Με τρώει το χέρι μου εδώ και 3 ώρες να του στείλω ένα "ευχετήριο " μήνυμα (έχει γενέθλια σήμερα ) που να λέει κάτι του τύπου :
εύχομαι να μη γνωρίσεις ποτέ τον πόνο που μου προκαλεσες, χρόνια σου πολλά
Να το κάνω ή μαλ@@κια?
Printable View
Με τρώει το χέρι μου εδώ και 3 ώρες να του στείλω ένα "ευχετήριο " μήνυμα (έχει γενέθλια σήμερα ) που να λέει κάτι του τύπου :
εύχομαι να μη γνωρίσεις ποτέ τον πόνο που μου προκαλεσες, χρόνια σου πολλά
Να το κάνω ή μαλ@@κια?
Νεφελη κρατα επιπεδο μην στελνεις τιποτα αλλα πολυ σε απασχολει πολυ αυτο ομως τα χω παθει και ξερω τι τραβας....ομως τον ξεχασα! Σου φαινεται γολγοθας δεν ειναι. Αλλα που θα του το στειλεις σε μαιλ;
Νομίζω οτι δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να του στείλεις. Προφανώς έχεις ακόμα πολύ θυμό μέσα σου και πίκρα αλλά αυτά δεν πρόκειται να φύγουν με ένα μνμ. Ίσα ίσα μετά μπορεί να νιώσεις χειρότερα.
Ουτε θα μπει καν στον κοπο να σου απαντησει αυτος
Αν εχεις τα λεφτα, κανονισε το να πας. Προτεινω σε μονοκλινο να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο. Να πιεις το καφεδακι σου στο δωματιο σου! Για να ξυπνησεις θα βαλεις το κινητο σου να χτυπησει και θα πεις να σε ξυπνησουν και απο τη ρεσεψιον.
ΟΧΙ κανεις δεν θα σε περασει για περιεργη, το κανουν παρα πολλοι, πιστεψε με!!!!!
Να παρεις φωτογραφικη μαζι σου να βγαλεις φωτογραφιες πολλες...Αν τυχον πιασεις κουβεντα και σου πουν μονη σου ταξιδευεις? προτεινω να πεις ναι, θελω να ξεκουραστω. Αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι κανεις δεν θα ασχοληθει...
Μπορει και μονη μου να μην κοιμηθω αλλα θα παρω ολοκληρο 0,50 το βραδυ το να τριγυρνας με τα χαπακι αυτα ειναι καπως. Μαρα τα βαζεις τα πραγματα στην λογικη τους θεση καλυτερα και απο ψυχολογο πιστευω πως θα τα πας καλα και θα χαρω πολυ πολυ πολυ
σιγα... σου λεω εγω τι ακρη εχω βρει...
το Σεπτεμβρη ειχα παει καμποσες μερες καπου. Ναι κουβαλουσα τα χαπακια μου, δεν ειναι λιγα.... Αν παρεις ενα μπουκαλακι απο το φαρμακειο θα βολευτεις τελεια.
μωρε τα βαζω στη θεση τους, το προβλημα μου ειναι οτι εγω ξεμενω πισω...
Αχ βρε μαρα εσυ με ησυχαζεις καλυτερα απο τους ψυχοτετοιους που πηγαινα και πληρωνα αδρα. Μου λες τι με συμβουλευαν τι να με συμβουλευσουν μεχρι να μπω εβγαινα ουτε ενα φυλλαδιο ο αλλος να καθισει να το δει τι αλλο να σας πω! Και να μαι χαλια απο το ταξιδι να κανω εμετους τα λεφτα ομως λεφτα αχχ δεν προσλαμβανα ενα ωραιο περσοναλ τρεινερ με τα λεφτα που μου φαγανε
Να σκεφτεις στην τελευταια που πηγαμε , πηγαμε με το αυτοκινητο του ξαδερφου μου και ηρθε και ο πατερας μου για βολτα. Οι δυο τους πηγανε για καφε ε, μεχρι να πανε να παραγγειλουνε καφε να καθισουνε να περασει η ωρα τους πηρα τηλ.πως τελειωσε η συνεδρια και ο πατερας μου με ολη την μουρλαμαρα του μου ειπε ποτε προλαβες να πας , να μιλησετε , να σε δει αυτη σε κοροιδευει για λεφτα σε βλεπει εκτος πια ουκ εν τω πολλω το ευ
Όλα αυτά στην επαρχία έγιναν;
Ταξιδευες για να δεις ψυχίατρο και συμπεριφεροταν έτσι;
Τι να πω....Και μετά σου λένε ότι δεν είναι άνιση αυτή η διαδικασία εμείς το βλέπουμε έτσι.
Όταν εγώ έδωσα τρία χιλιάρικα για να γίνω χειρότερα κι εσύ έπαιρνες τους δρόμους κι έδινες 60 για το τίποτα, είναι που εμείς το βλέπουμε έτσι. ....
Όχι ότι μας εκμετσλευτηκαν. Ότι δεν έχουν συνείδηση και ψυχή.
Ότι είναι ανήθικοι.
Έχουμε κάποια ζητήματα όπως όλοι οι άνθρωποι να λύσουμε, αλλά ηλιθιοι δεν είμαστε.
Ετσι δεν πηγαινα στην πολη μου γιατι φοβομουν το στιγμα και πηγαινα αλλου μεσω τηλεφων.καταλογου και να που καταντησα να ειμαι μια χαρα κοπελα και να μην μπορω να δουλεψω , να χαρω , να κανω μια σχεση, να δουλευτουν λιγο οι φοβιες μου , να βάλω ενα προγραμμα στην ζωη μου
Ηλιθιος δεν εισαι σιγουρα καταλαβαινεις ποτε σε δουλευουν και ποτε οχι! Φταιω ομως εγω λιγο γιατι δεν επαιρνα συστασεις να κανω ερευνα πηγαινα στα τυφλα. Πλεον ομως οχι, εσυ παλι που πηγες με συσταση τι να πω παλι σε κακο σου βγηκε...
Τake a break
αν κανω λαθος διορθωστε με, νομιζω ειναι αλλο πραγμα η ψυχοθεραπεια και αλλο πραγμα η συμβουλευτικη και αλλο πραγμα να πας σε εναν ψυχιατρο να του πεις εχω αυτα τα συμπτωματα, πες μου φαρμακα να ανακουφισθω....
Χωρις να εχω προθεση να σε κρινω ή να σε κατηγορησω, νομιζω οτι εσυ πρωτα δεν ειχες ξεκαθαρισει στο μυαλο σου ακριβως τι ψαχνεις για να πεις στο γιατρο ή στον ψυχολογο εχω αυτο το προβλημα πχ φοβαμαι να βγω εξω, εχω αυτα τα συμπτωματα πχ ιδρωνω, χτυπαει η καρδια μου σαν τρελη, εχω θηλια στο λαιμο κλπ. Πως μπορεις να με βοηθησεις? να σου ορισει ενα καποιο πλανο θεραπειας και απο εκει και περα να συμφωνησετε ταριφα και συχνοτητα...
Και αυτοι ψαχνονται, μη νομιζεις οτι ειναι παντογνωστες ή θεοι ή θαυματοποιοι. Αναλογα με τα συμπτωματα που θα τους πεις, θα φτιαξουν μια καποια αγωγη και την αναπροσαρμοζουν αναλογα με την προοδο σου...
Ψυχιατροι ηταν ολοι οσους αναφερω γιατροι δηλ. Οχι ψυχολογοι
Πως εκανε τοσο πια λαθος! Τουλαχιστον πηγαινα απο τηλ.καταλογο και δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν μονο ασθενεις που πηγανε μπορει να πουν αληθειες για τον καθε ψυχοτετοιο που δοκιμασανε στο πετσι τους την θεραπεια, κανεις αλλος
Μαρα εσυ πως πηγες στον δικο σου ψυχοτετοιο; στον συστησε αλλος, ειδε καποιο καλο; σε καθηγητ η ψυχιατρικης εχει παει ποτε κανεις;
να σου πω...
παλιοτερα πηγαινα σε ενα κεντρο στην Αθηνα, αν θες να στο στειλω με pm, σε ψυχιατρο εκει, αλλα δεν με βοηθησε γιατι εχω ενα αυτοανοσο και τα συμπτωματα του μπλεκονται με τα ψυχολογικα μου. Οποτε γινεται ενας αχταρμας και δεν καταλαβαινεις που τελειωνει το αυτοανοσο και που αρχιζει το ψυχολογικο...
Επειδη ειχα κανει υποθυρεοειδισμο ειχα συμπτωματα καταθλιψης, δηλαδη να θελω να ειμαι τεζα στο κρεβατι και να βλεπω το ταβανι, να κουραζομαι που σηκωνομουν απο το κρεβατι, πηγαινα στο νεροχυτη και δεν μπορουσα να πλυνω ενα πιατο....Θυμαμαι οτι μια φορα ειχα αγορασει ενα γιαουρτακι και μου φαινοταν βαρυ, αναρωτιομουν πως θα το παω σπιτι...
Ο ψυχιατρος τοτε μου ειχε πει οτι ειναι το αυτοανοσο που εκανε τη ζημια, μου εγραψε ζαναξ για να χαλαρωσω επειδη ενιωθα στην τσιτα συνεχως, πηγαινα καθε 2 βδομαδες και μιλουσα εγω, κατευθυνομενη... 40 ευρω την ωρα εδινα, δηλαδη 80 το μηνα, 4 μηνες πηγα. Δεν με βοηθησε...Η πορεια αυτο εδειξε. Την επομενη χρονια μετακομισα επαρχια, και ενω το αυτοανοσο μου ηταν ρυθμισμενο εκανα βουτια στην καταθλιψη...Συν τα πολλα κιλα.
Σε αυτον που πηγα προσφατα, μου τον συστησε ο γιατρος που με παρακολουθει για το αυτοανοσο μου. Μου συστησε 3, και εγω επελεξα αυτον με κριτηριο τη διευθυνση του επειδη με βολευει...
Μαρα εχεις περασει και συ πολλα!!!
Είναι όλα δικά μας σημεία και δικά μας μονοπάτια που τα περάσαμε με κόπο και πόνο.
Σίγουρα όλα είχαν κάτι να μας δώσουν, ακόμα κι αν ήταν τόσο δύσκολα και επώδυνα.
Προσπαθώ να το υπενθυμίζω αυτό και στον εαυτό μου.
Το θέμα είναι όπως λέει κι η Μάρα τι γίνεται από δω και πέρα....
Διάβασα ένα απόφθεγμα τις προάλλες και μου άρεσε :
"Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο" - Ρ. Στίβενσον
μωρε περηφανη να νιωσω αλλα ο αγωνας συνεχιζεται....
εχω να χασω κιλακια, να ξαναβρω το ρυθμο μου στο γυμναστηριο, να επανελθει το μυαλο μου στα ισια του, να ξαναφτιαξω τη διατροφη μου με τα υγιεινα και τα χορτα, να κανω κανενα χορο που τους παρατησα ολους φετος, να ξαναπιασω τιμονι που εχω ξεπαραδιαστει με τα λεωφορεια και τα ταξι, να τελειωσω τη δουλεια που εχω ξεκινησει και δεν τελειωνει με την καμια, να γνωρισω κοσμο, να καταφερω (?) να μπω σε καλες παρεες, κλπ κλπ κλπ
Αχχ αυτα ζηταω και γω μαρα σε γενικες γραμμες στον αγωνα λοιπον
Μια από τα ίδια Μάρα.
Κιλακια, δεν οδηγώ εδώ και χρόνια και γενικά μια κατάπτωση.
Προσπαθώ να ξαναμπώ σε πράγματα που με ευχαριστούν.
Τουλάχιστον ξαναρχισα τη μουσική την οποία αγαπώ πολύ !!
Έχει δρόμο μπροστά το πράγμα....Ελπίζω να μπορέσω να αφήσω κάποια στιγμή πίσω μου την ιστορία με τον ψυχοτετοιο.
Νεφέλη σε 7 μήνες θα τον έχεις διαγράψει ολοσχερώς ! Τα άλλα θα χρειαστούν κόπο για όλους όμως!
Περισσότερη πείρα δεν γίνεται πάνω στο θέμα! Και γω είχα παλαβώσει τότε , τωρα να σκεφτεις ξαναερωτευτηκα με απερριψε ο κυριος , ενας απο τους λογους ειναι πως ειμαι λεει καταθληπτικη και ρομαντικη και απεριποιητη και τα τρια αληθευουν , απεριποιητη απο τοτε που φουντωσε η καταθλιψη τι να γινει, δεν το θέλω ε αυτη την φορα τον ξεπερασα σε χρονο ντετε
Παλιά δεν ήταν τόσο. Και με ο,τι έχει να κάνει με ψυχολογιστικα ήταν πολύ αρνητικός.
Αλλά από όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία (ο θεός να την κάνει ) άρχισε να δείχνει κατανόηση και να είναι πιο κοντά στα θέματα μου.
Μετά από ότι συνέβη με τον ψυχοτετοιο είναι πιο υποστηρικτικος από κάθε άλλη φορά.
Να θυμίσω εδώ ότι είχε επισκεφτεί για ένα μήνα περίπου τον ίδιο ψυχοτετοιο χωρίς να το γνωρίζω.
Μου το αποκάλυψε όταν εγώ αποφάσισα να λήξω τη θεραπευτική αυτή σχέση.
Μετά από κει και τα όσα συνέβησαν ούτε κι εκείνος τον επισκέφτηκε ξανά.
Έχω τη στήριξη ναι.
Το φοβερό είναι ότι τα υπόλοιπα θέματα στη ζωή μου βαίνουν καλώς. Το σπίτι, η δουλειά, τα παιδιά, οι φίλοι που μου έχουν σταθεί πολύ.
Κι εγώ παρόλα αυτά είμαι στην κατάθλιψη για όσα πέρασα με τον μ@@κα. Το ξέρω ακούγεται κάπως, αλλά έτσι νιώθω. Κι εδώ μπορώ να είμαι ειλικρινής σε όσα μοιράζομαι μαζί σας...
Νιώθω αδικημένη και εξαπατημενη σε κάτι που αφορά ένα ζήτημα ηθικό, ζήτημα ψυχής ρε παιδιά. ..
Δεν γίνεται να παίζεις με τις ψυχές των ανθρώπων....
Γειά σας! Διάβασα όλη τη συζήτηση σας. Σπουδάζω ψυχολογία και αναφορικά με το κλίμα στην ψυχοθεραπεία ο ειδικός οφείλει να καλλιεργεί ένα κλίμα γνησιότητας, άνευ όρων αποδοχής του θεραπευόμενου, που βασίζεται στην ειλικρίνεια. Ο θεραπευτής οφείλει να κατανοεί την οπτική του θεραπευόμενου, να τον σέβεται και να τον αποδέχεται πλήρως ως άνθρωπο. Αυτό σαφώς δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδέχεται ή να συμφωνεί με την συμπεριφορά του θεραπευόμενου. Πέραν αυτού η ιστορία σου η ιστορία σου Νεφέλη, μου θύμισε "Το δήμιο του Έρωτα" κατά ένα μέρος. Την εξάρτηση που νιώθεις εσύ για αυτόν τον αγύρτη, την νιώθω εγώ για τον πρώην σύντροφο μου. Νιώθω θυμό γι αυτόν κι όμως μου είναι αδύνατον να ξεκολλήσω από πάνω του, πράγμα που επιβαρρύνει πολύ την κατάσταση μου. Δώσε έμφαση στην οικογένεια σου, έχεις ανθρώπους γύρω σου για να σε κρατήσουν όρθια. Όσο για την ψυχοθεραπεία προτείνω να την συνεχίσεις με κάποιον άλλο ειδικό. Παρεπιπτόντως στη θέση σου κατά πάσα πιθανότητα θα τον είχα καταγγείλει... η εξάρτηση φοβάμαι πως εγείρει ακραία συναισθήματα θυμού, διότι νιώθεις καθηλωμένη, προδομένη, ανύμπορη και ταυτοχρόνως έτοιμη να εκραγείς.
Ελα μου ντε βρε μαρα , εδω μου είπε να βγαζω και λιγο στηθος έξω , να είμαι πιο γυναίκα αλλά έχω κατάθλιψη και δεν πολυκοιταζω εμφανισεις ασε τωρα ασχολειται με ενα πιπινι εγω ξεχαστηκα , πανε οι αγκαλιες πανε ολα . Η προσοχη , η αγαπη που εδειχνε αλλα αξιζει αυτος ο ανδρας;;;
για να χαριτολογησω λιγο... πιστευω αλλο το ρομαντικη αλλο το πιο γυναικα και αλλο το να δειχνεις στηθος...
Προφανως εννοουσε οτι σε ηθελε πιοοο σεξυ και ησουν σε μια αλλη σφαιρα πιο θεωρητικη ας πουμε...
Οχι δεν αξιζει!!!! αλλα με την εμφανιση σου να ασχολεισαι, βελτιωνει την ψυχολογια!!!!
Βρε ναι μου ελεγε " εγω μια γυναίκα θέλω να με αγαπά εμενα και τιποτα αλλο" μολις ειδε το πιπινι την εκανε χα χα πανε τα αλλα ! Ολοι ετσι λενε αλλα θέλουν την σεξι ξανθια η την αισθησιακη μελαχροινη...
Ερις την νεφελη δεν την συμφερει να τον κυνηγησει αν ηταν ελευθερη ναι πχ οπως ειμαι εγω τώρα όμως θα χει προβλήματα πολλά ασε που αυτός θα την πει φαντασιοπληκτη , βρίσκεις άκρη και θα υποστηριξει πως αυτη τον ερωτευτηκε οπότε η νεφέλη θα περάσει ξανα το ίδιο πράγμα και ψυχολογικα θα την ρίξει πολύ
Εννοείται πως έχεις δίκιο! Ήταν άνιση η σχέση εξ αρχής! Απλώς εγώ στη θέση της θα προσπαθούσα να ξεσπάσω το θυμό μου! Προφανώς τέτοιου είδους συναισθήματα θα την κάνουν να παλινδρομήσει... αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά ευάλωτη.
Εννοείται πως θέλω να ξεσπάσω αλλά όσο το ψάχνω βλέπω ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά το δίκιο μου και αυτό με τρελαίνει.
Και στα δικαστήρια να τον πήγαινα πάλι εγώ θα ήμουν η ριγμενη. Δεν θα έβρισκα ποτέ το δίκιο μου εννοείται πως θα με έβγαζε τρελή.
Τι θα κάνατε στη θέση μου; Έχω απίστευτο θυμό. Και όσο ξέρω ότι δεν μπορώ να τον κυνηγήσω μου τη δίνει ακόμα πιο πολύ.
Κι όσο σκέφτομαι ότι σε κείνο το γραφείο κάθονται οι κοπέλες κι οι γυναίκες και μυξοκλαινε πιστεύοντας πως τις ακούει και τις αποδέχεται κι εκείνες λιώνουν από την αυθεντία και τις φιλοσοφίες του.....και πιστεύουν στη θεραπεία που τους πουλάει. ...
Είναι πολύ άδικο να υπάρχουν τέτοιοι τσαρλατανοι.