πιτα γυρο απο ολα ε?χμμμμμμμμμ μαλλον και εγω αλλαζω οχι πιτσα αλλα γυρο
Printable View
lol !Quote:
Originally posted by litsaki28
Εγω θελω μια βαφλα με μερεντα και παγωτο cookies!!!
εγω θελω παλι το φαι του αδεφου μου....μπιφτεκι γεμιστο τρωει.....δε ζηταω πολλα ρε γμτ...αλλα ουτε αυτο δεν μπορω να φαω μεχρι να αδυνατισω....
Εγώ έχω μιλφέιγ στο ψυγείο! Αλλά θα περιμένω μέχρι αύριο για να αποφασίσω αν θα το φάω!!
παγωτό!!.. Κι αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ εξαιτίας μιας φοβερής φαρυγγίτιδας που σκέφτηκε να μου κάνει αρμένικη βίζιτα..
θελω ενα βρωμικο με βραστο λουκανικο απο καντινα:P
Βασικά αν το φας για πρωινό έτσι βραστό σε ψωμάκι μόνο με τοματούλα και μουστάρδα μια χαρά είναι!
ʼντε όμως να βρεις καντίνα τέτοια ώρα..
πριν αρχισω διατροφη εκανα 12 χλμ με το αμαξι μονο και μονο για να φαω βρωμικο απο μια συγκεκριμενη καντινα.χε χε:P
Η καντίνα είναι θάνατος! Αλλά δυστυχώς ένα δεν είναι ποτέ αρκετό..
Πάντως όταν ήμουν μικρότερη πρωινό σε καντίνα έτρωγα συνέχεια! Μετά τα κλαμπάκια.. (μη σου πω ότι περίμενα πως και πως να ξημερώσει για να φύγουμε από το κλαμπ και να πάμε στη καντίνα lol)
xaxxaxxaxaxa και εγω περιμενα την ωρα του βρωμικου μετα το ποτο
χαχα ειμαστε ελεινες
αχ κοριτσια...το πιστευετε οτι εγω δεν εχω επιτρεψει ποτε στον εαυτο μου να φαει ενα βρωμικο απο καντινα????τα εχω δει,τα εχω μυρισει,εχω δει την υπολοιπη παρεα μου να τα τρωει...αλλα εγω ποτε...μονο μια φορα ημουν με μια φιλη στην παραλια,ετρωγε εκεινη και δεν μπορουσε να τρωει μονη της και σχεδον μου επεβαλε να δωκιμασω απο το δικο της...ηταν κολασμενο...αλλα ηταν πολυ χειροτερες οι τυψεις που ενιωθα μετα...γι αυτο και δεν το ξαναεκανα
το μπιφτεκι του αδερφου δεν το εφαγα χθες...και σημερα η ζυγαρια με ανταμειψε με 86,5!!!
παντως μπορειτε να φτιαξετε το "βρωμικο σας μονες γιαμεσημερι.τα εισαγωγικα γιατι θα ειναι πλεον "καθαρο και σπιτικο'' αλλα εξισου νοστιμο
εχω δωσει συνταγη για γυρο κοτοπουλο σπιτικο??αν ενδιαφερεστε πειτε μου νε το γραψω!!
ασπιρινη εποφελησου απο τη φαρυγγυτιδα και μην το φας το παγωτο!
αλεξαν...ασε το μιλφειγ στο ψυγειο...και αν το φτιαχνεις μονη σου να σου πω,επειδη το φτιαχνω και εγω οτι ειναι απο τα γλυκα που γινονται τελεια και με φρουκτοζη και γλιτωνεις πολλες πολλες θερμιδες!
koritsaki γραψε το γυρο κοτοπουλο,παιρνω χαρτι και μολυβι!!!
λιτσακι τον γραφω αμεσως στο τοπικ με τις συνταγες!
ok:)
θελω να φάω....... ενα γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Εγώ θέλω μια τρούφα αφράτη αφράτη με σοκολάτα
μέχρι να αποφασίσεις θα έχει μπαγιατέψει βρε , φάτη ή πέτα τη :PQuote:
Originally posted by alexan72
Εγώ έχω μιλφέιγ στο ψυγείο! Αλλά θα περιμένω μέχρι αύριο για να αποφασίσω αν θα το φάω!!
για μεσημεριανο εφαγα ενα γιαουρτι αγελαδος 2%+15~20 κερασια, και εχω πεθααανει στην πεινα!ηθελα καπου να πω το παραπονο μου....
επισης θελω να πω καπου πως χτες με πονουσε τοσο πολυ το στομαχι μου απο την πεινα προφανως, που μου ριχνε πονους και στη μεση, που δεν μπορουσα να κοιμηθώ! μαλλον με θερισε ο καφες το βραδυ
δεν τρωω ετσι συνηθως. κραταω θερμιδες για το βραδινο τραπεζωμαQuote:
Originally posted by Ciciliana
cat ειναι στη διατροφη σου να τρως τοσο λιγο για μεσημεριανο??
λιγο μου φαινεται..
