Results 121 to 135 of 167
-
09-11-2018, 13:57 #121
Αλεξανδρε,
ναι μπορει να συμβει αυτο που λες. Ολοι το κανουμε καποιες φορες.
ειναι περιεργο το πως μπορει να εχεις καπιον και να σκεφτεσαι οτι αυτος σου κανει η τον θες χωρις να γνωριζεις τιποτα παραπανω
Νομιζω οτι οταν γνωριζουμε καποιον, σχεση ή φιλια δεν ξερεις αν σου κανει. Ξερεις οτι θες. Κατι σε τραβαει στους ανθρωπους αυτους και οχι σε αλλους. Τον αν σου κανει, το δειχνει ο χρονος. Μπορει να σου κανει μπορει οχι, μπορει να του κανεις μπορει και οχι..
Στη δουλεια μου ετυχε να μου μιλησει μια συναδελφος καπως, γιατι και αυτη προφανως ειχε τα δικα της. Εγω της απαντησα επισης καπως γιατι και εγω φοβαμαι απο περιστατικα που μου εχουν τυχει στο παρελθον. Οταν ομως περασε αυτο και συνειδητοποιησα τι εγινε, την πλησιασα, την βοηθησα σε κατι που χρειαστηκε, της εδωσα και κατι πραγματακια που φτιαχνω εγω μονη μου, εκεινη επισης καταλαβε οτι τη μερα εκεινη δεν ηταν καλα και δεν ειχε σχεση με εμενα και τωρα χαιρομαστε που βλεπουμε η μια την αλλη και θελουμε και να βλεπομαστε εκτος δουλειας. Βγαλαμε τη βλακεια μας εκτος και φτιαξαμε μια καλυτερη σχεση.
Και μου εχει τυχει και φιλη μου που με τραβηξε αμεσως κοντα της, δεν ξερω γιατι, την λατρεψα και στο τελος μου εκανε πολυ μεγαλη ζημια στη δουλεια εκμεταλλευομενη τις αδυναμιες μου που τις ηξερε.
Remedy,
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Εμενα ποτε δεν μου αρεσαν αυτα τα ρητα τυπου Κοελιο, γιατι αυτη ειναι δανεισμενη γνωση. Ξερω οτι αυτα που μας διαφωτιζουν και μας εξελισσουν ειναι αυτα που συμβαινουν στο πετσι το δικο μας.
αν θελεις κατι πολυ και αφορα κι αλλους, οπως ειναι οι σχεσεις για παραδειγμα, το παιχνιδι παντα παιζεται μονο οταν το θελουν και οι δυο.
Ετσι ακριβως. Επισης εγω ειδα οτι παντα οι σχεσεις,οποιες σχεσεις φιλικες, ερωτικες, οικογενειακες πρεπει να αλλαζουν και να εξελισσονται. Αν δεν γινει αυτο χανονται. Παντα καποιος προχωραει, αλλαζει και ετσι πρεπει και η σχεση να αλλαξει, να εξελιχθει για να προχωρησει.
- 10-11-2018, 01:23 #122
μηπως θα σ αρεσε καλυτερα αυτος που λες να ειναι μεντορας σου αυτος μπορει να σε λιμπιζετε παντως :-)
13-11-2018, 22:31 #123WhyAlwaysMe?GuestΕχει μέρες να μπει η Catrine.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
14-11-2018, 14:46 #124
Καλησπερα. Εδω ειμαι WhyAlwaysMe
Δεν θελησα να γραψω γιατι νομιζω οτι θα ελεγα παλι τα ιδια. Με κινδυνο να σας ζαλισω θα πω τα τελευταια που εγιναν. Ο λογος ειναι οτι δεν εχω και που αλλου να τα πω. Δεν εχω πει σε κανεναν αυτο που μου συμβαινει εκτος απο εδω.
Ελπιζω πραγματικα να μη σας κουραζω. Παιρνοντας αυτον τον κινδυνο γραφω..
Τα πραγματα ειναι καλυτερα. Επειδη ομως οπως ειπα και στον τιτλο δεν ξερω τι ειναι ολο αυτο ακριβως γιατι δεν το εχω ξαναζησει δεν ξερω και πως να το χειριστω σωστα.. Νομιζω καμια φορα οτι αντιδρω σε οτι κανει αυτος και αλλες παλι φορες λεω στον εαυτο μου, οχι, μια χαρα τα κανεις, τον βλεπεις ΚΑΙ με τους δικους σου ορους.
Αυτος ερχεται
Μου ειπε να βγουμε για ποτο (που το ηθελα απο την αρχη γιατι ειχα περασει πολυ ωραια την πρωτη φορα). Δεν καταφεραμε ομως γιατι ειχα πρωινο ξυπνημα
Μιλαμε περισσοτερο στο τηλεφωνο(του ειχα πει οτι δεν μου αρεσουν μονο τα μηνυματα βραδυ) με αστεια, χιουμορ και πειραγματα
Ενα βραδυ μου ειπε αν το πρωι δεν δουλευες θα εμενα να κοιμηθω και να παρουμε πρωινο μαζι
Μου εχει μαθει ο τροπος επικοινωνιας που εχουμε να μη θυμωνω
Προχθες ειπαμε και καληνυχτα ο ενας στον αλλο
ΠΑΝΤΑ ομως στο μυαλο μου υπαρχει η διαφορα της ηλικιας και ολο αυτο εχει ημερομηνια ληξης και μπερδευομαι. Δεν μπορω να αφεθω οπως θα εκανα αν ολα αυτα συνεβαιναν με καποιο μεγαλυτερο
Αυτος πολλες φορες μου λεει -σκεφτεσαι συνεχεια. Θελω να χαλαρωσεις και να ευχαριστιεσαι και εσυ. Εγω ομως δεν μπορω. Σκεφτομαι τις ρυτιδες που εχω στα ματια και οτι τις βλεπει..(Συνειδητοποιησα οτι ετσι με εκανε να αισθανομαι ο πατερας μου που παντα με συγκρινε με την αδερφη μου, οτι εγω δηλαδη εμφανησιακα δεν ειμαι το ιδιο ομορφη και επιθυμητη.Εγω βεβαια δεν αισθανομαι ετσι. Δυσκολευομαι να δεχτω οτι με βλεπει ΑΥΤΟΣ ετσι).Στο τελος πιθανον θα ξενερωσει.
Και πολλες φορες οταν περνανε ξερω εγω 2 μερες που δεν μιλαμε σκεφτομαι αυτο ηταν δεν θα ξαναβρεθουμε. Μετα απο λιγο ομως προσπαθω να επιβληθω στον εαυτο μου, να του θυμισω ποια ειμαι και τι εχω καταφερει.
Ευχαριστω που με ακουτε και ευχομαι να μπορεσω να βρω μια ισορροπια σε ολο αυτο και εσεις στα δικα σας θεματα
14-11-2018, 15:49 #125Nefeli28GuestΔυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές.
Δυο βλέπω εγώ. Η θα περνάς καλά μαζί του αδιαφορώντας για ΟΛΑ η θα είσαι μαζί του και θα σε τρώνε κατά καιρούς διαφορα...
Δίνω μεγαλύτερη πιθανότητα στο δεύτερο όχι για να σε απογοητεύσω, αλλά γιατί από όσα γράφεις καταλαβαίνω πως δύσκολα θα ξεφύγεις από φαντάσματα που κουβαλάς. Όπως όλοι μας δηλαδή, δεν το παίζω ο γκουρού της αυτογνωσίας, το αντίθετο.
Παρόλη την αναζήτηση, την ψυχοθεραπεία, τις εμπειρίες, τα διαβάσματα, τα τούτα και τα κεινα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια (έχω την ίδια ηλικία με εσένα), τελικά καταλαβαίνω πως βελτιωνόμαστε σε ένα βαθμό. Ολότελα δεν γίνεται να ξεφύγουμε από τα φαντάσματα μας. Κι εσυ τώρα δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς αυτό με τον πιτσιρικά, γιατί αφενός σε κυνηγάνε κάποια παλιά θέματα, αφετέρου σε πνίγουν όσα επιτάσσουν οι κοινωνικές συνθήκες. «Είναι πιο μικρός, δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση, τι θες εσυ μ’αυτον, αυτός κάνει τη δουλειά του εσυ θα μένεις μπουκάλα...» κι ένα σωρό μαλακιες...
Ποσο μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό;; Όσο και να νομίζουνε ότι τα γράφουμε όλα στα παλιά μας τα παπούτσια, σε αυτή την κοινωνία ζούμε και κάποια πράγματα μας επηρεάζουν σε μικρότερο η μεγαλύτερο βαθμό, ανάλογα την ιδιοσυγκρασία του καθενός και τη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό του.
Θα σου πω για άλλη μια φορά να το ζήσεις. Και όσο γίνεται να αφήσεις τον κριτή που έχεις μέσα σου να κάνει ένα διάλειμμα από τη ζωή σου.
14-11-2018, 16:01 #126
Και όσο γίνεται να αφήσεις τον κριτή που έχεις μέσα σου να κάνει ένα διάλειμμα από τη ζωή σου.
Ποσο ευχομαι να φυγει αυτος ο κριτης απο μεσα μου. Για ολα οχι μονο για τη σχεση αυτη...
Δεν μπορω ομως μονη μου. Αποφασισα να αφησω αυτον να μου δειξει το πως (με την συμπεριφορα του εννοω). Οσο και αν βασανιζομαι με βοηθαει αυτος. Δεν το ξερει αλλα με βοηθαει. Θελω να πιστευω οτι αυτη η συναντηση εχει κατι να με μαθει, το ειπα καποια στιγμη νωριτερα. Βαθια μεσα μου αυτο πιστευω.
Nefeli σε ευχαριστω πολυ για οσα εγραψες. Ενιωσα οτι δεν ειμαι μονη...
14-11-2018, 16:11 #127Nefeli28GuestΌλα έχουν κάτι να μας μάθουν.
Και όχι, δεν είσαι μονη σου. Κι εδώ μέσα κι εκει έξω όλοι παλεύουμε με τον εαυτό μας....
Εδώ είμαστε για να τα λέμε και να βοηθάμε όσο μπορούμε.
Έχω λάβει κι εγώ στο παρελθόν μεγάλη βοήθεια από κάποια μέλη σε ένα θέμα που αντιμετώπιζα.
Προχώρα, κάνε αυτό που ο κριτης θα φώναζε να μην κανεις! Ζήσε τη ζωή σου, μια είναι δεν έχει άλλη.
14-11-2018, 17:04 #128WhyAlwaysMe?GuestCatrine,
Επειδή κάτι μου λέει πως θα έχεις περάσει και άσχημες στιγμές στο παρελθόν:
Άσε τα φαντάσματα του παρελθόντος στην άκρη.
Ζήσε το τώρα,ζήσε με τον νεαρό αυτό που έχεις στο νου σου,χωρίς αρνητικές σκέψεις,άγχος για το τι θα πει ο καθένας,ή για την όποια έκβαση.
Σκέψου θετικά αυτό που επιθυμείς να ζήσεις με τον νεαρό,σκέψου το ως κάτι όμορφο,που σε ευχαριστεί και σε ανανεώνει,
Μην αυτομαστιγώνεσαι.
14-11-2018, 20:27 #129
Ναι οπως ολοι WhyAlwaysMe εχω πονεσει πολυ, εχω κλαψει, εχω χτυπηθει.....εχω μαθει πολλα. Τα εχω αφησει στην ακρη αλλα δεν εχω ξεχασει. Και παντα βγαινει ο φοβος οτι κατι θα ξανασυμβει. ( Και αλλον να γνωριζα πιο καταλληλο ηλικιακα τα ιδια θα ειχα παλι στο κεφαλι μου) Υπαρχει ομως ταυτοχρονα πια και η εμπιστοσυνη οτι τωρα μπορω να τα καταφερω γιατι ειμαι πιο σοφη. Υπαρχει παντα αυτη η αντιφαση.
Αυτο που θελω να διωξω απο μεσα μου ειναι οι φωνες των δικων μου που με σταματανε απο αυτο που θελω. Και μπερδευομαι ενω δεν θα επρεπε, εφοσον ξερω τι θελω.
14-11-2018, 20:29 #130WhyAlwaysMe?Guest
14-11-2018, 20:29 #131
Nefeli σε ευχαριστω για αλλη μια φορα. Με ανακουφισες...
14-11-2018, 20:32 #132
Μακαρι WhyAlwaysMe....μακαρι
14-11-2018, 20:33 #133WhyAlwaysMe?Guest
14-11-2018, 20:36 #134
Με βοηθησες. Αυτος ο ενθουσιασμος που εδειξες με βοηθησε! :)
14-11-2018, 20:40 #135WhyAlwaysMe?GuestΕ τι να κάνω κι εγώ :-)
Να δοθεί βοήθεια πρέπει.