moving on...
Printable View
moving on...
Κάτσε ρε Σοφία, μπορεί σε κάποιον να του αρέσει να μπουκώνεται. Επειδή εσένα ή της Γιώτας δεν αρέσει σημαίνει αυτό είναι και το σωστό; Κι επειδή ζούμε όντως σε μία ρατσιστική κοινωνία, με οτιδήποτε στην εμφάνιση, ακόμη και μια μεγάλη μύτη σημαίνει πως αυτό είναι σωστό;Quote:
Originally posted by Sofia
Τιμωρια δεν ειναι να ικανοποιουμε τον εαυτο μας, τιμωρια ειναι να τον μπουκωνουμε.Γνωριζοντας πώς ξεπερναμε ενα μετρο. Κ αδυνατώντας να επιβληθουμε στον εαυτο μας.
Κακο φυσικα κ δεν ειναι να γεμιζουμε τα κενα, ο τροπος ομως που τα γεμιζουμε ομως κανει την σημαντικη διαφορα.
Μεσω του φαγητου, ερχεται κ η ικανοποιηση, μειωνεται προσκαιρα ενα αγχος κ στη συνεχεια ερχεται κ η ενοχη. Σαδομαζοχιστικο θα ελεγα...
Κ κατι ακομα: αυτο που φαινεται, η εικονα μας, ειναι ο καθρεφτης μας στους αλλους κ σε εμας. Δεν ειναι τυχαιο αποτελεσμα η εικονα μας, κατι εξω απο μας κ την ψυχολογια μας. Ενα μαζεμενο σωμα, ενα \"καμπουριασμενο\" βαδισμα, ενα χαμογελαστο προσωπο, ενα σφιγμενο χαμογελο δεν λενε ποτε ψεμματα.Γιατι λοιπον τα κιλα να εξαιρεθουν?
Η ενοχή δεν έρχεται σε όλους πάρτε το χαμπάρι. Υπάρχουν και άνθρωποι που απλώς ξέρουν να απολαμβάνουν. Εγώ πιστεύω αυτοί που έχουν ενοχή έχουν πρόβλημα. Γιατί φυλακίζουν τους εαυτούς τους μες στα πρότυπα, με αποτελέσματα τα βλέπετε κι εσείς, μέχρι και θάνατο από ανορεξία. Είναι ωραία αυτά τα πρότυπα τώρα; Μην τρελαθούμε. Να κόβεται η πιο ωραία απόλαυση το φαί και να μετράνε αυτοί που είναι σκληροί με τον εαυτό τους; Κι εγώ πιστεύω πως είσαι σκληρή. Με τον εαυτό σου πάνω απ\'όλα.
Δηλαδή σε τι δεν λένε ψέμματα; Και τι σχέση έχουν τα κιλά έλεος δλδ συμφωνώ με Ελένη. Για τον Ομπορο δεν θα σχολιάσω καν
Ρε παιδί μου κάποιος μπορεί να ευχαριστιέται με 10 κουταλιές φαγητό; ΠΟΥ είναι το πρόβλημά σου εσένα; Θα πεις στον άλλλον τι θα βάλει στο στόμα του; Υπάρχουν και αδύνατοι που τρώνε τον αγλαίορα. Αυτό κι αν είναι ναζιστικό, όχι αυτό που είπε η Έλενα!! Άσε που οι ναζιστές ήταν ρατσιστές, δεν έβριζαν τους άλλους ρατσιστές άραγε που κολλάει; Και το movin \'on επίσης που κολλάει; Λίγο άσχετο δεν είναι; Τι έγινε; Κανένας πόλεμος και move on??Quote:
εγω ειμαι ενα τετοιο ατομο Helena.Αυτο ομως δεν αναιρει το άλλο. Αλλο να εχεις ενα μετρο κ να απολαμβανεις το φαγητο καποτε και αλλοτε να αφηνεσαι σ αυτο.Αλλο να ευχαριστιεσαι με 1 λιχουδια κ αλλο με 10.
