Sad μου βλέπω από τώρα ξεκίνησαν οι κατακτήσεις! Τι θα γίνει στη συνέχεια!!!!!!!!!!! :P
Printable View
Sad μου βλέπω από τώρα ξεκίνησαν οι κατακτήσεις! Τι θα γίνει στη συνέχεια!!!!!!!!!!! :P
Το πρόβλημα μου είναι οτι είμαι ερωτευμένη με τον γιατρό μου και το επιτελείο του. Δεν με ενδιαφέρουν περεταιρω κατακτήσεις.... Πρέπει να κατακτήσω τον γιατρό μου και το επιτελείο του... ολο το επιτελείο του... :D :D :D
ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
;) ;) ;)
αχ βρε sad
εσυ και οι κατακτησεισ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα αχαχαχαχααχαχα
Λέω να βγάλω το μαλακομαγνήτη που έχω τόσα χρόνια πάνω μου μπας και μπλέξω με κανένα σωστό άνθρωπο, που δεν έχει σκοπό να με στείλει στο ψυχιατρείο... U know very well Freddo...
Σήμερα νιώθω ατονία και εξάντληση... Αδιαθέτησα ίσως γι' αυτό. Θα έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου όλες αυτές τις μέρες, και με την αδιαθεσία μου θα έπεσε κι άλλο... Δεν έχω δυνάμεις σήμερα, ψιλοζαλίζομαι και νυστάζω όλη μέρα....
sadoula μου τι εχεισ??????
μαλλον θα εχει πεσει αιματοκριτης σου................................
περαστικουλια....
συνταγη αλανθαστη, αλλα θελει ψυχραιμια:Quote:
Originally posted by sad
Λέω να βγάλω το μαλακομαγνήτη που έχω τόσα χρόνια πάνω μου μπας και μπλέξω με κανένα σωστό άνθρωπο, που δεν έχει σκοπό να με στείλει στο ψυχιατρείο... U know very well Freddo...
τα καλυτερα ερχονται οταν κοιτας αλλου....
Sad περαστικά σου καλή μου!
Μην το παρακάνεις αυτές τις μέρες....!!!
Τί να μην παρακάνω;Quote:
Originally posted by kleiw
Σαν να χεις δίκιο... τώρα που το σκέφτομαι... μάλλον ναι έχεις δίκιο...Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
συνταγη αλανθαστη, αλλα θελει ψυχραιμια:Quote:
Originally posted by sad
τα καλυτερα ερχονται οταν κοιτας αλλου....
sex...:DQuote:
Originally posted by sad
και νά θελα.... :(
Κοιτα Sad, δεν θέλω ηττοπάθιες... Εδώ μέσα σε λίγο καιρό δεν θα είναι φορουμ... πασαρελα θα είναι... και δεν θα χτυπήσουμε κανένα μπάνικο γκομενακι???? Ε ποτέ.....!!!! :D
Και κοίτα και λίγο αλλού... "Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουν έρθει" λέει η φίλη μας η Χαρούλα. Κάτι ξέρει....
Για να μην θυμηθώ τραγούδια απο τα νιάτα μου... του Λιβιεράτου για παραδειγμα, που δεν ήθελε να πάει στο πάρτυ και τελικά έπαθε πλάκα με την κοπελίτσα που γνώρισε... :D
Όλα θα πάνε καλά και αύριο θα μας κοιτάν με μίσος αυτές οι ξερές οι σημερινές που εμείς θα είμαστε σουπερ....!!!
Δυστυχώς, είμαι ακόμα κολημένη σε κάτι που τελείωσε. Νιώθω κάτι μεταξύ αγάπης και μίσους. Το μόνο σίγουρο είναι οτι υπάρχει μέσα μου ακόμα πάθος... Οποτε όπως καταλαβαίνεις και ο Brand Pit να κατέβει κάτω δεν μου κάνει κουκου... Απλά πρέπει να ξορκίσω το παρελθόν μου that?s all...
Αν δεν πενθήσεις δεν ξεχνάς. Κλάψε λοιπόν για την αγάπη που έχασες, βγάλτο από μέσα σου... κι οταν ο εαυτός σου θα σου υποδείξει... τοτε θα είναι η καλύτερη ώρα για να πας μπροστά. Είναι πολύ συνηθισμένο να περνάν άνθρωποι από την ζωή μας και να μας αφήνουν σημάδια... Ολα όμως κάποια στιγμή γιατρεύονται. Ο χρονος είναι ο καλύτερος γιατρός... Τωρα αν πεύχεις και κανένα κανονικό γιατρό... δεν βλάπτει καθόλου....;)
Αν δεν τον αποκεφαλίσω δεν μπορώ να πενθήσω...
Καθόλου ασχημη ιδέα... Οτι μας ενοχλεί απλώς το βγάζουμε απ' την μεση.... :) Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
Που να γίνει 850 κιλά και να το κρυφτεί το τσουτσούνι του τόσο πολύ από το πάχος που να νομίζει οτι του το κόψανε!!!!
χαχαχαχαχαχαχα!Quote:
Originally posted by sad
Που να γίνει 850 κιλά και να το κρυφτεί το τσουτσούνι του τόσο πολύ από το πάχος που να νομίζει οτι του το κόψανε!!!!
Έτσι σε θέλω! Εκδικητική..
Υ.Γ. Εννοούσα να μην το παρακάνεις όσον αφορά το θέμα του άγχους...
Έναν άντρα έχουμε εδω μέσα και το μυαλό του στο κοκο....Quote:
Originally posted by YiannisD
sex...:DQuote:
Originally posted by sad
αντρες....
χαχαχαχαχα
Εϊμαι κι εγώ βρε!Αρσενικό είμαι ( νομίζω...τέτοιες ενδείξεις έχω...)
Και σενα το μυαλό σου στο κοκό εεεεεε;;;;;Quote:
Originally posted by Kleanthis
Εϊμαι κι εγώ βρε!Αρσενικό είμαι ( νομίζω...τέτοιες ενδείξεις έχω...)
Όχι καλέ!Καμία σχέση...Το μυαλό μου έμένα δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σ ένα πράγμα.Διαχέεται...διασκορπ ίζεται...Σιγά μη σας πάρουν τα συντρίμμια!!!
Υου liar!!!Quote:
Όχι καλέ!Καμία σχέση...Το μυαλό μου έμένα δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σ ένα πράγμα.Διαχέεται...διασκορπ ίζεται...Σιγά μη σας πάρουν τα συντρίμμια!!!
Ε οκ δεν είμαστε και τίποτα πεινασμένοι!Και έτσι πρέπει να παραμείνουμε έ;Για να υπάρχει και αποτέλεσμα...
Ε καλα δεν είπα οτι είστε και πεινασμένοι, αλλά το κοκό είναι παντα στο μυαλό των ανδρών...
Ενώ στο μυαλό των γυναικών δεν είναι έ;Βασικά έτσι πρέπει να έιναι και αυτό είναι που εκμεταλλεύεστε κι εσείς οι γυναίκες...
ΥΕΑΗ!!!! :D :D :D :D :D :DQuote:
Ενώ στο μυαλό των γυναικών δεν είναι έ;Βασικά έτσι πρέπει να έιναι και αυτό είναι που εκμεταλλεύεστε κι εσείς οι γυναίκες...
Σήμερα έφαγα αρκετα. Το πρωί δύο βραστά αυγά, μετά από κανα δυο ώρες μία μπανάνα και το απογευματάκι έφαγα και 2 μπούτια κοτόπουλου βραστά... και μου κάνει αρκετή εντύπωση... Δεν είναι κλειστός βέβαια αλλά περίμενα να νιώσω μια δυσκολία ή έστω ότι χόρτασα με το ένα μπούτι κοτόπουλο....
Ελπίζω να έφαγες καλύτερα σήμερα sad και να ανέβηκε η ψυχολογία σου όλοι άλλωστε με σένα ασχολούνται !!! άντε και όταν με το καλό φθάσεις στο στόχο σου τύφλα να χουν οι ωραίες των άλλων..... ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ μπορείς να το λές κάθε μέρα ??? όλη μέρα ??? έτσι θα τα ξεπεράσεις όλα και μιλάει η πείρα αγάπη μου στα 29 μου γνώρισα τον Κωστή μου και στα 31 έγινα η μαμά του Θανασάκη και τώρα 3 χρονιά μετά (και ουσιαστικά μετά από 30 χρόνια χοντρούλα ) είπα να συμμαζευτώ και να γίνω απλά εύσωμη για να κάνω και άλλα παιδάκια και να ζήσω γερή - δυνατή - πιό όμορφη - και πιό υπέροχη από ότι είμαι ήδη!!!
ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ και ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ αυτός είναι ο σκοπός όλων μας ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΓΙΗΣ!!!
Μάκια
Καλη σου μέρα!! εδώ και 2-3 μέρες διαβάζω τις καταχωρήσεις σου (έγινα μέλος μόλις χθες!!) και νομίζω πως ισως μπορέσεις να με βοηθήσεις πολύ. Σκέφτομαι να βάλω διακτύλιο, (τώρα έχω μπαλονάκι το οποίο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα), θα ήθελα να μου πεις, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα; έχέι τοσο πολύ πόνο ώστε να σου αλλάξει την καθημέρινότητα και τελικά να καταλάβουν όλοι ότι έχεις κάνει αυτή την επέμβαση; στο διάστημα που το έχεις, έχεις φοβηθεί ποτέ ότι θα πάθεις κατι χειρότερο (διάβασα για πρόβλημα στην αναπνοή, πόνους κλπ κλπ). θα χαρώ να με βοηθήσεις!!Quote:
Originally posted by sad
Σήμερα έφαγα αρκετα. Το πρωί δύο βραστά αυγά, μετά από κανα δυο ώρες μία μπανάνα και το απογευματάκι έφαγα και 2 μπούτια κοτόπουλου βραστά... και μου κάνει αρκετή εντύπωση... Δεν είναι κλειστός βέβαια αλλά περίμενα να νιώσω μια δυσκολία ή έστω ότι χόρτασα με το ένα μπούτι κοτόπουλο....
Γειααα σου 2good2btrue.... Καλως ήρθες στο forum μας... Λοιπόν εγω έβαλα γαστρικό δακτύλιο πριν απο 20 μέρες, δηλαδή στις 18 Μαρτίου... Αυτή τη στιγμή είμαι μια χαρά και δεν έχω νιώσει κανέναν πόνο όταν τρώω ή καμία απολύτως τάση για εμετό. Πρέπει να τονίσω πως ο δακτύλιος μου είναι ακόμα ανοιχτός, και μάλλον θα παραμείνει ανοιχτός όπως μου είπε ο γιατρός μου... αυτό σημαίνει ότι δεν με ζορίζει το φαγητό πολύ. Σήμερα πήγαμε οικογενειακώς στα καλύβια και έφαγα και αρνάκι, και πατατούλες τηγανιτές και ελάχιστο ψωμάκι. Σε πληροφορώ πως όλα πήγανε κάτω μια χαρά, και δέν ένιωσα κανέναν απολύτως πόνο. Το μόνο πράγμα που ένιωσα είναι οτι έφαγα ένα κοματάκι κρέας πόσο να σου πω... όσο ένα παξιμάδι σε μέγεθος, και είμαι τούμπανο... ;)Quote:
Originally posted by 2good2btrue
Καλη σου μέρα!! εδώ και 2-3 μέρες διαβάζω τις καταχωρήσεις σου (έγινα μέλος μόλις χθες!!) και νομίζω πως ισως μπορέσεις να με βοηθήσεις πολύ. Σκέφτομαι να βάλω διακτύλιο, (τώρα έχω μπαλονάκι το οποίο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα), θα ήθελα να μου πεις, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα; έχέι τοσο πολύ πόνο ώστε να σου αλλάξει την καθημέρινότητα και τελικά να καταλάβουν όλοι ότι έχεις κάνει αυτή την επέμβαση; στο διάστημα που το έχεις, έχεις φοβηθεί ποτέ ότι θα πάθεις κατι χειρότερο (διάβασα για πρόβλημα στην αναπνοή, πόνους κλπ κλπ). θα χαρώ να με βοηθήσεις!!Quote:
Originally posted by sad
Αν θα σε συμβούλευα να βάλεις δακτύλιο; Καταρχήν δεν ξέρω ύψος σε σχέση με βάρος, για να δω αν αξίζει τα λεφτά πιο πολύ ή αν μπορείς και μόνη σου...
Αν ξεπέράσουμε αυτό, και πραγματικά έχεις ανάγκη να χάσεις 35-40 κιλά και άνω θα σου έλεγα να το κάνεις.
Όταν βγήκα από το χειρουργείο ήταν η πρώτη φορά που είχα δυσκολία στην αναπνοή (όχι δύσπνοια) απλώς ανέπνεα και πονούσα λογικό εφόσον ήμουν χειρουργημένη, και τις επόμενες μέρες απλά δεν μπορούσα να χασμουριθώ με όλο το οξυγόνο που έπαιρνα πριν. Ξέρω εδώ σου ακούγονται κάπως αυτά, αλλά πίστεψε με δεν είναι τίποτα. Δεν μιλάμε για αφόρητους πόνους (ευτυχώς εγώ δεν είχα έντονο τον πόνο στο χέρι) μιλάμε για πόνο που εγώ δηλαδή που έχω σκοπό μετά από μερικά χρόνια να τον βγάλω και να ξανακάνω την ίδια διαδικασία, δεν το σκέφτομαι καθόλου... Ότι άλλο θες να ρωτήσεις εδώ θα είμαι, είμαι αρκετές ώρες online στο forum γιατί μπαίνω από τη δουλειά...
