Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Δεν είπα ότι ο λόγος που δεν με ήθελαν εκείνες ήταν επειδή ενδιαφέρομαι για άλλα πράγματα από αυτά της ηλικίας μου. Αυτό το είπα για τις παρέες, όχι για τις σχέσεις. Κοίτα αν δεν είσαι μέσα στα στάνταρ της κοινωνίας, μετά σε απωθούν. Έτσι είναι δυστυχώς. Ξέρεις πως κρίνει η δική μου ηλικία; Σύμφωνα με τα ζώδια (μπορεί να σου φαίνεται ηλίθιο και είναι ηλίθιο, αλλά είναι κριτήριο αυτό), με το εάν έχεις όμορφο σώμα, όχι απαραίτητα γυμνασμένο αλλά όμορφο, να έχει όμορφο πρόσωπο με καλές αναλογίες, το ύψος παίζει μεγάλο ρόλο, ευτυχώς αυτό το έχω επειδή είμαι ψιλός, αλλά πρέπει να δεις τι λένε οι αντρές που δεν έχουν μεγάλο ύψος, να δεις τι λένε, που τους απορρίπτουν λόγο ύψους και τους λένε οι κοπέλες ότι τους απορρίπτουν λόγο ύψους, αυτό για εμένα λέγεται ρατσισμός. Να μην είσαι χοντρός φυσικά, ποιός θα ήθελε έναν χοντρό δίπλα του; Κανείς, όλοι είμαστε υπέρ των χοντρών, αλλά σε μια δεδομένη στιγμή, το γυμνασμένο σώμα υπερτερεί. Και γενικότερα και άλλα πολλά. Όσον αφορά για το θέμα του χαρακτήρα και της προσωπικότητας, θα δει η κοπέλα πως κινείται ο άντρας, τι φίλους έχει. Είναι βασικά για μία κοπέλα να γνωρίσει τους φίλους του αγοριού της. Το ξέρω αυτό, επειδή ήθελε να με παρουσιάσει ένας γνωστός μου στην κοπέλα του, επειδή ήθελε να γνωρίσει τους φίλους του. Έτσι πήγαμε σε ένα εστιατόριο (κυριλέ) όπως θα το έλεγε άλλος, αλλά ήμουν σε κάποια στιγμή f*ck my life, επειδή πολύ απλά, όταν βγαίνεις έξω και είναι ένα ζευγάρι, πρέπει και ο φίλος να έχει μια συνοδό, όχι απαραίτητα να είναι κοπέλα του, αλλά μια συνοδό και αυτοί πιανόντουσαν χεράκι χεράκι ή αγκαζέ και εγώ δίπλα στο τύπο. Καλά πέρασα φυσικά, αν και το κλίμα στην αρχή ήταν "βαρύ", αλλά έχω την τάση να ανοίγω κουβέντα και να κάνω το κλίμα πιο "ήπιο" από πριν, οπότε περάσαμε πολύ ωραία. Ο καθένας ζει την νεανική του ζωή, ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Πολλά παιδιά είναι σαν εμένα κλειστά, που έχουν βαθύτερες αναζητήσεις. Άλλα έχουν παρέα όμως, επειδή αλλιωθήκαν στο διάβα των φιλιών και έτσι οι αρχικές τους αναζητήσεις πήγανε περίπατο, θα ξαναπιάσουν φυσικά τις φιλοσοφικές τους αναζητήσεις, στα 50-60 τους. Άλλοι είναι σαν εμένα κλειστοί με πνευματικές αναζητήσεις ή οχι, αλλά δεν έχουν παρέα, ούτε κοπέλα φυσικά. Αυτοί είναι η χειρότερη φάρα ανθρώπων. Σε δεδομένη στιγμή θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα επειδή στερήθηκαν αυτά που έχουν οι άλλοι, βγάζουν και κακία, με πολλούς από αυτούς έχω τσακωθεί, γιατί αν και εγώ είμαι έτσι, οι δικές μου φιλοσοφικές αναζητήσεις, δεν είναι εις βάρος των άλλων, ούτε πως θα τους καταστρέψω, αν και μου την έχουν κάνει αρκετοί άνθρωποι εδώ και 8 χρόνια. Κοίτα ναι, μου αρέσουν αυτά, όχι πως σε μια παρέα ανθρώπων δεν θα συζητήσω και άλλα πράγματα, απλά εμένα αυτά δεν με εκφράζουν. Εδώ ήθελα να πάμε σε ένα μπαράκι, επειδή μου άρεσε και δεν είχα ξαναπάει, τους παρακαλούσα επί 1-2 μήνες γι'αυτό κοίτα να δει φάση τώρα, όταν χωρίστικαν ευτυχώς οι δρόμοι μας, πήγαν εκείνοι σε αυτό το μπαράκι και φυσικά χωρίς εμένα γιατί τότε είχαμε τσακωθεί, όλα αυτά πριν 5 μήνες. Άρα κατάλαβες για τι κατάσταση μιλάμε.