Μπορεις σε παρακαλω oboro να μου υπενθυμησεις τις αρλουμπες που εγραψα?προσβαλεις ασυστολα το κατερινακι και δεν θα σου το επιτρεψει αλλη φορα!Quote:
Originally posted by oboro
Ναι, το κατερινακι το θυμάσαι? Που \"πεσαμε\" να το φαμε γιατι έλεγε αρλουμπες σχετικα με τη δόση και τη σχιζοφρένεια? Ε, τετοιες \"ευαισθησιες\" μου τη δινουν.
Αν δεν το κατάλαβες, εσυ ήσουν η επιθετική στην συζητηση που μολις ειχατε.
Σου τη δινουν πολυ ευκολα οι ευαισθησιες !Να το κοιταξεις αυτο!ευκαιρια να ξαναδεις τον γιατρο σου.
Το πολύ φαγητό δεν έχει σχέση μόνο με την μη αγάπη στον εαυτό μας λόγω εμφάνισης, αυτό συμφωνώ και εγώ ότι ίσως είναι ρατσιστικό.
Ομως τελικά πιστεύω ότι το πολύ φαγητό, δείχνει μη αγάπη και για έναν άλλο καθόλου ρατσιστικό λόγο: την υγεία! Πρόβλημα στο σκελετό, στη καρδιά, στα αγγεία, χολιστερίνη, διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο, κλπ. Ολα αυτά και άλλα είναι επιπτώσεις στην υγεία μας αν έχουμε πάντα 10-15 κιλά πάνω από το φυσιολογικό. Ας πάρουμε μόνο το πρώτο, που ακούγεται σαν το πιο ανώδυνο. Το σκελετό. Σκέψου πως είναι αν κουβαλάμε μια βαλίτσα 15 κιλών, για λίγη ώρα. Έτσι είναι κάθε στιγμή της ημέρας ενός ανθρώπου που έχει 15 κιλά πάνω από το φυσιολογικό. Φυσικά την ίδια επιβάρυνση υφίσταται και η καρδιά, με τα 15 αυτά κιλάκια.
τι ειναι αυτα τα καρθατικα?αδυνατηζουν σε λογικη δοση?ειμαι ελαφρια βουλιμικια αλλα δεν κανω εμετο.μερικες φορες μονο αν φαω υπερβολικα .εχω δηκτη μαζας 29 τι να πω εγω δλδ?
Θα μιλησω για μενα: δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει. ειπα τί εχω παρατηρησει κ τί νομιζω για την συγκεκριμενη κατασταση. Νομιζω πώς δικαιουμαι να λεω την γνωμη μου. Δεν μιλησα για σωστο ή λαθος. Αλλωστε ο καθενας βαθια μεσα του, μπορει να βρει την αληθεια του. Ετσι, δεν μπορω να πω με βαση αυτο που νιωθω κ εχω δει πώς η βουλιμια ειναι μια κατασταση που δεν σημαινει τπτ παραπανω.Quote:
Originally posted by libpa
Κάτσε ρε Σοφία, μπορεί σε κάποιον να του αρέσει να μπουκώνεται. Επειδή εσένα ή της Γιώτας δεν αρέσει σημαίνει αυτό είναι και το σωστό;
Δεν μιλησα νομιζω για μια μεγαλη ή μικρη μυτη. Μιλησα για μια παραμελημενη εμφανιση. Μια παραμελημενη εμφανιση, για μενα δεν ειναι ενα ασχημο χαρακτηριστικο (που ειναι κ λιγο υποκειμενικο), αλλα μια εμφανιση που δεν περιλαμβανει φροντιδα: πχ. καθαριοτητα, υγιεινη.Quote:
Κι επειδή ζούμε όντως σε μία ρατσιστική κοινωνία, με οτιδήποτε στην εμφάνιση, ακόμη και μια μεγάλη μύτη σημαίνει πως αυτό είναι σωστό;
Μάλιστα Lipba. Mόλις το πήρα χαμπαρι. Μίλησα για εναν κανονα. Χαιρομαι που μιλω με την εξαιρεση του κανονα. Αλλωστε παντα υπάρχουν εξαιρεσεις.Quote:
Η ενοχή δεν έρχεται σε όλους πάρτε το χαμπάρι.
Απλα να σου πω πώς η ανορεξια κ η βουλιμια εχουν μια πολυ πολυ στενη σχεση. Το καθολου φαι με το πολυ φαι ειναι ουσιαστικα το ιδιο πραγμα.Quote:
Υπάρχουν και άνθρωποι που απλώς ξέρουν να απολαμβάνουν. Εγώ πιστεύω αυτοί που έχουν ενοχή έχουν πρόβλημα. Γιατί φυλακίζουν τους εαυτούς τους μες στα πρότυπα, με αποτελέσματα τα βλέπετε κι εσείς, μέχρι και θάνατο από ανορεξία. Είναι ωραία αυτά τα πρότυπα τώρα;
Δεν μιλάω για υποταγη σε προτυπα. Μιλάω για εναν πιο ειλικρινη διαλογο με τον εαυτο μας.
Δεν μ αρεσει το προτυπο του σκελετωμενου μοντελου, δεν μ αρεσει ομως κ το υπέρβαρο ατομο.
Quote:
Μην τρελαθούμε. Να κόβεται η πιο ωραία απόλαυση το φαί και να μετράνε αυτοί που είναι σκληροί με τον εαυτό τους; Κι εγώ πιστεύω πως είσαι σκληρή. Με τον εαυτό σου πάνω απ\'όλα.
Lipba μου πολλες φορες ειμαι σκληρη με τον εαυτο μου, αλλες φορες πολυ \"φροντιστικη\" με τον εαυτο μου, αλλα παντα προσπαθω να εχω εναν κοινο παρανομαστη: την αληθεια μου.
Σκληρη με τον εαυτο μου γινομαι οταν μου στερω μια απολαυση οπως ειναι το φαγητο αλλα εξισου σκληρη γινομαι αν πεσω με τα μουτρα χωρις διακριση, χωρις ενα μετρο. Χωρις δευτερη σκεψη.
Τα ψεμματα που εννοουσα, ειναι οτι μια εμφανιση (οχι μια ομορφη εμφανιση) μπορει να δωσει σημαδια για τον εαυτο μας, που αν θελουμε μπορουμε να τα προσεξουμε κ να μας φροντισουμε λιγο παραπανω.Quote:
Δηλαδή σε τι δεν λένε ψέμματα; Και τι σχέση έχουν τα κιλά έλεος δλδ συμφωνώ με Ελένη.
Προσωπικα θα ανησυχουσα για εναν ανθρωπο με πολλα κιλα, οπως και για εναν αλλο με ελαχιστα. Προσωπικα παντα.
Μαλλον μπερδευτηκες κ νομιζεις πως σου ειπα πραγματα που σου ειπε ο oboro. Οποτε και θα σου απαντησει, αν θελει, ο ιδιος.Quote:
Ρε παιδί μου κάποιος μπορεί να ευχαριστιέται με 10 κουταλιές φαγητό; ΠΟΥ είναι το πρόβλημά σου εσένα; Θα πεις στον άλλλον τι θα βάλει στο στόμα του; Υπάρχουν και αδύνατοι που τρώνε τον αγλαίορα. Αυτό κι αν είναι ναζιστικό, όχι αυτό που είπε η Έλενα!! Άσε που οι ναζιστές ήταν ρατσιστές, δεν έβριζαν τους άλλους ρατσιστές άραγε που κολλάει; Και το movin \'on επίσης που κολλάει; Λίγο άσχετο δεν είναι; Τι έγινε; Κανένας πόλεμος και move on??Quote:
εγω ειμαι ενα τετοιο ατομο Helena.Αυτο ομως δεν αναιρει το άλλο. Αλλο να εχεις ενα μετρο κ να απολαμβανεις το φαγητο καποτε και αλλοτε να αφηνεσαι σ αυτο.Αλλο να ευχαριστιεσαι με 1 λιχουδια κ αλλο με 10.
Εγω καλη μου lipba γιατί να εχω προβλημα με το αν καποιος ευχαριστηθει με 10 λιχουδιες κ οχι με 1? (και οχι κουταλιες οπως εγραψες)
Λες να υπεδειξα σε κανεναν τί να βαλει στο στομα του? Προφανως, οτι τον ευχαριστει, μεχρι να ευχαριστηθει!
Μονο που Lipba μαλλον μπερδεψες και κατι άλλο: δεν αναφέρθηκα μονο στους ανθρωπους που εχουν παραπανω κιλα, αλλα και σε οσους δεν εχουν παραπανω κιλα αλλα τρωνε πολυ ή συνεχως ή με μανια. Βλεπεις, αυτο που πρωτιστως (για μενα) μετραει ειναι η σχεση που εχουμε με το φαγητο, ανεξαρτητα αν θα καθρεφτιστει τελικα και στο σωμα μας.
Κατι ακομα: πολυ ενταση! Γιατι?
αυτο ολο με ενοχλησε Helena συν το σχολιο σου \"ελεος\", στα λογια μου.Quote:
Originally posted by Helena
και συγνωμη αν κανω λαθος σοφι αλλα μου ακουγεται λιγουλακι ρατσιστικο τ βαζουμε τους ευσωμους στην πυρα.εκτος αν το γραφει κανενα ψυχολογικο εγχειριδιο και στερουμε ενημερωσης :P
απο τη μια γρκινιαζουμε και λυπομαστε και εξεγειρομαστε με οσους στιγματιζουν τους ψυχικα ευαισθητους και απο την αλλη γινομαστε κι οι ιδιοι ολιγον τι ρατσιστες? τολμω να πω
Αν μου πεις που ρίχνω τους εύσωμους στην πυρα, και πώς γινομαι ρατσιστρια θα το εκτιμουσα δεοντως.
Κορίτσια ηρεμήστε Η Σοφία πιστεύω εννοεί αυτό που έκανα εγώ.Ψάχνεις να βρείς ευχαρίστηση και να αναπληρώσεις τα κενά σου συνήθως συναισθηματικά με τα γλυκά.Κάποια μέρα μου είπε ο γιός μου την ώρα που έτρωγα μια σοκολατάρα καλά ρε μάνα τόσο στερημένη είσαι; εννοώντας το σεξουαλικό τομέα φυσικά.
libpa μου είναι απλό: το φάρμακο το απέσυραν οι γιατροί ερευνητές-ναζιστές γιατί απλως... παχαίνει! Καταλαβαίνεις οτι μια τέτοια άκακη υπέροχη παρενέργεια δε θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή απο το ναζιστικο medical εσταβλιστμεντ.Quote:
Γιατί να έχει βρεθεί το φάρμακο του καρκίνου και να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι;
katerinaki είχες δίκιο ρε θηρίο, στο αναγνωρίζω... Τώρα πλέον ξέρω. Απίστευτα αυτά που διάβασα, έχω ορθομοριάσει. Με κάνει να παίρνω πολύ μα πολύ στα σοβαρά ο,τι γράφετε εσεις οι δύο.
Δεν καταλαβα το -εσεις οι δυο-.Δεν εχεις την γενναιοτητα να παραδεχθεις ουτε το λαθος σου (ο Κηπ ειναι καλα ,χωρις να αυξησει την δοσολογια του) ουτε την αμαθεια σου.(δεν υπαρχει λεξη ορθομοριαζω )
Σου αρεσουν μαλλον οι λεξεις -μοριο- και ορθο και εχεις κολλησει.Σου το ξαναπα ψαξτο το θεμα ,δες καλυτερα τον γιατρο σου.
Σοφία από τα λόγια σου μου φαίνεται ότι ξεχωρίζεις τους ανθρώπους σε πολύ αδύνατους, χοντρούς και κανονικούς. Αυτό είναι ρατσισμός. Τώρα μην κολλάς σε κουταλιές η λιχουδιές που λέει ο λόγος.. Δείχνεις ότι έχεις πρόβλημα από εδώ \"δεν μ αρεσει ομως κ το υπέρβαρο ατομο.\" και εδώ \"Προσωπικα θα ανησυχουσα για εναν ανθρωπο με πολλα κιλα\" Από κει και πέρα τι να συζητήσω μαζί σου, άμα έχεις πρόβλημα μαζί μου, εγώ είμαι παχύσαρκη πάντως. Και κάτι άλλο: Λες σε μία φάση ότι δεν παίζει ρόλο η παραμελημένη εμφάνιση \"Μια παραμελημενη εμφανιση, για μενα δεν ειναι ενα ασχημο χαρακτηριστικο (που ειναι κ λιγο υποκειμενικο)\" και μετά λες \"ειναι οτι μια εμφανιση (οχι μια ομορφη εμφανιση) μπορει να δωσει σημαδια για τον εαυτο μας, που αν θελουμε μπορουμε να τα προσεξουμε κ να μας φροντισουμε λιγο παραπανω\" που δείχνει ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση για σένα. Τι από τα δύο είναι θα μας πεις;
Η ένταση φυσικά είναι γιατί εγώ είμαι παχύσαρκη και δεν ντρέπομαι για τον εαυτό μου, δεν έχω κόμπλεξ.
Αστο lipba μου, δεν θα συννενοηθουμε. Παρολα αυτα σ ευχαριστω για τον διαλογο.Quote:
Σοφία από τα λόγια σου μου φαίνεται ότι ξεχωρίζεις τους ανθρώπους σε πολύ αδύνατους, χοντρούς και κανονικούς.
χαιρομαι γι αυτο παντως:)Quote:
Η ένταση φυσικά είναι γιατί εγώ είμαι παχύσαρκη και δεν ντρέπομαι για τον εαυτό μου, δεν έχω κόμπλεξ.
Σ ευχαριστω που μου επισημαινεις οτι εχω προβλημα. Γνωριζω οτι ειχα, εχω κ θα εχω προβληματα, διαφορετικης εντασης κ \"υφης\", σε διαφορες φασεις της ζωης μου. Κ φροντιζω για αυτα.Quote:
Δείχνεις ότι έχεις πρόβλημα από εδώ \"δεν μ αρεσει ομως κ το υπέρβαρο ατομο.\" και εδώ \"Προσωπικα θα ανησυχουσα για εναν ανθρωπο με πολλα κιλα\" Από κει και πέρα τι να συζητήσω μαζί σου, άμα έχεις πρόβλημα μαζί μου, εγώ είμαι παχύσαρκη πάντως.
Παρολα αυτα θα παρακαλουσα ολα τα μελη, κ χωρις να εξαιρω εμενα, να ειμαστε λιγο προσεκτικοι στην εκφορα μιας διαγνωσης: αν εχει καποιος προβλημα δλδ.
Κ παλι σ ευχαριστω για το ενδιαφερον στην κουβεντα!
nature, τα 15 κιλά δεν μπορούν να έχουν αυτή την επιβάρυνση που λες. Τα 40 και πάνω, μπορεί. Άλλωστε το κάπνισμα είναι χειρότερο για την καρδιά, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ρατσισμός με το πάχος γενικά. Όσο για το σκελετό, δεν τα κουβαλάμε αυτά τα κιλά, γιατί πολύ απλά πατάμε στο πάτωμα. Άλλο να τα κρατάμε ψηλά τις βαλίτσες ή οτιδήποτε, και άλλο να τα σέρνουμε στο πάτωμα. Αν ήταν έτσι, όλοι οι παχύσαρκοι θα είχαν σοβαρό πρόβλημα με τη μέση τους.Quote:
Originally posted by nature
Το πολύ φαγητό δεν έχει σχέση μόνο με την μη αγάπη στον εαυτό μας λόγω εμφάνισης, αυτό συμφωνώ και εγώ ότι ίσως είναι ρατσιστικό.
Ομως τελικά πιστεύω ότι το πολύ φαγητό, δείχνει μη αγάπη και για έναν άλλο καθόλου ρατσιστικό λόγο: την υγεία! Πρόβλημα στο σκελετό, στη καρδιά, στα αγγεία, χολιστερίνη, διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο, κλπ. Ολα αυτά και άλλα είναι επιπτώσεις στην υγεία μας αν έχουμε πάντα 10-15 κιλά πάνω από το φυσιολογικό. Ας πάρουμε μόνο το πρώτο, που ακούγεται σαν το πιο ανώδυνο. Το σκελετό. Σκέψου πως είναι αν κουβαλάμε μια βαλίτσα 15 κιλών, για λίγη ώρα. Έτσι είναι κάθε στιγμή της ημέρας ενός ανθρώπου που έχει 15 κιλά πάνω από το φυσιολογικό. Φυσικά την ίδια επιβάρυνση υφίσταται και η καρδιά, με τα 15 αυτά κιλάκια.
Δεν υπαρχει ρατσισμος...η παχυσαρκια εμπεριεχει τους κινδυνους υγειας + λογους σεξουαλικους(δεν νομιζω οτι πρεπει να το εξηγησω)...και για αυτο ολοι ζοριζουν τον εαυτο τους να φαινονται αδυνατοι.
Αν εχεις συμβιβαστει με τους λογους που γραφω και με τον εαυτο σου δεν βλεπω να υπαρχει καποιο προβλημα.
Εγω δεν εχω συμβιβαστει για αυτο ειμαι σε διαιτα...διαρκειας.
τι ειναι ρε παιδια το ντουρκολαξ?εχει και σε υποθετα.να παρω να βαζω σοτν κωλο μου μολις τροω κατι παχυντικο?axaxaxaxxa
Εγω δεν μπορω να πιστεψω πως καποιο ατομο το οποιο ειναι υπερβαρο/παχυσαρκο,το οποιο τρωει ανεξελενγκτα χωρις παντα να πειναει,το οποιο εχει προβλημα σε αυτο το θεμα ασχετως αν δεν θελει πολλες φορες να το παραδεχτει,πως μπορει να αγαπαει τον εαυτο του βλεποντας τον ετσι.
Μην ξεχνατε οτι εδω στην ελλαδα ειμαστε απο τις πρωτες χωρες που εχουμε παχυσαρκα και υπερβαρα παιδια.
Πρόβλημα εννοώ ότι έχεις με τους παχύσαρκους και τους υπέρβαρους ανθρώπους, όχι γενικώς. Και εγώ θα έπρεπε να παρεξηγηθώ, όχι εσύ..Quote:
Σ ευχαριστω που μου επισημαινεις οτι εχω προβλημα. Γνωριζω οτι ειχα, εχω κ θα εχω προβληματα, διαφορετικης εντασης κ \"υφης\", σε διαφορες φασεις της ζωης μου. Κ φροντιζω για αυτα.
Παρολα αυτα θα παρακαλουσα ολα τα μελη, κ χωρις να εξαιρω εμενα, να ειμαστε λιγο προσεκτικοι στην εκφορα μιας διαγνωσης: αν εχει καποιος προβλημα δλδ.
Κ παλι σ ευχαριστω για το ενδιαφερον στην κουβεντα!
Ως προς keep:
Τι υπάρχει πρόβλημα με το σεξουαλικό; Εγώ πέρυσι ήμουν παχιά και όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα με το σεξουαλικό.
Ως προς Jason:
Δηλαδή κι αν τον βλέπει \"έτσι\" όπως λες, δεν πρέπει να τον αγαπάει; Για όνομα του Θεού! Δηλαδή η εμφάνιση να παίζει πρώτιστο ρόλο στο να αγαπάμε τον εαυτό μας;;; Έλεος πια με τα πρότυπα.
και εγω ειμαι 80 κιλα και δεν εχω προβλημα.νιωθω πολυ σεξι οχι οτι δεν θελω να χαω κιλα,αλλα εχω πολες ορμες.
Συγγνωμη αν στο χαλαω, αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με τους παχυσαρκους ανθρωπους. Και δεν ακολουθω τα προτυπα της μοδας ή οποια αλλα αντιστοιχα. Για την ακριβεια ειμαι κατα της ιδεας κ της φιλοσοφιας που παρεχουν τα προτυπα.Quote:
Πρόβλημα εννοώ ότι έχεις με τους παχύσαρκους και τους υπέρβαρους ανθρώπους, όχι γενικώς.
Σου εγραψα τί νομίζω για την βουλιμια κ την παχυσαρκια. Δεν σου γραφω οτι εχω προβλημα με εναν ανθρωπο επειδη ειναι παχυσαρκος. Υπάρχει μια διαφορα σημαντικη σ αυτο. Ελπιζω να τη βλεπεις.
Αυτές οι δύο φράσεις σου δλδ τι λένε;Quote:
Δεν μ αρεσει το προτυπο του σκελετωμενου μοντελου, δεν μ αρεσει ομως κ το υπέρβαρο ατομο.
Προσωπικα θα ανησυχουσα για εναν ανθρωπο με πολλα κιλα, οπως και για εναν αλλο με ελαχιστα. Προσωπικα παντα.
Εσυ δεν ειχες προβλημα...αυτο δεν περιλαμβανει το γενικο πληθυσμο...υπαρχουν πολλα προσοντα τοσο χαρακτηρα οσο και εμφανισης δεν ειναι μονο η παχυσαρκια.Quote:
Ως προς keep:
Τι υπάρχει πρόβλημα με το σεξουαλικό; Εγώ πέρυσι ήμουν παχιά και όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα με το σεξουαλικό.
Η ομορφια οσο και αν αυτη ειναι επιρροη των προτυπων,ΜΜΕ κλπ παιζει μεγαλο ρολο στις σεξουαλικες σχεσεις...δεν θα φτιαξω εγω τον κοσμο κατα καποιο τροπο...θα προσαρμοστω σε αυτον....οσο ηττοπαθες και να (αν) ακουγεται αυτο.
Nαι, πολλα Lipba μου λενε πολλα. Οπως οτι θα ανησυχουσα. Ανησυχω για κατι, οταν εχω αναγκη να το φροντισω. Οχι να αδιαφορησω, ουτε να κατηγορισω.
ε αυτο λεμε βρε κιπακο με αλλα λογια οτι εχουμε μπει στα προτυπα που μας επιβαλλουν με τον ενα η τον αλλο τροπο..λιγο να φαμε παραπανω μας πιανει πανικος αγχος και ενοχες..Quote:
Originally posted by keep_walking
Εσυ δεν ειχες προβλημα...αυτο δεν περιλαμβανει το γενικο πληθυσμο...υπαρχουν πολλα προσοντα τοσο χαρακτηρα οσο και εμφανισης δεν ειναι μονο η παχυσαρκια.Quote:
Ως προς keep:
Η ομορφια οσο και αν αυτη ειναι επιρροη των προτυπων,ΜΜΕ κλπ παιζει μεγαλο ρολο στις σεξουαλικες σχεσεις...δεν θα φτιαξω εγω τον κοσμο κατα καποιο τροπο...θα προσαρμοστω σε αυτον....οσο ηττοπαθες και να (αν) ακουγεται αυτο.
εμμ δεν τα διαβασα ολα απλως μπηκα σφηνα στην κουβεντα:P
Elsa διαιτα...ναι μεν αλλα οχι τελειοτητα,ουτε αυτολυπηση και καταθετω τα οπλα...ναι απλες συμβουλες αλλα δυσκολες στην πραξη το ξερω.
kip εγω π ειμαι 80 κιλα δλδ δεν ειμαι ποθητη απο εναν αντρα?αυτο ειδες στις φωτος μου?ειμαι ποθητη απο πολλους αντρες και αντρες που φενοντε κιολας
Εσυ μια χαρα κουκλα εισαι...θελεις επιβεβαιωση?:P
ναι θελω :P
Εεεεεεεεεεεεεεε δεν φτανω...διαβασε στο αλλο νημα τους λογους.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Εεεεεεεεεεεεεεε δεν φτανω...διαβασε στο αλλο νημα τους λογους.
δεν καταλαβα.νημα?:o
Το καθε θεμα λεγεται thread στα αγγλικα που σημαινει νημα στα ελληνικα...:)
Οπως μια κλωστη που υφαινεται με καθε post.
σε πιο νημα ομως?:P
αντε θελω να δω ταινια.με καθηστερεις και θα αγριεψω και θα σε αναστατοσω αχαχα
εγω νομιζα το καθε θεμα λεγεται topik και οταν γραφουν κατι οι αλλοι στο ιδιο λεγονται post
Εμ στο νημα σχεσεις μεσω intrnet και κατα ποσο ειναι μαλακες αυτοι που γνωρισες...ναι ειναι μαλακες:P
Βασικα εξηγουσα οτι εχω πολλα προσωπικα προβληματα εδω γιατι ειναι μαλακες ο κοσμος και σχεδιαζω το μελλον για αλλου.
δεν ειδα.εγραψες κατι κολακευτικο για μενα και δεν το ειδα????παω να δω.πεταγομαι να δω μην φυγεις.λολ
Sorry για ολα τα offtopic.