Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 228
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    23...ναι πιστεύω τα ένιωθα γιατί αυτή με προσέγγισε πρώτη πολύ όμορφα , και άρχισα να νιώθω και εγώ όμορφα.
    Α ειστε πολυ μικροι... Ενταξει εσυ ξέρεις καλυτερα. Αλλα ασε τον χρονο να δείξει και σε σενα αν όντως τη θες ή απλα ειναι ενθουσιασμος
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Α ειστε πολυ μικροι... Ενταξει εσυ ξέρεις καλυτερα. Αλλα ασε τον χρονο να δείξει και σε σενα αν όντως τη θες ή απλα ειναι ενθουσιασμος
    Μωρέ εγώ να δω ναι.
    Αυτή δεν ξέρω αν θέλει να δει ξανά.
    Ή να ακούσει για μένα.

Senior Member
    Μωρέ εγώ να δω ναι.
    Αυτή δεν ξέρω αν θέλει να δει ξανά.
    Ή να ακούσει για μένα.
    Ε ασε λίγο τον χρόνο να περάσει. 5 μέρες δεν ειναι πολλες αν προσβλήθηκε. Μπορείς να της ζητήσεις εκ νεου μια συγγνώμη αλλα οχι ακομα κατά τη γνώμη μου. Αστη λιγο ακομα μόνη της να σκεφτεί και να ζυγίσει καταστασεις γιατί πολυ πιθανο να ειναι μπερδεμενη

Ε ασε λίγο τον χρόνο να περάσει. 5 μέρες δεν ειναι πολλες αν προσβλήθηκε. Μπορείς να της ζητήσεις εκ νεου μια συγγνώμη αλλα οχι ακομα κατά τη γνώμη μου. Αστη λιγο ακομα μόνη της να σκεφτεί και να ζυγίσει καταστασεις γιατί πολυ πιθανο να ειναι μπερδεμενη
    Βέβαιως πρέπει να περιμένω άλλες λίγες μέρες.
    Το θέμα όμως είναι ότι ούτε μπερδεμένη μπορεί να μην είναι ,ούτε να σκέφτεται τίποτα .
    Απλά με αυτό που έκανε, ίσως να με έχει διαγράψει εντελώς ,σαν να μην υπάρχω και να μην με σκέφτεται καν εμένα και το όλο θέμα.
    Δηλαδή εγώ εδώ που κάθομαι και σκάω, αυτή ίσως να διασκεδάζει αυτή τη στιγμή με άλλους και να μην σκέφτεται καν την όλη φάση.
    Να μην την νοιάζει καν δηλαδή.
    Δηλαδή και να την πάρω να της ζητήσω συγγνώμη πάλι, μπορεί να μην την "συγκινήσει" καν, και να της περασει αδιάφορο.
    Δεν ξέρω και εγώ ,κάποιους φόβους έχω και κάνω σκεψεις.

Senior Member
    Βέβαιως πρέπει να περιμένω άλλες λίγες μέρες.
    Το θέμα όμως είναι ότι ούτε μπερδεμένη μπορεί να μην είναι ,ούτε να σκέφτεται τίποτα .
    Απλά με αυτό που έκανε, ίσως να με έχει διαγράψει εντελώς ,σαν να μην υπάρχω και να μην με σκέφτεται καν εμένα και το όλο θέμα.
    Δηλαδή εγώ εδώ που κάθομαι και σκάω, αυτή ίσως να διασκεδάζει αυτή τη στιγμή με άλλους και να μην σκέφτεται καν την όλη φάση.
    Να μην την νοιάζει καν δηλαδή.
    Δηλαδή και να την πάρω να της ζητήσω συγγνώμη πάλι, μπορεί να μην την "συγκινήσει" καν, και να της περασει αδιάφορο.
    Δεν ξέρω και εγώ ,κάποιους φόβους έχω και κάνω σκεψεις.
    Ναι και αυτά πιθανά είναι αν θίχτηκε πολύ

Senior Member
    Ε πώς να της το έλεγε μωρέ... νορμάλ της το έλεγα ,1 μήνα την ήξερα.
    Απλά δεν ξέρω όποτε της το έλεγα χαμογελούσε ευγενικά, αλλά καταλάβαινα αμέσως πως μέσα της κρατούσε μια επιφύλαξη.
    Όταν τη ρωτουσα εσύ δεν νιώθεις κάτι ας πούμε; Έστω και λιγο; Μου απαντούσε περνάω πολύ ωραία και μου αρέσεις πολυ,αυτο μόνο.
    Και γενικά βρε παιδί μου, οποτε πήγαινα το θέμα στα συναισθηματικά , επειδή όντως τα ένιωθα και δεν τα έλεγα για φανφάρες, αυτή τραβιόταν λίγο σαν να μην της άρεσε.
    Είχε μια τέτοια σταση απεναντι σε αυτό.
    Μια φορά ας πούμε μου έκανε μια εξυπηρέτηση, και πάνω στον τρόπο του λέγειν της λέω σ' αγαπάω.(λόγω της εξυπηρέτησης βρε παιδί μου, ούτε εγώ το εννοούσα).
    Και παίρνει ένα ύφος και λέει "όχι δε μ αγαπάς, δε μπορείς να με αγαπάς σε τόσο λίγο διάστημα"
    Δίκιο είχε το ξέρω ,δεν μένω σε αυτό, μένω στον τρόπο που το είπε λες και την εθιξα, ενώ θα μπορούσε να το πει πιο όμορφα.
    Μπορεί και να λειτουργεί γενικά έτσι δε ξέρω, ίσως είναι κ τρόπος της με όλους.
    Απλά σε ότι αφορούσε συναίσθημα ήταν πολύ επιφυλαχτηκη, μπορει ισως επειδή ήταν ακόμα βδομάδες προς μήνα.
    Φίλε μου νομίζω ότι την είχες φρικάρει!!!
    Εκείνη από ότι φαίνεται το έβλεπε χαλαρά, μια καινούργια γνωρίμια, να δούμε πού θα μας βγάλει κτλ κτλ εσυ από την άλλη χωρίς καν να έχετε κάνει σεξ ακόμα ήθελες να της κάνεις ερωτική εξομολόγηση! Συγγνώμη αλλά άμα έβγαινα με κάποιον για δυο τρεις βδομάδες, δεν είχαμε κάνει καν σεξ και ήθελε να μου λέει και "συναισθηματικά" και ταυτόχρονα δεν τον έβλεπα να κάνει και κίνηση για να το κάνουμε (εσύ μπορεί να θεωρούσες πως δεν ήθελες να την πιέσεις αλλά η άλλη ίσως σου έδινε σημάδια που εσύ δεν έβλεπες)...ε μάλλον θα άρχιζα και εγώ να σκέφτομαι το ενδεχόμενο ότι είτε είναι βλαμένος είτε είναι γκει και ψάχνει γρήγορα να χωθεί σε μια σχέση για να καλυφθεί.
    Και δεν φτάνει αυτό, αλλά την προσβάλλεις κιόλας στο τηλ με αυτά που της είπες (προφανώς από ανασφάλεια δικιά σου επειδή σου είπε για το γκει και επειδή δεν μπόρεσες να λειτουργήσεις όταν το κάνατε) και μετά περιμένεις τι;

Οποιαδήποτε γυναίκα αν μια φορά τύχει και δεν βγει το σεξουαλικό, δεν σηκώνεται να φύγει, εκτός κι αν δεν γουστάρει πια. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δεν γούσταρε, είχε ξενερώσει ήδη από πριν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εκείνη από ότι φαίνεται το έβλεπε χαλαρά, μια καινούργια γνωρίμια, να δούμε πού θα μας βγάλει κτλ κτλ εσυ από την άλλη χωρίς καν να έχετε κάνει σεξ ακόμα ήθελες να της κάνεις ερωτική εξομολόγηση! Συγγνώμη αλλά άμα έβγαινα με κάποιον για δυο τρεις βδομάδες, δεν είχαμε κάνει καν σεξ και ήθελε να μου λέει και "συναισθηματικά" και ταυτόχρονα δεν τον έβλεπα να κάνει και κίνηση για να το κάνουμε (εσύ μπορεί να θεωρούσες πως δεν ήθελες να την πιέσεις αλλά η άλλη ίσως σου έδινε σημάδια που εσύ δεν έβλεπες)...ε μάλλον θα άρχιζα και εγώ να σκέφτομαι το ενδεχόμενο ότι είτε είναι βλαμένος είτε είναι γκει και ψάχνει γρήγορα να χωθεί σε μια σχέση για να καλυφθεί.
    Και δεν φτάνει αυτό, αλλά την προσβάλλεις κιόλας στο τηλ με αυτά που της είπες (προφανώς από ανασφάλεια δικιά σου επειδή σου είπε για το γκει και επειδή δεν μπόρεσες να λειτουργήσεις όταν το κάνατε) και μετά περιμένεις τι;

Οποιαδήποτε γυναίκα αν μια φορά τύχει και δεν βγει το σεξουαλικό, δεν σηκώνεται να φύγει, εκτός κι αν δεν γουστάρει πια. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δεν γούσταρε, είχε ξενερώσει ήδη από πριν.
    Πες τα γιατί εγώ τα ειπα και βγηκα κακια και σημειωσε οτι έμεινε και νύχτα σπίτι του αν κατάλαβα καλα και παλι δεν έγινα κατι. Ε τι να υποθέσει και αυτή;

Senior Member
    Τι να πω αμα δεν κανεις σεξ με καποια και δεν τρεξεις να πηδήξεις θεωρείσαι γκει αν ειναι δυνατον.
    Φιλε μου μην ασχολείσαι όλα δείχνουν πως δεν εψαχνε σοβαρή γνωριμία ίσως εψαχνε κατι χαλαρο και σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Τι να πω αμα δεν κανεις σεξ με καποια και δεν τρεξεις να πηδήξεις θεωρείσαι γκει αν ειναι δυνατον.
    Φιλε μου μην ασχολείσαι όλα δείχνουν πως δεν εψαχνε σοβαρή γνωριμία ίσως εψαχνε κατι χαλαρο και σεξ.
    Εσυ αν έβγαινες με καποιον κοντά ενα μηνα εμενες σπίτι του και δε σου έκανε κίνηση για σεξ δε θα σου φαινότανε παράλογο; και από που και ως που έβγαλες το συμπέρασμα ότι η κοπελα ηθελε μονο σεξ; γιατί δεν ειδα πουθενα να γράφει κατι που να παραπέμπει εκει.

Senior Member
    Πες τα γιατί εγώ τα ειπα και βγηκα κακια και σημειωσε οτι έμεινε και νύχτα σπίτι του αν κατάλαβα καλα και παλι δεν έγινα κατι. Ε τι να υποθέσει και αυτή;
    Δεν ξέρω και τι εννοεί ο καθένας "δεν ήθελα να την πιέσω γιατί έβλεπα ότι δεν ήθελε". Πώς το έβλεπε δηλαδή; Έκανε κίνηση να προχωρήσει κι η άλλη του είπε "συγγνώμη δεν θέλω ακόμα, θέλω τον χρόνο μου"; Αν είναι έτσι, πάω πάσο. Αλλά αν περίμενε από την άλλη να του πει "θέλω να το κάνουμε" κι επειδή δεν το έλεγε αυτός νόμιζε πως δεν θέλει, ε τότε αλλάζει το πράγμα.

Ο φίλος μας μάλλον επειδή την γούσταρε πολύ , κόμπλαρε κι αγχώθηκε να τα κάνει όλα σωστά και τελικά τα κανε μαντάρα από τις ανασφάλειες του και τις φοβίες του. Και μετά το πήρε και πατριωτικά να αποδείξει οτι μπορεί επειδή η άλλη του είπε για το γκει και επειδή την πρώτη φορά δεν...και το έχασε ακόμα περισσότερο.

Εγώ νομίζω είναι τελειωμένη κατάσταση. Ζήτησες συγγνώμη, τέλος. Δώστης χρόνο κι αν θελήσει θα επικοινωνήσει εκείνη πια, δεν πρέπει να κάνεις καμιά άλλη κίνηση γιατί όσο κάνεις κινήσεις τις επιβεβαιώνεις αυτό που φοβάται. Οτι είσαι τρομερά πιεστικός.

Senior Member
    Δεν ξέρω και τι εννοεί ο καθένας "δεν ήθελα να την πιέσω γιατί έβλεπα ότι δεν ήθελε". Πώς το έβλεπε δηλαδή; Έκανε κίνηση να προχωρήσει κι η άλλη του είπε "συγγνώμη δεν θέλω ακόμα, θέλω τον χρόνο μου"; Αν είναι έτσι, πάω πάσο. Αλλά αν περίμενε από την άλλη να του πει "θέλω να το κάνουμε" κι επειδή δεν το έλεγε αυτός νόμιζε πως δεν θέλει, ε τότε αλλάζει το πράγμα.

Ο φίλος μας μάλλον επειδή την γούσταρε πολύ , κόμπλαρε κι αγχώθηκε να τα κάνει όλα σωστά και τελικά τα κανε μαντάρα από τις ανασφάλειες του και τις φοβίες του. Και μετά το πήρε και πατριωτικά να αποδείξει οτι μπορεί επειδή η άλλη του είπε για το γκει και επειδή την πρώτη φορά δεν...και το έχασε ακόμα περισσότερο.

Εγώ νομίζω είναι τελειωμένη κατάσταση. Ζήτησες συγγνώμη, τέλος. Δώστης χρόνο κι αν θελήσει θα επικοινωνήσει εκείνη πια, δεν πρέπει να κάνεις καμιά άλλη κίνηση γιατί όσο κάνεις κινήσεις τις επιβεβαιώνεις αυτό που φοβάται. Οτι είσαι τρομερά πιεστικός.
    Πολλα απο αυτά που είπες τα ειπα και εγω και συμφωνώ απολυτα, οπως οτι θα του έδωσε σίγουρα σηματα τα οποία αυτός δε καταλαβε. Επίσης οτι δε πιστεύω και εγω οτι θα γυρίσει. Θεωρώ ότι το εχασε το παιχνίδι. Δεν ειχαν καν ολοκληρωμένη σχεση, δεν εχουν προλάβει να ζησουν τιποτα σε εναν μηνα για να δεθεί οποτε γιατί να κανει πισω και ενώ τη πρόσβαλε;

Κοίτα να σου πω λίγο, είσαι κοπέλα και ως κοπέλα θα πάρεις το μερος της κοπέλας, λογικό το βλέπω.
    Αν δεις το αγόρι που απάντησε πιο πάνω την έβγαλε αυτή φάουλ και εμένα σωστο, λογικό ως αγόρι.

Από εκεί και πέρα λες πραγματα τα οποια ποτέ δεν ειπώθηκαν. Είπα εγώ πότε ότι ήθελα να της κάνω ερωτική εξομολόγηση ή ότι την αγαπησα???
    Δεν νομιζω.
    Εγώ είπα ότι περνούσα καλά και ότι ένιωθα κάποια μικρά συναισθήματα για αυτήν.
    Το ερωτική εξομολόγηση μόνη σου το έβγαλες και το συμπαιρανες. Εγώ δεν το είπα ποτέ.
    Από την άλλη 2-3 βδομαδες και να μην κάνω κίνηση ( επειδή νόμιζα ότι αυτή δεν ηθελε γιατι και αυτή το επαιζε Αγία και κινέζα αντί να μιλησει ανοιχτά για το τι ηθελε), δεν με πήραν και τα χρόνια. 2 βδομάδες ήταν μονο, ελεος. Δεν ηταν δα και κανα 6μηνο...Λυσσαρες είστε όλες; Δεν καταλαβαίνω ...

Άμα λοιπόν είχε ξενερώσει , θα μου το έδειχνε από την πρώτη στιγμή , δεν είχε καμία υποχρέωση απέναντι μου ,θα μπορούσε να είχε φυγει.
    Παρ όλα αυτά πριν γίνει το σκηνικό με το ερωτικό κομμάτι, ήταν πολύ καλή μαζί μου, με επριζε στην κυριολεξία να βγαίνουμε συνέχεια γιατί λέει ήθελε να με βλέπει συνέχεια και περνούσε πολύ καλά μαζί μου όπως η ίδια επαναλαμβάνω έλεγε....άρα το να είχε ξενερωσει από πριν το αποκλείω.
    Όλα ξεκίνησαν από εκείνο το βράδυ που αποτύχαμε, και από τότε ξενέρωσε , πριν μια χαρά ηταν.

Το επαιζε Κινέζα, δεν έκανα κίνηση για να μην την πιεσω ενώ δεν άντεχα να μην κάνω, με είπε γκέι, σηκώθηκε και έφυγε από την πρώτη (ούτε καν) προσπαθεια και γυρνάς και μου λες ότι θα με περνούσε για βλαμμένο.
    Σου είπα άλλη άποψη απ' ότι βλέπω έχουν οι γυναίκες σ αυτό το θέμα και άλλο οι άνδρες.
    Και νομίζω ότι και εσύ ήρθες εδώ και λες αυτά για να καλύψεις δικές σου εμπειρίες. Δε ξέρω μακάρι να κάνω και λάθος...

Το ότι κάθομαι ακόμα και προσπαθώ γιατί τη θέλω , δεν σημαίνει ότι είμαι και μαλακας στο κάτω κάτω. Η κοπέλα ειπε και έκανε κάποια πράγματα που κανονικά εγώ δεν θα έπρεπε να τα συγχωρέσω.
    Για μαλακές ψάχνεται;;;
    Με όσους το συζήτησα ,όλοι μου είπαν πως δεν αξίζει να προσπαθώ με μια ηλίθια.

Για να συνοψίζω, το ότι λοιπόν εγώ προσπαθώ ακόμα , δεν σημαίνει ότι θα παραδεχθω κιόλας ότι αυτή δεν έχει κάνει μαλακιες.
    Το οτι με προσέβαλε για μια παρεξήγηση, και σηκώθηκε και έφυγε είναι πολύ χοντρό.
    Θα μπορούσε να είχε υπομονή.
    Μένετε όλοι στο ότι την εβρισα εγώ πριν λίγες μέρες.
    Στο τι προηγήθηκε δεν μένετε όμως...
    Σου είπα όμως δεν σε παρεξηγώ, γυναίκα είσαι και λογικό να στηρίξεις μια κοπέλα..

Και εγώ εδώ δεν ηρθα για να την κατηγορω, ούτε για να βρω δίκαιο.
    Ήρθα γιατί πραγματικά την θέλω πίσω και θέλω να φτιάξουν τα πράγματα, γιατί με στεναχωρεί έτσι όπως γίναμε.

Αλλά άμα ακούω παραλογισμους ,ότι.και καλά ξενέρωσε και εγώ φταίω για όλα, εε δεν μπορώ τρελαίνομαι ...

Δεν είναι ότι την ξενερωσα εγώ, απλά εγώ κάνω υπομονή και προσπάθεια, αυτη είναι η διαφορά.....όπως έκανα και όταν ήμασταν μαζί, και στο τέλος σαν μαλακας την πάτησα...
    Last edited by Sakis999; 30-07-2019 at 20:46.

Quote Originally Posted by little View Post
    Δυστυχώς αυτή ηταν τέτοια που την πέταξε τη μαλακια της. Αυτό ακριβώς που λες, δεν έπρεπε να ασχοληθώ.
    Αλλά οι κύριες από πάνω, ως γυναίκες , δεν το καταλαβαίνουν και λένε τα δικά τους, δυστυχώς...

Παιδάκι μου ακούς τι λες; Τι μαντάρα τα έκανα;
    Της έδινα συνέχεια σημάδια να προχωρήσουμε και αυτή έκανε την Κινέζα, και εμένα δεν μου άρεσε αυτό. Ήθελα πολύ να προχωρήσω αλλά ούτε λεσβία την είπα ούτε τίποτα.
    Από την άλλη τι κολωσα και αγχώθηκα και δε μπόρεσα και μαλακίες.....
    Με είπε όπως με είπε,προσβλήθηκα, πήγα να κάνω κάτι από αγγαρεία , και με πολύ σκατα ψυχολογια και νευρα δεν μου βγήκε , απλό.

Και μετά από την ούτε καν προσπαθεια δεν το λέω, σηκώθηκε και έφυγε...οκ αν φταίω εγώ μετά τι να πω ...γυναίκες είστε καλά κάνετε και στηρίζετε η μια την άλλη , εστω και στα όρια του παραλογισμού...

Και για να σου λυθεί η απορία, έχω πάει με 2 γυναίκες από τότε και δεν είχα κάποιο θέμα.
    Απλά τη συγκεκριμένη τη σκέφτομαι ακόμα, και πολύ. Αυτό είναι όλο

Senior Member
    Δυστυχώς αυτή ηταν τέτοια που την πέταξε τη μαλακια της. Αυτό ακριβώς που λες, δεν έπρεπε να ασχοληθώ.
    Αλλά οι κύριες από πάνω, ως γυναίκες , δεν το καταλαβαίνουν και λένε τα δικά τους, δυστυχώς...
    Και εγω κοπέλα ειμαι απλά λέω την αλήθεια.
    Εγώ προσωπικά θα χαιρόμουν επειδή ο άλλος θα σκεφτόταν τις ανάγκες μου και όχι μόνο της ανάγκες του και θα σκεφτόμουν πως ενδιαφέρεται για μένα και δεν θέλει να με πιέσει. Ζούμε σε περίεργο κόσμο δυστυχώς όποιος ειναι νορμαλ μοιάζει εξωγήινος.

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast