Σημαντική Ψηφοφορία σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του φόρουμ αυτοβοήθειας - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Ψηφοφορία σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του φόρουμ αυτοβοήθειας

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Η διαχείριση να εφαρμόζει πολύ πιο τυπικά τον κανονισμό λειτουργίας.

15 55.56%
  • Η διαχείριση να συνεχίσει με ήπιες παρεμβάσεις, κατά τον τρόπο που λειτουργεί ως σήμερα.

12 44.44%
Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 213
    Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Κέφια???Χα χα χα!Είμαι στην χειρότερη φάση της ζωής μου!
    Αύριο πάω να αφαιρέσω δυσπλαστικό σπίλο και μετά θα πρέπει να περιμένω για κανά 2βδόμαδο για να βγει η βιοψία!Τουλάχιστον είναι επίπεδος ο σπίλος και ελπίζω πως ακόμα και να είναι Μελάνωμα να μην έχει προλάβει να δώσει μεταστάσεις!Δηλαδή όσο είναι στην οριζόντια ανάπτυξη,το αφαιρείς και είσαι 100% καλά.Αν το Μελάνωμα διηθήσει το υποδόριο λίπος...τότε αντίο ζωή!Το καταλαβαίνεις γιατί κάνει ογκίδιο στο δέρμα.Ευτυχώς εμένα μου είναι επίπεδο ακόμα.
    Ελπίζω να μην είναι μελάνωμα γιατί τον ήπια...
    Έκανα υπέρηχο κοιλίας μήπως έχουν υπάρξει μεταστάσεις στο συκώτι...!Μιλάμε ψάχνω ήδη για μεταστάσεις εγώ!
    Η Δερματολόγος λέει πως δεν είναι Μελάνωμα καθώς το Μελάνωμα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά εγώ καταλαβαίνεις δεν ηρεμώ...
    Διάβασμα Full στο Internet και φαύλος κύκλος...

Έχω και μια κοκκινίλα στο ευαίσθητο σημείο μου που δεν φεύγει με καμία αλοιφή και κοιτάγομαι 15 φορές/ημέρα...
    Έτοιμος για βιοψία και εκεί είμαι...Άστα να πάνε...
    Αγχος μεγάλο..Πως κρατιέμαι και δεν έχω πάρει SSRI ακόμα...
    Στέλνω πολλά πολλά κουράγια και εύχομαι πλήρη ανάρρωση! Σε θαυμάζω για τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις Εύχομαι όταν μας ξαναγράψεις να έχουμε καλά νέα

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Κέφια???Χα χα χα!Είμαι στην χειρότερη φάση της ζωής μου!
    Αύριο πάω να αφαιρέσω δυσπλαστικό σπίλο και μετά θα πρέπει να περιμένω για κανά 2βδόμαδο για να βγει η βιοψία!Τουλάχιστον είναι επίπεδος ο σπίλος και ελπίζω πως ακόμα και να είναι Μελάνωμα να μην έχει προλάβει να δώσει μεταστάσεις!Δηλαδή όσο είναι στην οριζόντια ανάπτυξη,το αφαιρείς και είσαι 100% καλά.Αν το Μελάνωμα διηθήσει το υποδόριο λίπος...τότε αντίο ζωή!Το καταλαβαίνεις γιατί κάνει ογκίδιο στο δέρμα.Ευτυχώς εμένα μου είναι επίπεδο ακόμα.
    Ελπίζω να μην είναι μελάνωμα γιατί τον ήπια...
    Έκανα υπέρηχο κοιλίας μήπως έχουν υπάρξει μεταστάσεις στο συκώτι...!Μιλάμε ψάχνω ήδη για μεταστάσεις εγώ!
    Η Δερματολόγος λέει πως δεν είναι Μελάνωμα καθώς το Μελάνωμα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά εγώ καταλαβαίνεις δεν ηρεμώ...
    Διάβασμα Full στο Internet και φαύλος κύκλος...

Έχω και μια κοκκινίλα στο ευαίσθητο σημείο μου που δεν φεύγει με καμία αλοιφή και κοιτάγομαι 15 φορές/ημέρα...
    Έτοιμος για βιοψία και εκεί είμαι...Άστα να πάνε...
    Αγχος μεγάλο..Πως κρατιέμαι και δεν έχω πάρει SSRI ακόμα...
    Περαστικα και ελπιζω να μην ειναι τιποτα απο οσα αναφερεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Να καταργηθεί η διαχείριση... Λευτεριά στους καταπιεσμένους και αγανακτισμένους συμφορουμίτες που δεν τους επιτρέπεται να χαλάνε το φόρουμ. Να φάει μόνιμο μπαν η διαχείριση τώρα!

Θα επακολουθήσει συγκέντρωση και πορεία αύριο στις 5:00μμ στα Προπύλαια.
    αχαχαχαχαχα σωραιος!!

Banned
    Να καταργηθεί η διαχείριση... Λευτεριά στους καταπιεσμένους και αγανακτισμένους συμφορουμίτες που δεν τους επιτρέπεται να χαλάνε το φόρουμ. Να φάει μόνιμο μπαν η διαχείριση τώρα!

Θα επακολουθήσει συγκέντρωση και πορεία αύριο στις 5:00μμ στα Προπύλαια.
    Συμφωνώ σε αυτό.Από το να έχεις ένα διαχειριστή που δηλώνει κουρασμένος και αηδιασμένος καλύτερα να μην έχεις καθόλου

Senior Member
    Π Ρ Α Ξ Ι Κ Ο Π Η Μ Α , ηρθε η ωρα .................αναλαμβανουμε την διαχειρηση ........

Banned
    χαχαχα.Ορίζουμε αρχηγό εσένα macgyver.Λόγω ηλικίας μήπως συμμετείχες και στα γεγονότα στο πολυτεχνείο ενάντια στο καθεστώς; Αν ναι εσένα θέλουμε γιατι έχεις και την εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις!! Οδήγησε μας μεγάλε ηγέτη σε ένα καλύτερο φόρουμ.Είσαι ο άνθρωπος μας,η ελπίδα που έρχεται !!!

Senior Member
    Οχι στα γεγονοτα του Πολυτεχνειου , στην επανασταση του 1821 συμμετειχα ................................... ειπαμε , μεγαλωσαμε , οχι και τοσο πια !!

Banned
    χαχαχα ωραίος!!! α και για να μην ξεχνιόμαστε...

εδώ βλέπουμε μια ωραιότατη πάστα σοκολάτας λίγο πριν εξαφανιστεί...

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post

το μυνημα τροποποιηθηκε ...
    το μυνημα τροποποιηθηκε ...!!!
    το μοτερ καηκε!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post

Που ακριβώς στέλνω μήνυμα είπαμε για να μπαναριστεί κάποιος; (Και έφαγα πριν λίγο, φαντάσου)

Senior Member
    μμμμ τελεια... μπουρδελο και το θεμα της ψηφοφοριας...

Senior Member
    υπαρχουν πολλα σημεια που θα μπορουσαν να συζητηθουν στην καθε μια απο τις επιλογες.
    εγω αυτο που καταλαβα (δεν θελει και πολλη εξυπναδα) απο τα σχολια των συντονιστων, ειναι οτι ειναι με την πλευρα της 2ης λυσης.
    θελω να κανω ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ερωτηση αν μπορει να με διαφωτισει καποιος απο αυτους.

προφανως και καταλαβαινω μια χαρα το οφελη της 2ης λυσης και ψυχικα ειμαι με αυτην (οχι νοητικα ομως). ξερουμε ΟΛΟΙ και το εχουν τονισει πολλες φορες και μελη και διαχειριστες, ποσο σημαντικη ειναι για εναν τετοιο χωρο η ΗΡΕΜΙΑ.
    θελω λοιπον μια απαντηση.
    πως ειναι δυνατον να επιτευχθει μια ηρεμη λειτουργια , το πλαισιο της οποιας ειναι απαραιτητο για να αισθανθουν ανετα ατομα με σοβαρα θεματα και να θελησουν / μπορεσουν να ανοιχτουν και να συζητησουν, οταν η διεκπεραιωση της οποιας διαφωνιας αφηνεται στα μελη?
    υπαρχει περιπτωση τοσα πολλα ασχετα μεταξυ τους μελη που δεν επελεξαν να ειναι παρεα (αυτο ειναι το πιο σημαντικο σημειο), να μην εχουν ποτε διαφωνιες, η να τις λυνουν απο μονα τους χαμηλοφωνα και πολιτισμενα?
    για μενα αποκλειεται.
    η καποιοι πρεπει να αδικουνται/ συκοφαντουνται και να κανουν πισω για την ηρεμια του χωρου και να αλωνιζουν μονιμως οι σαματατζηδες/ συκοφαντες κλπ, η να γινεται ζουγκλα για να επικρατησει τελικα ποιος? η ο εξυπνοτερος η ο δυνατοτερος.
    παντως ηρεμια αποκλειεται να υπαρχει.

πως ρυθμιζεται το θεμα της ΗΡΕΜΙΑΣ αλλα και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στην λυση 2? με αγωνες κατς?

Senior Member
    Αν υπάρχει καλή θέληση από όλα τα μέλη και δεν υπάρχει διάθεση για κοκορομαχίες τότε πιστεύω πως μια χαρά ροή θα έχει το φόρουμ σε σημείο που οι διαχειριστές θα καταλήξουν στο τέλος γλάστρες. Λίγη προσπάθεια θα χρειαστεί να υπάρξει από όλα τα μέλη και στο τέλος όλα θα είναι ιδανικά.

Senior Member
    Αν υπάρχει καλή θέληση από όλα τα μέλη και δεν υπάρχει διάθεση για κοκορομαχίες τότε πιστεύω πως μια χαρά ροή θα έχει το φόρουμ σε σημείο που οι διαχειριστές θα καταλήξουν στο τέλος γλάστρες. Λίγη προσπάθεια θα χρειαστεί να υπάρξει από όλα τα μέλη και στο τέλος όλα θα είναι ιδανικά.
    Εαν δεν το καταλαβες, το ερωτημα ειναι τι γινεται ακριβως ΑΝ ΔΕΝ εχουν τετοια καλη θεληση ΟΛΑ τα μελη. διοτι δεν αρκει καν η πλειοψηφια. χρειαζονται ΟΛΑ τα μελη...
    ειναι εφικτο να εχουν τετοια διαθεση ΟΛΟΙ , σε ενα φορουμ που μονο τα τρολ/πολυπροφιλα ειναι μερικες δεκαδες και δεν μπορουν καν να εντοπιστουν? αντε, πενταδες...

Αν ειναι τοσα πολλα τα διπλοπροφιλα,πως μπορεις και τα εντοπιζεις εσυ,και οχι η διαχειριση?

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast