Αυτό κάνω, απομακρύνομαι αλλά δεν με αφήνει να χαθώ! Ξεκάθαρη κίνηση πάλι δεν μπορώ να κάνω γιατί υποτίθεται είναι με άλλον και το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό! Οπότε το αφήνω όπως πάει από μόνο του!
Printable View
Οταν την αγγίζεις πώς αντιδρά; Εννοώ ετσι πάνω στη συζήτηση αν αγγίξεις δηθεν τυχαία το χέρι της, την πλάτη της κλπ. Τραβιέται ή το δέχεται; Aυτο είναι πολυ σημαντικό που σου λέω.
να σου μιλησω πως θα ενιωθα γω οταν θα ειχα καποιον...ο οποιος με το που τον τσιγκλαγα ανταποκρινοταν αμεσα??
θα ξενερωνα προσωπικα..δεν ειναι καθολου γοητευτικο να ανταποκρινεσαι αμεσα στα καλεσματα της...δειχνεις δεδομενος..ευκολος...
αν θελεις να την εχεις...σου ειχα πει..πες της κοπελια το κ το δεν μπορω ετσι.....ή κανουμε κατι μαζι ή τ τελος κ μη ξαναμουστειλεις μνμ..
κανε αυτο να νιωσει οτι σε χανει κ να κατσει να σκεφτει σοβαρα..γιατι πολυ φοβαμαι οτι κ το 2018 θα συζηταμε ακομα αυτο το θεμα..
δεν το εχεις χειριστει σωστα φιλε μου. καθολου.
Συνήθως αυτή με αγγίζει τυχαία πάνω στην κουβέντα, στο χέρι κυρίως. Εγώ κύριος. Κρατάω αποστάσεις. Εκτός από μια φορά που της έκανα ένα ελαφρό μασάζ στο χέρι στο ύψος του μπράτσου. Μου είπε ότι ήταν πιασμένη, προσφέρθηκα (μεταξύ σοβαρού κι αστείου) και δέχτηκε! Αυτά, τίποτα άλλο.
Ρε Αρη ξεκολλα 30 χρονων ανθρωπος.Καθεσαι,της κανεις ολα τα χατηρια,και το βραδυ κανει σεξ με τον γκομενο της.
Σαν αντρας σου αρεσει αυτο?
Μα της το έχω πει ότι είμαι δεδομένος κ εύκολος! Δεν το κρύβω κ ούτε κ θέλω να το κρύψω!
Την κοπέλα αυτήν δεν θέλω να την χάσω από τη ζωή μου! Δύο πράγματα θα συμβούν. Ή θα ξενερώσω σε κάποια φάση και θα την δω τελείως φιλικά ή θα γίνει δικιά μου! Το να την ξεκόψω τελείως δεν υπάρχει πλέον σαν λύση. Καθαρά εγωιστικό, του στιλ "αφού δεν μου κάθεσαι bye bye" κ κάτι τέτοιο με τη συγκεκριμένη δεν μπορώ να το κάνω. Αν ζητάς αγάπης, να δίνεις αγάπη κι εγώ αυτήν την αγαπάω αληθινά...
ΥΓ: Το πολύ πολύ να της ζητήσω να κόψουμε τις συναντήσεις για ένα διάστημα μέχρι να ξεκολλήσω! Να κόψουμε όμως κάθε είδους επαφές κ για πάντα, όχι!!!
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κάνω σεξ και παίζω με άλλες! Αλλά όχι, δεν μου αρέσει! Τι να κάνω; Κόλλημα είναι... σίγουρα καταλαβαίνεις! Κ η λογική εξέλιξη είναι ότι ή θα μου φύγει κάποια στιγμή (αποκλείεται να είμαι αιώνια κολλημένος) ή θα γίνει δικιά μου! Είναι να μην την πατήσεις που λένε...
Θετικό το βλέπω που δέχεται το άγγιγμα. Παντως εμένα η γνώμη μου είναι προχώρα, μην στέκεσαι στο αν έχει αλλον και τα σχετικά. Δηλαδη αν βρεις την κατάλληλη ευκαιρία κάνε κίνηση και μην ξαναλες για τα υπόλοιπα. Και μη της δώσεις τελεσίγραφο οπως σε συμβουλεύουν αρκετοί πιο πάνω γιατι δε θα χει αποτέλεσμα, θα τη χάσεις οριστικά μετα, δεν θα ξαναμιλήσετε. Παραμένοντας ως φίλος διακριτικά και χωρις να θέτεις εκβιαστικά διλλήματα και να πιέζεις, πιστεύω θα πετύχεις.
