Ποια αυτή?
Printable View
Ποια αυτή?
Aυτη, εννοει, τη φιλη με τους 3 γκομενους, που το δελφινι πηγε με τον ενα εξ αυτων πριν 20 χρονια, και η οποια φιλη εχει παντρευτει αλλον τωρα και εχει 2 παιδακια...
δελφινι περνεις αντιψυχωτικα?
α μάλιστα.οχι δεν την θεωρώ κακιά.Ισα-ισα που έχει τον άπειρο σεβασμό μου.Μπράβο της απο μένα.
Γούσταρε,έκανε την ζωή της,διασκέδασε και μετά θεώρησε ότι της ταιριάζει να γίνει μητέρα και σύζυγος.Ουτε ηθικούς φραγμούς,ούτε χαζομαλακίες που να την κρατήσουν εγκλωβισμένη στο πουθενά για το υπόλοιπο της ζωής της.
τι εγινε ρε παιδια τι κανετε?ειδα φως κ μπηκα..τι μπερδεματα ειχατε??διαβασα λιγο, αλλα μετα ζαλιστηκα..για πειτε μου κ μενα...χοχοχοχο! ολα καλα?ξεμπερδευτηκατε?
τι παιζει για ριχτε κανα νεο..
Μπα κανένα νέο..ακόμη προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα απο 20ετιας ζητήματα..
anxious, γεια σου!!!! και σε σκεφτομουν...........
ηθελα να σε ρωτησω το εξης... με τα αντικαταθλιπτικα που παιρνω, ειμαι σε μια φαση υποτονικη... πανε οι εποχες που χτυπιομουν στο γυμναστηριο, τωρα με το ζορι παω 2 φορες τη βδομαδα....
το ειπα στον ψυχιατρο, μου λεει, ειναι πιο νορμαλ να πηγαινεις 2 φορες απο καθε μερα....
εσυ τι λες??
ειχα απολυτη ελλειψη συγκεντρωσης!!
δεν μπορουσα να θυμηθω που αφησα τα κλειδια μου πχ και αλλα παρομοια....
ουτε να δουλεψω δεν μπορουσα ουτε να διαβασω ουτε να δω ταινια...
τωρα ειμαι καλυτερα, δεν το συζητω, αλλα ειμαι σε φαση απολυτης χαλαρωσης, λες και εχω γινει βουτυρο ενα πραγμα...
καλως σας βρηκα, απουσιασα λιγο καιρο...
τα αντκαταθλιπτικα τωρα μαρα..κοιτα..λογικα πιστευω οτι παιζει ρολο κ οτι μεγαλωνουμε..δεν ειμαστε παιδουλες...το καθε μερα γυμναστηριο ειναι too much..δεν προκαμουν οι μυες να συνελθουν..δεν κανει..το πολυ εως 3 φορες την εβδομαδα ..
στο λεω γιατι εκανα 7 χρονια γυμναστηριο..επισης..μηπως απλα βαριεσαι το γυμναστηριο σαν δραστηριοτητα κ δεν φταιει το χαπι?
τι νιωθεις?σε κανει να κοιμασαι πιο πολυ?
μηπως η ελλειψη ενεργειας ωφειλεται σε ελλειψη σιδηρου?
εγω πχ γενικα δεν εχω ποτε ενεργεια..παντα βαριεμαι να κανω ο.τιδηποτε..μια ζωη..κ οταν παιρνω αντικαταθλιπτικο παλι το ιδιο ειμαι..βαριεμαι να σηκωσω τα ποδια μου, μολις παω στο στουντιο κοπανιεμαι..αλλα μχρι να παω..νιωθω οτι παω με το ζορι..αλλα παντα ετσι ημουν κ ετσι παραμενω.δεν με εχουν αλλαξει τα αντικαταθλιπτικα.
μηπως δνε ειναι απο το χαπι ρε Μαρα?
κ γενικα προσεξε..καλυτερα να κοψεις λιγο γυμναστηριο, παρα να κοψεις το χαπι σου κ να μην θυμασαι παλι τιποτα..κ γω τωρα που συνηλθα εχω μια χαρα συγκεντρωση..μη κανεις κατι με τα φαρμακα σου , συνεχισε.
εμενα μου κοψε το βραδινο λυρικα γιατι εκλεισα μηνα με το εφεξορ..κ οκ..κ μου ειπε οταν νιωσω ετοιμη να κοψω κ το πρωινο κ να μεινω μονο με το εφεξορ..δεν νιωθω ετοιμη ακομα να κοψω το λυρικα..i am AFRAID..ΧΟΧΧΟ
ΝΙΚ..θα σε δαγκωσω! προσεχε!!! :cool:
θα σε γρατζουνισω τοτε!!! για πες κανα νεο..ολα καλα?εχω καιρο να μπω..κανα συγκλονιστικο?
τι νιωθω?? ζεν φαση, απολυτη χαλαρωση... λες και ειμαι σε ξαπλωστρα μεσημερι σε παραλια χαχα
δε νυσταζω ακριβως, ειμαι υπερβολικα χαλαρη... και σκεψου οτι ειμαι ατομο εξαιρετικα νευρικο και αγχωδες οποτε τοση ηρεμια με ξενιζει..........
Anxious αυτο ακριβως που λες. δεν εχω ενεργεια να παω - αμα παω, εχω τις αντοχες.
Ρε παιδια απο τι βλεπω οι περισσοτεροι περνετε μια χουφτα χαπια? Δεν ηξερα οτι τωρα δινουν και αντικαταθληπτικα για την ελειψη συγκεντρωσης...
Εγω παλι που εχω ψυχωτικο συνδρομο με ολα τα παρελκομενα θετικα-αρνητικα συμπτωματα και γνωστικες λειτουργιες ενα αντιψυχωτικο περνω και παω καθε μερα γυμναστηριο και βαρη κανω και αεροβια και ειμαι και ξεκουραστος...
Εγω επιμενω οτι τα περισσοτερα θεματα λυνονται με ομαδες αυτοβοηθειας και με προγραμμα δρασης το οτι περνω ενα αντιψυχωτικο το περνω γιατι δοκιμασμενα εχω δει οτι δεν μπορω να λυσω αυτα τα θεματα με ομαδες τα υπολοιπα τα λυνω με ομαδες και δεν ειναι λιγα
τα λεω και τα μξαναλεω για εφεξορ ειναι εκληπτικο χαπι....και εσενα στα ελεγα και μ ελεγες δεν αλλαζω το χαπι μ :p
χαιρομαι π ακουω οτι εισαι καλα.....γτ θυμαμαι κατα τον νοεμβριο (μετα ειχα να μπω δυο μηνες δεν ξερω τι γινοτανε) ειχες πει οτι δεν ησουνα καλα....
ναι επειδη τους ξεκινησες ,πρεπει να συνηθισεις παλι.....
Η μαμά μου λέει ότι όλες οι κοπέλες είναι πιο έξυπνες από μένα.... :(
Εσύ πιστεύεις ότι έτσι είναι?
Δελφίνι δεν είσαι χαζή κολλημένη είσαι! Έχεις κολλήσει με την ίδια καραμέλα τι έγινε πριν 20 χρόνια βρες έναν άντρα να σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα!
Δελφίνι κι εσύ κι εγώ είμαστε φαντασιοπληκτοι δεν έχουμε ψύχωση
και εγω αυτο λεω ελις και δελφινι να γνωριστουνε.......που ξερεις, μπορει να εχετε κανα κεραυνοβολο:p
+1 ολοι για να γνωριστουνε
Χαααχαχαχαχα
+1 και απο μένα :p
Aπό ότι ξέρω μένουν και στην ίδια πόλη οπότε γιατί όχι?
+1 και εγω
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα πουν και οι "πρωταγωνιστές"..
Εγώ ντρέπομαι
Χαχαχαχαχαχαχαχα βλέπω να εξελίσσεται σε κάτι πολύ ωραίο!
Έχω να βγω με κοπέλα πέντε χρόνια τα έχω ξεχάσει τι να λέω λέω βλακειεσ στα κορίτσια αφήστε με ντρέπομαι
ε και τι βρε ελις? αμα εχεις να βγεις 5 χρονια σιγα.........
ισα ισα η δελφινι π πιστευω οτι ειναι καλη κοπελα....και λεει οτι ειναι και ομορφη......
πρεπει να παρεις μπρος....με ενα ραντεβου πιστευω...θα σ ξαναερθει.....
θα σ φυγουν οι ντροπες μετα απο κανα δυο ραντεβου
Έλις μάζεψε όλο το θάρρος που έχεις είσαι μια χαρά παιδί και η δελφίνι το ίδιο, τέλειος δεν είναι κανείς! Όρμα πάρε μπρος για να γίνει κάτι ωραίο! Αν δεν εξελιχθεί σε σχέση μπορείτε κάλλιστα να κάνετε παρέα!!
Εγώ είμαι ντροπιαρησ πλέον το λέω να δούμε κ τι λέει το δελφίνι