Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 266
    Banned
    Ποια αυτή?

Senior Member
    Aυτη, εννοει, τη φιλη με τους 3 γκομενους, που το δελφινι πηγε με τον ενα εξ αυτων πριν 20 χρονια, και η οποια φιλη εχει παντρευτει αλλον τωρα και εχει 2 παιδακια...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    δελφινι περνεις αντιψυχωτικα?

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Aυτη, εννοει, τη φιλη με τους 3 γκομενους, που το δελφινι πηγε με τον ενα εξ αυτων πριν 20 χρονια, και η οποια φιλη εχει παντρευτει αλλον τωρα και εχει 2 παιδακια...
    α μάλιστα.οχι δεν την θεωρώ κακιά.Ισα-ισα που έχει τον άπειρο σεβασμό μου.Μπράβο της απο μένα.
    Γούσταρε,έκανε την ζωή της,διασκέδασε και μετά θεώρησε ότι της ταιριάζει να γίνει μητέρα και σύζυγος.Ουτε ηθικούς φραγμούς,ούτε χαζομαλακίες που να την κρατήσουν εγκλωβισμένη στο πουθενά για το υπόλοιπο της ζωής της.

Senior Member
    τι εγινε ρε παιδια τι κανετε?ειδα φως κ μπηκα..τι μπερδεματα ειχατε??διαβασα λιγο, αλλα μετα ζαλιστηκα..για πειτε μου κ μενα...χοχοχοχο! ολα καλα?ξεμπερδευτηκατε?
    τι παιζει για ριχτε κανα νεο..

Banned
    Μπα κανένα νέο..ακόμη προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα απο 20ετιας ζητήματα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    τι εγινε ρε παιδια τι κανετε?ειδα φως κ μπηκα..τι μπερδεματα ειχατε??διαβασα λιγο, αλλα μετα ζαλιστηκα..για πειτε μου κ μενα...χοχοχοχο! ολα καλα?ξεμπερδευτηκατε?
    τι παιζει για ριχτε κανα νεο..
    anxious, γεια σου!!!! και σε σκεφτομουν...........

ηθελα να σε ρωτησω το εξης... με τα αντικαταθλιπτικα που παιρνω, ειμαι σε μια φαση υποτονικη... πανε οι εποχες που χτυπιομουν στο γυμναστηριο, τωρα με το ζορι παω 2 φορες τη βδομαδα....
    το ειπα στον ψυχιατρο, μου λεει, ειναι πιο νορμαλ να πηγαινεις 2 φορες απο καθε μερα....

εσυ τι λες??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    anxious, γεια σου!!!! και σε σκεφτομουν...........

ηθελα να σε ρωτησω το εξης... με τα αντικαταθλιπτικα που παιρνω, ειμαι σε μια φαση υποτονικη... πανε οι εποχες που χτυπιομουν στο γυμναστηριο, τωρα με το ζορι παω 2 φορες τη βδομαδα....
    το ειπα στον ψυχιατρο, μου λεει, ειναι πιο νορμαλ να πηγαινεις 2 φορες απο καθε μερα....

εσυ τι λες??
    εγω λεω κοψτα...ειναι δυαντον? να σ λεει ειναι νορμαλ? που δεν αντεχεις πανω απο δυο μερες στο γυμνα?προσεξε γτ τα αντικαταθλιπτικα δψεν ειναι τελειως αθωα

για ποιο λογο πηρες αντικαταθλιπτικα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εγω λεω κοψτα...ειναι δυαντον? να σ λεει ειναι νορμαλ? που δεν αντεχεις πανω απο δυο μερες στο γυμνα?προσεξε γτ τα αντικαταθλιπτικα δψεν ειναι τελειως αθωα

για ποιο λογο πηρες αντικαταθλιπτικα?
    ειχα απολυτη ελλειψη συγκεντρωσης!!
    δεν μπορουσα να θυμηθω που αφησα τα κλειδια μου πχ και αλλα παρομοια....
    ουτε να δουλεψω δεν μπορουσα ουτε να διαβασω ουτε να δω ταινια...

τωρα ειμαι καλυτερα, δεν το συζητω, αλλα ειμαι σε φαση απολυτης χαλαρωσης, λες και εχω γινει βουτυρο ενα πραγμα...

Senior Member
    που δεν αντεχεις πανω απο δυο μερες στο γυμνα?
    δεν ειπα, δεν αντεχω! αμα παω, τις αντοχες τις εχω...
    ειπα οτι δεν εχω κεφια να χτυπηθω σαν το χταποδι...

Senior Member
    ειχα απολυτη ελλειψη συγκεντρωσης!!
    δεν μπορουσα να θυμηθω που αφησα τα κλειδια μου πχ και αλλα παρομοια....
    ουτε να δουλεψω δεν μπορουσα ουτε να διαβασω ουτε να δω ταινια...

τωρα ειμαι καλυτερα, δεν το συζητω, αλλα ειμαι σε φαση απολυτης χαλαρωσης, λες και εχω γινει βουτυρο ενα πραγμα...
    δεν ξερω....και τι σκοπο εχεις να περνεις αντικαταθλιπτικα δια βιου? δεν πρεπει να κοψεις καποια στιγμη?

λογικο ειναι να εισαι σ φαση χαλαρωσης με τα αντικαταθλιπτικα....εγω πνατως θα ανησυχουσα..εαν ειμαι σε τετοια φαση χαλαρωσης..

Senior Member
    καλως σας βρηκα, απουσιασα λιγο καιρο...
    τα αντκαταθλιπτικα τωρα μαρα..κοιτα..λογικα πιστευω οτι παιζει ρολο κ οτι μεγαλωνουμε..δεν ειμαστε παιδουλες...το καθε μερα γυμναστηριο ειναι too much..δεν προκαμουν οι μυες να συνελθουν..δεν κανει..το πολυ εως 3 φορες την εβδομαδα ..
    στο λεω γιατι εκανα 7 χρονια γυμναστηριο..επισης..μηπως απλα βαριεσαι το γυμναστηριο σαν δραστηριοτητα κ δεν φταιει το χαπι?
    τι νιωθεις?σε κανει να κοιμασαι πιο πολυ?
    μηπως η ελλειψη ενεργειας ωφειλεται σε ελλειψη σιδηρου?
    εγω πχ γενικα δεν εχω ποτε ενεργεια..παντα βαριεμαι να κανω ο.τιδηποτε..μια ζωη..κ οταν παιρνω αντικαταθλιπτικο παλι το ιδιο ειμαι..βαριεμαι να σηκωσω τα ποδια μου, μολις παω στο στουντιο κοπανιεμαι..αλλα μχρι να παω..νιωθω οτι παω με το ζορι..αλλα παντα ετσι ημουν κ ετσι παραμενω.δεν με εχουν αλλαξει τα αντικαταθλιπτικα.
    μηπως δνε ειναι απο το χαπι ρε Μαρα?
    κ γενικα προσεξε..καλυτερα να κοψεις λιγο γυμναστηριο, παρα να κοψεις το χαπι σου κ να μην θυμασαι παλι τιποτα..κ γω τωρα που συνηλθα εχω μια χαρα συγκεντρωση..μη κανεις κατι με τα φαρμακα σου , συνεχισε.

Senior Member
    δεν ξερω....και τι σκοπο εχεις να περνεις αντικαταθλιπτικα δια βιου? δεν πρεπει να κοψεις καποια στιγμη?

λογικο ειναι να εισαι σ φαση χαλαρωσης με τα αντικαταθλιπτικα....εγω πνατως θα ανησυχουσα..εαν ειμαι σε τετοια φαση χαλαρωσης..
    ρε συ η κοπελα δεν εχει κλεισει καν 6μηνο που το παιρνει..τι να κοψει??? να χουμε ντραβαρα τωρα??? αν το κοψει τωρα ουε κ αλοιμονο της.

Senior Member
    εμενα μου κοψε το βραδινο λυρικα γιατι εκλεισα μηνα με το εφεξορ..κ οκ..κ μου ειπε οταν νιωσω ετοιμη να κοψω κ το πρωινο κ να μεινω μονο με το εφεξορ..δεν νιωθω ετοιμη ακομα να κοψω το λυρικα..i am AFRAID..ΧΟΧΧΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ρε συ η κοπελα δεν εχει κλεισει καν 6μηνο που το παιρνει..τι να κοψει??? να χουμε ντραβαρα τωρα??? αν το κοψει τωρα ουε κ αλοιμονο της.
    kala ντε μην με μαλωνεις

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast