Originally Posted by
elisabet
Καλά δεν υπάρχει και κάτι για το οποίο δεν κατηγορήθηκα χαχαχα Με κατηγορούσε και για προβολή. Οτι εγώ προβάλω πάνω του τα δικά μου, πριν ακομα χαμπαριάσω εγώ τι γίνεται. Συνέχεια αυτό έλεγε.
Για να καταλάβεις το μέγεθος της μετάθεσης ευθύνης, μου τηλ κάποια στιγμή , αφού είχαμε χωρίσει, με ένα πολύ σοβαρό ύφος και μου λέει οτι πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσουμε. Εγώ ήμουν στην δουλειά, είχα στάνταρ ωράριο ήξερε τι ώρα τέλειωνα. Του λέω είμαι στην δουλειά πες μου τώρα τι θες, όχι αυτός επέμενε ότι ήθελε να μιλήσουμε μόλις γυρνούσα σπίτι οπότε του λέω οκ, τάδε ώρα θα επιστρέψω, πάρε με τότε. Αυτός δεν είχε στάνταρ ωράριο, υπέθεσα ότι δεν θα δούλευε εκείνη την μέρα. Γυρνάω σπίτι λοιπόν, μου τηλεφωνεί όντως την ώρα που είχε πει κι ακούω ξαφνικά έναν έξαλλο στο τηλέφωνο ότι τέτοια ώρα που θες να μιλήσουμε εγώ θα αργήσω στην δουλειά, κι έπρεπε ήδη να χω φύγει και θα με διώξουν κτλ κτλ... εντάξει περιττό να πω ότι είχα μείνει μαλάκας, για μερικά δευτερόλεπτα μέσα μου σκεφτόμουν "τι διάολο εγώ τον πήρα τώρα; αφού αυτός επέμενε να μιλήσουμε τώρα!" Πραγματικά είχα αρχίσει να χάνω το μυαλό μου και να μην καταλαβαίνω τιποτα.