Τελευταία μερα - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 159
    Senior Member
    Καλησπέρα :)
    Τι ακριβώς εννοεί είναι κάτι νοητικό?
    Ότι οφείλεται σε κάποια συγκεκριμένη λειτουργία του εγκεφάλου σου που σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι ή ότι είναι ψυχολογικό?
    Επίσης,ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθήσεις να αποβαλεις λίγο αυτήν την αρνητικότητα προς τα πάντα γιατί αυτή είναι τελικά που σε κρατάει πίσω και πιθανώς σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι.Κι αν οχι,τουλάχιστον αποβάλλοντάς την θα μπορέσεις να προχωρήσεις.

Senior Member
    Είναι και τα δύο...μου κόβεται η ανασα από την στενοχώρια

Senior Member
    Δεν ωινεται να είσαι θετικός όταν έχεις βάλει 50κιλα χωρις λόγο επάνω σου και σε κρατάνε ολα πισω

Senior Member
    Επερνα τα φάρμακα χωρίς καθοδηγήσει χωρίς τίποτα και χωρίς κανεναν

Senior Member
    Δεν πάει ετσι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Επερνα τα φάρμακα χωρίς καθοδηγήσει χωρίς τίποτα και χωρίς κανεναν
    τι φαρμακα επερνες?τωρα πηγες σε γιατρους?δε σ ειπαν να παρεις?

Senior Member
    Καταλαβαίνω αυτό που λες.
    Και καταλαβαίνω σε πόσο δύσκολη θέση μπορεί να σε φέρει μια ψυχολογική κατάσταση.
    Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αυτό είναι κάτι που στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς προκαλούμε στον εαυτό μας.Το να πάρεις κιλά λόγω έναρξης φαρμακευτικής θεραπείας ή π.χ για όσους έχουμε θυρεοειδη δικαιολογείται μέχρι ενός σημείου.Το να πάρεις όμως πάρα πολλά κιλά είναι κάτι που άφησες τον εαυτό σου να στο κάνει.
    Αυτό που λες ότι έπαιρνες φαρμακευτική αγωγή χωρίς παρακολούθηση μου φαίνεται περίεργο έως δύσκολο να συμβαίνει γιατί τα φάρμακα στα γράφουν οι γιατροί και ειναι απαραίτητο να σε παρακολουθούν γι'αυτό το λόγο.Δικη σου επίσης επιλογή ήταν να τα κόψεις αυθαίρετα και τώρα έχεις μπροστά σου την επιλογή να βρεις έναν ειδικό που να σου ταιριάζει και να βοηθηθεις σε συνδυασμό πιθανώς με κάποια αγωγή.Μην το αφήσεις όμως ετσι γιατί πάλι βλεπεις ότι θα οδηγηθείς σε δύσκολη κατάσταση εξαιτίας δικής σου επιλογής.Ο εαυτός μας μπορεί να γίνει τόσο η καταστροφή όσο και ο σωτηρία μας!
    Ελπίζω να μη σε πλήγωσαν αυτά που είπα αλλά από κάποιον έπρεπε να τα ακούσεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sunny View Post
    Καταλαβαίνω αυτό που λες.
    Και καταλαβαίνω σε πόσο δύσκολη θέση μπορεί να σε φέρει μια ψυχολογική κατάσταση.
    Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αυτό είναι κάτι που στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς προκαλούμε στον εαυτό μας.Το να πάρεις κιλά λόγω έναρξης φαρμακευτικής θεραπείας ή π.χ για όσους έχουμε θυρεοειδη δικαιολογείται μέχρι ενός σημείου.Το να πάρεις όμως πάρα πολλά κιλά είναι κάτι που άφησες τον εαυτό σου να στο κάνει.
    Αυτό που λες ότι έπαιρνες φαρμακευτική αγωγή χωρίς παρακολούθηση μου φαίνεται περίεργο έως δύσκολο να συμβαίνει γιατί τα φάρμακα στα γράφουν οι γιατροί και ειναι απαραίτητο να σε παρακολουθούν γι'αυτό το λόγο.Δικη σου επίσης επιλογή ήταν να τα κόψεις αυθαίρετα και τώρα έχεις μπροστά σου την επιλογή να βρεις έναν ειδικό που να σου ταιριάζει και να βοηθηθεις σε συνδυασμό πιθανώς με κάποια αγωγή.Μην το αφήσεις όμως ετσι γιατί πάλι βλεπεις ότι θα οδηγηθείς σε δύσκολη κατάσταση εξαιτίας δικής σου επιλογής.Ο εαυτός μας μπορεί να γίνει τόσο η καταστροφή όσο και ο σωτηρία μας!
    Ελπίζω να μη σε πλήγωσαν αυτά που είπα αλλά από κάποιον έπρεπε να τα ακούσεις...
    Καλημέρα έχεις δίκιο...

Senior Member
    Καλημέρα σας

Senior Member
    Καλημέρα σας, κιλα εβαλα κ εγω αλλα ειβαι αυτο που λέει οτι δεν δικαιολογεί τοσα πολλα κιλα, κ γω πολλα εβαλα αλλα εκτος απο τα χαπια ηταν κ η κατάθλιψη και ετρωγα επινα αλκοολ οταν δεν ήμουν καλα.. Με τα χαπια δεν θα παίζεις. Δεν τα κόβεις κ τα παίρνεις οποτε γουστάρεις , υποτροπιαζεις και χιλια δυο.. Θα πας κ θα ξαναπας σε ειδικό κ θα προσπαθήσεις να αλλαξεις οτι σε κανει να νιώθεις ετσι.. Κ εγω αλλαξα χαπια τωρα μπας κ αλλαξει κ ολο αυτο με την αύξηση βαρους γτ τα συγκεκριμένα που παιρνα με επηρέασαν.. Παρε τα πανω σου, όντως τα βλέπεις ολα μαυρα, προσπάθησε κ μαζι με τους ειδικόυς.. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω κ γω.. Νιωθω οτι δεν θες να ακούσεις κατι κ εισαι απόλυτος στο οτι δεν υπάρχει ελπίδα..

Senior Member
    Θέλω να ακούσω απλά θέλω και να μου πει κάποιος τι μπορώ να κανω

Senior Member
    Όποιος μπορεί να με κατατοπίσει στα αλήθεια..

Senior Member
    Δεν μπορώ να ησυχάσω πλέον σε τέτοια περίπτωση που δεν μπορεί να περάσει όλο αυτο

Senior Member
    Ελπίζω να με βοηθήσετε...όσο μπορειται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Martal View Post
    Καλημέρα σας, κιλα εβαλα κ εγω αλλα ειβαι αυτο που λέει οτι δεν δικαιολογεί τοσα πολλα κιλα, κ γω πολλα εβαλα αλλα εκτος απο τα χαπια ηταν κ η κατάθλιψη και ετρωγα επινα αλκοολ οταν δεν ήμουν καλα.. Με τα χαπια δεν θα παίζεις. Δεν τα κόβεις κ τα παίρνεις οποτε γουστάρεις , υποτροπιαζεις και χιλια δυο.. Θα πας κ θα ξαναπας σε ειδικό κ θα προσπαθήσεις να αλλαξεις οτι σε κανει να νιώθεις ετσι.. Κ εγω αλλαξα χαπια τωρα μπας κ αλλαξει κ ολο αυτο με την αύξηση βαρους γτ τα συγκεκριμένα που παιρνα με επηρέασαν.. Παρε τα πανω σου, όντως τα βλέπεις ολα μαυρα, προσπάθησε κ μαζι με τους ειδικόυς.. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω κ γω.. Νιωθω οτι δεν θες να ακούσεις κατι κ εισαι απόλυτος στο οτι δεν υπάρχει ελπίδα..
    Ρωτάς αν μπορώ να πάω κάπου η αν είμαι μόνος σε όλο αυτό???

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast