Αλεξανδρε,
ναι μπορει να συμβει αυτο που λες. Ολοι το κανουμε καποιες φορες.
ειναι περιεργο το πως μπορει να εχεις καπιον και να σκεφτεσαι οτι αυτος σου κανει η τον θες χωρις να γνωριζεις τιποτα παραπανω
Νομιζω οτι οταν γνωριζουμε καποιον, σχεση ή φιλια δεν ξερεις αν σου κανει. Ξερεις οτι θες. Κατι σε τραβαει στους ανθρωπους αυτους και οχι σε αλλους. Τον αν σου κανει, το δειχνει ο χρονος. Μπορει να σου κανει μπορει οχι, μπορει να του κανεις μπορει και οχι..
Στη δουλεια μου ετυχε να μου μιλησει μια συναδελφος καπως, γιατι και αυτη προφανως ειχε τα δικα της. Εγω της απαντησα επισης καπως γιατι και εγω φοβαμαι απο περιστατικα που μου εχουν τυχει στο παρελθον. Οταν ομως περασε αυτο και συνειδητοποιησα τι εγινε, την πλησιασα, την βοηθησα σε κατι που χρειαστηκε, της εδωσα και κατι πραγματακια που φτιαχνω εγω μονη μου, εκεινη επισης καταλαβε οτι τη μερα εκεινη δεν ηταν καλα και δεν ειχε σχεση με εμενα και τωρα χαιρομαστε που βλεπουμε η μια την αλλη και θελουμε και να βλεπομαστε εκτος δουλειας. Βγαλαμε τη βλακεια μας εκτος και φτιαξαμε μια καλυτερη σχεση.
Και μου εχει τυχει και φιλη μου που με τραβηξε αμεσως κοντα της, δεν ξερω γιατι, την λατρεψα και στο τελος μου εκανε πολυ μεγαλη ζημια στη δουλεια εκμεταλλευομενη τις αδυναμιες μου που τις ηξερε.
Remedy,
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Εμενα ποτε δεν μου αρεσαν αυτα τα ρητα τυπου Κοελιο, γιατι αυτη ειναι δανεισμενη γνωση. Ξερω οτι αυτα που μας διαφωτιζουν και μας εξελισσουν ειναι αυτα που συμβαινουν στο πετσι το δικο μας.
αν θελεις κατι πολυ και αφορα κι αλλους, οπως ειναι οι σχεσεις για παραδειγμα, το παιχνιδι παντα παιζεται μονο οταν το θελουν και οι δυο.
Ετσι ακριβως. Επισης εγω ειδα οτι παντα οι σχεσεις,οποιες σχεσεις φιλικες, ερωτικες, οικογενειακες πρεπει να αλλαζουν και να εξελισσονται. Αν δεν γινει αυτο χανονται. Παντα καποιος προχωραει, αλλαζει και ετσι πρεπει και η σχεση να αλλαξει, να εξελιχθει για να προχωρησει.