Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 357
    Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και ποια ειναι αυτη η αλλη που δεν σου εδωσε σημασια η σε εγραψε και σου ελεγε ψεμματα που θα σε κανει να μη πιστευεις στον ερωτα; Γιατι ακριβως εχει τοση επιρροη και σημασια πανω σου και στα πιστευω σου και γιατι να επηρεασει ενας ανθρωπος που περασε απο την ζωη σου στο ασχετο και ολη την υπολοιπη τοσο πολυ πια; Εφαγες απορριψη στο λυκειο/στη σχολη σου η οπου την εφαγες τελοσπαντων. Και; Αυτο θα τα καθορισει ολα; Θα μας τρελανεις; Γιατι πιστευεις οτι με μια δυο αποτυχημενες εμπειριες που ετυχε να μη σου δωσουν σημασια η να σε ξεγελασουν τα ξερεις ολα και τα ειδες ολα;
    Δεν βλεπεις πως αυτο ειναι αδυνατο και σχεδον αστειο οταν το ισχυριζεσαι;
    Εχω πει κι εγω τετοιες μαλακιες και ακομα λεω αραια και που αλλα η ισοπεδωση για την οποια μιλας εσυ δεν στεκει με την καμια...το προβλημα δεν ειναι ουτε οι αλλοι, ουτε το οτι δεν υπαρχει ερωτας, ουτε το "που παει ωρε ο κοσμος"...
    Το προβλημα ειμαστε εμεις. Ο φοβος, οι ατελειες, οι ανασφαλειες μας, το οτι δεν τα ξερουμε ολα και το οτι δεν μαθαμε να τα διαχειριζομαστε ακομα ολα. Και αυτο δεν ειναι κακο, ειναι οκ, οσο ζεις μαθαινεις...
    Ο μεγαλυτερος μας εχθρος (γενικα οχι ο δικος σου κ ο δικος μου) ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος. Τους αλλους αστους στην ησυχια τους, εχουν τον δικο τους εαυτο να πολεμησουν. Μεχρι να αποδεχτεις οτι αυτο ειναι το προβλημα δεν προκειται και να αποδεχτεις τους αλλους με τα καλα και τα στραβα τους, και δυστυχως θα μενεις στην επιφανεια...τι σου κανανε, τι σου ειπανε, ποσο ρηχοι μαλακες ειναι...αλλα κακο δεν τους κανεις, στον εαυτο σου κανεις κακο που δεν μπορεις να χαρεις τιποτα οπως ειπε και η ελισαβετ σε ασχετο θεμα που συζητουσαμε (ελισαβετ μη χαιρεσαι αλλο ηταν το θεμα μας :P)
    Σίγουρα με επηρέασαν αρνητικά, αλλά κατάλαβα συνάμα πως έχουν δίκιο. Κανείς δεν θέλει δίπλα του ένα βαρετό τύπο, που να μιλάει για έννοιες και πράγματα που οι περισσότεροι είτε δεν τα ξέρουν, είτε πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει, δεν τον θέλουν είναι βαρετός για φίλος, πόσο μάλλον για σχέση. Αυτές οι λίγες εμπειρίες με κοπέλες, αυτό το παραπάνω μου έδειξαν, δεν μου το είπαν γιατί σε όσες έπεσα δεν ήταν ξεκάθαρες με εμένα, αλλά μου το έδειξαν. Γι'αυτό και τα ψέματα, ένα ψέμα μου είχε πει κάποια όταν της είπα να συνεχίσουμε την κουβέντα μας σε ένα καφέ, ήταν ότι δεν βγαίνει από το σπίτι WHAAAT???, και όπως κατάλαβες ούτε η ίδια δεν το πίστευε αυτό, αλλά ήταν μια πρόφαση να με αποφύγει, όπως αποφεύγεις ένα κολωνάκι στο δρόμο, βέβαια και τα ψέματα έχουν και ένα τέλος, όπως όταν την είδα έξω με έναν τύπο από την σχολή, δεν με πείραξε, το περίμενα, αλλά με πείραξε η κοροϊδία. Και αυτό από μια κοπέλα χαμηλών τόνων που ήταν και κλειστός χαρακτήρας. Αλλά όλα ξεκίνησαν, από αυτή που με κορόϊδεψε στο λύκειο. Και η τρίτη ήταν και αυτή πάλι χαμηλών τόνων, αλλά θέλει τον 35αρι μάλλον. Η πρώτη του λυκείου, δεν την ξαναείδα ποτέ, αλλά αυτές τις δύο στην σχολή τις βλέπω σχεδόν καθημερινά και κρατάνε το ίδιο κακό, ξινό, ηλίθιο υφάκι. Ναι, δεν χαίρομαι και δεν χάρηκα την μέχρι τώρα ζωή μου και το θέμα είναι ότι οι ηλικίες του λυκείου, έφυγαν και δεν ξαναγυρνάνε. Αυτό με εκνευρίζει και με στεναχωρεί, γιατί ναι έκανα λάθη, τα αναγνώρισα και τους ζητούσα συγνώμη και τι με αυτό; Αυτοί περνάνε και συνεχίζουν να περνάνε καλά, χωρίς τύψεις που σε έναν του στέρησαν τα εφηβικά του χρόνια.

