Originally Posted by
us3rname
@wjsrp Δε σκοπευω να ξαναβγω με αυτη την κοπελα, ουτε να ερθω ξανα σε επαφη μαζι της... Στην ουσια δε τη γνωρισα μεσω κοινων γνωστων αλλα με δικη μου πρωτοβουλια, με τον καιρο εχτιζα επαφες μαζι της. Απλα θελω να προχωρησω και να ξεκολλησω. Πλεον αυτο μπορει να γινει εφικτο αν γνωρισω καποια αλλη κοπελα και προσπαθησω ξανα με μεγαλυτερη δυναμη. Ακομη ομως δεν εχει ερθει καποια γνωριμια που να με συνεπαρει.
@archangel Εκανες το ιδιο λαθος μ' εμενα με την κοπελα που σου αρεσε βλεπω :p Ορισμενες φορες, οσο και να επιζητας δευτερες ευκαιριες ειναι πια αργα. Αυτο που καταλαβα εγω απ' ολη αυτη την ιστορια ειναι "carpe diem, quam minimum credula postero...". Αδραξε τη μερα φιλε μου! Τολμα! Οπως ειπε και η Ρεα δοκιμασε αρκετες φορες ή αν τα οικονομικα το επιτρεπουν θα ηταν οντως μια ομορφη κινηση εκ μερους σου να την επισκεφτεις.
Οσο για μενα, η υποθεση με την κοπελα οπως ειπα και πιο πανω ειναι ληξασα.
@rea Ηταν πολυ ομορφα κ παραστατικα αυτα που ειπες, ειλικρινα! Τα σκεφτομαι, μπορω να τα φανταστω και βγαινει ενα "μαγικο" αποτελεσμα στο μυαλο μου. Στην επομενη ευκαιρια θα ανακαλεσω στο νου μου τα λογια σου ;)
Ομως η χυλοπιτα ειναι ολοκληρωτικα απο εκεινη σε εμενα :p Σου λεω, χαζη δεν ειναι, σιγουρα καταλαβε οτι την ηθελα και μαλιστα πριν βγουμε! Οταν της εστειλα να βγουμε φαινοταν παρα πολυ χαρουμενη κι ενθουσιασμενη, αλλα στην πορεια την ξενερωσα. Ε, μετα απο τοσο καιρο, διαγραφες, αναπαντητα μηνυματα και κλησεις, δε θα μπω στον κοπο να της στειλω τιποτα. Το παθημα μου εγινε μαθημα και δεν ειμαι διατεθιμενος να αφησω αλλες ευκαιριες, ειδικα απ' τη στιγμη που θα θελει και η κοπελα που θα χω απεναντι μου. Το ζητημα ειναι να ξεπερασω το φοβο μου για το πως θα φιλησω... Οπως καταλαβα απο σενα, αν εχω αγχος θα τα θαλασσωσω, αν αφεθω θα το απολαυσω τοσο εγω οσο κι εκεινη (ελπιζω :p)