να μείνω σπίτι σου γιατί είναι πολύ μακριά από τη δουλειά μου, έλα εσύ στο δικό μου κ εγώ θα έρχομαι πχ διακοπές στα χιόνια που σου αρέσουν το χειμώνα, κ ας προτιμώ καλοκαίρι κ θάλασσα) κ μην τα ρίχνεις όλα σε εσένα. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Κ μην τσιμπάς στο κάθε γλυκόλογο που θα ακούσεις, πιο εύκολο από τα λόγια δεν υπάρχει. Τώρα αν θες να γίνουμε μέντιουμ να σου πούμε τί έφταιξε, εγώ θα πόνταρα χωρίς να είμαι κ σίγουρη στο ότι ή εξ αρχής το πήγαινε για περιπετειούλα δηλ. φούντωσε κ ξεφούντωσε γρήγορα κ τα γλυκόλογα ήταν για να σε ξεσηκώσει ή κ να "φτιαχτεί" κ ο ίδιος με την ιστορία σας, ανεξάρτητα αν προέκυψε άλλη ή όχι στο ενδιάμεσο, ή απλά ένοιωσε ότι το της πλάκας κινδυνεύεις να το πάρεις στα σοβαρά ή δένεσαι μαζί του.

μπορει να και να ειχε βαρθυστομαχιασει...

αδικα βασανιζεσαι. δεν μπορουμε να συμφωνησουμε μεταξυ μας σε περισσοτερες λεπτομερειες , ουτε να τον βασανισεις να στις πει.
    αφου εφυγε, ξεχνα τον...
    Δεν είχε βαρυστομαχιάσει, εκτός αν εννοείς οτι είμαι αχώνευτη και οτι εγω τον βαρυστομάχιασα, χαχαχα...
    Έχω να ασχοληθώ πόσους μήνες, να τον βασανίσω να μου πει...

Senior Member
    Δεν είχε βαρυστομαχιάσει, εκτός αν εννοείς οτι είμαι αχώνευτη και οτι εγω τον βαρυστομάχιασα, χαχαχα...
    Έχω να ασχοληθώ πόσους μήνες, να τον βασανίσω να μου πει...
    ενταξει ρε συ, αν θελουμε να δινουμε ερμηνειες σε "μυστηριωδεις σιωπες" μπορω να σου κανω μια λιστα:
    - να την κοπανησω στα γρηγορα, η να της πω τι τρεχει?
    - δυναμιτης ο μουσακας, μου εχει διαλυσει το στομαχι..
    - τι να κανει ο βαζελος, το βραδυ?
    κι εκατονταδες αλλα.

απ οσα εχεις πει στα προηγουμενα, αντιλαμβανομαι οτι εκανες προσπαθειες να εκμαιευσεις εξηγησεις, που απετυχαν.
    μηπως ησουν φορτικη και φοβηθηκε οτι οσο ασχολειται, τοσο περισσοτερο μπλεγμενος θα βρεθει? μηπως σε εχει παρει απο φοβο?

Άντε, τελευταία προσπάθεια...... γιατί πρέπει το 1 να αποκλείει το άλλο....? Δηλ. αν εγώ είμαι κυνική απαγορεύεται συγχρόνως να είμαι κ κολόπαιδο....?
    Ξέρω ότι δεν ήταν κελεπούρι γιατί 1ον εσύ η ίδια λες ότι δεν πολυτρελενόσουν για πάρτη του (δεν το διάβασα όλο, αλλά εάν πουθενά έγραψες πως τον είχες θεό κ σε έκανε να περνάς κορυφή, πες το να ανασκευάσω) κ 2ον γιατί τέτοιος τρόπος "φυγής" μόνο σε κελεπούρι δεν ταιριάζει.
    Δίκιο έχεις, είναι σχεδόν ταυτόσιμες έννοιες..... Δεν είπα οτι δεν πολυτρελαινόμουν αλλά οτι μου άρεσε και τον γούσταρα και οχι οτι τον είχα θεό μου...

Κ κάτι άλλο. Αυτή είσαι κ σε όποιον αρέσεις. Για να σε αφήνει κάποιος σημαίνει οτι δεν του αρέσεις.. Δεν θα κόβεις κ θα ράβεις κάθε φορά την προσωπικότητά σου για τον πάσα 1 που περνάει από τη ζωή σου και να την αλλάξω την προσωπικότητά μου για κάποιον, αργά ή γρήγορα δεν θα εντέξω ούτε εγω και θα βγει ο πραγματικός μου εαυτός.. (μη το συγχέεις με τις αμοιβαίες υποχωρήσεις σε 1 σταθερή κ αποκλειστική σχέση, οι οποίες συνήθως πραγματοποιούνται βάσει κάποιας συζήτησης που έχει προηγηθεί πχ δεν μπορώ να μείνω σπίτι σου γιατί είναι πολύ μακριά από τη δουλειά μου, έλα εσύ στο δικό μου κ εγώ θα έρχομαι πχ διακοπές στα χιόνια που σου αρέσουν το χειμώνα, κ ας προτιμώ καλοκαίρι κ θάλασσα) κ μην τα ρίχνεις όλα σε εσένα αν δεν νιώθω άνετα και πιστεύω οτι κάπου έσφαλά ή κάτι δεν έδειξα, τότε θα το ρίχνω! Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Να συμφωνήσω εδω, αλλά άλλο να μην αρέσεις εξαρχής σε κάποιον και άλλο να μην του αρέσεις μετά απο κάμποσο καιρό.. Κ μην τσιμπάς στο κάθε γλυκόλογο που θα ακούσεις, πιο εύκολο από τα λόγια δεν υπάρχει. Τώρα αν θες να γίνουμε μέντιουμ να σου πούμε τί έφταιξε, εγώ θα πόνταρα χωρίς να είμαι κ σίγουρη στο ότι ή εξ αρχής το πήγαινε για περιπετειούλα δηλ. φούντωσε κ ξεφούντωσε γρήγορα κ τα γλυκόλογα ήταν για να σε ξεσηκώσει ή κ να "φτιαχτεί" κ ο ίδιος με την ιστορία σας, ανεξάρτητα αν προέκυψε άλλη ή όχι στο ενδιάμεσο, ή απλά ένοιωσε ότι το της πλάκας κινδυνεύεις να το πάρεις στα σοβαρά ή δένεσαι μαζί του. Είδες;;;; Δεν είπε τι έγινε και υπάρχουν πόσες διαφορετικές περιπτώσεις για το τι μπορεί να έγινε, για το αν είχε βάλει όριο ή για το αν γνώρισε κάποια κοπέλα που είδε οτι ήταν καλύτερη απο εμένα ή για το αν βαρέθηκε με την απόσταση.... Επειδή δεν είπε κάτι!!!

Senior Member

του εκαψεσ ενα εκατομυριο εγκεφαλικα κυταρα και το πηρεσ πανω σου νομιζω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

ενταξει ρε συ, αν θελουμε να δινουμε ερμηνειες σε "μυστηριωδεις σιωπες" μπορω να σου κανω μια λιστα:
    - να την κοπανησω στα γρηγορα, η να της πω τι τρεχει?
    - δυναμιτης ο μουσακας, μου εχει διαλυσει το στομαχι..
    - τι να κανει ο βαζελος, το βραδυ?
    κι εκατονταδες αλλα.

απ οσα εχεις πει στα προηγουμενα, αντιλαμβανομαι οτι εκανες προσπαθειες να εκμαιευσεις εξηγησεις, που απετυχαν.
    μηπως ησουν φορτικη και φοβηθηκε οτι οσο ασχολειται, τοσο περισσοτερο μπλεγμενος θα βρεθει? μηπως σε εχει παρει απο φοβο?
    Αυτό είχε στο μυαλό του και κάπνιζε σαν τον φουγάρο.....
    Η μόνη συζήτηση που είχαμε ήταν οτι τον ρώτησα αν έχει συμβεί κάτι και για αυτό αρχίζει και απομακρύνεται και μου απάντησε πως όλα είναι όπως στην αρχή και του είπα πως δεν είναι όπως στην αρχή... Αν απο αυτό κατάλαβε οτι δεν θα έβγαζε άκρη μαζί μου ή οτι θα γινόμουν επιθετική ή οτι θα άρχιζα τα κλάμματα ή δεν ξέρω και εγω τι άλλο, δεν το ξέρω αυτό.... Πάντως εγω το ''σέρβιρα το πιάτο'' αλλά είτε δεν είχε όρεξη είτε δεν είχε το θάρρος να μου πει τι έτρεχε....

Και να το συνεχίσω, είχα τα κότσια να τον ρωτήσω ευθέως τι έγινε και οχι να το παίζω χαχα και χουχου....

Quote Originally Posted by elis View Post
    του εκαψεσ ενα εκατομυριο εγκεφαλικα κυταρα και το πηρεσ πανω σου νομιζω

Δεν κατάλαβα;;;

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast