καλα το φαρμακειο αστο γιατι και οι τιμες.. φαρμακειο θα ειναι!
θα κοιταξω και στα hondos τι παιζει
θενκ γιου μαιρη!:starhit:
Printable View
καλα το φαρμακειο αστο γιατι και οι τιμες.. φαρμακειο θα ειναι!
θα κοιταξω και στα hondos τι παιζει
θενκ γιου μαιρη!:starhit:
xameno oneiro σου ηρθε το u2u μου/ Σου απαντησα, φιλακια
τελειο το νησι.....τα αλλα δυο τα εχω δει στη μεταφορα τους στον κινηματογραφο....το κοριτσι με το τατουαζ ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο απο την τριλογια.το λουλουδι της ερημου ειναι πολυ σκληρο,ειδικα αν εισαι γυναικα.Quote:
Originally posted by Noele
osoi exoun diabasei to koritsi me to tatouaz lene akrivws ta idia me ton loustam... den theloun na to afhsoyn...
to "nhsi" htan poly wraio
gia osous antexoun "to louloudi ths erimou" einai sygklonistiko...
διακοπη τσιγαρου και διαιτα δεν πανε με τιποτα μαζι!
πηγα πριν 2 μερες για καφε στον πυργο του ΟΤΕ οπου φυσικα δεν επιτρεπεται το καπνισμα. τρελη καταπιεση. οση ωρα δεν μπορουσα να καπνισω, σκεφτομουν το φαι! χάλια μαυρα...
μου επιβεβαιωθηκε η σκεψη οτι ειναι η χειροτερη στιγμη για να κοψω το καπνισμα.
και τελικα η θέα απο τον πυργο δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο........
ασχετο, πηρα φιλτρακια(πιπακια) για τσιγαρα, για να γλιτωνω μερος της πισσας τουλαχιστον! μια χαρα ειναι και πολυ βολικα. να τα δοκιμαστε οι καπνιστες/καπνιστριες
δίαιτα με διακοπή καπνίσματος θα συμφωνήσω νοτ βερι γκουντ αιντια! το λένε και οι γιατροί ακόμα. βέβαια όχι οτι επειδή κόβεις το φαί να αυξάνεις το τσιγάρο όπως κάνω εγώ αλλά δεν μπορούν να περιοριστούν κ τα δύο.πάντως μια γνωσστή μου έκανε το εξής για να κόψει το κάπνισμα.2 κόλπα.
1) πήρε μια ταμπακέρα κ κάθε μέρα έβαζε μέσα ένα τσιγάρο λιγότερο
2) κουβαλούσε ένα αρωματάκι μαζί της με έντονη μυρωδιά.όταν μοιρίζουμε κάτι έντονο η διάθεση για τσιγάρο κόβεται
πολυ καλο ακουγεται
θενξ βουλιανα!
δε με βολευει η ταμπακερα αλλα αμα ειναι να βοηθησει στη μειωση, αξιζει η δοκιμη!
από που πήρες φιλτράκια πιπάκια να πάω κεγώ να πάρω. καπνίζω η σλιμ τσιγάρο η στριφτό μπορώ να τα χρησιμοποιήσω!Quote:
Originally posted by click
διακοπη τσιγαρου και διαιτα δεν πανε με τιποτα μαζι!
πηγα πριν 2 μερες για καφε στον πυργο του ΟΤΕ οπου φυσικα δεν επιτρεπεται το καπνισμα. τρελη καταπιεση. οση ωρα δεν μπορουσα να καπνισω, σκεφτομουν το φαι! χάλια μαυρα...
μου επιβεβαιωθηκε η σκεψη οτι ειναι η χειροτερη στιγμη για να κοψω το καπνισμα.
και τελικα η θέα απο τον πυργο δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο........
ασχετο, πηρα φιλτρακια(πιπακια) για τσιγαρα, για να γλιτωνω μερος της πισσας τουλαχιστον! μια χαρα ειναι και πολυ βολικα. να τα δοκιμαστε οι καπνιστες/καπνιστριες
μία φορά στον πύργο του οτέ είχα χάσει τη τσάντα μου γιατίτην είχα βάλει αφηρημέν σε άλλη καρέκλαπίσω μου που γύριζε σε άλλο κύκλο κ τελικά την βρήκα απέναντι.χιχι.ακόμα γυρίζει?
ερώτηση ήταν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω???Quote:
Originally posted by bouliana
[από που πήρες φιλτράκια πιπάκια να πάω κεγώ να πάρω. καπνίζω η σλιμ τσιγάρο η στριφτό μπορώ να τα χρησιμοποιήσω!
απο περιπτερο. τα 10 εκαναν 60λεπτα, ενα κουτακι. το καθε πιπακι κραταει για περιπου 8-10 τσιγαρα, αν καπνιζεις ελαφρια (λιγοτερη πισσα) μπορει να κρατησει και παραπανω.
δεν ξερω αν βγαινει μεγεθος για σλιμ, ηθελα να ρωτησω για να παρω στην αδελφη μου, αλλα το ξεχασα.
παντως σε στριφτο δε νομιζω να στεκεται.
για να ξεφορτωθεις λιγη πισσα αντι να μπει στα πνευμονια, αξιζει τον κοπο να κανεις το νορμαλ μεγεθος, αν δε βγαινουν φιλτρακια και για σλιμ.
καποια περιπτερα δεν εχουν. αυτο στο υψος της ΧΑΝΘ, πριν το συντριβανι εχει σιγουρα.
επισης, το περιπτερο πριν την καφετερια ηλιος, στο ψητοπωλειο "ψησου" εχει φλιτρακια, λιγο πιο ακριβα. στα 70λεπτα
a ok thanks!!! θα τα δοκιμάσω!!
ακομα γυριζει, με πολυ αργο ρυθμο, αλλα γυριζει. πλακα ειχε που κατσαμε απεναντι απο την πορτα και οταν ηταν να φυγουμε την ειχαμε χασει :PQuote:
μία φορά στον πύργο του οτέ είχα χάσει τη τσάντα μου γιατίτην είχα βάλει αφηρημέν σε άλλη καρέκλαπίσω μου που γύριζε σε άλλο κύκλο κ τελικά την βρήκα απέναντι.χιχι.ακόμα γυρίζει?
απο κατω, πριν ανεβουμε, δε φαινοταν οτι γυριζει
καλο μηνα συμφορουμητες και συμφορουμιτισσες!!!
να περασουμε ενα φανταστικο οκτωβρη γεματο ονειρα και στοχους και πορεια μονο προς τα μπροστα!!!!
καλο μηνα σε ολους μας!
λατρευω το φθινοπωρο
http://niaou.pblogs.gr/files/132560-...E%9D%CE%91.jpg
καλό μήνα!!!!:cool:
Καλο μηνα με ενα τεραστιο χαμογελο!
Η ζωη ειναι ομορφη!!!!
click μου, ο γατουλινος ειναι δικος σου;
καλό μας μήνα!! :) και μακάρι click μου απο εδω και πέρα να κάνουμε βήματα μόνο προς τα μπρος!!!! :thumbup: στο χέρι μας δεν είναι τις περισσοτερες φορές εξάλλου?!?!Quote:
Originally posted by click
...ενα φανταστικο οκτωβρη γεματο ονειρα και στοχους και πορεια μονο προς τα μπροστα!!!!
oxι, εγω ειμαι σκυλομαμα :smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Καλο μηνα με ενα τεραστιο χαμογελο!
Η ζωη ειναι ομορφη!!!!
click μου, ο γατουλινος ειναι δικος σου;
kalo mhna!!!!!!!!!! :*********************
καλημερααααααα:starhit:
τη Δευτερα βρηκαμε 2 κουταβακια που μολις καποιος ειχε παρατησει στη μεση απο παρκινγκ.
Ειναι 1+ μηνων, αγορι και κοριτσι.
Εννοειται οτι τα πηραμε, γιατι αν τα αφηναμε θα ηταν σα να τα σκοτωνουμε κι εμεις. μπλεξαμεεεεεεεεεε
Αν εχει καμμια βορειοελλαδιτισσα κυριως, καποιον ενδιαφερομενο στειλτε μου u2u να σας στειλω φωτογραφιες και στοιχεια επικοινωνιας.
φιλια!
Καλησπερα ειμαι καινουργιο μελος.Κατι εχω υποψη μου.Αν μπορεις κανε τον κοπο κ βαλε μια φωτογραφια τους.
click άμα ο δικός μου σκύλος δεν ήταν επιθετικός προς άλλα τετράποδα ευχαρίστως να τα παιρνα αλλά θα τα κάνει μια χαψιά.