Κοριτσάκι δεν γλυτώνεις πολλές θερμίδες, η φρουκτόζη έχει τις ίδιες θερμίδες με τη ζάχαρη, εκτός εάν βάζεις λιγότερη λόγω του ότι είναι πιο γλυκιά..Quote:
Originally posted by koritsaki
ασε το μιλφειγ στο ψυγειο...και αν το φτιαχνεις μονη σου να σου πω,επειδη το φτιαχνω και εγω οτι ειναι απο τα γλυκα που γινονται τελεια και με φρουκτοζη και γλιτωνεις πολλες πολλες θερμιδες!
betty εισαι σιγουρη για τις θερμιδες??ο θερμιδομετρητης δεν εχει τη φρουκτοζη....
αλλα ειναι οντως αρκετα πιο γλυκια. προσωπικα βαζω σε φρουκτοζη το 1/3 απο οτι σε ζαχαρη. δλδ μιλφειγ με ζαχαρη 6 κουτελιες σουπας-μιλφειγ με φρουκτοζη 2 κουταλιες της σουπας
Ναι κοριτσάκι. Ακριβώς γι αυτό τη χρησιμοποιούμε, επειδή είναι πιο γλυκιά, άρα βάζουμε λιγότερη.
Από θερμίδες όμως είναι το ίδιο, καρατσεκαρισμένο.
τώρα θα θελα να φάω....μηλόπιτα σπιτική απτα χεράκια της μανούλας μαζί με μια μπάλα παγωτό βανίλια(σλουρπ), αλλά όόόχι δε θα φάω!αν και ομολογώ πως τσίμπησα μια μπουκίτσα μηλαράκι από πάνω έτσι για δοκιμή!έχω υποσχεθεί όμως στον εαυτό μου οτι την άλλη βδομάδα θα φάω ένα γλυκάκι, θα το πω και στο διαιτολόγο μεθαύριο..αμαρτία που την εξομολογείσαι δεν είναι αμαρτία σωστά?!
τωρα θελω να παραγγειλω κρεπα!!! με κοτοπουλο κασερι φετα ντοματα μανιταρια πιπερια!
αααχχχ!!!!!!!!!!
αχχχχχ! κοριτσάκι τι μας κάνεις! :P
παιδια εγω αυριο το βραδυ θα τιμησω τον γιωργο αλκαιο και θα φαω κανονικοτατα απ'εξω. θα τον ξανατιμησω και το Σαββατο και ο Θεος βοηθος.
παντα καθημερινη επεφτε η γιουροβιζιον?
τριτη πεμπτη σαββατο. Τρεις μερες. παλια ηταν μονο Σαββατο γιατι δεν υπηρχαν ημιτελικοι
αααα,θενξ
Eγώ δεν θα ξεφύγω από τα τετριμμένα: θέλω σοκολάτα, φίλες και φίλοι, ναι, σοκολάτα...
Ε ρε χαρμάνα...
Αχ τι λετε βραδιάτικα κι εγώ έφαγα ένα γιαουρτάκι κι ένα μηλαράκι μόνο...:(
τωρα που ειπες σοκολατα, ο περιπτερας της γειτονιας μας εχει προνοησει και για αυτους που κανουν διαιτα (αυτο θα πει μαρκετινγκ εεε?)
εχει εφοδιασει το περιπτερο με ενα σωρο διαιτητικα σνακ μεταξυ των οποιων ειχα βρει προ καιρου (οταν ημουνα στο περιπου για διαιτα) μια ελβετικη σοκολατα με γλυκαντικα η οποια μου φανηκε ντελισιους! εγω που δεν ειμαι και πολυ της σοκολατας ειχα τσακισει κανα δυο τοτε αλλα μετα κομμενα και αυτα.
στην ουσια ηταν απλα χωρις ζαχαρη αλλα τα λιπαρα της ηταν φουλ, διαφορα περιπου 100-150 θερμιδες.
παντως ηταν πεντανοστιμη!
δεν είναι λίγες 150 θερμίδες! Λουκουμάκι, πού μένεις να περάσω από τον περιπτερά σου να του πω ένα "γεια";
χεχεχε..μαλλον σου πεφτει μακρια! χανια μενω
αλλα αν ενδιαφερεσαι, να μαθω πληροφοριες :P
100-150 θερμιδες λιγοτερες απο τις 550 ποθ εχει η Ιον εννεοει το λουκουμακι. Οχι 100-150 θερμιδες η καθε σοκολατα...
Και η sweet and balance μια χαρά μου φαίνεται για ώρα ανάγκης.
ʼσχετο τώρα μου έχει έρθει απελπισμένη όρεξη για μουσακά!
Αει στο καλό πια.!
Μουσακα μου παραγγειλε σημερα ενας φιλος.Μου λεει, κανε κανα τσιμπουσι καιρο εχεις να κανεις,να φτιαξεις εκει ενα μουσακα και μπουφε γενικα να φαμε.Τι να του λεγα του Χριστιανου που δε λεω κι οτι κανω διαιτα.Υποσχεθηκα για καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι, να δουμε ποτε ομως που αμα κανω τετοια φαγια στο σπιτι θα πεσω στο ταψι να κολυμπαω.:P
χαχα κανε το με ψητά τα λαχανικά, όχι τηγανιτά και φάε ένα μικρό κομμάτι.
Αλλά θέλει και μπουφέ, οπότε που να βρείς άκρη! Από που να κόψεις πια!