Σου ευχομαι να γίνει αυτό που θες και περιμένω να τα ξαναπουμε εδώ αφού επακολουθήσει ότι επακολουθήσει και θα απορεις κι ολας...μου αρέσει πολυ που μενετε με την απορια μετα, facepalm.
μα ποιο "αυτο" θα κανεις?
ο κερασης προτεινει να υποκρινεσαι τον φιλο και να βρεις μια ευκαιρια να της την πεσεις.
εσυ, μολις πριν λιγο ειπες οτι θα συνεχισεις να της παριστανεις τον φιλο αλλα δεν προκειται να της την πεσεις γιατι το εχετε ξεκαθαρισει οτι αυτη εχει αλλον και εχεις αποδεχτει οτι δεν μπορει να γινει κατι μεταξυ σας....
με τους απο πανω συμφωνω. θρεφεις ανεξοδα (για εκεινην) τον εγωισμο της ενω εσυ υποφερεις (κι ασε τα παιζεις με αλλες).
Ήδη η συμπεριφορά της έχει αλλάξει. Στέλνει καθημερινά μηνύματα, ζητάει να βγαίνουμε όλο κ πιο συχνά έξω, θέλει να με βλέπει και το κυριότερο άρχισε να δείχνει σημάδια ζήλιας!!! Μάλλον άρχισε να με καψουρεύεται θα έλεγα εγώ. Όσο για τον δικό της, ακόμα έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο αυτός είναι υπαρκτός!!!
εγω θα ελεγα οτι κοιμασαι σε ενα ωραιο κατασπρο συννεφο κ ελπιζεις αδικα..γιατι η γκομενα αν σε ηθελε θα ειχε ηδη ενδωσει..κ αν ενδωσει μαλακια θα ειναι γιατι πολυ απλα κοιταξε πρωτα να δει αν της κανεις, εκ του ασφαλους, εχοντας ηδη γκομενακι κ μετα διαλεξε εσενα..
εσυ θα επρεπε να απαιτεις γυναικα διπλα σου που δεν θα ειναι αλλουνου..καταλαβες?
γυναικα που θελει εσενα κ μονο εσενα..
εσυ απλα εισαι σε αναμονη για το ποτε αυτη θα χωρισει....εγω προσωπικα ουτε καν θα εβαζα τον εαυτο μου σε τετοια διαδικασια...γιατι τον εχω πολυ ψηλα..
νιωθω οτι απλα σε εχει για καβαντζα κ στο εχω ξαναπει..ομως επιμενεις να το βλεπεις αλλιως..
δικαιωμα σου..αλλα να δεις που δεν θα βγει σε καλο η φαση..
γαιτι αν η γκομενα εχει αλλον κ παιζει κ μαζι σου..αργοτερα το ιδιο θα κανει κ με σενα.
οποιος θελει καποιον ειναι μαζι του..τα πραγματα ειναι πολυ απλα στη ζωη τελικα.
Τα πράγματα όντως είναι πολύ απλά! Με γουστάρει (για την ακρίβεια με γούσταρε από την αρχή) και τώρα αρχίζει κ το δείχνει με καθημερινή επικοινωνία κ προτάσεις για εξόδους! Το πάει λάου λάου φυσικά για δικούς της λόγους κι εγώ δεν πιέζω! Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα εκδηλωθεί! Όσον αφορά τον άλλον ή είναι σε φάση του ξαναζεσταμένου φαγητού που πλέον δεν τρώγεται ή απλά δεν υπάρχει καν άλλος!!!
Τελικά έκανες το ντου;
Τόσο καιρό μέλι, μέλι και τηγανίτα τίποτα...!:D
Να θυμάσαι πως το αύριο υπάρχει για τους ονειροπόλους και τα παιδάκια, όπως έλεγε κάποιος.
Νομίζω πως δεν είσαι τίποτα από τα δυο. Απόδειξέ το κιόλας!
Και να μην νομίζεις πράγματα με το μυαλό σου... Αυτό είναι ο,τι χειρότερο. Αν σε θέλει, θα παρατήσει τον τυπά που έχει σχέση και θα σηκώσει σημαιούλα "ΕΛΕΥΘΕΡΟ".
Φίλε ή θα κάνεις το ντου τώρα ή προσπάθησε τουλάχιστον να πάρεις τον χρόνο σου για να προσγειωθείς στη πραγματικότητα.
Από τη φυσική, ως γνωστόν, όσο πιο ψηλά βρίσκεσαι, τόσο πιο επώδυνη θα είναι προσγείωσή σου με το έδαφος...!
Και δεν χρειάζεται φυσική, εγώ από την πρόσφατη εμπειρία μου μπορώ να στο αποδείξω.
Από τον ουρανό και από το συννεφάκι που ζούσα παραλίγο να φτάσω 2 μέτρα κάτω από το χώμα...!
Από ένστικτο το λέω! Πιστεύω ότι μου το είπε ίσως επειδή αιφνιδιάστηκε την πρώτη φορά που της έκανα εξομολόγηση έβγαλε άμυνες! Επειδή με συμπαθεί δεν ήθελε να με απογοητεύσει και να με στεναχωρήσει με μια απόρριψη! Η συμπεριφορά της όμως εδώ και ένα μήνα άλλα δείχνει... ότι δεν έχει!!! Μέχρι να το ξεκαθαρίσει η ίδια εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Κύριος απέναντι της...
Καλά εσύ το πήρες λίγο βαρέως νομίζω! Μέχρι κ για αυτοκτονίες έγραφες!!! Ελπίζω να συνήλθες τώρα....
Όχι δεν έκανα ντου! Το ντου που ήταν να κάνω το έκανα! Τώρα αυτή κάνει μικρά κ καθημερινά ντου! Προσωπικά, μου έχει φύγει τελείως η μελαγχολία κι εκείνο το βάρος που ένιωθα το καλοκαίρι! Τώρα νιώθω χαρούμενος κ ευτυχισμένος. Σαν να είναι ήδη δικιά μου! Το πιστεύω...
1ον τα μικρά καθημερινά ντου τα κάνει για να έχει κάτι να ασχολείται και να νιώθει ότι "το χει" επειδή πιθανόν επαψε ο γκομενος να της δίνει επιβεβαίωση.
Και 2ον όταν γίνει δικη σου θα κάνει τέτοια μικρά ντου στον επόμενο.
Επειδή προφανεστατα μιλάμε για κάποια που δεν έχει σιγουριά μέσα της και δε ξέρει τι θελει. Αν είχε και ήξερε δεν θα τραβούσε τόσο καιρό αυτή η ιστορία...γιατι να σε νοιάζει αυτό; Γιατι έτσι είναι φως φανάρι πως ούτε για εσένα θα είναι ποτέ σίγουρη.
Βέβαια μάλλον απλά την ειδες σου άρεσε σα γκομενα και ενθουσιαζεσαι με το κυνήγι. Πάντως αν σεβοσουν το εαυτό σου δεν θα ήθελες κοντά σου άνθρωπο που σκέφτεται και φέρεται έτσι...στα είπε και η anxious...τα ξέρω κι εγω, το βλέπω συνέχεια σε μία φίλη αυτό το μοτίβο...κακώς ασχολείσαι αλλά καντο μέχρι να βγει από το σύστημα σου.
Κοίτα, είναι γυναικάρα και πανέμορφη. Δεν έχει τέτοια ανάγκη. Απ όσο γνωρίζω άλλοι δύο της την έχουν πέσει κ τους έχει κόψει απευθείας! Άρα θέμα επιβεβαίωσης δεν υφίσταται!
Τι προτείνεις δλδ να κάνω τώρα που άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον; Τόσο καιρό καιγόμουν κ δεν υπήρχε ανταπόκριση κ τώρα που υπάρχει να τα παρατήσω;
Δεν έχει σχέση το ποσό όμορφη γυναικαρα είναι...θα σε εξεπληττε το πόσες γυναίκες αντιδρούν ετσι...ίσα ίσα κάποια που έχει μάθει σε αυτού του είδους τη προσοχή μπορεί καλλιστα να αντλεί όλο της το sef-worth από εκεί...
Το ότι έκοψε τους άλλους δύο και με εσένα συνεχίζει να παίζει μπορεί να είναι καλό μπορεί να είναι και τυχαίο, επειδή οκ δεν μπορουσε να παίζει με τρεις ταυτόχρονα.
Αλλά ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέω ειλικρινά μπορεί να κάνω λάθος.
Ας υποθέσουμε ότι χωρίζει και τα φτιάχνει μαζί σου.
Δεν σε ενοχλεί να είσαι με κάποια που ξέρεις ότι μπορεί να αφήσει τα ίδια περιθωρια που άφησε σε εσένα στο παρελθόν σε κάποιον αλλον πολύ ενδιαφέροντα τυπο; Προφανώς δεν το έχει σε τίποτα να κάνει παιχνίδι μς άλλον οσο είναι δεσμευμενη, έχεις αποδείξεις ότι είναι κάτι που επιτρέπει στον εαυτό της...θέλεις τέτοια σύντροφο; Μπορεί να μη σε πειράζει αυτο ή να μην έχεις τόσο σοβαρά κριτήρια, δικαίωμα σου, μπορεί να θες απλά να ξεδωσεις απο τη καψουρα σου και αμα γίνει δικη σου να μη σε νοιάζει το μετά...αλλά αν σε νοιάζει....ρόδα είναι και γυριζει. Για εμένα θα ήταν τεράστιο καμπανάκι πχ να με φλερτάρει κάποιος που έχει σχέση. Εξαρτάται φυσικά από το τι θέλεις...δεν πιστεύω ότι θα τα παρατησεις απλά σε προειδοποιω σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν και σοβαρότερα κριτήρια περα του "είναι γυναικαρα" και μήπως δεν το είχες σκεφτεί...αυτό απλά...
Φίλε μου, νομίζω πως ώρες ώρες παρεξηγούμε τις κινήσεις των γυναικών. Είσαι απίστευτα καψούρης και ακόμη και μια καλημέρα να σου πει το θεωρείς σημάδι.
Το πιο εκνευριστικό για μένα είναι αυτό που είπε και η Ναταλία: παίζει σε διπλό ταμπλό η δεσποινίδα.
Αφού εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές σήμερα, τι σε κάνει να πιστεύεις αν-με το καλό-αύριο, μεθάυριο, έχετε σχέση, ότι δεν θα συνεχίσει τα ίδια; Ότι θα έχει εσένα σαν "επίσημη" σχέση για να έχει να λέει στις φίλες τις και ότι μπορεί να βρει κανέναν άλλο, έτσι για να κάνει την πλάκα της;
Κατά την άποψη μου, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Θα ξεκαθαρίσει όταν χωρις περιστροφές σου πει ότι σε θέλει. Αν δεν στο πει, χαμένος χρόνος!
Και έμενα με την ίδια λογική, δυνητικά, ίσως με θέλει, η μονίμως χαμογελαστή σερβιτόρα του καφέ που συχνάζω, επειδή μου λέει (όπως σε κάθε μόνιμο πελάτη): τι θα πάρεις καλέ μου;
Χμ αυτό το νήμα σαν να το έχω ξαναδεί χιλιάδες φορές σε διάφορα σάιτ και (σχεδόν) πάντα η κατάληξη είναι αρνητική.
Παρόλο που δεν έχω ουδεμία σχέση με.. σχέσεις, έχω αντιληφθεί ότι γενικά ο άντρας που "σέβεται" τη γυναίκα και την ανεβάζει σε "βάθρο" ("είναι γυναικάρα, δεν έχει ανάγκη από σκυλάκια" και τέτοια), αργεί να κάνει την κίνηση με αποτέλεσμα είτε α) να χάσει τη γυναίκα που θέλει από έναν άλλο που δεν θα έχει τέτοιες αναστολές ή β) το πιθανότερο, να κάνει την γυναίκα να ξενερώσει πλήρως. Καλώς ή κακώς, η κίνηση γίνεται ακόμα απ'τον άνδρα και όχι απ'την γυναίκα (συνήθως).
Τέλοσπαντων, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την κατάληξη και εδώ.
Δεν είναι μόνο το ότι είναι γυναικάρα. Είναι κ καλός χαρακτήρας κ ταιριάζουμε σε πολλά. Συγχρονιζόμαστε απίστευτα. Λέει τυχαία πράγματα πχ που τα έχω ήδη σκεφτεί. Ώρες ώρες νιώθω ότι είναι στο μυαλό μου. Πολλές συμπτώσεις κ πολλά τυχαία γεγονότα που δεν με αφήνουν να ξεκολλήσω. Απίστευτα τυχαία σκηνικά που το ένα μετά το άλλο με οδηγούν σ' αυτήν.
Κατά τ' άλλα δεν έχεις άδικο. Όντως, δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά. Γι αυτό κ είμαι μπερδεμένος. Από τη μια να μου βάζει ένα ΣΤΟΠ με την σχέση της κ από την άλλη το ενδιαφέρον της να αυξάνεται όλο κ πιο πολύ. Και δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτό το κάνει μόνο κ μόνο επειδή θέλει να παίζει. Δεν δείχνει τέτοιος άνθρωπος. Δεν ξέρω, ίσως να είναι θολωμένη η κρίση μου, τι να πω; Το ένστικτο μου άλλα λέει! Αποκλείεται να κάνω τόσο λάθος (δεν είμαι κ πρωτάρης στις καψούρες)...
Τέλος πάντων. Τόσο καιρό καιγόμουν γι αυτήν κ τώρα που δείχνει ενδιαφέρον κ ζητάει να βγαίνουμε, να κάνω τι; Να δώσω τελεσίγραφο; Δεν παίζει! Να τα παρατήσω; Με τίποτα! Εσύ τι θα έκανες;
Εγώ δεν θα καψουρευομουν εξαρχης κάποιον σε σχέση λολ...και το να δείχνει ενδιαφέρον κάποιος ενώ είναι σε σχέση θα με ξενερωνε...θα μου έδειχνε πως ο χαρακτήρας του έχει στοιχεία που δεν μου αρέσουν σε έναν σύντροφο οσο καλός και φοβερός κι αν μου φαινοταν...
Το θέμα δεν θα ήταν αν παίζει απλά ή αν με θέλει στα αλήθεια...θα ήταν ότι αυτό το άτομο κάνει γνωριμίες και εξερευνά τις επιλογές του ενώ είναι σε σχέση...και δεν θα ήθελα να είμαι απλά μία επιλογή για τον σύντροφό μου από τις διάφορες...είμαι της λογικής πως αν κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να "διαλέξει" ΔΕΝ θέλω να διαλέξει εμένα. Γιατί αντίστοιχα οταν ερωτεύομαι εγώ δεν βλέπω τίποτα και κανεναν άλλον. Τώρα αν σε χαροποιει το "ου ου διάλεξε εμένα!" (Που πιθανόν θα σε ικανοποιήσει πολυ αν γινει) καλως...καθενας σέβεται τον εαυτό του με τον τρόπο του...αλλά απο το τρόπο που φένεται να χειρίζεται τα πράγματα να ξέρεις παντα θα αφήνει περιθώρια και θα κοιτάει τις επιλογές της...και θα παίζει και θα ζυγιζει...έχω φίλη που το κάνει καμία 8 χρόνια ασταμάτητα, χωρίς να σταματάει αυτός ο κύκλος απο τον εκαστοτε "φίλο" σε "νόμιμο σύντροφο" και ούτω καθεξής...του καθένα έρχεται ή σειρα του να ειναι ο επομενος μαλακας και δεν το ξέρουν καν... το θέμα βέβαια δεν ειναι αυτη, (που είναι και αυτή πολύ καλός άνθρωπος και ενδιαφέρων κλπ)....απλά σου το λέω επειδή το έχω δει να γίνεται και παρ'οτι έχει επίγνωση δεν μπορεί να σπάσει αυτο τον κυκλο...
Πάντως ασχετα που νομίζω οτι ή κρίση σου είναι οντως πολύ θολωμενη, τι να σου πω ρε συ, μπορει να έχετε τον υπέρτατο έρωτα και αυτή η συμπεριφορά της να μην είναι μοτίβο ούτε να σημαίνει κάτι και να είναι η εξαίρεση. Μακάρι στο εύχομαι. Αν και οι πιθανότητες είναι εναντίον σου.
Και ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω να κανεις...αυτά τα ξέρει το κεράσι που είναι μετρ σε ολα τα πράγματα με τα οποία διαφωνω κάθετα λολ...ακου εκείνον ίσως...
Άκουσε λίγο.
Εκεί έγκειται το πρόβλημα που είχα. Κάθε θετική αντίδραση στη συγκεκριμένη γυναίκα την έβλεπα σαν επιβεβαίωση των προθέσεών μου.
Εκεί είναι και το δικό σου.
Και σου είπα ότι είναι χαμένος χρόνος είναι γιατί δεν γίνεται κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ!
Όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα!
Δώσε τελεσίγραφο στο φινάλε.
Και επειδή έχω μάθει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό πως κάθε αρχή έχει και ένα τέλος, για σένα τι θα υπάρξει μετά από αυτή;
Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και βέβαιο.
Γιατί δεν ξέρω αν θα είστε μαζί για μια ζωή, αν και στο εύχομαι εν τέλει.
επειδη βλεπω να επιμενει η εντυπωση σου οτι τελικα δεν εχει αλλη σχεση, και για να επιμενει, κατι θα ξερεις, δλδ θα εχεις ενδειξεις απο διαφορες κουβεντες και κινησεις οτι δεν υπαρχει αλλος, δεν σε προβληματιζει ο λογος που σε κραταει σε αποσταση αν τελικα ειναι ελευθερη?
αν δεν ειναι παρθενα, που το θεωρω αρκετα απιθανο στην ηλικια της,(αν το θεωρεις πιθανο, μας το λες), η μονη εκδοχη που μπορω να σκεφτω για να σου λεει τετοιο ψεμα, ειναι το να μην σε βλεπει ερωτικα αλλα να της αρεσει η παρεα σου.
εσυ τι εξηγηση δινεις για την σταση της αν δεν εχει καν σχεση?
τοτε σκεψου σοβαρα κ λογικα...εφοσον δεν εχει αλλον οπως πιστευεις..γιατι σε εχει stand by?
νιωθω οτι εθελοτυφλεις..κ δεν το νιωθω μονο εγω..αλλα απ οτι βλεπω ολοι μας..δεν ειναι δικη μου εντυπωση αρα.
επισης νιωθω οτι θα πληγωθεις πολυ απο την τυπισα...
ανοιξε λιγο τα ματια σου κ παρτα κραναρα λιγο κ σκεψου κ μπες στην θεση της..
πως ανεχεσαι να σου το κανει αυτο?
εσεις οι αντρες πραγματικα παιδια παρεξηγειτε πολυ ευκολα τις κινησεις μας.
προσφατως γνωρισα ενα ατομο που ειναι στην μπαντα μου, καναμε παρεα φουλ..καφεδες ποτακια ολοι μαζι.εβλεπα οτι το παιδι καθοταν μονο διπλα μου, μου ζητησε να βγουμε για εναν καφε να τα πουμε μιας κ ειχαμε μια κουβεντα που ηταν σοβαρη κ ηθελε "να τα πουμε"..δεχτηκα, πηγα τα ειπαμε γελασα με τα αστεια του..οκ..
μετα απο λιγο καιρο..εβλεπα οτι μου εστελνε μνμτα στο μεσεντζερ με αερολογιες του στυλ "τι κανεις τωρα?" κλπ κλπ..
την κυριακη πηγαμε για να κανουμε ενα σπορ μαζι..εγω φιλικη αλλα παντα ευγενικη κ χαμογελαστη..
δεν ενθαρυυνα...κ καναμε μια συζητηση..εκει πανω του ειπα οτι οι αντρες με παρεξηγουν επειδη ειμαι παντα ανοιχτη κ κοινωνικη κ νομιζουν χιλια δυο...κ οτι συνηθως με ερωτευονται κ μετα τρωνε την ατακα "εχω σχεση"..
να σημειωσω οτι ξερει οτι εχω σχεση..
εκει μου λεει "κ γω παω να σε ερωτευθω" κ του λεω " μα τι στο διαολο παθαινετε ολοι σας?"
τεσπα..μου ειπε καποια πραγματα οτι επειδη ειμαι ανοιχτη, εχω μια εμφανιση κ γενικα συζηταω..οτι γι αυτο αρεσω.
απο την κυριακη κ μετα ο τυπος απομακρυνθηκε αισθητα..ουτε μνμτα.ουτε φωνη ουτε ακροαση.
καταλαβα λοιπον οτι μεχρι την Κυριακη..ο τυπος ενιωθε οτι εγω του εδινα πρασινο φως!!!
κ γι αυτο ηθελε επικοινωνια...δλδ επειδη του μιλαγα, του εδωσα σημασια κ καναμε καποιες δραστηριοτητες μαζι κ συζητησεις, ενιωθε οτι εγω γουσταρω..
εκει καταλαβα λοιπον πως εσεις οι αντρες πολυ ευκολα παρεξηγειτε ενα αγγιγμα μας, μια κουβεντα μας, ενα χαμογελο μας..
εγω σκυλα δεν θα γινω ..οσοι την παταν καλα να παθουν..το θεμα ειναι να ωριμασουν κ να καταλαβουν πως οκ ρε φιλε ειμαστε ανθρωποι κ κουβεντες θα πουμε κ θα γελασουμε κλπ κλπ.
μεχρι εκει.
εσεσα σου ειπε οτι της αρεσες..οκ...κ τι? τι σημαινει αυτο?τις αρεσες αλλα δεν εχει κανει κατι μαζι σου..
κ αν της αρεσες πολυ οπως λεει θα ηταν ηδη κοντα σου..σε σενα..
νιωθω οτι παραμυθιαζεσαι κ δες θες να δεις την αληθεια..
εφοσον επιμενεις σε αυτην την σταση..τοτε πας βουρ για φαγωμα μουτρων..μερικοι ανθρωποι πρεπει να τα φανε τα μουτρα τους για να μαθουν.
πιθανον εισαι ενας απο αυτους.
φυσικα κ ευχομα να μη συμβει κ να βγω 100% λαθος.!! εννοειται..αλλα φιλε μου παει καιρο αυτη η ιστορια..δεν νομιζεις οτι πρεπει να ξεκαθαρισεις την κατασταση τελος παντων?
Χαρά στο κουράγιο σου, anxious!
Κοίτα, κάθε άνθρωπος θέλει να πιστεύει σε κάτι.
Είτε αυτό το κάτι είναι αληθινό είτε αυτό έχει ψήγματα αληθείας.
Αυτά τα ψήγματα είναι που τα παρεξηγούμε! Και όταν τρέφεις αυταπάτες, θα απογοητευτείς με τον χειρότερο δυνατό τρόπο!
Εγώ φίλε μου, σε προετοιμάζω για τα χειρότερα. Δεν πρέπει να πάθεις απότομη προσγείωση στη πραγματικότητα.
Από το πρώτο σκαλί του βάθρου που είναι τώρα στο μυαλό και στη καρδιά σου, θα έρθει μια μέρα που θα θέλεις να την ξεχάσεις, θα την βρίζεις και θα την σιχτιρίζεις και δεν θα μπορείς! Με τίποτα και με τη καμία! Τότε θα είναι που θα κολλήσεις χειρότερα!
Προσπάθησε να δώσεις τέλος στην αναμονή. Στο λέμε όλοι!
Θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα αν συνεχίσεις έτσι!
Εγώ πιστέυω ότι οι γυναίκες θέλουν φίλους άντρες, οι άντρες συνήθως δεν προσεγγίζουν κάποια για φίλη, αλλά για ερωτικό...οπότε εκεί είναι η λούμπα .....ότι εσύ ως γυναίκα περνάς ίσως καλά, τον θες για φίλο και ο άλλος το μεταφράζει ως πράσινο φως....ο θεματοθέτης βέβαια έχει ενδείξεις από την κοπέλα .........
ναι συμφωνω cube. εγω γενικα, καθως ειμαι κ υπερκοινωνικο ον..σε σημειο αηδιας τελικα..μπορει κ αυτο να ειναι πλεον παθολογικο..γιατι ειμαι το αντιθετο του αντικοινωνικου..δλδ σε ακραια φαση...παρεξηγουμαι ευκολα απο τους αλλους..
να σου πω κιολας χεστηκα..απλα με κανει κ νιωθω λιγο λυπη οταν καποιος απομακρυνεται επειδη τελικα διαπιστωνει οτι δεν θα του κατσω... κ τελκα καταληγω να εχω..αντρες φιλοδοξους "φιλους " που ευελπιστουν να τους κατσω..κ κανενα ουσιαστικο φιλο...με τις γυναικες δεν μπορω να συνεννοηθω ιδιαιτερα..δεν ξερω γιατι..αλλα δεν πιστευω κ γω προσωπικα στην γυναικεια φιλια..οποτε δεν εχω κ φιλους...εχω εναν κολλητο κ τα αδερφια μου κ τεραστιο κοινωνικο κυκλο..αλλα μαρεσει να σου πω.
με τις γυναικες δεν θελω πολλα πολλα γιατι εχουν απαιτησεις κ γω πιεζομαι..
να φαμε, να τα πουμε κανα 3ωρο..εγω δεν εχω χρονο ουτε για μενα...θα χω γι αυτες?