άσχετο αλλά πήρα κεγώ αυτά τα φιλτράκια-πιπάκια.ρε συ με αυτά το τσιγάρο ρουφιέται σε τρεις τζούρες!
:shocked2: ρε συ δεν το χω παρατηρησει καθολου αυτο που λες.Quote:
click άμα ο δικός μου σκύλος δεν ήταν επιθετικός προς άλλα τετράποδα ευχαρίστως να τα παιρνα αλλά θα τα κάνει μια χαψιά.
άσχετο αλλά πήρα κεγώ αυτά τα φιλτράκια-πιπάκια.ρε συ με αυτά το τσιγάρο ρουφιέται σε τρεις τζούρες!
παντως δεν ενιωσες παραξενα οταν ειδες αυτη τη μαυριλα στο φιλτρακι? δηλαδη τοσα χρονια αυτο που κραταει το φιλτρακι το βαζουμε μεσα μας. δεν ειναι αθλιο?
μπλιαχ ναι πράγματι.κ μαυρίζει με ένα τσιγάρο μόνο.α ,πήρα χοντρά φιλτράκια για στριφτό κ χρησιμοποιώ κ το φιλτράκι.κ μετ τα στριφτά μαυρίζει πιο αργά.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ!
bouliana(αν δε μπερδευω τα ονοματα) εχει κ πιπακια σλιμ κ φιλτρακια σλιμ για στριφτο!
προσφατα σταματησα να καπνιζω κ πηρα 4-5 κιλα σε χρονο dt αλαλ σταματησε εκει το κακο κ εχασα κ 1-2!
καλυτερα 3-4 κιλα παραπανω, παρα καπνιστρια:thumbup:
ολα ειναι στο μυαλο μας, το θεμα ειναι να γινει εκει αυτο το "κλιλ" ;)
stable, εχω αρχισει κ υποψιαζομαι οτι με ξερεις!!!
ΚΑΙ μ αρεσοσυν τα σκυλια
ΚΑΙ (το πιο σημαντικο τεκμηριο:D) εχω χασει ενα κιλο!!!:lol:
νια για φιλτράκια ξέρω.αλλά πιπάκια σλιμ ακόμα δεν έχω βρει.
εγω τα επαιρνα απο ψιλικατζιδικο με περιοδικα,τσιγαρα κτλ.
ζητα πιπακιαγια σλιμ φιλτρακια,ξερουν αυτοι!
αμαδεν εχουν δε σημαινει οτι δεν υπαρχει , πηγαινε σ αλλο!
το πολυ πολυ να κυκλοφορησει βρωμα οτι κυκλοφορει μια τρελη που ψαχνει.....πιπακια σλιμ :S
xaxaxaa!οκ!
Παιδιά είδατε χθες το "νησί"? Προσωπικά με εντυπωσίασε. Ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερο! Και το γεγονός ότι έχω διαβάσει το βιβλίο, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι, δεν με επηρέασε καθόλου. Σημείωσε 65% ακροαματικότητα. Αναμενόμενο.
το είδα!ναι μου άρεσε πάρα πολύ.κεγώ έχω διαβάσει το βιβλίο.κ πολύ καλές ερμηνείες .εκτός από την αγγλιδούλα.(χιχι άμα δεν πω την πικροχολιά μου θα σκάσω)
αν βρεις πιπακια σλιμ Θεσσαλονικη πεσμου που τα βρηκες πληζ να παρω στην αδελφη μου.
εμενα με τα gr τα μπλε κραταει το καθε πιπακι (τα TAR-GET παιρνω) για περιπου 6 τσιγαρα. με τα gr γκρι κραταει και παραπανω μεχρι να μαυρισει ολοκληρο.
ρε παιδια δε νεχει κατντησει ΑΗΔΙΑ αυτη η τιβι?
εχει βρωμισει ο τοπος απο ριαλιτι-ελεος πια!
σε λιγο ξεκιναει το ραδιο αρβυλα :smilegrin:
smart θα συμφωνησω μαζι σου, ελεος πια! Δεν υπαρχει τιποτα αιολογο να δουμε!
τΟ ΝΗΣΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ, αν και το εχουν αλλαξει απο το βιβλιο.Απιστευτη η ερμηνεια και η μεταδωση των συναισθηματων.
χθες δεν ειχε ραδιο αρβυλα?ετσι μου ειπαν :S
το νησι δεν το ειδα :(
εκεινες τις ωρες γυμναζω το σωμα κ το πνευμα μου :bouncing:
χτες ηταν η πρεμιερα ναι :yes: και για νησι και ραδιο αρβυλα.
νησι το μισοειδα γιατι τα κουταβια ειχαν παθει αμοκ και γινοταν χαμος εδω.
το ραδιο αρβυλα ειχε πολυ γελιο, παλιες καλες μερες
νιωθω λιγο ιεροσυλια μετα το παραπανω να γραψω αυτο για το οποιο μπηκα... αλλα τι να κανω :(
σ αυτο το θεμα δε λεγαμε για τα πιπακια κοριτσια?
νομιζα οτι ειχα πεταξει ολα τα ειδη καπνιστου μου αλλα ψαχνοντας βρηκα κατι υπολειμματα.
τα πιπακια λοιπον ειναι "TAR-GETslim" k εχει κ ενα ΟΥΡΡΡΡΛ: dritsashellas.gr
(δε θελω να κανω διαφημιση, ας σβηστει απο τους διαχειριστες του φορουμ αν δεν πρεπει να υπαρχει, απλα δεν ξερω πως αλλιως να βοηθησω τα κοριτσια σχετικα με το μειζονος σημασιας θεμα των..... πιπακιων!!!)
ωωωωωωωωωω thanks!!!:starhit:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα εβριμπάντι...
3 τόμους των 750 σελίδων έχω καθαρίσει τις 3 τελευταίες εβδομάδες... Μόνο αν βρω ενδιαφέρον βιβλίο μπορώ να ξεχάσω όλα τα υπόλοιπα που τριβελίζουν το μυαλό μου... Η τηλεόραση απλά δεν υπάρχει... Το νησί κάνει την διαφορά, αλλά 45 λεπτά μία φορά την εβδομάδα τί να σου κάνει???
Θέλω προτάσεις για να εμπλουτίσω την βιβλιοθήκη μου. Από όσα έχω διαβάσει εδώ έχω καταλάβει ότι είμαστε πολύ κοντά στα γούστα. Και μία απορία: έχει διαβάσει κανείς το "eat, pray, love"? Το αγόρασα σήμερα και λέω να το ξεκινήσω. Καμιά άλλη καλή πρόταση? Σε λίγες μέρες φεύγω πάλι από την πόλη και θέλω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα πολεμοφόδια...
Εύχομαι τα καλύτερα και ένα υπέροχο βροχερό πρωινό σε όλους
δεν το χω διαβάσει loustam περί τίνος πρόκειται?
εγώ προτείνω την τριλογία του μπέρναντ λέντερικ που δεν ξέρω πολλούς που την ξέρουν αλλά είναι κ γαμώ κ ξεκινάει με το πρώτο βιβλίο που είναι "τα παιδιά της θεσσαλονίκης" είναι μυθηστόρημα με πολύ ίντριγκα πάθη κ δολοπλοκίες κ η ιστορία ξεκινάει επί τουρκοκρατίας κ συνεχίζει όταν έχει ελευθερωθεί η αθήνα κ αρχίζει κ η μακεδονία τον επαναστατικό της αγώνα.κ κινείται μεταξύ των σαλονιών της αθήνας με τους έρωτες την διαφθορά κ την πολιτική ενώ ταυτόχρονα στην θεσσαλονίκη προχωράει η ιστορία του αγώνα.κ αυτοί με τα ανάλογα λάθη προδοσίες κτλ.κ έχει φοβερούς χαρακτήρες
κ εγώ αυτά παίρνω αλλά δεν έχω βρει μέχρι στιγμής σλιμ.αλλά δεν είναι οτι έψαξα κ αρκετά.αφού μας επιβεβαιώνεις οτι υπάρχουν θα βρω!
Σ'ευχαριστώ πολύ bouliana για την πρόταση. Θα φροντίσω να τα προμηθευτώ άμεσα... Έκανα και μία μίνι έρευνα και πήρα μία ιδέα περί τίνος πρόκειται. Και έχω την αίσθηση ότι θα γουστάρω πολύ. Θα έχεις πολύ σύντομα τις πρώτες εντυπώσεις μου... ;)