Φιλάκια!
Εντάξει όσο περνάει ο καιρός και με βλέπουν όλοι αδυνατισμένη ανεβαίνει και το ηθικό. Πάντως δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά δεν είχα ποτέ την αίσθηση πως είμαι άσχημη εκτός από φορές που ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μαρινάκι αυτό που θέλω πραγματικά για να νιώσω ολοκληρωμένη είναι μια αληθινή αγάπη. Πληγωθηκα πολύ στο παρελθόν, ανεπανόρθωτα θα έλεγα και το μόνο που μου λείπει είναι αυτό... Αλλά ξέρω πως και αυτό έρχεται...Quote:
Originally posted by marinaki
Ελπίζω να έφαγες καλύτερα σήμερα sad και να ανέβηκε η ψυχολογία σου όλοι άλλωστε με σένα ασχολούνται !!! άντε και όταν με το καλό φθάσεις στο στόχο σου τύφλα να χουν οι ωραίες των άλλων..... ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ μπορείς να το λές κάθε μέρα ??? όλη μέρα ??? έτσι θα τα ξεπεράσεις όλα και μιλάει η πείρα αγάπη μου στα 29 μου γνώρισα τον Κωστή μου και στα 31 έγινα η μαμά του Θανασάκη και τώρα 3 χρονιά μετά (και ουσιαστικά μετά από 30 χρόνια χοντρούλα ) είπα να συμμαζευτώ και να γίνω απλά εύσωμη για να κάνω και άλλα παιδάκια και να ζήσω γερή - δυνατή - πιό όμορφη - και πιό υπέροχη από ότι είμαι ήδη!!!
ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ και ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ αυτός είναι ο σκοπός όλων μας ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΓΙΗΣ!!!
Μάκια
Μάκια!
Quote:
Originally posted by sad
Γειααα σου 2good2btrue.... Καλως ήρθες στο forum μας... Λοιπόν εγω έβαλα γαστρικό δακτύλιο πριν απο 20 μέρες, δηλαδή στις 18 Μαρτίου... Αυτή τη στιγμή είμαι μια χαρά και δεν έχω νιώσει κανέναν πόνο όταν τρώω ή καμία απολύτως τάση για εμετό. Πρέπει να τονίσω πως ο δακτύλιος μου είναι ακόμα ανοιχτός, και μάλλον θα παραμείνει ανοιχτός όπως μου είπε ο γιατρός μου... αυτό σημαίνει ότι δεν με ζορίζει το φαγητό πολύ. Σήμερα πήγαμε οικογενειακώς στα καλύβια και έφαγα και αρνάκι, και πατατούλες τηγανιτές και ελάχιστο ψωμάκι. Σε πληροφορώ πως όλα πήγανε κάτω μια χαρά, και δέν ένιωσα κανέναν απολύτως πόνο. Το μόνο πράγμα που ένιωσα είναι οτι έφαγα ένα κοματάκι κρέας πόσο να σου πω... όσο ένα παξιμάδι σε μέγεθος, και είμαι τούμπανο... ;)Quote:
Originally posted by 2good2btrue
Originally posted by sad
Αν θα σε συμβούλευα να βάλεις δακτύλιο; Καταρχήν δεν ξέρω ύψος σε σχέση με βάρος, για να δω αν αξίζει τα λεφτά πιο πολύ ή αν μπορείς και μόνη σου...
Αν ξεπέράσουμε αυτό, και πραγματικά έχεις ανάγκη να χάσεις 35-40 κιλά και άνω θα σου έλεγα να το κάνεις.
Όταν βγήκα από το χειρουργείο ήταν η πρώτη φορά που είχα δυσκολία στην αναπνοή (όχι δύσπνοια) απλώς ανέπνεα και πονούσα λογικό εφόσον ήμουν χειρουργημένη, και τις επόμενες μέρες απλά δεν μπορούσα να χασμουριθώ με όλο το οξυγόνο που έπαιρνα πριν. Ξέρω εδώ σου ακούγονται κάπως αυτά, αλλά πίστεψε με δεν είναι τίποτα. Δεν μιλάμε για αφόρητους πόνους (ευτυχώς εγώ δεν είχα έντονο τον πόνο στο χέρι) μιλάμε για πόνο που εγώ δηλαδή που έχω σκοπό μετά από μερικά χρόνια να τον βγάλω και να ξανακάνω την ίδια διαδικασία, δεν το σκέφτομαι καθόλου... Ότι άλλο θες να ρωτήσεις εδώ θα είμαι, είμαι αρκετές ώρες online στο forum γιατί μπαίνω από τη δουλειά...
Φιλάκια!
Γεια σου Sad!! Ευχαριστώ που μου απάντησες. Σχετικα με το αν το χρειαζομαι ή όχι, η αλήθεια ειναι οτι σαφώς θα μπορούσα να κάνω ακόμα μία προσπάθεια μόνη μου...... μόνο που θα ήταν η Νο 140 χιχιχιχιχι!!!! Το έχω προσπαθήσει αλλά γρήγορα εγκαταλείπω την προσπάθεια. Το ύψος μου ειναι 1,65 και η αλήθεια είναι οτι ο σωματότυπος μου είναι τέτοιος που δεν μου φαίνονται τόσο πολύ όλα αυτά τα κιλά πυ έχω (στο παρελθόν υπήρξα και πολύ γυμνασμένη), για να καταλάβεις και ο γιατρός που πήγα πριν φυσικά με δεί καλύτερα μου μιλούσε πως έχω μόνο να χάσω 15 κιλάκια..... όμως όταν με είδε καλύτερα και κατάλαβε πόσο κιλά ειμαι..... ε τότε μου είπε πως ναι έχω δίκιο, δεν ειναι εύκολο από 95 να πάω στα 70 τόσο εύκολα!!!!!! Και δεδομένου ότι δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να έχει καταφέρει να χάσει στην ίδια δίατα (χωρίς διακοπές ενδιάμεσα) πάνω από 5 κιλά. Δεν ειμαι σταθερή!!!
Αν θυμάμαι καλά και εσύ στα δικά μου κιλά δεν ήσουν όταν το έβαλες; Εχεις χάσει κιλά αυτές τις 20 ημέρες; Εχεις και παρενέργεις όπως (ρεψίματα)...... στο λέω αυτό γιατι με το μπαλόνι που έχω εγω τώρα....... αστα!!!! χιχιχιχιχιχιιχι δραααααμμμμαααααα!!!!!!!!
Και κάτι τελευταίο ... δεν νοιώθεις πως κάτι έχεις μέσα και πως είσαι άρρωστη έτσι;;;;
Φιλάκια πολλά!!
PS: όταν είσαι on line και είμαι και εγώ μπορούμε να μιλήσουμε κιόλας σαν ένα είδος chat; είμαι λίγο ασχετούλα εδώ!!!
ʼρρωστη;;; Καμία σχέση!! Δεν νιώθω απολύτως τίποτα μέσα μου και κάθε άλλο παρά άρρωστη! Πιο πολύ ανανεωμένη θα έλεγα! Εχασα σε 20 μέρες 9 κιλά και νιώθω ήδη άλλος άνθρωπος! Ήμουν 106,7 πριν το χειρουργείο και τώρα είμαι 97.7. Τα ρούχα αρχίζουν και μου κυλάνε... :) Ρεψιματα έχω ναι, αλλά μη φανταστείς, πολύ διακριτικά, από μέσα μου δηλαδή μικρά μικρά... μόνο εγώ τα καταλαβαίνω.
Όταν είμαι online μπορούμε να τα πούμε στο chat του forum real time και να σου λύσω κάθε απορία!! Είναι φανταστικό πράγμα ο δακτύλιος! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Χθες έφαγα και αρνάκι, και πατατουλες και μετά μας φέρανε και γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού από πάνω και το βράδυ έφαγα κοτοπουλο, και εκεί που είχα τύψεις, ζυγίστικα σήμερα και έχω πέσει μισό κιλό! Και αυτό γιατί; Γιατί εγώ έφαγα όσο ήθελα, χόρτασα έσκασα, δεν περιορισα τον εαυτό μου σε τίποτα, όμως η ποσότητα εκ των πραγμάτων ήταν μικρή, απλά εγώ δεν το κατάλαβα γιατί έσκασα! :) Θέλω να παντρευτώ αυτόν που ανακάλυψε τον δακτύλιο και να τον παντρευτώ!!!!!!
Η πλακα ειναι οτι το Σαββατο εφτιαξα γεμιστα. Εκανα 45' να φαω 2 μεσαιες ντοματες κ 3 πατατουλες...
Ωρε άντρα που θα πάρω εγώ!! Θα μου φτιάχνει και γεμιστά!!
Εμ τι...εχουμε και αυτο το κακο. Ωσαν Ταυρος, μου αρεσει το φαγητο ιδιαιτερα. Και οποτε μαγειρευω εγω σπιτι, τα θελω ολα στην εντελεια ;) (Και σε ποσοτητες! χαχαχα)