Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 228
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Πολλα απο αυτά που είπες τα ειπα και εγω και συμφωνώ απολυτα, οπως οτι θα του έδωσε σίγουρα σηματα τα οποία αυτός δε καταλαβε. Επίσης οτι δε πιστεύω και εγω οτι θα γυρίσει. Θεωρώ ότι το εχασε το παιχνίδι. Δεν ειχαν καν ολοκληρωμένη σχεση, δεν εχουν προλάβει να ζησουν τιποτα σε εναν μηνα για να δεθεί οποτε γιατί να κανει πισω και ενώ τη πρόσβαλε;
    Δεν μου έδωσε σημαδια δυστυχώς,το έπαιζε Κινεζα , και αντ αυτού μετά είπε τη μαλακια της ζητώντας και τα ρέστα .
    Μακάρι να μου έδινε σημαδι, πραγματικα μακάρι.
    Γιατί και εγώ αναρωτιομουνα γιατί δεν μου δίνει ..
    Αλλά όταν τη ρώτησα ευθέως γιατί το αποφεύγει ,ίσως για να δικαιολογηθει, μου είπε τη μαλακια της....
    Last edited by Sakis999; 30-07-2019 at 20:49.

Quote Originally Posted by little View Post
    Και εγω κοπέλα ειμαι απλά λέω την αλήθεια.
    Εγώ προσωπικά θα χαιρόμουν επειδή ο άλλος θα σκεφτόταν τις ανάγκες μου και όχι μόνο της ανάγκες του και θα σκεφτόμουν πως ενδιαφέρεται για μένα και δεν θέλει να με πιέσει. Ζούμε σε περίεργο κόσμο δυστυχώς όποιος ειναι νορμαλ μοιάζει εξωγήινος.
    Αυτό ακριβώς ,δε λέω τίποτα παραπάνω.
    Η κοπέλα δεν μου έδωσε σημάδι.
    Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθω, έχω κάνει πολλή αυτοκριτική.
    Απλά όταν ακούω παραλογισμους δεν μου αρέσει.
    Ζούμε σε περίεργο κόσμο, πραγματικα.
    Αλλά λένε οι άνδρες και αλλά οι γυναίκες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    Αυτό ακριβώς ,δε λέω τίποτα παραπάνω.
    Η κοπέλα δεν μου έδωσε σημάδι.
    Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθω, έχω κάνει πολλή αυτοκριτική.
    Απλά όταν ακούω παραλογισμους δεν μου αρέσει.
    Ζούμε σε περίεργο κόσμο, πραγματικα.
    Αλλά λένε οι άνδρες και αλλά οι γυναίκες.
    οταν βλεπεις πως καποιος σε κανει ψυχολογικα χαλια μην προσπαθεις να ψαξεις το γιατι!
    απλα φυγε
    κατι δειχνει ολο αυτο
    εσυ από οτι καταλαβα το μόνο "λαθος" σου ηταν πως δεν ετρεξες να πηδήξεις για 2 βδομαδες!
    να πω οτι περναγε κανα 3μηνο
    αν εσυ πας να φερθεις καλα και ο αλλος δεν το εκτιμά φυγε εκεινος εχασε

οταν βλεπεις πως καποιος σε κανει ψυχολογικα χαλια μην προσπαθεις να ψαξεις το γιατι!
    απλα φυγε
    κατι δειχνει ολο αυτο
    εσυ από οτι καταλαβα το μόνο "λαθος" σου ηταν πως δεν ετρεξες να πηδήξεις για 2 βδομαδες!
    να πω οτι περναγε κανα 3μηνο
    αν εσυ πας να φερθεις καλα και ο αλλος δεν το εκτιμά φυγε εκεινος εχασε
    Αυτό εννοώ και γω ακριβως, με καλυψες απόλυτα μπορώ να πω.
    Και δεν ήταν ότι δεν έτρεξα ή δεν ήθελα, απλά νόμισα ότι αυτή δεν ήθελε ακόμα.
    Δεν γύρισα όμως να την πω λεσβία ή μηξοπαρθενα ή κάτι τέτοιο....
    Απλά επειδή μέσα μου τη θέλω, θέλω να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Για αυτο ήρθα εδώ ,για να πάρω γνώμες.
    Και ότι είναι να γίνει ας γίνει...

Senior Member
    Αυτό εννοώ και γω ακριβως, με καλυψες απόλυτα μπορώ να πω.
    Και δεν ήταν ότι δεν έτρεξα ή δεν ήθελα, απλά νόμισα ότι αυτή δεν ήθελε ακόμα.
    Δεν γύρισα όμως να την πω λεσβία ή μηξοπαρθενα ή κάτι τέτοιο....
    Απλά επειδή μέσα μου τη θέλω, θέλω να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Για αυτο ήρθα εδώ ,για να πάρω γνώμες.
    Και ότι είναι να γίνει ας γίνει...
    Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς αλλά εχει ηδη δείξει πως δεν αξίζει τον κόπο κατά την γνώμη μου.
    Τωρα πέραν του να της στείλεις συγνώμη που ήδη έκανες δεν ξέρω αν μπορείς ή πρέπει να προσπαθήσεις και άλλο.

Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς αλλά εχει ηδη δείξει πως δεν αξίζει τον κόπο κατά την γνώμη μου.
    Τωρα πέραν του να της στείλεις συγνώμη που ήδη έκανες δεν ξέρω αν μπορείς ή πρέπει να προσπαθήσεις και άλλο.
    Μα να σου πω και κάτι γιατί δε μπορώ τρελαινομαι...
    Είναι δυνατόν να της λέω "ρε μωρό μου μόνο φιλάκια θα δίνουμε και όλο για ποτό θα βγαίνουμε; Δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα παραπάνω;" Και να μου απαντάει κοιτώντας με περίεργα: "Γιατι τι έχουν τα φιλάκια και το ποτό;"

Είναι δυνατόν να της λέω "να είσαι μόνη σου σπιτι μπας και κάνουμε τιποτα" και να γυρνάει και να μου λέει "αα εμένα δεν πάει εκεί το μυαλο μου.
    Και άλλα πολλά τέτοια δικαιολογητικά.
    Και μετα από όλα αυτά να περιμενεις να κάνω και κίνηση και να μήν νομίσω πως δεν θέλει ακόμα??
    Είναι δυνατόν??

Απλά να σου πω τι πιστεύω πως έγινε, όταν της μίλησα ανοιχτά και τη ρώτησα γιατί αποφεύγει το σεξ, αυτή προφανώς για να δικαιολογηθεί γιατί δεν είχε τι να πει, ήθελε να μου πετάξει το μπαλάκι εμένα και είπε αυτή τη μαλακια με το γκέι.

Αυτό πιστεύω πως ήταν όλο.

Μετά προφανώς σηκώθηκε και έφυγε γιατί δε πέτυχε το σεξ της μιας προσπάθειας.
    Αλλά να σου πω κάτι, πως να λειτουργήσω και εγώ όταν μου είπε αυτό πριν μια ώρα, άλλαξα 50 χρώματα και η ψυχολογία μου έγινε σκατα.

Ξερεις δεν είμαστε μηχανές του σεξ, έχουμε και ψυχολογία και διάθεση.
    Δηλαδή εσένα θα σου έβγαινε μετά από όλα αυτά? Ε μην τρελαθουμε κιόλας.....

Δικαιολογώ όμως και όσες λενε ότι φταίω μονο εγώ, δεν ξερουν όλη την ιστορία προφανώς.
    Αλλά σου είπα δεν είναι το θέμα μου ποιος φταίει, απλά δεν θέλω να τη χάσω έστω και σαν άνθρωπο.
    Last edited by Sakis999; 30-07-2019 at 20:58.

Senior Member
    Κοίτα να σου πω λίγο, είσαι κοπέλα και ως κοπέλα θα πάρεις το μερος της κοπέλας, λογικό το βλέπω.
    Αν δεις το αγόρι που απάντησε πιο πάνω την έβγαλε αυτή φάουλ και εμένα σωστο, λογικό ως αγόρι.

Από εκεί και πέρα λες πραγματα τα οποια ποτέ δεν ειπώθηκαν. Είπα εγώ πότε ότι ήθελα να της κάνω ερωτική εξομολόγηση ή ότι την αγαπησα???
    Δεν νομιζω.
    Εγώ είπα ότι περνούσα καλά και ότι ένιωθα κάποια μικρά συναισθήματα για αυτήν.
    Το ερωτική εξομολόγηση μόνη σου το έβγαλες και το συμπαιρανες. Εγώ δεν το είπα ποτέ.
    Από την άλλη 2-3 βδομαδες και να μην κάνω κίνηση ( επειδή νόμιζα ότι αυτή δεν ηθελε γιατι και αυτή το επαιζε Αγία και κινέζα αντί να μιλησει ανοιχτά για το τι ηθελε), δεν με πήραν και τα χρόνια. 2 βδομάδες ήταν μονο, ελεος. Δεν ηταν δα και κανα 6μηνο...Λυσσαρες είστε όλες; Δεν καταλαβαίνω ...

Άμα λοιπόν είχε ξενερώσει , θα μου το έδειχνε από την πρώτη στιγμή , δεν είχε καμία υποχρέωση απέναντι μου ,θα μπορούσε να είχε φυγει.
    Παρ όλα αυτά πριν γίνει το σκηνικό με το ερωτικό κομμάτι, ήταν πολύ καλή μαζί μου, με επριζε στην κυριολεξία να βγαίνουμε συνέχεια γιατί λέει ήθελε να με βλέπει συνέχεια και περνούσε πολύ καλά μαζί μου όπως η ίδια επαναλαμβάνω έλεγε....άρα το να είχε ξενερωσει από πριν το αποκλείω.
    Όλα ξεκίνησαν από εκείνο το βράδυ που αποτύχαμε, και από τότε ξενέρωσε , πριν μια χαρά ηταν.

Το επαιζε Κινέζα, δεν έκανα κίνηση για να μην την πιεσω ενώ δεν άντεχα να μην κάνω, με είπε γκέι, σηκώθηκε και έφυγε από την πρώτη (ούτε καν) προσπαθεια και γυρνάς και μου λες ότι θα με περνούσε για βλαμμένο.
    Σου είπα άλλη άποψη απ' ότι βλέπω έχουν οι γυναίκες σ αυτό το θέμα και άλλο οι άνδρες.
    Και νομίζω ότι και εσύ ήρθες εδώ και λες αυτά για να καλύψεις δικές σου εμπειρίες. Δε ξέρω μακάρι να κάνω και λάθος...

Το ότι κάθομαι ακόμα και προσπαθώ γιατί τη θέλω , δεν σημαίνει ότι είμαι και μαλακας στο κάτω κάτω. Η κοπέλα ειπε και έκανε κάποια πράγματα που κανονικά εγώ δεν θα έπρεπε να τα συγχωρέσω.
    Για μαλακές ψάχνεται;;;
    Με όσους το συζήτησα ,όλοι μου είπαν πως δεν αξίζει να προσπαθώ με μια ηλίθια.

Για να συνοψίζω, το ότι λοιπόν εγώ προσπαθώ ακόμα , δεν σημαίνει ότι θα παραδεχθω κιόλας ότι αυτή δεν έχει κάνει μαλακιες.
    Το οτι με προσέβαλε για μια παρεξήγηση, και σηκώθηκε και έφυγε είναι πολύ χοντρό.
    Θα μπορούσε να είχε υπομονή.
    Μένετε όλοι στο ότι την εβρισα εγώ πριν λίγες μέρες.
    Στο τι προηγήθηκε δεν μένετε όμως...
    Σου είπα όμως δεν σε παρεξηγώ, γυναίκα είσαι και λογικό να στηρίξεις μια κοπέλα..

Και εγώ εδώ δεν ηρθα για να την κατηγορω, ούτε για να βρω δίκαιο.
    Ήρθα γιατί πραγματικά την θέλω πίσω και θέλω να φτιάξουν τα πράγματα, γιατί με στεναχωρεί έτσι όπως γίναμε.

Αλλά άμα ακούω παραλογισμους ,ότι.και καλά ξενέρωσε και εγώ φταίω για όλα, εε δεν μπορώ τρελαίνομαι ...

Δεν είναι ότι την ξενερωσα εγώ, απλά εγώ κάνω υπομονή και προσπάθεια, αυτη είναι η διαφορά.....όπως έκανα και όταν ήμασταν μαζί, και στο τέλος σαν μαλακας την πάτησα...
    Πρώτον δεν έχουμε κανέναν διαγωνισμό εδώ για το ποιος είναι φάουλ και ποιος σωστός! Αυτά που σου είπα δεν σου τα είπα για να σε βγάλω φάουλ...στα είπα γιατί φαντάζομαι οτι θα ήθελες γυναικείες γνώμες για να καταλάβεις πώς μπορεί να σκέφτεται τώρα η κοπέλα και γιατί δεν σου μιλάει. Αν θες τα ακους, αν δεν θες δεν τα ακούς.

Τα περι ερωτικής εξομολόγησης τα είπα επειδή είπες ότι της μιλούσες συναισθηματικά και δεν ήθελε. Τι εννοείς λοιπόν; Τι της έλεγες; Γιατί σου εξηγώ οτι εγώ σαν γυναίκα αν κάποιος αρχίσει και μου λέει πολλά πολλά χωρίς καν να έχουμε κάνει σεξ , θα θεωρήσω οτι κάτι δεν πάει καλά! Και μάλλον αυτό σκέφτηκε κι η δικιά σου γιαυτό φερόταν έτσι. Σε ενδιαφέρει να καταλάβεις ή απλά θες να βγεις σωστός;

Επίσης δεν έχω κατάλαβει, κι αν θες εξηγείς, τι εννοείς όταν λες πως είχες καταλάβει οτι δεν ήθελε; Πώς το είχες καταλάβει; Είχες κάνει ποτέ κίνηση να κάνεις κάτι; Να την χαιδέψεις ή να την φιλήσεις λίγο παραπάνω ας πούμε. Κι αν ναι εκείνη πώς αντέδρασε; Σε σταμάτησε;
    Αν αυτό που λες το λες επειδή της πετούσες μπιχτές για σεξ κι εκείνη έκανε την χαζή, σου εξηγώ οτι αυτό δεν είναι σημάδι οτι δεν ήθελε. ΣΕ ΕΠΑΙΖΕ απλώς για να δει τι θα κάνεις. Αν έκανες κίνηση και σε σταμάτησε, τότε μπράβο σου που το σεβάστηκες και μαγκιά σου.Το να πετάς μπιχτές όμως δεν είναι κίνηση.

Senior Member
    Παιδάκι μου ακούς τι λες; Τι μαντάρα τα έκανα;
    Της έδινα συνέχεια σημάδια να προχωρήσουμε και αυτή έκανε την Κινέζα, και εμένα δεν μου άρεσε αυτό. Ήθελα πολύ να προχωρήσω αλλά ούτε λεσβία την είπα ούτε τίποτα.
    Από την άλλη τι κολωσα και αγχώθηκα και δε μπόρεσα και μαλακίες.....
    Με είπε όπως με είπε,προσβλήθηκα, πήγα να κάνω κάτι από αγγαρεία , και με πολύ σκατα ψυχολογια και νευρα δεν μου βγήκε , απλό.

Και μετά από την ούτε καν προσπαθεια δεν το λέω, σηκώθηκε και έφυγε...οκ αν φταίω εγώ μετά τι να πω ...γυναίκες είστε καλά κάνετε και στηρίζετε η μια την άλλη , εστω και στα όρια του παραλογισμού...

Και για να σου λυθεί η απορία, έχω πάει με 2 γυναίκες από τότε και δεν είχα κάποιο θέμα.
    Απλά τη συγκεκριμένη τη σκέφτομαι ακόμα, και πολύ. Αυτό είναι όλο
    Ε είναι προφανές ότι αγχώθηκες και κόμπλαρες. Για θετικό σου το λέω αυτό, αλλά ούτε τα θετικά δεν καταλαβαίνεις με την φόρα που χεις πάρει.
    Εφόσον αυτή σου είχε πει αυτό με το γκει, φυσικά και αγχώθηκες και δεν μπόρεσες να λειτουργήσεις μετά, δεν το βρίσκω καθόλου παράξενο αυτό.

Αλήθεια εσύ πώς εξηγείς ότι αυτή δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου και σου είπε για δικαιολογία όπως λες το γκει; Γιατί δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου ενώ της έδιεχνες οτι την ήθελες. Πώς το εξηγείς εσύ;

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πρώτον δεν έχουμε κανέναν διαγωνισμό εδώ για το ποιος είναι φάουλ και ποιος σωστός! Αυτά που σου είπα δεν σου τα είπα για να σε βγάλω φάουλ...στα είπα γιατί φαντάζομαι οτι θα ήθελες γυναικείες γνώμες για να καταλάβεις πώς μπορεί να σκέφτεται τώρα η κοπέλα και γιατί δεν σου μιλάει. Αν θες τα ακους, αν δεν θες δεν τα ακούς.

Τα περι ερωτικής εξομολόγησης τα είπα επειδή είπες ότι της μιλούσες συναισθηματικά και δεν ήθελε. Τι εννοείς λοιπόν; Τι της έλεγες; Γιατί σου εξηγώ οτι εγώ σαν γυναίκα αν κάποιος αρχίσει και μου λέει πολλά πολλά χωρίς καν να έχουμε κάνει σεξ , θα θεωρήσω οτι κάτι δεν πάει καλά! Και μάλλον αυτό σκέφτηκε κι η δικιά σου γιαυτό φερόταν έτσι. Σε ενδιαφέρει να καταλάβεις ή απλά θες να βγεις σωστός;

Επίσης δεν έχω κατάλαβει, κι αν θες εξηγείς, τι εννοείς όταν λες πως είχες καταλάβει οτι δεν ήθελε; Πώς το είχες καταλάβει; Είχες κάνει ποτέ κίνηση να κάνεις κάτι; Να την χαιδέψεις ή να την φιλήσεις λίγο παραπάνω ας πούμε. Κι αν ναι εκείνη πώς αντέδρασε; Σε σταμάτησε;
    Αν αυτό που λες το λες επειδή της πετούσες μπιχτές για σεξ κι εκείνη έκανε την χαζή, σου εξηγώ οτι αυτό δεν είναι σημάδι οτι δεν ήθελε. ΣΕ ΕΠΑΙΖΕ απλώς για να δει τι θα κάνεις. Αν έκανες κίνηση και σε σταμάτησε, τότε μπράβο σου που το σεβάστηκες και μαγκιά σου.Το να πετάς μπιχτές όμως δεν είναι κίνηση.
    Κοίτα έχω πάει με πολλές κοπέλες (δόξα τω θεώ), και τώρα μετά από αυτή πήγα με άλλες 2, και ξέρω πολύ καλά πίστεψε με ποτέ μια μου δίνει σημάδι και πότε όχι!
    Δηλαδή δεν γίνεται σε όλες τα σημάδια να τα έπιανα , και σε αυτή όχι.
    Και πίστεψέ με δε λέω μαλακίες για να βγω σωστός. Δεν έχω τέτοια ανάγκη, το τι είμαι το
    ξερω.
    Όντως η τύπισσα δεν μου έδινε σημαδι,και επειδη δεν την ήξερα και καθόλου καλά, δεν τολμούσα να κάνω κάτι γιατί πίστευα δεν ήθελε . Δεν της είχα και θάρρος για να κάνω κάτι ενώ πίστευα πως δεν ήθελε.
    Και αφού ήθελε τόσο πολύ το σεξ ώστε να φτάσει να με πει γκει, γιατί να με έπαιζε;
    Εγώ πιστεύω το μπαλάκι ήθελε να πετάξει σ εμένα γιατί της βγήκα εγώ πρώτος από εκεί που δεν το περίμενε.
    Και σου είπα δεν έχω θέμα να βγω σωστός, όλοι οι φίλοι μου και οι άνδρες σωστό με βγάζουν, δεν είχα ανάγκη το φόρουμ που λέει ο λόγος.

Για συμβουλές ήρθα εδώ.
    Τεσπα άστο γυναίκα είσαι και σε δικαιολογω ,ίσως έχεις περάσει και εσύ το ίδιο και το βλέπεις από άλλη μεριά τώρα.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ε είναι προφανές ότι αγχώθηκες και κόμπλαρες. Για θετικό σου το λέω αυτό, αλλά ούτε τα θετικά δεν καταλαβαίνεις με την φόρα που χεις πάρει.
    Εφόσον αυτή σου είχε πει αυτό με το γκει, φυσικά και αγχώθηκες και δεν μπόρεσες να λειτουργήσεις μετά, δεν το βρίσκω καθόλου παράξενο αυτό.

Αλήθεια εσύ πώς εξηγείς ότι αυτή δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου και σου είπε για δικαιολογία όπως λες το γκει; Γιατί δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου ενώ της έδιεχνες οτι την ήθελες. Πώς το εξηγείς εσύ;
    Έτσι όπως το λες ναι συμφωνώ, θύμωσα και αγχώθηκα και δεν μου βγήκε , δεν είμαι ρομπότ.

Ε δεν ξέρω, σου είπα αυτή νόμισε ότι δεν θέλω εγώ, εγώ νόμισα ότι δεν θέλει αυτή , παρεξήγηση.

Απλά αυτή δεν έκανε υπομονή και είπε χοντρή μαλακια, η οποία θα ξενερώσει ένα αγόρι όταν δεν την ξέρει και καλά την κοπέλα.
    Εγώ από την άλλη έκανα υπομονή, αυτό ήταν κυρίως το φάουλ της.

Αλλά οκ άστο χεστο σου είπα και το ξαναλεω , θα δειξει η ιστορία....

Senior Member
    Κοίτα έχω πάει με πολλές κοπέλες (δόξα τω θεώ), και τώρα μετά από αυτή πήγα με άλλες 2, και ξέρω πολύ καλά πίστεψε με ποτέ μια μου δίνει σημάδι και πότε όχι!
    Δηλαδή δεν γίνεται σε όλες τα σημάδια να τα έπιανα , και σε αυτή όχι.
    Και πίστεψέ με δε λέω μαλακίες για να βγω σωστός. Δεν έχω τέτοια ανάγκη, το τι είμαι το
    ξερω.
    Όντως η τύπισσα δεν μου έδινε σημαδι,και επειδη δεν την ήξερα και καθόλου καλά, δεν τολμούσα να κάνω κάτι γιατί πίστευα δεν ήθελε . Δεν της είχα και θάρρος για να κάνω κάτι ενώ πίστευα πως δεν ήθελε.
    Και αφού ήθελε τόσο πολύ το σεξ ώστε να φτάσει να με πει γκει, γιατί να με έπαιζε;
    Εγώ πιστεύω το μπαλάκι ήθελε να πετάξει σ εμένα γιατί της βγήκα εγώ πρώτος από εκεί που δεν το περίμενε.
    Και σου είπα δεν έχω θέμα να βγω σωστός, όλοι οι φίλοι μου και οι άνδρες σωστό με βγάζουν, δεν είχα ανάγκη το φόρουμ που λέει ο λόγος.

Για συμβουλές ήρθα εδώ.
    Τεσπα άστο γυναίκα είσαι και σε δικαιολογω ,ίσως έχεις περάσει και εσύ το ίδιο και το βλέπεις από άλλη μεριά τώρα.
    Βρε συ είσαι σε θέση άμυνας και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, χαλάρωσε, δεν σου κάνει κανείς επίθεση.
    Και όχι, δεν είναι οτι την δικαιολογώ επειδή είμαι γυναίκα και αυτομάτως παίρνω την θέση της, έχω πάρει το μέρος άνδρων πολλές φορές και εδώ μέσα. Κι ούτε είχα ανάλογη εμπειρία ποτέ έτσι όπως το περιγράφεις. Να σε βοηθήσω προσπαθώ εξηγώντας την θέση της , κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου αν θες, ακριβώς επειδή είμαι γυναίκα (και πολύ μεγαλύτερη σου επίσης!) και μπορώ ίσως να την καταλάβω καλύτερα.
    Λες πως θες να την ξανακερδίσεις ή τελοσπάντων να το λήξετε ήρεμα κι ωραία. Απαραίτητη προυπόθεση για αυτό είναι να την καταλάβεις. Όχι για να την δικαιολογήσεις, ή για να συνεχίσεις να την θες, αλλά για να δεις και συ την πλευρά σου και να μην ξαναβρεθείς σε ανάλογη θέση με την επόμενη. Αν ήταν εκείνη εδώ και έγραφε, θα της λέγαμε για τα δικά της λάθη. Τώρα είσαι εσύ.

Σε ξαναρωτώ λοιπόν γιατί δεν απάντησες. Είχες κάνει ποτέ κίνηση να το προχωρήσετε πέρα από τις ερωτήσεις και τα υπονοούμενα; Κάποιες γυναίκες μπορεί να είναι πιο άνετες και να σου απαντήσουν θετικά στην ερώτηση, κάποιες μπορεί να περιμένουν να κάνεις κίνηση συγκεκριμένη. Είναι προφανές οτι η δικιά σου ανήκει στην δεύτερη κατηγορία!

Senior Member
    Σε παράτησε εκείνη που αγαπάς
    και δεν ξέρεις φιλαράκο που να πας
    σε παράτησε εκείνη που αγαπάς

Άνοιξε το ράδιο...

σε προδώσαν κι οι καλύτεροι σου φίλοι
    κι είναι η πίκρα δηλητήριο στα χείλη

Άνοιξε το ράδιο
    έρχεται άλλο αύριο
    τι κι αν έφτασες στον πάτο
    μη σε παίρνει από κάτω

Άνοιξε το ράδιο
    έρχεται άλλο αύριο
    κλείσε στον καημό το μάτι
    κοίτα τη δική σου πάρτη

Χαλαρά η ζωή είναι ωραία
    χαλαρά κι ας μην έχεις και παρέα
    χαλαρά θα' ρθουν άλλα πιο ωραία
    χαλαρά μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά

Χαλαρά η ζωή είναι ωραία
    χαλαρά θα'ρθουν άλλα πιο ωραία
    χαλαρά να θυμάσαι όλα είναι δανεικά

Η καρδιά σου δακρυσμένος ουρανός
    σαν μαχαίρι σε τρυπάει ο χωρισμός
    και καπάκι σε χτυπούν αναποδιές
    μοιάζει η ζωή σου σαν πικρός καφές

Έχω κολλήσει
    γιατί σ' έχω αγαπήσει
    δεν το πιστεύω
    ότι έχουμε χωρίσει

Χρήστος Πάζης-Χαλαρά... Αυτό θες τώρα. Όλα όσα θέλω να σου πω τα εξηγεί καλύτερα ο Χρηστάρας...

https://www.youtube.com/watch?v=XF_Jxx3eebo
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Miliva21
    Guest
    Ρε φίλε χαλάρωσε....

Ήρθες εδώ και μας ζητάς απόψεις....δλδ τι θες να σου πούμε; κάνεις δεν είπε ότι φταις μόνο εσύ...

Θίχτηκες εσύ από αυτό που σου είπε άρχισες να λες και εσύ χοντραδες και θίχτηκε με τη σειρά της και αυτή και τώρα μόνο με υπομονή και αν την αφήσεις για λίγο ήρεμη μπορεί να ξαναγυρίσει....

Σου είπα απλά τη γνώμη μου....Η τύπισσα δεν ξέρουμε αν είναι σωστή και πίστη στα προσωπικά της....και αν αξιζει να ασχοληθεια πάντως όπως δείχνει μπήκε πιο χαλαρά στη γνωριμία από ότι εσύ.....

Εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα έναν άντρα γκει επδ άργησε να προχωρήσει θα με θεωρούσα τυχερή που με περιμένει.....

Όμως αν ήμουν χαλαρη στην αρχή της γνωριμίας με προοπτική να δω πως θα πάει.......και είχα κάποιον πάνω από το κεφαλι μου να γκρινιάζει μονίμως και να με καταπιέζει....Δεν θα άντεχα....θα ξενέρωνα γτ θα σκεφτόμουν ότι αν κάνει έτσι αυτός φαντάσου τι θα γίνει όταν θα ολοκληρωθεί η σχέση και είμαστε και περισσότερο καιρό μαζί.....

Από τη στιγμή που θες να ξαναγυρίσει πρέπει να δεχτείς ότι έκανες λάθη........Ακόμα και αν θίχτηκες από αυτό που σου είπε και της το έβγαλες έτσι...δεν παύει να είναι ξενερωτικο .....

Σε περίπτωση που γυρίσει αν ξανά κάνεις τα ίδια θα φύγει οριστικά....

Senior Member
    Η αλήθεια ειναι οτι κρατάς τη γνώμη που σε συμφέρει μονο και νευριαζεις οταν σου τονιζουν δικα σου λαθη ακομα και οταν αυτο γίνεται με επιχειρήματα. Βέβαια ο σκοπος που άνοιξες εσυ το ποστ ειναι για να μας ρωτήσεις τι θα γίνει παραπέρα αλλα για να φτάσουμε εκει που ηδη εγω σου ειπα την άποψη μου θα πρέπει να καταλάβεις ακριβώς τα λάθη σου για να μη τα ξανακανεις οπως ειπε και η κοπελα παραπάνω.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    σε παράτησε εκείνη που αγαπάς

Άνοιξε το ράδιο...

σε προδώσαν κι οι καλύτεροι σου φίλοι
    κι είναι η πίκρα δηλητήριο στα χείλη

Άνοιξε το ράδιο
    έρχεται άλλο αύριο
    τι κι αν έφτασες στον πάτο
    μη σε παίρνει από κάτω

Άνοιξε το ράδιο
    έρχεται άλλο αύριο
    κλείσε στον καημό το μάτι
    κοίτα τη δική σου πάρτη

Χαλαρά η ζωή είναι ωραία
    χαλαρά θα' ρθουν άλλα πιο ωραία
    χαλαρά μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά

Χαλαρά η ζωή είναι ωραία
    χαλαρά θα'ρθουν άλλα πιο ωραία
    χαλαρά να θυμάσαι όλα είναι δανεικά

Η καρδιά σου δακρυσμένος ουρανός
    σαν μαχαίρι σε τρυπάει ο χωρισμός
    και καπάκι σε χτυπούν αναποδιές
    μοιάζει η ζωή σου σαν πικρός καφές

Έχω κολλήσει
    γιατί σ' έχω αγαπήσει
    δεν το πιστεύω
    ότι έχουμε χωρίσει

Χρήστος Πάζης-Χαλαρά... Αυτό θες τώρα. Όλα όσα θέλω να σου πω τα εξηγεί καλύτερα ο Χρηστάρας...

https://www.youtube.com/watch?v=XF_Jxx3eebo
    ΧΑΧΑΧΑ τρελός, ωραίος.

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast