Originally Posted by
Sakis999
Όχι απλά να σου πω κάτι ,το ότι εσύ και η φίλη σου η Ελισάβετ από πάνω, δεν παραδέχεστε το αυτονοητο που το έχουν παραδεχθεί ολοι εδώ μέσα, τα αγόρια περισσότερο, ότι το να με πει γκει σε τέτοια στιγμή ήταν απαράδεκτο και αυτό τα ξεκίνησε όλα, νομίζω η άρνηση σας αυτή λέει πολλά....
Έχω κάνει και εγώ λάθη, το ότι την πίεζα ,το ότι την εβρισα, ναι ήταν λάθη μεγάλα..
Αλλά ότι εσείς μονάχα οι δύο δεν παραδέχεστε το αυτονοητο, με εξοργίζει.
Και το βλέπεις στο λένε και άλλοι, δεν στο λέω μόνο εγώ.
Μάλλον δεν έχεις έρθει εδώ ούτε εσύ ούτε η φίλη σου για να βοηθήσετε, αλλά μάλλον για να βγάλετε τα δικά σας απωθημένα.
Αν ερχοσασταν για βοήθεια ή έστω για σχολιασμό, θα ησασταν αντικειμενικές και το αυτονόητο θα το παραδεχοσασταν.
Εσείς όμως κάνετε λες και μιλάω για εσάς, λες και θίγω εσάς. Νομίζω ότι ήρθατε να καλύψετε εδώ δικες σας εμπειρίες.
Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τη "βοηθεια", έχω πάρει την απόφαση μου να μην ξανανασχοληθω με αυτην.
Ας παει λοιπόν και αυτή, αλλά και εσείς που δικαιολογείτε αυτήν της την κουβέντα , σε κάποιον επόμενο και να τον πείτε γκέι επειδή δεν σας πήδηξε στο 10ημερο, και θα δείτε αν δεν σας πετάξει έξω με τις κλωτσιές μετά...
Αυτό έπρεπε να είχα κάνει και εγώ, αλλά ήμουν μαλακας δυστυχώς.
Καλή συνέχεια σε ολους!