Αυτο με τα πολυπροφιλα αυομα ναι εχεις δικιο δεν ξερω πως μπορει να ελενχει οντως
Παντως νομιζω το θεμα γενικα πρεπει να μεινει σε αυτη την χαλαρωτητα καθως πιστευω αυτες οι εκτος ψυχολογιας θεματος συζητησεις βοηθαενε να χαλαρωσουν τα μελη
αν υπάρχουν τα δεδομένα πολυπροφιλίας στην διαχειρηση, δεν βρισκω τον λόγο να μας ενδιαφέρουν τα ονοματα, απλα πρεπει να εκδιωχθουν απο το φορουμ... εμεις και να τα πάρουμε τα ονοματα τι να τα κάνουμε?
φυσικα και βοηθανε οι εκτος θεματος συζητησεις, αλλιως δεν θα υπήρχαν καν οι "θαμωνες" του φορουμ για να υποδεχτουν αυτα τα χιλιαδες μελη και να τα υποστηριξουν.
αλλα αν ενοχλει τα μελη, δεν εχω αντιρηση οι χαλαρες συζητησεις να πάνε στα γενικα ας πουμε... εκτος και αν ο θεματοθετης ο ιδιος επιθυμει να χαλαρωσει και να αποφορτιστει, που στις περισσοτερες περιπτωσεις δικων μου θεματων κατι τετοιο συμβαινει ...
για να δουμε τουτο μεταλλικα χρωματα δεν εχει ?το μπλε με κιτρινο ειναι ο αγαπημενος συνδυασμος , τα παιδία παιζειξανα το μπλε για να δουμε και το κιτρινο Ναλλαξω κι εγω χρωμα , εναρμονιζομενος στο νεο πνευμα του φορουμ , την πολυχρωμια , εκτος απ την πολυφωνια , δεν βλεπω το προβλημα στα πολυπροφιλα , που αλλωστε ειναι δυσκολο να εντοπιστουν , εχω κατηγορηθει παρα πολλες φορες για πολυπροφιλια ( σαν να λεμε ομοφυλοφιλια ) , αλλα τι να το κανω το 2ο προφιλ , δεν μου φτανει το ενα ? το φορουμ πασχει απο σοβαροτερα προβληματα , η πολυπροφιλια ειναι πταισματακι .........ωχ , δεν αλλαξε το χρωμα , καλα , ειμαι ασχετος εντελως απο η/υ ......αλλαξε ? εβαλα το μπλε , τοαγαπημενο μου χρωμα
Η γνώμη μου πάντως είναι ότι η ψηφοφορία θα έπρεπε να ήταν φανερή ώστε να ξέρουμε όλοι τι ψήφισε ο κάθενας και επίσης αν υπήρχαν μέλη που έκαναν εγγραφή απο την στιγμή ανακοίνωσης της και ψήφισαν, να ακυρώνεται η ψήφος τους προληπτικά για την μη αλλοίωση του αποτελέσματος.
Εγώ πάντως γράφτηκα μετά την ψηφοφορία αλλά επειδή είμαι νέος δεν έχω άποψη και δεν θα συμμετάσχω σε αυτήν. Πάντως η γνώμη μου είναι πως δεν χρειάζεστε ένα μπαμπούλα ανάμεσα σας να σας υπενθυμίζει κάθε φορά τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Μεγάλα παιδιά είσαστε μπορείτε να τα σκεφτείτε από μόνοι σας.
Όχι ρε,τι ψηφίσατε?Το Α?Χα χα!
Αφού πάλι ******* θα τα κάνουμε με τα Off-Topic και τους τσακωμούς!!
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,τίποτα δεν θα αλλάξει..Σιγά μην κάτσει ο NikosD & ο Aeon να αστυνομεύουν το Forum 24/24ωρο!
Γι'αυτό και ξενέρωσε ο NikosD με το αποτέλεσμα.Σου λέει,τώρα ποιος κάθεται όλη μέρα να διαβάζει τσακωμούς και να επεμβαίνει???Χα χα!
NikosD προβλέπω από τις 21 του μήνα και μετά,σε κάθε λογομαχία ή Off-Topic,να σε επικαλούνται τα μέλη...
'Εμπλεξες με αυτό το Poll...
**Εγώ βρήκα τον τρόπο να μην τρώω ποινές στο Forum!Η Λύση είναι μία:Aπλά δεν μπαίνω και δεν γράφω συχνά!
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης. (παραπλανητικό μήνυμα, που φαίνεται πως γράφτηκε από τη διαχείριση ενώ στην πραγματικότητα είχε γραφεί από το μέλος)
Καλά μιλάμε για το πετύχω άνοιξα την παλέτα χρωμάτων!
Πως σας φαίνεται το χρώμα?Τιρκουάζ δεν είναι?
Τιρκουάζ είναι αυτό
Ρε σταυρο ποσο σε χαιρομαι με τα κεφια που εχεις δλδ... :cool: ( αυτο γτ θα φαω μπαν οφ τοπικ)
Να καταργηθεί η διαχείριση... Λευτεριά στους καταπιεσμένους και αγανακτισμένους συμφορουμίτες που δεν τους επιτρέπεται να χαλάνε το φόρουμ. Να φάει μόνιμο μπαν η διαχείριση τώρα!
Θα επακολουθήσει συγκέντρωση και πορεία αύριο στις 5:00μμ στα Προπύλαια.
Κέφια???Χα χα χα!Είμαι στην χειρότερη φάση της ζωής μου!
Αύριο πάω να αφαιρέσω δυσπλαστικό σπίλο και μετά θα πρέπει να περιμένω για κανά 2βδόμαδο για να βγει η βιοψία!Τουλάχιστον είναι επίπεδος ο σπίλος και ελπίζω πως ακόμα και να είναι Μελάνωμα να μην έχει προλάβει να δώσει μεταστάσεις!Δηλαδή όσο είναι στην οριζόντια ανάπτυξη,το αφαιρείς και είσαι 100% καλά.Αν το Μελάνωμα διηθήσει το υποδόριο λίπος...τότε αντίο ζωή!Το καταλαβαίνεις γιατί κάνει ογκίδιο στο δέρμα.Ευτυχώς εμένα μου είναι επίπεδο ακόμα.
Ελπίζω να μην είναι μελάνωμα γιατί τον ήπια...
Έκανα υπέρηχο κοιλίας μήπως έχουν υπάρξει μεταστάσεις στο συκώτι...!Μιλάμε ψάχνω ήδη για μεταστάσεις εγώ!
Η Δερματολόγος λέει πως δεν είναι Μελάνωμα καθώς το Μελάνωμα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά εγώ καταλαβαίνεις δεν ηρεμώ...
Διάβασμα Full στο Internet και φαύλος κύκλος...
Έχω και μια κοκκινίλα στο ευαίσθητο σημείο μου που δεν φεύγει με καμία αλοιφή και κοιτάγομαι 15 φορές/ημέρα...
Έτοιμος για βιοψία και εκεί είμαι...Άστα να πάνε...
Αγχος μεγάλο..Πως κρατιέμαι και δεν έχω πάρει SSRI ακόμα...
Λίγος αυτοσαρκασμός ή πλακίτσα δεν κάνει κακό ιδιαίτερα σε τέτοιο χώρο που όσοι μπαίνουν δεν είναι μες την τρελή χαρά, δεν καταστρέφουμε θέμα μέλους με προβλήματα :p Βρήκαμε το "κατάλληλο" θέμα να τα γράψουμε, ελπίζω να γλυτώσουμε τις ποινές εφόσον είμαστε ένα βήμα πριν εφαρμοστούν οι αυστηροί κανονισμοί :p
Π Ρ Α Ξ Ι Κ Ο Π Η Μ Α , ηρθε η ωρα .................αναλαμβανουμε την διαχειρηση ........
χαχαχα.Ορίζουμε αρχηγό εσένα macgyver.Λόγω ηλικίας μήπως συμμετείχες και στα γεγονότα στο πολυτεχνείο ενάντια στο καθεστώς; Αν ναι εσένα θέλουμε γιατι έχεις και την εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις!! Οδήγησε μας μεγάλε ηγέτη σε ένα καλύτερο φόρουμ.Είσαι ο άνθρωπος μας,η ελπίδα που έρχεται !!!
Οχι στα γεγονοτα του Πολυτεχνειου , στην επανασταση του 1821 συμμετειχα ................................... ειπαμε , μεγαλωσαμε , οχι και τοσο πια !!
χαχαχα ωραίος!!! α και για να μην ξεχνιόμαστε...
http://s30.postimg.org/fgt14yipd/IMG...320_204922.jpg
εδώ βλέπουμε μια ωραιότατη πάστα σοκολάτας λίγο πριν εξαφανιστεί... :p
μμμμ τελεια... μπουρδελο και το θεμα της ψηφοφοριας...
υπαρχουν πολλα σημεια που θα μπορουσαν να συζητηθουν στην καθε μια απο τις επιλογες.
εγω αυτο που καταλαβα (δεν θελει και πολλη εξυπναδα) απο τα σχολια των συντονιστων, ειναι οτι ειναι με την πλευρα της 2ης λυσης.
θελω να κανω ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ερωτηση αν μπορει να με διαφωτισει καποιος απο αυτους.
προφανως και καταλαβαινω μια χαρα το οφελη της 2ης λυσης και ψυχικα ειμαι με αυτην (οχι νοητικα ομως). ξερουμε ΟΛΟΙ και το εχουν τονισει πολλες φορες και μελη και διαχειριστες, ποσο σημαντικη ειναι για εναν τετοιο χωρο η ΗΡΕΜΙΑ.
θελω λοιπον μια απαντηση.
πως ειναι δυνατον να επιτευχθει μια ηρεμη λειτουργια , το πλαισιο της οποιας ειναι απαραιτητο για να αισθανθουν ανετα ατομα με σοβαρα θεματα και να θελησουν / μπορεσουν να ανοιχτουν και να συζητησουν, οταν η διεκπεραιωση της οποιας διαφωνιας αφηνεται στα μελη?
υπαρχει περιπτωση τοσα πολλα ασχετα μεταξυ τους μελη που δεν επελεξαν να ειναι παρεα (αυτο ειναι το πιο σημαντικο σημειο), να μην εχουν ποτε διαφωνιες, η να τις λυνουν απο μονα τους χαμηλοφωνα και πολιτισμενα?
για μενα αποκλειεται.
η καποιοι πρεπει να αδικουνται/ συκοφαντουνται και να κανουν πισω για την ηρεμια του χωρου και να αλωνιζουν μονιμως οι σαματατζηδες/ συκοφαντες κλπ, η να γινεται ζουγκλα για να επικρατησει τελικα ποιος? η ο εξυπνοτερος η ο δυνατοτερος.
παντως ηρεμια αποκλειεται να υπαρχει.
πως ρυθμιζεται το θεμα της ΗΡΕΜΙΑΣ αλλα και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στην λυση 2? με αγωνες κατς?
Αν υπάρχει καλή θέληση από όλα τα μέλη και δεν υπάρχει διάθεση για κοκορομαχίες τότε πιστεύω πως μια χαρά ροή θα έχει το φόρουμ σε σημείο που οι διαχειριστές θα καταλήξουν στο τέλος γλάστρες. Λίγη προσπάθεια θα χρειαστεί να υπάρξει από όλα τα μέλη και στο τέλος όλα θα είναι ιδανικά.
Εαν δεν το καταλαβες, το ερωτημα ειναι τι γινεται ακριβως ΑΝ ΔΕΝ εχουν τετοια καλη θεληση ΟΛΑ τα μελη. διοτι δεν αρκει καν η πλειοψηφια. χρειαζονται ΟΛΑ τα μελη...
ειναι εφικτο να εχουν τετοια διαθεση ΟΛΟΙ , σε ενα φορουμ που μονο τα τρολ/πολυπροφιλα ειναι μερικες δεκαδες και δεν μπορουν καν να εντοπιστουν? αντε, πενταδες...
Αν ειναι τοσα πολλα τα διπλοπροφιλα,πως μπορεις και τα εντοπιζεις εσυ,και οχι η διαχειριση? :rolleyes:
Ε τώρα να μπαίνει κάποιος για να τρολλάρει ή να έχει πολλά προφίλ κάποιος σε ένα φόρουμ που ως επί των πλείστων ο κόσμος υποφέρει και έχει προβλήματα μου φαίνεται υπερβολικό. Πάρα ταύτα επειδή μπορεί όντως να συμβαίνει και να παρουσιάζεται το συγκεκριμένο φαινόμενο προσωπικά θα το αγνοούσα, δεν θα έδινα καν σημασία, άλλωστε πρέπει να υπάρχει και η επιλογή ignore οπότε για όλα υπάρχουν λύση. Αν λοιπόν δεν μου αρέσει κάποιος ή κάποια τον κάνω ignore και για εμένα αποτελεί παρελθόν η όποια διένεξη. Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ προσωπικά, βέβαια ο καθένας λειτουργεί με τον δικό του τρόπο.
αφενος, οχι εγω, παρα πολλοι τα εντοπιζουν. αλλο το θεμα του εντοπισμου και αλλο της αποδειξης.
ο διαχειριστης ειχε πει καποτε οτι πιανονται τουλαχιστον 1000- 1500 δεν θυμαμαι σε τι διαστημα.. στον χρονο?? στο συνολο? δεν θυμαμαι. ανακοινωσεις δεν γινονται ομως.
αφετερου, πιστευω οτι η διαχειριση εντοπιζει παρα πολλα και δνε τα κοινοποιει, αλλα ΟΧΙ ΟΛΑ.
θες και αποδειξη?
το μελος παοκι φυσικι, σπορι που μπαινοβγαινε με χιλια νικ και εβριζε το μνημονιο, ολοι το ξεραμε, αποδειξεις δεν ειχαμε.
μολις εβρισε τον διαχειριστη, εκεινος ανακοινωσε οτι ειναι πολυπροφιλο.
ωστοσο δεν ειχε μπαναριστει αυτοματα απο το συστημα.
ΑΡΑ???
αρα οταν το ψαχνουν χειροκινητα, βλεπουν πολλα και διαφορα. αλλο που δεν τα ανακοινωνουν.
μαιντ, δυστυχως για να συνεχισουμε την συζητηση αυτη θα ηθελα να ειχες την εμπειρια τουλαχιστον 1-2 χρονων εδω μεσα γιατι τοτε θα απαντουσες μονος σου σε αυτα που λες. ας το αφησουμε.
σεβομαι αυτο που ως τωρα πιστευεις με την λογικη σου, αλλα διαφωνω λογω του οτι μου εχουν αποδειχθει εκ των πραγματων ορισμενα θεματα...
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Η ψηφοφορία έχει λήξει.
Μικρή συμμετοχή, περίμενα μεγαλύτερη ομολογουμένως. Μόλις 27 μέλη έδειξαν ενδιαφέρον για το είδος της διαχείρισης που επιθυμούν κι αυτό μπορεί να ερμηνευθεί με ποικίλους τρόπους. (σε αυτά συνυλοπογίστε και τις ψήφους των διαχειριστών, που επίσης είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία).
Κρατώ ωστόσο το αποτέλεσμα και δεν θέλω να κάνω περαιτέρω σχόλια για το αποτέλεσμα.
Δεν έχω απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα που προέκυψαν, λυπάμαι γι αυτό. Πάμε όμως παρακάτω, με το νέο "μοντέλος διαχείρισης".
Και μια μικρή-τελευταία επισήμανση: η κατηγορία "γενικά", δεν είναι κατηγορία περί ανέμων και υδάτων. Είναι κατηγορία για θέματα ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε άλλες, ποιο συγκεκριμένες ενότητες.
Τώρα το να υπάρχουν εκεί μέσα και μερικά άσχετα θέματα, δεν είναι πρόβλημα, αρκεί αυτά να μην είναι πάρα πολλά και να μην "κρύβουν" τα ουσιαστικά θέματα.
Τέλος, σε ότι αφορά το τσατ εντός των θεμάτων, η οδηγία είναι ότι σε ένα βαθμό είναι αποδεκτό, αρκεί να περιορίζεται στο ελάχιστο δυνατό και να μην έχουμε σελίδες επί σελίδων με τσατ, κάτι το οποίο καταντά μη σεβασμός για τον θεματοθέτη που θέλει να συζητήσει αυτό που τον απασχολεί.
Καλή συνέχεια σε όλους (και εν αναμονή των νέων προβλημάτων που θα ανακύψουν από το νέο τρόπο διαχείρισης -λέω εγώ τώρα-....)
Συμφωνω , μονο το παοκι δημιουργησε προβληματα ................. αμα καποιος εχει 2 προφιλ , και δεν δημιουργει προβλημα , ποιο το προβλημα ? εχουμε σοβαροτερα θεματα , εμεις τα μελη νασχοληθουμε , απο το να ψαχουλευουμε ποιος εχει Β η Γ η Δ προφιλ ........