Καλημέρα <3 :)
Printable View
Σήμερα θα επισκεφτώ ένα κέντρο με διάφορους γιατρους
Θα μιλισω σε ψυχ γιατί δεν μπορώ να την βγάλω μόνος με τίποτα μέσα σε όλο αυτο
Κάνω σαν μλκς αλλά έτσι νιωθω
Μπορούν να περάσουν όλα αυτά?
Πήγα..κΑι ηρθα
Πως πηγε;;;
Mου είπε πως είναι κάτι νοητικό και θέλει παρακολουθησει
Αφήστε τα δεν έχω τι να πω
Ε να σε παρακολουθήσει τότε να δεις πως θα παει....
Πως μπορεί να πάει?βλέπω σημάδια γύρω μου πως δεν μπορεί να αλλαξει
Α ρε παίδες..τα κάνα χάλια όλα και είχα αρκετα
ομοιοπαθητικη πηγες?τι σου ειπε
Καλησπέρα :)
Τι ακριβώς εννοεί είναι κάτι νοητικό?
Ότι οφείλεται σε κάποια συγκεκριμένη λειτουργία του εγκεφάλου σου που σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι ή ότι είναι ψυχολογικό?
Επίσης,ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθήσεις να αποβαλεις λίγο αυτήν την αρνητικότητα προς τα πάντα γιατί αυτή είναι τελικά που σε κρατάει πίσω και πιθανώς σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι.Κι αν οχι,τουλάχιστον αποβάλλοντάς την θα μπορέσεις να προχωρήσεις.
Είναι και τα δύο...μου κόβεται η ανασα από την στενοχώρια
Δεν ωινεται να είσαι θετικός όταν έχεις βάλει 50κιλα χωρις λόγο επάνω σου και σε κρατάνε ολα πισω
Επερνα τα φάρμακα χωρίς καθοδηγήσει χωρίς τίποτα και χωρίς κανεναν
Δεν πάει ετσι
Καταλαβαίνω αυτό που λες.
Και καταλαβαίνω σε πόσο δύσκολη θέση μπορεί να σε φέρει μια ψυχολογική κατάσταση.
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αυτό είναι κάτι που στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς προκαλούμε στον εαυτό μας.Το να πάρεις κιλά λόγω έναρξης φαρμακευτικής θεραπείας ή π.χ για όσους έχουμε θυρεοειδη δικαιολογείται μέχρι ενός σημείου.Το να πάρεις όμως πάρα πολλά κιλά είναι κάτι που άφησες τον εαυτό σου να στο κάνει.
Αυτό που λες ότι έπαιρνες φαρμακευτική αγωγή χωρίς παρακολούθηση μου φαίνεται περίεργο έως δύσκολο να συμβαίνει γιατί τα φάρμακα στα γράφουν οι γιατροί και ειναι απαραίτητο να σε παρακολουθούν γι'αυτό το λόγο.Δικη σου επίσης επιλογή ήταν να τα κόψεις αυθαίρετα και τώρα έχεις μπροστά σου την επιλογή να βρεις έναν ειδικό που να σου ταιριάζει και να βοηθηθεις σε συνδυασμό πιθανώς με κάποια αγωγή.Μην το αφήσεις όμως ετσι γιατί πάλι βλεπεις ότι θα οδηγηθείς σε δύσκολη κατάσταση εξαιτίας δικής σου επιλογής.Ο εαυτός μας μπορεί να γίνει τόσο η καταστροφή όσο και ο σωτηρία μας!
Ελπίζω να μη σε πλήγωσαν αυτά που είπα αλλά από κάποιον έπρεπε να τα ακούσεις...
Καλημέρα σας
Καλημέρα σας, κιλα εβαλα κ εγω αλλα ειβαι αυτο που λέει οτι δεν δικαιολογεί τοσα πολλα κιλα, κ γω πολλα εβαλα αλλα εκτος απο τα χαπια ηταν κ η κατάθλιψη και ετρωγα επινα αλκοολ οταν δεν ήμουν καλα.. Με τα χαπια δεν θα παίζεις. Δεν τα κόβεις κ τα παίρνεις οποτε γουστάρεις , υποτροπιαζεις και χιλια δυο.. Θα πας κ θα ξαναπας σε ειδικό κ θα προσπαθήσεις να αλλαξεις οτι σε κανει να νιώθεις ετσι.. Κ εγω αλλαξα χαπια τωρα μπας κ αλλαξει κ ολο αυτο με την αύξηση βαρους γτ τα συγκεκριμένα που παιρνα με επηρέασαν.. Παρε τα πανω σου, όντως τα βλέπεις ολα μαυρα, προσπάθησε κ μαζι με τους ειδικόυς.. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω κ γω.. Νιωθω οτι δεν θες να ακούσεις κατι κ εισαι απόλυτος στο οτι δεν υπάρχει ελπίδα..
Θέλω να ακούσω απλά θέλω και να μου πει κάποιος τι μπορώ να κανω
Όποιος μπορεί να με κατατοπίσει στα αλήθεια..
Δεν μπορώ να ησυχάσω πλέον σε τέτοια περίπτωση που δεν μπορεί να περάσει όλο αυτο
Ελπίζω να με βοηθήσετε...όσο μπορειται
Μα..
Έχεις πάρει τόσες απαντήσεις από ανθρώπους που ενδιαφερόμαστε και θέλουμε να βοηθήσουμε..
Και εντούτοις συνεχίζεις να πιστεύεις ότι κανείς δε θέλει να σε βοηθήσει?
Γιατί?
Δεν ξέρω δημόσιους φορείς..πήγα κάπου και χρωστάω λευτα ας πούμε .οι δικοί μου είναι τελείως αρνητικοί μαζί μου και δεν είναι οκ
Θέλω να με κατευθύνεται συγκεκριμένα..χθες ας πούμε δεν με πηο ύπνος με τόσα θεματα στο κεφάλι μου και γύρω μου
Να βρεις δημοσιο φορεα. Αιγηνιτειο για παραδειγμα. Αν εννοεις πηγες σε ιδιωτη και εμεινε απληρωτος κατανοητο. Αρα θες σωστη γνωματευση σωστη αγωγη και επαναληψη συνταγων και συνεδριες ατομικες. Δημοσια ψυχιατρεια αθηνα. Παρε τηλεφωνο κλεισε ραντεβου ή πηγαινε. Εμεις χωρις να ξερουμε ακριβως τι χαπια παιρνεις σε ποιες δοσολογιες και για ποια κυριως παθηση οσο και να θελουμε παντα θα υστερουμε σε σχεση με εναν που το σπουδασε.
Σωστη η @Constantly curious .
Επίσης,πέρα από μια γνώμη και ορισμενες προτασεις που μπορούμε να σου δώσουμε,δεν είμαστε ειδικοί για να σε κατευθύνουμε.Ο ρόλος μας είναι υποστηρικτικός.
Εντάξει...
Την γνώμη μου λεω, δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στην ζωή σου και δεν χρειάζεται να γίνεσαι κατα κάποιον τρόπο "επιθετικός" σου ειπα τοσες φορες να μας μιλήσεις για οτι σε απασχολεί αν θες, γιατροι δεν είμαστε ομως δυστυχώς γι αυτό σου ειπα κ λογο οικονομικου να πας σε κάποιο νοσοκομείο που εχουν ψυχολογο και ψυχίατρο. Δεν πληρώνεις εκει. Κ γω σε νοσοκομείο παω..Αυτα απο μενα αν θες να συζητήσεις κατι εδω θα ειμαι. Κατι αλλο δεν μπορώ να πω
Ευχαριστώ για όλα όλους σας..μάλλον θα το διαγράψω.Δεν μπορώ να βγάλω άκρη