Senior Member
    Θα σου απαντησω το βραδυ πρεπει να φυγω...θενξ που μοιραστηκες λεπτομερειες και το τι σε πειραζει στα αληθεια...εδω ειμαστε θα τα πουμε :)

Senior Member
    @Εν οίδα σου έχω κουίζ εγώ λέω ότι κοιτάω τον άνθρωπο κ γουστάρω το Ναταλάκι το Ναταλάκι μας είπε ότι είναι καθηγήτρια άμα δεν είναι καθηγήτρια κι είναι κωλομπαρου τι κάνουμε ;είναι τεστ σκέψου κ πεσ μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ανθρωπινο κατασκευασμα είναι και ο έρωτας. Ο καθε ενας οπως θελει τον εκφράζει, ανάλογα με το τι πιστεύει για τον ίδιο και τι περιμένει απο τους άλλους. Πχ κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι ο έρωτας θα τον σώσει, προσωποποιεί το σωσιμο στο άτομο που του ενέπνευσε το συμαίσθημα και μετά αρχίζει η παράνοια:p
    Αλλος μπορεί να είναι επιτυχημένος επαγγελματικά και να μην είχε δώσει πολύ χρόνο στην προσωπική ζωή και πλέον να θέλει να επιβεβαιώνεται απλά και μόνο έχοντας μια όμορφη παρουσία διπλα του.
    Άλλος μπορέί να είναι κοιλιόδουλος καθ να ερωτευθεί την ματίνα μανταρινάκη κοκ.
    Όλα αυτά είναι υπέροχα. Σιγουρα υπάρχει ο έρωτας, αφου και σκέψη περιεχει και συναισθηματα, πραγματα αληθινά και υπαρκτά. Το θέμα είναι να τον εχεις "ορίσει", να τον έχεις "φαντασιωθεί και να μην κάνεις μεγάλες εκτώσεις σε αυτό το φαντασιακό, ούτε να φοβάσαι, ούτε να ξεπουλιέσαι. Πρέπει μόνο να διεκδικείς ότι σου αξίζει, ακόμα και σ'αυτό το κομμάτι. Είναι απίθανο να μην τον βρεις ποτε :)

Banned
    ο σκοπος ολου αυτου ειναι να κανει καπιος της ζωη του καλυτερη ετσι δεν ειναι? αλλιως για πιο λογο να κατσει να σκαει γι αυτο το λογο? μαλον καλυτερα θα περναγε αν δε τον ενδιεφερε εκτος του οτι ετσι εχει και περισσοτερες πιθανοτητες να το πετυχει τελικα.

Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Είναι καλό να ελπίζουμε, ο έρωτας όπως ανέφερες είναι ζωή. Για τους άλλους θα προσθέσω εγώ. Οι άλλοι ζούνε την ηλικία τους, εγώ όχι και έχω γίνει ένας γερό-μίζερος, επειδή ευθύνομαι πρώτα εγώ και μετά οι άλλοι. Άρα ας βοηθάει στην ζωή τους ο "θεός" έρωτας, τους άλλους και ας αφήσει εμάς στην ησυχία μας.

Ο καθένας μένει κ δέχεται τις επιλογές του με βάσει αυτά που έχει ζήσει κ έχει περάσει στη ζωή .. ένας πληγωμένος άνθρωπος από έρωτα δν ξανά επιτρέψει τον εαυτό του να ερωτευτεί κ είναι λογικό .. αυτό όμως δν σημάνει ότι ο έρωτας δν υπάρχει .. η ενεργεία που μεταδίδουν δυο ανθρώποι που ερωτεύονται είναι τεράστια .. κ εγώ γεροντοκόρη είμαι κ πιθανον να συνεχίσω να είμαι .. ως ένα βαθμό παρόλο που κλαίγομαι ναι πιστεύω ότι είναι επιλογή μου γιατί μεταδίδω όλα μου τα κόμπλεξ κ τον αρνητισμό προς τα έξω ..
    όπως κ να χει οποία κ αν είναι η ηλικία του καθενός όλοι θα έπρεπε να γνωρίσουν τον έρωτα .. κ αν νιώθουμε ότι δν μπορούμε να ερωτευτούμε έναν άνθρωπο για τους Χ λόγους .. αξίζει να ερωτευτείς μια ιδέα .. είναι τρόπος ύπαρξης κ κουράγιο να προχωρήσεις ...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    @Εν οίδα σου έχω κουίζ εγώ λέω ότι κοιτάω τον άνθρωπο κ γουστάρω το Ναταλάκι το Ναταλάκι μας είπε ότι είναι καθηγήτρια άμα δεν είναι καθηγήτρια κι είναι κωλομπαρου τι κάνουμε ;είναι τεστ σκέψου κ πεσ μου
    Άμα σου πω, ότι δεν το κατάλαβα το κουίζ. Ξαναπές το άλλη μια, γιατί έχει γίνει χυλός το μυαλό μου από το διάβασμα της εξεταστικής...

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Ανθρωπινο κατασκευασμα είναι και ο έρωτας. Ο καθε ενας οπως θελει τον εκφράζει, ανάλογα με το τι πιστεύει για τον ίδιο και τι περιμένει απο τους άλλους. Πχ κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι ο έρωτας θα τον σώσει, προσωποποιεί το σωσιμο στο άτομο που του ενέπνευσε το συμαίσθημα και μετά αρχίζει η παράνοια:p
    Αλλος μπορεί να είναι επιτυχημένος επαγγελματικά και να μην είχε δώσει πολύ χρόνο στην προσωπική ζωή και πλέον να θέλει να επιβεβαιώνεται απλά και μόνο έχοντας μια όμορφη παρουσία διπλα του.
    Άλλος μπορέί να είναι κοιλιόδουλος καθ να ερωτευθεί την ματίνα μανταρινάκη κοκ.
    Όλα αυτά είναι υπέροχα. Σιγουρα υπάρχει ο έρωτας, αφου και σκέψη περιεχει και συναισθηματα, πραγματα αληθινά και υπαρκτά. Το θέμα είναι να τον εχεις "ορίσει", να τον έχεις "φαντασιωθεί και να μην κάνεις μεγάλες εκτώσεις σε αυτό το φαντασιακό, ούτε να φοβάσαι, ούτε να ξεπουλιέσαι. Πρέπει μόνο να διεκδικείς ότι σου αξίζει, ακόμα και σ'αυτό το κομμάτι. Είναι απίθανο να μην τον βρεις ποτε :)
    Συμφωνώ σε αυτά που αναφέρεις, το πρόβλημα είναι ότι άμα τον έρωτα τον ορίσεις Α και σου βγει Β τι γίνεται; Εκεί με την ματίνα μανταρινάκη, έκλαψα...
    Υπήρχε μια εποχή στο σχολείο που με φωνάζανε "βυζαντινοτέτοιο"

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ο σκοπος ολου αυτου ειναι να κανει καπιος της ζωη του καλυτερη ετσι δεν ειναι? αλλιως για πιο λογο να κατσει να σκαει γι αυτο το λογο? μαλον καλυτερα θα περναγε αν δε τον ενδιεφερε εκτος του οτι ετσι εχει και περισσοτερες πιθανοτητες να το πετυχει τελικα.
    Αν δεν σου δώσει η άλλη το πράσινο φως, θα κάτσεις και θα ερωτεύεσαι στην φαντασία σου. Όλες οι σχέσεις έχουν γίνει, γιατί το ήθελαν πρώτα οι γυναίκες. Οι γυναίκες επιλέγουν σύντροφο, όχι οι άντρες. Οι άντρες ακολουθούν την απόφαση της γυναίκας.

Banned
    Quote Originally Posted by ranti View Post
    Ο καθένας μένει κ δέχεται τις επιλογές του με βάσει αυτά που έχει ζήσει κ έχει περάσει στη ζωή .. ένας πληγωμένος άνθρωπος από έρωτα δν ξανά επιτρέψει τον εαυτό του να ερωτευτεί κ είναι λογικό .. αυτό όμως δν σημάνει ότι ο έρωτας δν υπάρχει .. η ενεργεία που μεταδίδουν δυο ανθρώποι που ερωτεύονται είναι τεράστια .. κ εγώ γεροντοκόρη είμαι κ πιθανον να συνεχίσω να είμαι .. ως ένα βαθμό παρόλο που κλαίγομαι ναι πιστεύω ότι είναι επιλογή μου γιατί μεταδίδω όλα μου τα κόμπλεξ κ τον αρνητισμό προς τα έξω ..
    όπως κ να χει οποία κ αν είναι η ηλικία του καθενός όλοι θα έπρεπε να γνωρίσουν τον έρωτα .. κ αν νιώθουμε ότι δν μπορούμε να ερωτευτούμε έναν άνθρωπο για τους Χ λόγους .. αξίζει να ερωτευτείς μια ιδέα .. είναι τρόπος ύπαρξης κ κουράγιο να προχωρήσεις ...
    Στον πλατωνικό έρωτα, υπήρχε ερωτικά η ιδέα του αγαθού. Είναι και αυτό μια ιδέα. Όμως δεν μπορείς να ερωτευτείς τον ίδιο τον έρωτα σαν έννοια. Όμως στον πλατωνικό έρωτα υπάρχει ο καλός έρωτας, υπάρχει και ο κακός έρωτας. Στην μυθολογία, ο θεός έρωτας, ερωτεύτηκε την Ψυχή και αυτό γιατί σύμφωνα με την μυθολογία, ψυχή και έρωτας είναι το ένα και το αυτό. Μόνο μια ερωτευμένη ψυχή, είναι ολοκληρωμένη ψυχή. Αυτά όμως στην μυθολογία.

Senior Member
    Συμφωνώ σε αυτά που αναφέρεις, το πρόβλημα είναι ότι άμα τον έρωτα τον ορίσεις Α και σου βγει Β τι γίνεται; Εκεί με την ματίνα μανταρινάκη, έκλαψα...
    Υπήρχε μια εποχή στο σχολείο που με φωνάζανε "βυζαντινοτέτοιο"
    Ο καιρος το δείχνει. Πχ μπορεί εσυ να θέλεις οπωσδήποτε το άλλο σου μισό να είναι είναι καλο στη μαγειρική ας πουμε και σε νοιάζει λιγότερο αν ξέρει να σιδερώνει. Εάν σου χει πει ότι είναι μαμαλάκης και δεν ξέρει να βράσει αυγό, κάνεις τις επιλογές σου. Το παραδειγμα είναι εντελώς τυχαίο και ρηχό, αλλά ετσι πάει σχεδον σε όλα τα πραγματα.
    Αλλος θα πει με τον καιρό ίσως μάθει, αλλος θα πει δε θέλω να ξαναδω τον/την ψευτη/ψευτρα.
    Και καλώς ή κακώς, όσο καλά και να σου πουλήσει καποιος τον εαυτό του (να προσποιηθεί πράγματα για να εντυπωσιάσει, να σε "τυλίξει") η αλήθεια φαίνεται πάντα. Εκεί η απόφαση είναι ουσιαστικά, αξίζει να κάνω εκτώσεις στα θελω μου στην προκειμένη?
    Απο την άλλη, αν και θεωρώ πως ενας έρωςτας σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, είναι κακό να λες θα τον αλλάξω τον αλλο, θα κανω τον τσιγκούνη ανοιχτοχέρη ή τον αλητάμπουρα καθωσπρέπει ή την κοπέλα που απατα πιστη κτλ. Οταν θες να αλλάξεις κάποιον άλλο εκτός απο τον ίδιο τον εαυτό σου, επειδη νομίζεις τον ερωτευτηκες, κάτι αλλο συμβαινει και αφορά μονο εσενα τον ίδιο και κανεναν αλλο.
    Αν δεν σου δώσει η άλλη το πράσινο φως, θα κάτσεις και θα ερωτεύεσαι στην φαντασία σου. Όλες οι σχέσεις έχουν γίνει, γιατί το ήθελαν πρώτα οι γυναίκες. Οι γυναίκες επιλέγουν σύντροφο, όχι οι άντρες. Οι άντρες ακολουθούν την απόφαση της γυναίκας.

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Ο καιρος το δείχνει. Πχ μπορεί εσυ να θέλεις οπωσδήποτε το άλλο σου μισό να είναι είναι καλο στη μαγειρική ας πουμε και σε νοιάζει λιγότερο αν ξέρει να σιδερώνει. Εάν σου χει πει ότι είναι μαμαλάκης και δεν ξέρει να βράσει αυγό, κάνεις τις επιλογές σου. Το παραδειγμα είναι εντελώς τυχαίο και ρηχό, αλλά ετσι πάει σχεδον σε όλα τα πραγματα.
    Αλλος θα πει με τον καιρό ίσως μάθει, αλλος θα πει δε θέλω να ξαναδω τον/την ψευτη/ψευτρα.
    Και καλώς ή κακώς, όσο καλά και να σου πουλήσει καποιος τον εαυτό του (να προσποιηθεί πράγματα για να εντυπωσιάσει, να σε "τυλίξει") η αλήθεια φαίνεται πάντα. Εκεί η απόφαση είναι ουσιαστικά, αξίζει να κάνω εκτώσεις στα θελω μου στην προκειμένη?
    Απο την άλλη, αν και θεωρώ πως ενας έρωςτας σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, είναι κακό να λες θα τον αλλάξω τον αλλο, θα κανω τον τσιγκούνη ανοιχτοχέρη ή τον αλητάμπουρα καθωσπρέπει ή την κοπέλα που απατα πιστη κτλ. Οταν θες να αλλάξεις κάποιον άλλο εκτός απο τον ίδιο τον εαυτό σου, επειδη νομίζεις τον ερωτευτηκες, κάτι αλλο συμβαινει και αφορά μονο εσενα τον ίδιο και κανεναν αλλο.
    Συμφωνώ τον/την άλλη/ο δεν μπορείς να τον/την αλλάξεις. Γι'αυτό κάνεις σωστές επιλογές από την αρχή. Για παράδειγμα, έχω ακούσει κοπέλες να λένε ότι "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, όλοι οι άντρες είναι μαλάκες για απατάνε και όλοι οι άντρες είναι ζώα". Και φταίνε τώρα σε αυτές τις γυναίκες, όλοι οι άντρες, γιατί έκανε η ίδια από την αρχή λάθος επιλογές. Ε, δεν φταίνε όλοι οι άντρες, επειδή εκείνη πρωτίμησε τον παιδαρά με τους κοιλιακούς και αυτός πήγε με την κάθε μία και έτσι την απάτησε. Ακόμα και στην ζωή μας, αν περνάμε καλή ή κακή ζωή, ευθύνονται οι επιλογές που κάναμε και κάνουμε. Δεν φταίει ο άλλος. Απλά είναι εύκολο και βολικό να βγάζουμε τον εαυτό μας απ' έξω και να λέμε οι άλλοι φταίνε, όχι εγώ. Έχεις απόλυτο δίκιο εκεί που αναφέρεις ότι η αλήθεια φαίνεται πάντα, είναι η πιο σωστή κουβέντα αυτή. Είτε μιλάμε για σχέσεις, είτε για φιλίες, είτε στην δουλειά, είτε οπουδήποτε, η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα φανεί. Για παράδειγμα η αλήθεια με τους δήθεν φίλους μου, έδειξαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα μετά από 1μιση χρόνο. Το ψέμα και η κακία φαίνονται πάντα. Εμένα για παράδειγμα δεν με νιάζει να ξέρει να μαγειρεύει ή να σιδερώνει ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Με νιάζει να είναι αληθινή και να μην με "γράφει". Πρότιμώ να έρθει αύριο η μελλοντική μου κοπέλα να μου πει, είμαι ερωτευμένη με άλλον ή έκανα σεξ με έναν πρώην μου κλπ, παρά να με χωρίσει και να μην ξέρω τον λόγο. Δηλαδή θέλω η γυναίκα, να έχει προσωπικότητα, άποψη και να είναι αληθινή. Φυσικά όλοι μας έχουμε μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα, το θέμα είναι με τι από τα δύο επιλέγουμε να ζήσουμε.

Οταν περασει ο ερωτας τι γινεται ? Εκει ειναι το ζητουμενο

Banned
    Quote Originally Posted by f*Society View Post
    Οταν περασει ο ερωτας τι γινεται ? Εκει ειναι το ζητουμενο
    Βασικά έτσι όπως το τοποθετείς τον έρωτα είναι λες και είναι μια ίωση. Πλάκα κάνω. Βασικά πιστεύω πως ο θαυμασμός τελειώνει κάποια στιγμή και έπειτα έρχεται η ασφάλεια, η συνήθεια και το ψυχικό δέσιμο. Βλέπουμε ζευγάρια που είναι 40 χρόνια μαζί και είναι ερωτευμένα, ενώ στην ουσία είναι η ασφάλεια στην μέση, η συνήθεια και το ψυχικό τους δέσιμο. Το μετά, βασικά είναι στον κάθε άνθρωπο, αλλιώς θα αντιδράση ένας Χ από έναν Ψ κ.ο.κ.

Senior Member
    Συμφωνώ τον/την άλλη/ο δεν μπορείς να τον/την αλλάξεις. Γι'αυτό κάνεις σωστές επιλογές από την αρχή. Για παράδειγμα, έχω ακούσει κοπέλες να λένε ότι "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, όλοι οι άντρες είναι μαλάκες για απατάνε και όλοι οι άντρες είναι ζώα". Και φταίνε τώρα σε αυτές τις γυναίκες, όλοι οι άντρες, γιατί έκανε η ίδια από την αρχή λάθος επιλογές. Ε, δεν φταίνε όλοι οι άντρες, επειδή εκείνη πρωτίμησε τον παιδαρά με τους κοιλιακούς και αυτός πήγε με την κάθε μία και έτσι την απάτησε. Ακόμα και στην ζωή μας, αν περνάμε καλή ή κακή ζωή, ευθύνονται οι επιλογές που κάναμε και κάνουμε. Δεν φταίει ο άλλος. Απλά είναι εύκολο και βολικό να βγάζουμε τον εαυτό μας απ' έξω και να λέμε οι άλλοι φταίνε, όχι εγώ. Έχεις απόλυτο δίκιο εκεί που αναφέρεις ότι η αλήθεια φαίνεται πάντα, είναι η πιο σωστή κουβέντα αυτή. Είτε μιλάμε για σχέσεις, είτε για φιλίες, είτε στην δουλειά, είτε οπουδήποτε, η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα φανεί. Για παράδειγμα η αλήθεια με τους δήθεν φίλους μου, έδειξαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα μετά από 1μιση χρόνο. Το ψέμα και η κακία φαίνονται πάντα. Εμένα για παράδειγμα δεν με νιάζει να ξέρει να μαγειρεύει ή να σιδερώνει ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Με νιάζει να είναι αληθινή και να μην με "γράφει". Πρότιμώ να έρθει αύριο η μελλοντική μου κοπέλα να μου πει, είμαι ερωτευμένη με άλλον ή έκανα σεξ με έναν πρώην μου κλπ, παρά να με χωρίσει και να μην ξέρω τον λόγο. Δηλαδή θέλω η γυναίκα, να έχει προσωπικότητα, άποψη και να είναι αληθινή. Φυσικά όλοι μας έχουμε μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα, το θέμα είναι με τι από τα δύο επιλέγουμε να ζήσουμε.
    Κοιτα, αντιστοιχα υπάρχουν άντρες με την ίδια νοοτροπία και μέχρι προσφατα δεν το πίστευα. Οι γενικευσεις αυτου του τύπου δεν είναι ωραίες ούτε και σωστες. Δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που δεν εχει απατηθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όλα στπ προγραμμα είναι. Και να απατησεις και να απατηθείς και να σε απογοητεύσει καποιος φιλος να απογοητευσεις εσυ κάποιον άλλο κοκ. Το θέμα είναι πως διαχειριστείς μια αποτυχία/ατυχία και θα την εκμεταλλευτείς αποδοτικά. Αν εχεις κανει 1-2ή τελοσπαντων n άσχημες σχέσεις και εχεις πεισει τον εαυτό σου ότι κανενας δεν αξίζει, είναι μοιραίο πως και ο επόμενος/η δε θα αξίζει γιατί υποσυνειδητα αυτο ψάχνεις. Το χεις προεξοφλησει στο μυαλο σου πως τετοια ατομα υπαρχουν, τετοια σου αξίζουν και αν τυχει να ειναι καποιος που θα γνωρισεις "νορμαλ" είτε θα του φερθείς σα να ναι κωλοπαιδο κ θα τον χάσεις, είτε θα τον χαρακτηρισεις μλκ γιατι επαψες να πιστευεις στο καλο. Προσωπικα πιστευω πως κανεις δεν ειναι μόνο κωλοπαιδο, μονο καλόπαιδο, μόνο δοτικός, μονο εκμεταλλευτης κτλ. Όλα υπάρχουν μέσα μας, αφου εχουμε όλα τα συναισθηματα που γεννουν ανάλογες συμπεριφορές. Το θέμα είναι να εντοπίσεις τους ανθρωπους που σε εμπνέουν να βγαλεις τον καλύτετο εαυτό σου και να τον εξελήξεις. Είτε μιλάμε για έρωτα, είτς για φιλία,είτε για συνεργασία, για οτιδήποτε.

Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast