παρανυχίδα ειναι σι λεου μαρι ..
Printable View
Σκλήθρα λέει!!!Χα χα!Πόσα καιρό είχα να την ακούσω αυτήν την λέξη!
Εγώ σήμερα με τον καιρό αυτό πετάω!Ανέκαθεν ήθελα Χειμώνα!
Εδώ υπάρχει διαφοροποίηση με εσάς τους 2 (Γάτο & Fleur) που αναφέρατε μουντίλα!
Συννεφιά θέλω στο φουλ!Πούλησα και κάτι μετοχές με κέρδος και είμαι αρκετά καλά σήμερα!
Ελπίζω και το ΣΚ να έχουμε νέα Bora Bora!
αφου τα τρωω. δεν πειραζω μαρη παρανυχιδες, ουτε ειχα δει καμμια να περισσευει....ωχουυυυ τι να καμου;
Ναι κι εγώ την χρησιμοποιούσα αυτήν την λέξη!Μια χαρά λέξη είναι!Απλά είχα καιρό να την πω ή να την ακούσω!!!
Fleur μπράβο για τα 30mg.Και 40mg αν το πας,άφοβο είναι.80mg είναι η μέγιστη ημερήσια επιτρεπόμενη.Η Φλουοξετίνη να ξέρεις είναι δοσοεξαρτώμενη!
Fleur πάμε στα Bora Bora μία βόλτα να συναντήσουμε και την Ρέα???Τι λες?;)
τι εννοεις δοσοεξαρτωμενη Σταύρο; για το πρηξιματακι μου δεν λες κουβεντα;;; δηλαδις;;;;
Ότι αν δεν σε πιάνουν τα 20mg,μπορεί πχ στα 40mg να δεις διαφορά!
Πχ η Ντουλοξετίνη δεν είναι δοσοεξαρτώμενη.
Δεν έκανα σχόλιο για το πρηξιματάκι γιατί είναι σε άλλο δάχτυλο από αυτό του γρατζουνοδαγκώματος!Ούτε 1 στο εκταμομμύριο να είναι σύμπτωμα..Λυσσικό!
ΤΡΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ???? θα σι κουπανίσω μαριιιιιι :mad: ανθυγειηνο ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΟΟΟΟΤΕΕΕΕ αυτο.. μπενταντιν και μπενταντιν σ'ολα τα ακρα μικρο κανιβαλακι μπενταντινιασου το βραδυ κ οταν μεγαλώσουν λίγο πας σε μανικιουριστα να σου βαλει ψευτικο νύχι για να μην το τρως..
Κι εγω βρε παιδιά!! Κάποτε είχα βάλει πιπέρι για να σταματήσω αλλά έγιναν πικάντικα και τα έφαγα περισσότερο. :D
ΝΑΙΙΙΙ αλλά είναι στο ίδιο χέρι (ενταξει κοροιδεψε τωρα μπορεις) το ξερω κι εγω γιατι ετσι κι αλλιως το γρατζουνοδαγκωμα ουτε που ενοχλει πια ουτε που φαινεται και ειχα διαβασει οτι η ενοχληση ειναι εκεί ακριβως στο σημειο, αλλωστε ειναι ταυτοχρονα με πυρετους κλπ...αλλα καταλαβαινεις
τα τρωω αλλα οχι αντιαισθητικα. ετσι λιγακι...καλααααα εσυ επιμενεις παρανυχιδα δηλαδις...
Δεν έχει σημασία που είναι στο ίδιο χέρι!
Πρέπει να είναι ακριβώς στο σημείο του τσιμποδαγκώματος!
Ολόκληρο το χέρι να σου πρηστεί,αν δεν είναι στο αντίχειρα και εκεί ακριβώς που σε δάγκωσε,είναι άκυρο!Μη Λυσσικής αιτιολογίας!
Ρέα τι λες για όλα αυτά εσύ?Ο Γάτος τα έκανε πιπεράτα τα νύχια του!Θέλω σχόλιο επ'αυτού!
η ρεα θα πει να παμε στα μπορα μπορα.
Λοιπόν Ρεά και Γάτε προτείνω όταν και η Fleur νιώσει καλύτερα με την Λύσσα της,να κάνουμε ένα Meeting!
Αν θέλει να έρθει και ο Macgyver να γελάσουμε!
Μένει κανείς σας Επαρχία ή Θεσσαλονίκη??Αν συμφωνείτε κι εσείς!
ελα πες την αληθεια. φοβασαι μη σας κολλησω :Ρ εγω αθηνα ειμαι
Quote:
ελα πες την αληθεια. φοβασαι μη σας κολλησω :Ρ εγω αθηνα ειμαι
Πλάκα κάνεις έτσι??
Απλά επειδή προφανώς το μυαλό σου περιστρέφεται στην Λύσσα,είπα να σου δώσω χρόνο να νιώσεις καλύτερα...!
Περιμένουμε την Ρέα να δούμε τι θα πει....Γάτε εσύ είσαι μέσα για Meeting?
οχι δεν επιμενω στην παρανυχίδα πλεον...μπορει να ειναι καποια μολυνσουλα οταν τρως τα νυχια σου συνηθως τρως και λίγο δερμα ... στο σημειο αυτο επεσε κ λίγη σκόνη και ο οργανισμος σου το απομονωσε στο σπυρακι και θα το αποβαλει!! δεν θα ξαναβαλεις νυχι στο στομα σου παει και τελειωσε!!!... θα σι κουπανισουυυυ... :mad:
Ελα μωρε Ρεα μι μι μαλουν'ς
μα αφου....δεν τα τρωωωω τοσο πολύ..τεσπα θα βαλω μπεταντιν το βραδυ. εντωμεταξυ τωρα εχω φαγουρα παντου...νευρα πολλα
εισαι στη δουλεια ή στο σπίτι?
δουλεια γαμωτη.
οσο χειμωνιαζει πρέπει να χρησιμοποιουμε εντατικότερα την ενυδατικη μας...μπορει μεσα σε όλα τα προβλήματα μας να αμελουμε καποια πραγματα και είναι λογικο...ισως να μην ειναι όλα νευρα και όλα ιδεα σου ..και καλο ειναι να εχεις μια στην τσαντουλα σου :)
εχεις δικιο προφανως. εχω αμελησει τον εαυτο μου τελευταία..
ολοι μας...ξερεις καποιες στιγμές ουτε περνουσα απο τον καθρεφτη...
αστα!!!... και εγω εχω κανει το ιδιο το εγκλημα..εχω πολλους καθρευτες στο σπίτι μου..σε καθε δωματιο.. οποτε σε φαση καταθλιψαρας..δεν υπάρχει αυτο που ζω..!!! σκοτεινιαζω το σπιτι, κλεινω μπατζουρια κτλ κτλ χαχαχα...γελοιοτητα ετσι??
χαχαχαχαχα ξερω ξερω
Δεν το είπα για αστείο αυτό με τα νύχια. Είναι πραγματική ιστορία! :p
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Φυσικά και είμαι μέσα για το meeting. Κι εγώ στην Αθήνα μένω, οπότε να κανονίσουμε το συντομότερο. :D